Pyytäisin naisia vastaamaan tähän...

m_24w

Millainen on täydellinen suudelma?

23

4941

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • m_24w

      Omasta mielestäni sen ei tarvitse aina johtaa seksiin, vaan tuottaa naiselle hyvänolon tunnetta ja tuntea olonsa turvalliseksi hellässä syleilyssä, hellästi suudellen.

      • Vaarallinen nainen

        Kyllä aloittajan oma vastaus oli paras. Joku kiireetön iltapäivä voi vaikka vain loikoilla sohvalla, hellyytellä toisiaan halailemalla ja silittelemällä. Välillä suukotellen, enemmän tai vähemmän, mukavia jutustellen ja siitä hetkestä täysin siemauksin nauttien. Sitten, kiireettömän pitkän hetken jälkeen, voi siirtyä taas arjen askareihin...

        Eli suudelma on paras silloin kun suuteleminen on pääasia (ei tarkoita 'suorittamista').

        Siinä vaiheessa kun vaatteet alkaa lennellä päältä, ajatukset siirtyy väistämättä suutelemisesta seksiin. Toki siitä suutelemisesta nauttii edelleenkin, mutta sen merkitys ei ole enää sama, kuin se sohvalla loikoilleissa oli.


    • hehhe_

      tohon on aika vaikee varmaan vastata...
      mutta toinen osapuoli ei saa olla mikään lahna joka istuu vaan paikallaan

    • rengastaja

      täydellinen suudelma: oikeassa tilanteessa oikean ihmisen kanssa, molemmat samalla mielellä... voi alkaa tunnustellen, leikkien, näykkien, ilman kiirettä... mielellään pitää kiinni kauniisti, myös silittää hiuksia tai kasvoja... ja suudelma kehittyy pikkuhiljaa, siinä mennään yhteispelillä kohti sitä hetkeä jolloin kumpikin antautuu sille hetkelle niin että aika ja ympäristö katoaa.

    • kiss me...

      sillonku suudellaan kunnolla, nautittavasti niin suudellaan hyvin hitaasti, ei käytetä kieltä-hyi yök...ja sitä suutelemista voisi jatkaa loputtomiin...
      Ainakin itse naisena muutaman kerran olen löytänyt sellaisen miehen jonka kanssa tämä suutelu sujuu, hitaasti, nautittavasti ja kiusoittelen imemällä huulesta oikein nätisti, en lujaa. jotkut miehet eivät sitten millään tajua tätä vaan he tunkevat heti kieltä suuhun ja otteet ovat rajut - en tykkää.
      Oih, kun vielä joskus sais semmoista suudelmaa maistaa :) Nam!

    • -kesätyttö-

      No tietysti sellainen ainakin minun mielestä, jossa molemmat ovat mukana sataprosenttisesti eikä puoliksi. Myös sellainen ei ole kivaa jos toisesta suutelu on vain suoritus eikä osaa nauttia ollenkaan. Siinä tapauksessa kannattaa miettiä onko oikean henkilön kanssa.

    • -p-

      täydellinen suudelma voi onnistua vain, jos kemiat muutenkin natsaa. suudelma kertoo paljon myös esim. mahdollisen tulevan seksin laadusta.
      kieltä saa joskus käyttää hillitysti mun mielestä, kuhan ei yritä tunkea kieltään kokonaan toisen suuhun! sopivasti kostea, pehmeä, kehittyvä suudelma. suudelmiakin on niin monenlaisia, hitaita ja helliä, ja sit toisaalta intohimoisempia.
      pahin omakohtainen kokemus on, kun jätkä vaan kuolas, nii et sylkee valu mun suuhun... yäk!

    • kukkisssss

      hmm, täydellinen suudelma vaatii oikean paikan, ajan ja ihmisen.
      Minusta on ihanaa se kun mies ottaa kasvoista kiinni (ns. laittaa kädet poskille) ja suutelee rauhallisesti ja intohimoisesti mutta silti ei tarvitse sitä kieltä kurkkuun työntää :)

    • asbabs

      paras suudelma o sillon ku onb intohimoinnen ja panettaa:DDDDD

    • helvettiiin

      omasta mielestäni paras suutelu onnistuu silloin kun on vähän saanut äskettäin takahuoneessa ;) joltakin muulta kyllä kelpaisi joskus ottaa mutta eiköhän tuo oma tarzan vielä kelpaisi hetkosen ... tottakai olen ottanu salatuista elämistä vähän vinkkejä omaan elämäänikin , on mukavaa kokeilla virtuaali elämää ( www.Habbo.fi ) kokkailen juuri nyt mieheni kanssa vähän välipalaa :D suutelu , näykkiminen , kuhertelu ja muut .. helvettiin > kiitos. :)

    • ...

      hidas, hellä, täynnä intohimoa. suudelma joka saa hengityksen pysähtymään, sykkeen kohoamaan, tuntuu vatsassa asti. sellainen on täydellinen suudelma oman kullan kanssa :)

    • ___nainen 38 v

      Se tuntuu taivaalliselta, rauhalliselta, kun siitä irtautuu on pakko suudella uudelleen.

      Sopivan ihmisen kanssa suudeltu suudelma kihelmöi päästä varpaisiin vielä viikkojenkin päästä ja saa pään sekaisin ja on vaikea keskittyä.
      Ja housut kastuu vieläkin.... vaikka vain suutelimme...

      • vierailija8

        Juuri näin!


    • joanna-k

      Minun suosikki tyyli ei varmasti ole kaikkien naisten mieleen, mutta minun mielestäni parasta on kun molemmat ovat touhussa mukana, eikä tarvitse nuolla mitään lahnaa. Ja minusta on aivan ihanaa jos mies osaa edes joskus ottaa ohjat käsiinsä ja viedä suutelun aivan omalle tasolleen. En nyt tarkoita, että välttämättä seksiin saakka, mutta osaa napata naisen intohimoiseen suudelmaan. Ja näyttää, että oikeasti haluaa sitä. Minusta tuntui entisen poikaystävän kohdalla, että hän ei halunnut minua, koska kaikki suudelmat olivat samanlaisia, tasapaksuja, hän ei tehnyt mitään intohimoista. Tietenkään kaikkien suudelmien ei tarvitse olla seksiä ja intohimoa tihkuvia, vaan pienet, suloiset pusutkin riittävät välillä. Etenkin muiden ihmisten ympäröimänä riittää aivan hyvin sievät pikku pusut huulille tai poskelle. :)

      • Kiimainen koistinen

        Täydellinen suudelma loppuu aina seksiin ja se on pitkä kuuma ja märkä.harrastan tätä usein unemissani.


    • ihanaa

      suudelmassa ei ole hyvä,jos purraa huulia.on kokemusta eräästä naisesta.suhde loppui.tykkään suudella.
      hellät huulisuudelmat-ja niskasta ,hiuksisia voi kosketella.
      tai sitten lantiot tiukasti yhdessä.
      kieltä voi käyttää ,kun on kiihottunu loppupuolella.
      ei kannata tunti tolkulla suudella.

    • g17

      parhaalta suudelma tuntuu kun on juopunut. silloin suudelmat niskaan ja kaulalle tuntuvat melkeinpä ihanemmilta kuin jos ei osaa suudella ja tunkee kieltä kurkkuun...

    • mif.

      Tunteella, ei mitään just mulle heti nyt homma! Sen vaan tietää kun osuu!

    • "Hidas, hellä, täynnä intohimoa. Suudelma joka saa hengityksen pysähtymään, sykkeen kohoamaan, tuntuu vatsassa asti. Sellainen on täydellinen suudelma oman kullan kanssa :) "

      Olen samaa mieltä.

    • Nainen8181

      Täydellinen suudelma on sellainen joka tuntuu koko kropassa.
      Hellä, kiusoitteleva, pitkään kestävä, kieli mukana sopivasti ;)
      Mua suutelu yleensä kiihottaa niin, että se johtaa seksiin.... Oman kullan kans toki ;) Hän on täydellinen suutelija mielestäni.

    • Marjatta78

      Täydellinen suudelma on sellainen että mies tunkee pitkän kielensä syvälle kurkkuni niin, että tuskin saan henkeä.
      Samalla emättimeni kostuu ja alan hieroa sitä, pyydän miestä laittamaan peniksensä anukseeni, tämän jälkeen minullakin alkaa seisomaan.

    • Rengastaja , Kiitos sulle vastauksesta. Todellakin se on täydellinen suudelma kun aika ja ympäristö katoaa ja olemme vain minä ja rakastettuni. Aika pysähtyy kuin still kuvassa ja aistit terävoityy niinkuin adrelaniini joka syöksähtää kehoihimme suudelmassa. Siinä hetkessä koko maailmankaikkeus sulaa illuusioksi ja me keskitymme vain toisiimme. Nautimme toistemme tuoksuista, olemme kuin endorfiimin huumamat. Aivomme suoltaa mielihyvä hormoneita ja me olemme kuin taivaassa. Käsittämättömän hyvä vastaus, Rengastaja!

    • hei

      Hitaat suudelmat ovat täydellisiä. Laitat toisen käden naisen niskaan/pään taakse ja aloitat huulista jonka jälkeen etenet kieleen. Kaulankin suutelu on ihanaa! Eikä suutelun aina tarvitse johtaa seksiin. Se voi olla vain tapa osoittaa rakkauttaan toista kohtaan ja mielestäni pusuttelu ja halailu pitäisi kuulua jokapäiväiseen elämään parisuhteessa. Jos kävelet naisen ohi niin annat suukon poskelle jne:)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2896
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2652
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2158
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe