Miten ilkeät luovat ihmissuhteensa

olen ihmetellyt..

Miksi ilkeät ihmiset eivät yleensä koskaan vaikuta yksinäisiltä?
Aina heillä on joku seurana vaikka he puhuvat paskaa ihmisistä selän takana, joskus suoraan naamankin edessä. Syyttelevät ihmisiä ties mistä, ja osoittelevat ja sanovat hulluksi ilman mitään syytä.
Niin että miksi nämä, ilmeisen tavalliset tyypit, sillä melkein kaikki ovat nykyään ilkeitä, saavat kavereita? Itselläni on paljonkin kavereita enkä ole ollenkaan ilkeä, mutta kaverini tuppaavat olemaan mielenterveyskuntoutujia tai muuten outoa sakkia. Itse en ole mt-tapaus, mutta seuraani ei nämä "tavalliset" ihmiset koskaan halua hakeutua. Ei tietenkään mt-kuntoutujissa vikaa ole, mukavia ihmisiä.

21

949

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • violetsound

      Olen huomannut, että ilkeät ihmiset ovat joskus immuuneja toistensa ilkeyksille. Heillä saattaa olla niin vakavia ongelmia, että he ovat joutuneet blokkaamaan ne. He eivät ole herkkiä vaan aika paksunahkaisia.

      • ijuhgfvbnmnjhgv

        Sepä se. Paksunahkojen elämä on varmasti laiffia. Tavallaan.


      • violetsound
        ijuhgfvbnmnjhgv kirjoitti:

        Sepä se. Paksunahkojen elämä on varmasti laiffia. Tavallaan.

        Niin, ja koska heidän ystävyyssuhteensa eivät ole niin syvällisiä, he eivät myöskään jaksa välittää toistensa ilkeyksistä.


      • b4ff494f g9d

        Sanoisin, että ihminen joka roikkuu jatkuvasti kusipäiden seurassa eikä ymmärrä lähteä pois on jotenkin riippuvainen jatkuvasta kiusaamisesta. Joillakin on todellisuudentaju jopa niin vinksallaan etteivät koe olevansa olemassa jos ei pääse puukottamaan muita selkään ja haastamaan riitaa. Oletteko muuten huomanneet, että ilkeillä ihmisillä on usein olematon itsetunto josta johtuen ovat sairaalloisen kateellisia muille.


    • ukkeli27

      En mä usko että ilkeys mitenkään on sellanen piirre jolla kavereita/ystäviä saa. Miehenä saan kyllä miespuolisia ystäviä aika hyvin. Miehillä kaverisuhde on erilainen, pitää olla mukava, mutta toisaalta mulkku. Siis tarkoitan tuolla nyt sitä että omat kaverisuhteet ovat sellaisia että sisältää aika paljon sellaista piilovittuilua, kuittailua. Mutta myös paljon sitä, että ollan tukena jos toinen sitä tarvii. Ja siis tuo kuittailu on sellaista harmitonta, siinä on sellanen kirjoittamaton sääntö että ikinä ei saa mennä henkilökohtaisuuksiin. Mutta siis uskon että liika kiltteys on huono piirre kaverimarkkinoillakin. Välillä tuntuu että se olisi sitä naistenkin kanssa. Mutta erityisesti tuollaisissa mies, mies ystävyyssuhteissa liika kiltteys ei ole hyvä piirre. Riippuen toki siitä millaisia kavereita haluaa, mutta perusäijien kanssa se ei vaan toimi. Pitää olla hauska,kiltti ja mulkku samassa paketissa. Eikä tuo mulkku tarkoita toki sitä että pitäisi muista pahaa puhua.

      Mitä tuohon kirjoitukseesi muuten tulee, niin jotenkin siitä jää kuva, että väheksyisit mt-kuntoutujia? Vaikka lopussa muuta kirjoitatkin.

    • Se vain on niin

      No esimerkiksi naiset tulkisetvat miehen kusipäisyyttä, ilkeyttä ja mulkkumaisuutta "itsevarmuutena" kun taas nöyryys, vaatimattommuus ja herrasmiesnäisyys ovat merkkejä "heikkoudesta".

      Sama koskee usein muitakin ihmissuhteita. Eli ilkeä ihminen ei välitä muiden mielipiteistä ja menee sieltä missä hän tuntee aidan olevan matalin. Täten toisille ihmisille tulee olo eteenpäin pyrkivästä ihmisestä joka ei vähästä säikähdä.

      Tavallaan täytyy saavuttaa ihmisten kunnioitus eikä sitä ystävällisyydellä, kiltteydellä tai ymmärryksellä usein saa.

      Useimmiten sen saa sillä että on suorastaan ilkeä kusipää.

      Tepsii ainakin useimpiin naisiin ja uppoaa heihin kuin veitsi voihin (monessakin mielessä).

      • Prrrrrrrrrrrrrrr

        Erittäin hyvin sanottu.


    • ...............

      Narsisteilla on ainakin pätevät ihmissuhdetaidot. Heillä on aina kaveripiiriä ympärillään ja he ovat niitä porukan hauskoja tyyppejä, joista ei välttämättä ole pahaa sanottavaakaan. Mutta piirin ulkopuolella, he ovat niin saatanan vittumaisia tyranneja, joiksi kukaan ei voisi heitä uskoakaan.

    • 11§§1§1§1§

      No jos naisia haluaa niin nämä piirteet auttavat huomattavasti: ruma naama, toisten ulkonäön arvostelu, ¨kovis¨ sellaisella vittumaisella tavalla koska naiset luulevat pystyvänsä ¨parantamaan¨ kyseiset mulkerot mutta kyllä me muut miehet tiedämme kuitenkin että kusipää on aina kusipää, väkivaltaisuus, elämä on vuoristo rataa asenne. Yleisesti ottaen suuri osa naisistahan on masokisteja koska muuten en osaa tätä selittää.

      Esimerkki omasta elämästä: Nainen halusi alkaa seurestella minun kanssani mutta häntä jännitti alkaa seurustella kanssani joten hän nopeasti hommasi jonkun kenen kanssa seurustella koska ¨ei voi olla yksin¨ ! voi vittu! sen takia piti siis seurustella sellaisen äijän kanssa joka lyö, ryyppää, heittelee seinille.

      Vittu taidankin vittuilla ja tönäistä seuraavaa vastaan tulevaa hyvän näköistä muijaa ja katsoa miten käy...

    • ilkeät luovat

      ihmissuhteensa jauhamalla paskaa muista alituiseen, monesti se heijastaa heidän omaa pettymystä omaan itseensä.
      Tietty kaikki arvostelee toisiaan selän takana, mutta täytyy muistaa myös ne hyvät puolet muissa ja itsessä ja korostaa niitä mieluummin ihmisille.

    • Korson torso

      Ette vaan osaa olla koviksia. Naista ei lyödä ennenkuin ollaan sen kanssa suhteessa. Pitää vittuilla kaikille paitsi sille naiselle jonka kanssa haluaa suhteeseen, ja sen naisen nähden ja kuullen. Näin osoittaa olevansa kingi.
      Sitten kun suhde on käynnissä niin voi tosiaan sikailla miten haluaa.

    • ttlw

      Hyvä kysymys, mutta minusta vastaus on melko yksinkertainen: "ilkeät" ihmiset ovat yleensä rohkeita ja itsevarmoja tai ainakin heistä usein heijastuu tälläinen kuva toisille ihmisille. Ehkä siinä on jotain biologistakin, että naiset etsivät sitä vahvinta urosta ja "mulkut" ovat tai tuntuvat olevan alfa-uroksia, mikä vetoaa naisiin.

      • Prrrrrrrrrrrrrr

        Täytyy kyllä sanoa että vittu kun naiset on tyhmiä. Niiden pitäis seuloo miehistä se paras aines joiden kanssa lisääntyä mutta valitseekin niitä kaikkein epäkelpoimpia, esim. rokkareita. No, ei oo tietysti multa mitään pois, ihmettelen vaan.


    • ttlw

      Niin no... Luonnossa se "paras" on yleensä se vahvin ja kaikkein härskein ja v-mäisin uros, joka pääsee parittelemaan useiden naaraiden kanssa. Niin se vain luonnossa menee ja, vaikka ihmiset haluaisivat pitää itseään kuinka kehittyneinä niin kyllä ne eläimen vaistot meitäkin vielä toisinaan joissain asioissa ohjailee.

    • ...

      1. Niille ei vittuilla. Jos vittuillaan niin ne antaa takas.
      2. Liehakoijia riittää aina.

    • Narnarnar

      Kivat ihmiset on harvassa

    • pois päässyt

      narsistimies on sellainen, että vieraille hyvin ystävällinen, mutta oma vaimo ja lapset ei ole mitään.
      Huutavat aikuisille lapsilleen ja jos vaimo on jättänyt ovat katkeria omille lapsilleen jopa.
      Itsekkäitä ja eivät huomaa mitään vikaa itsessää, usein ihmetellään, miksi vaimo jätti niin mukavan miehen?

      • nbvcxdfghjnbvdfg

        Pöh. Kukapa nyt ei olisi vieraskorea? Typerää työntää tuota narsismia joka väliin.


      • niin tai näin

        Tai niinpäin, että ollaan vaimolle ja lapsille, suvulle ja tutuille ystävällisiä, mutta ulkopuolisille ollaan kuin olisivat ilmaa. Ihan kuin muita ihmisiä ei olisi olemassakaan, vain oma elämä ja napa.


    • Ei niin ilkeää ilmistä olekaan, sillä kukaan ei ole tunteeton.

    • hmm-

      On sellaisiakin ihmisiä jotka ovat toisille ilkeitä ja toisia kohtelevat tosi hyvn. Sen mukaan mikä itseä miellyttää (ketä arvostavat oman arvoasteikkonsa mukaan tai hyötyvät ihmisestä), vaikka toinen olisi ystävällinen häntä kohtaan. Enkä tarkoita mitään ärsyttävää "ystävällisyyttä".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mukavaa sunnuntai päivää

      Kirsille ja mukaville ihmisille jos täällä enää ovat. 😊☕🌞🍁🧡 Jos eivät ole, niin sitten poistun.
      Ikävä
      329
      1534
    2. Milloin on kaivattusi nimi päivä?

      Otsikossa kysymys. Osumien kautta illaksi viä treffeille 💁💁💁
      Ikävä
      64
      1162
    3. Alan kyllästyä ihmisiin

      Hyvää yötä ja loppuiltaa. ☀️🥱🌌💤🌃✨🍁👍👎👐🫶🖖🧟‍♀️🫅🏼❄️💫
      Ikävä
      176
      1047
    4. Vanhan Mestarin porttikieltolaiset?

      VM lopettaa ja uutta tulee tilalle. Onnea uudelle yrittäjälle! Tuli vaan tuossa mieleen, että säilyvätkö vanhat porttiki
      Suomussalmi
      35
      1003
    5. Sofia Virta sanoi totuuden suoraan....

      ....Suomessa ei tarvita Persuja maamme taloutta hoitanaan. Hyvin sanottu.
      Maailman menoa
      312
      893
    6. Mitä pidät

      Siitä että suhde alkaa pettämisen kautta
      Ikävä
      128
      884
    7. Machokultti vai tasa-arvoa

      Oikein hyvää päivää kaikki Vedatietäjät ja Hare Krishnat! Tarkoitukseni ei ole provosoida vaan monen pettymyksen jälkeen
      Hindulaisuus
      265
      880
    8. Venäjän ydinaseet??

      Tuntuvat olevan muutamille jonkinlainen lähes seksuaalinen fantasia ja kierouma. Uskonnollinen (?) fetissi. Niillä sit
      Maailman menoa
      234
      811
    9. Kimmeliin yöksi?

      Sopii minulle, mutta en tiedä sopisiko se sinuun.
      Ikävä
      63
      802
    10. Millon näit kaivattusi viimeksi? Missä??

      saitko vihdoin kerrottua häälle mitä tunnet? Oliko hetki lämmin vai kylmä.
      Ikävä
      28
      700
    Aihe