"armas" anoppi

hennaliina

eilen se sitte tapahtui. kunnon pimahdus anopille. ja niin lujaa vitutti että kirvespölkkyki meni paloihin. se ei piittaa mitää mun ja mun miehen pelisäännöistä ja jyrää ylitte minkä ehtii. hän ku tietää kaiken lapsista ja niiden hoidosta. nyt ollaan oltu muksun kans maidottomalla ku kokeillaan onko sillä mahdollista allergiaa. se on kuulemma naurettavaa, ja hänen luottamus muhun on ny sitte täysin menny ku oon juottanu lapselle kaurajuomaa lääkärin kehotuksesta. kattokaas ku purkin kyljes luki ettei suositella alle 3 vuotiaille! ja ku hänelle ei oo kerrottu että siinä niin sanotaan!!! olihan tämä sitte menny antamaan poijalle maitojuomaa! täysin omin päin "mä ihan vähä vaan" ku me ei oo antanu sille edes naudanlihaa maitoproteiinin takia. montakohan kertaa oon sille sanonu meidän omista kasvatusperiaatteista, joista se sitte mennen tullen viis veisaa. ei auta sanominen, eikä huutaminen.
mun järki lähtee sen akan kans. ja niin lähtee mun miehelläki.

8

662

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • anopit suohon

      Veemäisille anopeille pitää näyttää kaapin paikka heti ensikättelyssä,muuten ne jyrää kaikkien päälle..

    • yxmuzi

      Missä välissä anoppi pääsi antamaan lapsellenne maitoa?
      Entäpä jos yrittäisit hieman rauhoittua. Lapsi kärsii raivoavasta äidistä.

    • kaikkien parhaaksi

      Hei pidä hajurako anoppiisi. Minäkin alkuun yritin neuvoa omia yli 30 vuoden takaisia lastenkasvatusohjeita tyttärelleni ensimmäisen lapsenlapsen synnyttyä. Onneksi tyttäreni kanssa vertailimme kasvatusmetodeja ennen ja nykyään ja minä kyllä menin vähän hiljaiseksi - kaikki asiat ovat muuttuneet sitten ajasta, jolloin minun lapseni olivat vauvoja. Mutta me kyllä ollaan päästy aika hyvin yhteisymmärrykseen ja mummo-äiti-lapsenlapsi-suhde pelaa hyvin. Ja myös meillä on lapsenlapsilla ollut maitoallergiaa, joten mummolassa on myös ostettu maidot ym tuotteet lapsen mukaan. Tämä mummo ainakin kunnioittaa nuorten äitien ja isien omia kasvatusnäkemyksiä, ruokatottumuksia ym muitakin kasvatustapoja.
      Ota sinäkin vaan anoppisi nätisti käsittelyyn ja sano, että lastenkasvatus on muuttunut tänä päivänä ja pitäkää omista kasvatusmetodeista napakasti kiinni. Tsemppiä teille!

      • natsimeininkiä

        Minäkin olen huomannut, vaikken mummo enkä anoppi olekaan, että lastenkasvatus on nyttemmin muuttunut kummalliseksi.

        Kolmekymmentä vuotta siten meno on paljon rennompaa tyyliin rocki, rauha ja rakkaus, nyt lapsia koulitaan tiukasti kuin taistelukoiria.

        Voi aikoja, voi tapoja!


    • ap.

      joo, kyllä nyt hajurakoa pidetäänki. puolin jos toisin. sille ei mee perille nätti puhe (jota yritetty pian vuoden verran), ei mykkäkoulu, ei nätti huuto, äänenkorotus eikä myöskään v***us*****a-huuto. on se mulle huutanu kans, että "tehkää te niinku tykkäätte, mutta mua on kehuttu jo 15 vuotiaana hyvästä lastenhoidosta joten minä teen niinku minä tykkään". että tuota..... huoh.

    • =)(%#=&?#)

      Meillä lapsen isotäti kerran kyläreissullamme erillisten kieltojen jälkeen vei lapsen keittiöön ja syötti tälle puolikkaan kääretortunpalan salaa ennen kuin tajusin mennä vahtimaan. Vauva oli tuolloin viisi kuukautta ja ollut aivan puhtaasti täysimetyksellä. Eipä sen jälkeen tuo henkilö saanut tilaisuutta olla minuuttiakaan lasteni kanssa vahtimatta. Sitten kun lapset olivat sen verran isompia, että olisi voinut jo saadakin, niin ei enää halunnut.

    • Veeruska 6

      Meilä kanssa tyttömme ollessa 4 kk sai isoäidiltään kääretorttua suuhunsa ja meinas tukehtua kun ei ollut koskaan viel saanut tietenkään tossa iässä mitään kokkaraista,soseet just aloitettu.Ja muutenin oli kamala kiire antaa mehua, karkkia ja muita herkkuja,Vaikka asiasta sanottiin usein ettei saa antaa.Joskus vasta 2-3 vuotiaana sitten.Mutta ei, herrkujen anto jatkui ja nyt tyttö 3 niin joka kerta tuodaaan mehuja,kekesejä,muffinseja ja karkkeja niin että nytkin kaapissa monta pussia karkkkeja ja mehuja.Emme tietenkään niitä sit anna kuin silloi tällöin ja jotain heittänyt poiskin ettei tuu myöskään ite syötyä.
      Ja voi kaikkea muuta mitä mulla ois kerrottavaa..

    • mummikka

      Aika kurjalta kuullostaa noi mummujen itsekkäät änkeemiset lasten elämään. Minulla on yksi lapsenlapsi, 3-v tyttö. Asuvat eri kaupungissa, mutta tapaamme vähintään joka toinen viikonloppu. Vien aina tuliaisiksi hedelmiä, joista tyttö tykkää ja kirsikkatomaateja söisi vaikka kuinka, joskus pienen rusinapaketin. Kyselen tyttäreltäni välillä, mitä voisi tuoda, koska mummin on kiva viedä jotain joka ilahduttaa. Ruoka-aine allergiat ovat nykyään niin yleisiä, etten uskalla viedä edes jogurttia kysymättä lupaa. Onneksi olemme voineet näistä keskustella ja lapsi on aina kovin ilahtunut tullessaan mummilaan, kun kipossa on valmiiksi pilkottuja hedelmiä naposteltavaksi.

      Toivon kaikille rauhallista yhteiseloa että voimme nauttia lapsista ja anopeista täysin rinnoin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2823
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1972
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1816
    6. 160
      1804
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe