sokeri+nivelkivut??

elämää sokerin kanss

Minulla on epäilynä pinnehäiriö kädessä, mutta itse olen alkanut miettiä josko sokerilla voisi olla jotain tekemistä nivelkipujeni kanssa?
Aina kun syön karkkia, pullaa, keksiä yms... tuntuu kuin nivelkivut lisääntyisivät. Voisiko tämä olla mahdollista vai olenko jo luulosairas?

6

4683

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • urnuud

      Et välttämättä ole lainkaan luulosairas. Mä olen vuoden ja 9 kk noudattanut erittäin vähäsokerista ruokavaliota, koska olen huomannut, että se pitää reumaattiset kivut poissa. Ja saan heti esim.polvikipuja, jos retkahdan syömään vähänkään enemmän karkkia tai makeita leivonnaisia.

      Yhdellä mun ystävällä on sama juttu, joten sokeri pois vaan, jos se tuntuu auttavan!

    • viljatonna

      Heikkilältä on tullut viime viikkoina totuttuun tapaan todella mainiota juttua, eikä tämä viljoihin liittyvä info tee poikkeusta. Lisäaineet, rypsiporsas ja Valion vesimaito ovat todella mitättömiä ongelmia verrattuna siihen, mitä viljat meille tekevät. Olemme niin aivopestyjä viljojen suhteen, että moni voisi luopua melkein mistä vain, mutta ei ruisleivästä. Itsekin olin kumartanut ruisleivän suuntaan yli 20-vuotta ja shokki olikin melkoinen, kun huomasin kuinka hyvältä tuntuu, jos jättää ne kuusi päivittäistä ruisleipäviipaletta syömättä. Siinä lähti iho-ongelmien lisäksi selittämätön väsymys ja monet pikkuvaivat.

      Minulla on tallessa lukuisia kertomuksia siitä, kuinka mitä erilaisimmat sairaudet ja vaivat ovat hävinneet sen jälkeen, kun viljat on jätetty kaupan hyllylle. Kovaa materiaalia alkaa olemaan kohta jo sen verran paljon, että taidan laittaa pystyyn kilpailevan organisaation Suomen leipätiedotukselle, joka on osa ruokamafian tehokasta propagandakoneistoa.

      Viljojen aiheuttamista ongelmista puhuttaessa ei pidä tuijottaa liikaa keliakiaa ja siihen liittyviä testejä. Vasta-ainetestit ovat varsin tehokkaita ajatellen keliakiaa, mutta usein yhtä tyhjän kanssa jos puhutaan niin sanotusta viljaherkkyydestä. Suosittelenkin Heikkilän tapaan laboratoriotestien sijasta muutaman viikon viljatonta ruokavaliota ja katso mitä se saa aikaan. Voit hämmästyä tuloksista!

      Syksyllä mediassa kerrottiin totuus statiineista ja rasvoista. Nyt vuorossa ovat olleet lisäaineet ja ruoan heikko laatu. Tästä on vielä melko pitkä matka siihen, kun joku toimittaja uskaltaa kertoa kansalla totuuden viljoista. Se vaatii jo aika paljon rohkeutta, sillä viljat jos mitkä herättävät voimakkaita tunteita. Tämän olen itsekin saanut huomata, sillä sähköpostiin on joskus tipahtanut sen verran äkäistä aiheeseen liittyvää viestiä.

      Suosittelen jokaiselle Vaaralliset viljat nimistä kirjaa, jossa nämä viljojen ongelmat aukaistaan perin pohjin. Kirjan ovat kirjoittaneet James Braly ja Ron Hoggan ja se löytyy useimmista kirjastoista.

      http://www.raikasweb.com/viljaton-maaliskuu

      Tärkeä D-vitamiini

      http://personal.inet.fi/koti/remeli/D3.htm

      • paha paha tärkkelys

        suomessa melko yleisen selkärankareuman yhteys tärkkelyksensyöntiin ei ole sekään mitään palturia, vaikka viralliset tahot käsitykselle irvisteleekin.


    • elämää sokerin kanss

      Tuleepa tässä mieleen kaikki muutkin "pikku" vaivat joista kärsin, iho kuivaa, aina väsyttää(kilpirauhaslääkitys jo päällä!), vatsa aina huonossa kunnossa... ihan muutamia mainitakseni!
      Pitääpä suunnata kirjastoon etsimään tuo kirja käsiin, josko sitä sais elämänsä oikealle tolalleen!! Kiitos rohkaisevista viesteistänne!!

    • Anonyymi

      Minulla polvet jäykistyvät aika pahasti, jos syön karkkeja tai muuta makeaa.

    • Anonyymi

      Et ole luulosairas!
      Olen huomannut samaa syödessäni sokeriasia- tai valmistuotteita. Nivelet ovat turvonneet ja jäykät seuraavana päivänä. Syyhteyttä ei todellakaan tarvitse hakea kaukaa!

      Sanonta "olet sitä mitä syöt" pitää niin paikkansa.
      Yleensä syömällä vain tuoreita, itsevalmitettuja ruokia (tietää 100% varmasti mitä siihen on laitettu), selviytyy voittajana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1751
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe