IFK – TALVISODAN HENKI

Stadinpukki

Pukki palasi pari tuntia sitten pelimestoille Argentiinan tulikuumista öistä kauden kohokohtaa
tsiigaamaan. Sääli etten päässyt aiemmin, sillä pari edellistä ifk:n murskavoittoa mekkojokereista
olisivat olleet sydäntäni lähellä. Alistuneena, kyyneleet silmäkulmasta valuen sekä selkä kumarassa kuuleman mukaan jokerit dallasivat boxista himaansa matsien jälkeen, - olisi kyllä ollut näkemisen arvoista – todella !

Ifk – Stadilaisuuden sekä isänmaallisuuden ilmentymä on valmistautunut tämän kevään suurhyökkäykseen paremmin kuin vuosiin ja sekä peliflabat, klyyvari sekä attitude osoittavat ainoastaan yhteen päämäärään… totaaliseen ja kiistattomaan voittoon sekä kunniaan.

Nürnbergin oikeudenkäynneissä tuomittiin aikanaan sotasyyllisiä rangaistuksiin, mutta suomessa suurin rangaistus on ollut kymmenen vuoden ajan jääkiekon alasajo tarjoamalla pelitavaksi mekkokiekkoa tikkari huulessa Kanadalaiset arvot ja ihanteet täysin unohtaen. Ainoastaan ifk on suoraselkäisesti stondannut näiden arvojen vieressä aivan kuten talvisodassakin, jolle ifk organisaatiostaan menetti suuren osan terveistä ja hyväkuntoisista miehistä.
http://www.hifksoccer.fi/index.php?k=13088
http://www.hifk-bandy.fi/index.php?p=1_26_Historia

Kuka vielä kehtaa tuon jälkeen haukkua Suomen isänmaallisinta jengiä hurreiksi? Tuokaa toki muiden seurojen historiaa faktoineen pöytään, niin myönnän, että joku muukin sm-liigaseura on
tehnyt urotekoja stondaamalla suomen rajoilla itsenäisyytemme ratkaisuhetkillä. Eipä vaan taida löytyä.. Heh heh

Ifk on muuten alkanut käyttää ilmeisesti myös pukin vuosia käyttämiä sloganeita omilla sivuillaan ”sota jatkuu”. Pukki on siitä hyvin.. -hyvin iloinen.
http://www.hifk.fi/

Runkosarjan piste-ennätys. Kaikkien merkittävien pistetilastojen kärkimestat skrubaavat
kiistattomasta auktoriteetista runkosarjassa, jonka pysäyttäminen osoittautui lähes ylivoimaiseksi
landeseurojen kiisselibyysille. Skrubasin jo aiemmin loppukauden tapahtumista, joten keskitytään nyt vain mekkojokereihin..

Jokereissa vaikuttavat tällä hetkellä Kekäläinen sekä Erkka. Molemmat ovat pukin mielestä hyvin suoraselkäisiä, isänmaallisia karjuja. On sääli, että tuollaiset kyvyt hukataan organisaatiossa, jossa
tahtipuikkoa heiluttaa snadin kokoinen soutuveneilijä, jolta auktoriteettia saa kaivamalla kaivaa. On aivan sama, jos legendaarisen nekkailugurun Pekka Mäen käskettäisiin valmentamaan Tuksun aviomies Arto Länsman Robert Heleniuksen seuraavaksi vastustajaksi ja sanottaisiin, että hänen on pakko voittaa, sillä Artossa on todellista taistelijan potentiaalia 7 päivää lehden mukaan.. Ei väärin bygattua jengiä saa pelaamaan loistavasti, vaikka kuinka yrittäisi. Realiteetit ovat aina realiteetteja.

Tämän päivän taistelu valitettavasti hävittiin, mutta onneksi huomenna on uusi päivä ja battle. Pukilla ja frendeillä on varattuna kokonainen penkkirivi huomiseen myllyyn pasilan heinälatoon, jossa armoa ei tulla pyytämään, eikä anelemaan. On isänmaallinen tunne laittaa jälleen Ifk:n 70 luvulla käyttämä pelipaita päälle ja dallata brändin vierelle suoraselkäisenä ylpeys sekä historian tuoma nöyryys sydämessä. Tuota tunnetta ei voi tsöpata mistään.

Mutta nyt pukki lähtee radalle. Ytimessä odottaa eräs muutaman vuoden takainen missifinalisti pukin käsittelyä. Ei friidujen saa antaa ikinä odottaa..

En gång Ifk, alltid Ifk

9

200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ifk pettää aina!

      Pupu Tupuna päästeli viimeiset kuolonkorinat tältä vuodelta. Vielä kerran pitää hurrien vetää vermeet päällä ja ottaa vastaan taas isän kädestä huomenna kaukalossa. No Suomen kiekkoileva kansahan on jo tottunut siihen ettei ruåttalaiset pysy tosipelien alkaessa mukana kuin kierroksen pari. Ifk on siitä erikoinen joukkue että vuodesta toiseen liigan suurimpia budjetteja ja nimimiehiä niin kaukalossa kuin penkinkin takana mutta aina vaan floppaa! Vuoden 1998 jälkeen ei mitään,ei kertakaikkiaan mitään menestystä!! Miten ammattilaisseura voikaan joka helvetin vuosi olla kuin märkä tiskirätti kun play offit alkaa??! Varmaan se virkamieskiekkoilu aiheuttaa sen että kesälomille teke boijkarnan mieli. Rahat on jo taskussa joten mitäs sitä sitten enää hikoilemaan. Shortsit jalkaan ja säärikarvat höylätään veke niin rantsukausi voi alkaa. Sukkikset ja mekot tietty käsilaukkuun vielä. Huraa,huraa!! Heja,heja Ifk pojkarna! Pappa petalar...!!

      • Puhut enemmän kun asiaa:D

        RuÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅtsalais-venäläinen Mekko-Tyttö-Vellibyysa-Rupusakki ei voi pärjätä kun helvetinmoisella tuurilla...kuten vuosi sitten...mut nyt se tuuri on ohi:D

        Seuraavaa tuuria on odotettavissa taas kahdentoista vuoden jälkeen:D
        Jännää...eikö? *NAURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA*


    • Hesalaiset haisee

      Faijas kortsu petti ja nyt siitä saa kärsiä kaikki, jotka ovat tekemisissä kanssasi!!

      • Hesalaiset haisee

        Tuo viesti oli siis tarkoitettu haisevalle narrifanille, jonka Rexona pettää aina.


    • Geeri

      Ei pakkoruotsille!

    • susi peto

      Monta vuotta siinä meni, että taas kaksi suosikkijoukkuettani kohtaa kuumissa välierissä. Muistan stadinpukin jäätävät kommentit tapahtumista jo monien vuosien takaa ja on hieno taas nähdä mitä pukki tuumaa kun lukko lyö jälleen miestä seinälle niin pelillisesti kuin fyysisestikin. Tästä ei viihde enää paljoa voi parantua..

    • Janna Käkkä

      Talvisodan lumet ovat sulaneet......

    • Pakko tunnustaa, ettei HIFK:n playoff-sarjassa ollut, punanuttujen puolelta, edes kalpeaa aavistusta mistään taisteluhengestä. Näin aneemista stadilaisryhmää en ihan heti muista nähneeni vastaavassa tilanteessa. Ja olen sentään aktiivisesti HIFK:n otteita seurannut Carl Brewerin ammoisista ajoista lähtien 60-luvun lopulta.

      Nyt on kyllä ihan pakko myöntää; että HIFK oli pelkkiä lyijyjalkaisia vellibyysiä tässä sarjassa Jokereita vastaan. Ei liikkunut luistin, ei ajatus. 13 erää eikä yhtään maalia tasaviisikoin ja muutenkin vain 4 maalia yhtä monessa matsissa. Ei samat jätkät, jotka olivat loistavia runkosarjan lopussa voi näin paljon alisuorittaa. Matikainen hävisi oman pelinsä Erkalle 100-0, kuten Hakki kommentoi.

      Hävettää!!!

    • Stadi.

      Elämä menee välillä näin. So what!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      137
      1380
    2. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1205
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      163
      872
    4. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      26
      866
    5. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      41
      746
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      152
      746
    7. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      48
      738
    8. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      54
      733
    9. Ymmärräthän, että sun katkeruus ajaa mut pois

      Sä olet niin itseriittoinen, ettet edes tajua mitä myrkkyä suollat ympärillesi. Olet harhaisessa päässäsi kuvittellut et
      Ikävä
      28
      604
    10. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      37
      585
    Aihe