Ohjaajan ohjattavana

Mirveli

Tämä on minun fantasiani. Olen juuri täyttänyt 18 enkä pääse enää osallistumaan nuorille tarkoitettuun toimintaan jossa ihastukseni, ihana ohjaaja Mikael työskentelee. Kuten jo monta kuukautaa aiemminkin vietin nyt aikaani läheisellä ostarilla vetäen röökiä ja tavaten kavereita. Nyt kun olimme jo 18 pääsemme sisälle pubeihin. Välillä kävimme ostarilla siiderillä ja jatkoimme hengailua milloin missäkin. Olen tyttöystäväni kanssa liikkeellä hänen juuri erottuaan poikaystävästään. Meillä oli ollut aiemmin seksikokeiluja tai oikeastaan sitä voisi kai sanoa sellaiseksi kännisuhteeksi kaverini kanssa, joten olemme aika villillä päällä nyt kun molemmat ovat sinkkuja. Päätän kokeilla onneani ja lähetän tekstarin ohjaajalle: Kysyn haluaisiko hän liittyä seuraamme juhlimaan 18 vuotis synttäriäni. Ihmetykseksi ohjaaja vastaa ja onnittelee minua. Sitten ohjaaja kertoo, että hän on menossa kyllä ravintolaan ja voisin tulla mukaan jos haluaisin. Ravintolassa näen tuon ihanan ohjaajan, Mikaelin. Mikael halaa meitä molempia ja toivottaa minulle hyvää syntymäpäivää. Hän katsoo ohimennen herutuspaitaa, jonka olen laittanut päälle: Isot rintani ovat hyvin esillä ja tunnen katseen viipyvän kaulaaukossani.

Mikael kysyy mitä haluaisimme juoda ja tilaa meille synttäreitteni kunniaksi isot Mansikka Margharitat. Illan aikana Mikael kiinnittää minuun paljon enemmän huomiota kuin kaveriini ja teen kaikkeni flirttailakseni hänen kanssaan enemmän ja enemmän pöydän toiselta puolelta. Varmistan että hänellä on täydellinen näkyvyys kaula-aukkooni ja tisseihini. Humaltuessamme päätämme siirtyä tanssimaan. Tanssin aikana Mikael tulee aivan lähelle minua. Tunnen hänen hengityksensä kaulallani ja kädet vyötärölläni kun tanssimme tanssilattialla lähekkäin. Rohkaistun ja annan suudelman Mikaelille. Hän hämmentyy hetkeksi mutta vastaa sitten suudelmaani. Mikael painautuu entistä lähemmäksi minua ja tunnen miten hänellä ihan selvästi seisoo. Biisin loputtua menemme kaverini kanssa pihalle röökille ja suutelemme kaverini kanssa. Päätämme vietellä Mikaelin yhdessä ja toteuttaa pitkäaikaisen haaveemme kimppakivasta. Pöytään palattuamme istun itse Mikaelin syliin ja kaverini istuu viereemme. Mitään sanomatta alan suudella kaveri kanssa. Kuiskaan Mikaelin korvaan: Tänään saat naida minua.

Mikael suutelee minua vielä ja ehdottaa sitten että lähtisimme hänen moottoripyöräkerhonsa kerhotiloihin aivan baarin lähistölle. Kerhotilaan päästyämme menemme sisälle Mikaelin avaimilla. Hän nostaa minut istumaan biljardipöydälle ja levittää jalkani. Kaverini asettuu väliimme ja alkaa suudella minua ja puristella isoja rintojani Mikaelin suudellessa hänen niskaansa. "Lyö mua, pure mua, nai mua" kaverini huutaa Mikaelin näykkiessä hänen kaulaansa. Kaverini avaa farkkujeni napit ja ujuttaa farkut ja pikkarit pois jalastani kaataen minut biljardipöydälle ja alkaen nuolla minua. Samaan aikaan Mikael riisuu kaverini housut ja alkaa naimaan tätä takaapäin. En ole vielä itse päässyt näkemään Mikaelin munaa joten työnnän kaverini ylös ja vedän Mikaelin makaamaan bilispöydälle. Asetumme kaikki bilispöydälle ja ohjaan ensin kaverini nesteistä valuvan kullin suuhuni samalla kun kaverini osallistuu myös suihiottoon. Mikael voihkii nautinnosta ja joutuu keskeyttämään minut ennenkuin häneltä tulee. Nousen Mikaelin päälle. Mikael katsoo minua silmiin samalla kun laskeudun Mikaelin kullin päälle ja annan sen työntyä sisääni. Kaverini hyväilee samalla tissejäni takaapäin ja hieroo persettäni suudellen kaulaani samalla. Nousen pois Mikaelin päältä. Käsken kaverini ottamaan suihin Mikaelilta koska haluan nähdä kuinka Mikael nauttii. Ohjaan kaverini päätä samalla kun sormetan tätä. "Kohta tulee" Mikael sanoo. Kiihdytän kaverini pään liikettä ja painan kaverini pään alemmaksi kun Mikael kouristelee orgasminsa kourissa. Mikael laukeaa kaverini suuhun, joka nielee kaiken. Oma kiimani on taas noussut ja olen aivan märkä. Mikaelin vetäessä henkeä kaverini antaa Mikaelin jo löysän kullin valua suustaan. Mietin harmissani etten nyt saakaan omaa orgasmiani. Samassa ovi aukeaa. Sisälle kerhotilaan astuu vartija, joka on ollut kierroksellaan ja kuullut epämääräiset äänet kerhotilasta. Vartija katsoo meitä kaikkia kolmea ihmeissään. Lähden lähestymään häntä. En ole vielä saanut omaa tyydytystäni ja aion sen nyt saada. Mutta se on jo toinen fantasia se.

1

4389

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • isotissinen91

      Uu...Mulla oli joskus samanlainen fantasia mun entisestä isosesta. Asun Kontulasa ja hengailin aina ostarilla 18 vuotta täytettyänä: Kerran näin vanhan isoseni, joka siis oli jo jotain 25 vee, menevän merirosvo pubiin johon tietysti menin heti itekin perässä. No yks juttu johti toiseen ja heräsin sen vierestä aamulla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1847
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe