Millainen auto?

ivf82

Heipä hei,

ollaan tässä miehen kanssa mietitty,että millaiseen autoon mahtuu kolme lastenistuinta vierekkain takapenkille,kaikki naama ei-menosuuntaan päin??Kun tuntuu että tuo yksi istuin vie jo ihan kauhean paljon tilaa...saati sitten että siihen tulisi vielä kaksi kantokopallista viereen!:)

17

1926

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mamma77

      Normaali autoista en tiedä, mutta onhan niitä tilaviakin henkilöautoja. Meillä itsellä on ennestään kolme lasta ja nyt vielä tulee kaksoset, mahdumme nykyiseen autoomme hyvin kun meillä on Hyndai trajetin 7hengen tila-auto.
      Siinä on omat penkit jokaiselle ja tilavat jalkatilat, takaluukkuunkin mahtuu hyvin kaksosten matkarattaat.

    • heh hehheeee

      Voi ihme! Mene autokauppaan ja kysy sieltä... kyllä jokainen osaa itselleen katsoo millaseen autoonl apset mahtuu. Ei pitäisi olla liian vaikee...
      kysytkö seuraavaksi et millanen sänky, millanen talo, millanen millanen....

      • ivf82

        Jos sulla HEHE HHEHEHEEE ei ole mitään järkevää sanottavaa,niin tee kaikille palvelus ja jätä kommentoimatta.Jos yhtään pläräät täällä olevia kysymyksiä,niin tämä tuskin on sieltä tyhmimmästä päästä.


    • Gerbeda

      Moi! Kysymys on mielestäni todella hyvä. Meillä on nyt reilun kuukauden ikäiset kaksoset, ja heillä kaukalot, missä on ns.telakka. Toisena autona on Honda HRV, johon kaukalot kyllä mahtuvat, mutta me aikuiset ei sitten oikein sovitakkaan (mies 187cm ja minä 185cm), vaunut eivät tule kuuloonkaan. Ja sitten vanhan mallinen V70 Volvo, mikä mielestäni on vielä niitä suuremmasta päästä olevia volvoja. Sovitaan kyllä,myös vaunut,mutta tiukkaa tekee, varsinkin etupenkillä. 3:s penkki ei kyllä enää sovi takapenkille, vaikka penkki onkin suora,ei muotoiltu.

    • pmi80

      Hei! Hyvin on relevantti kysymys minunkin mielestä. Meillekin on kaksoset tulossa ja lähinnä mietityttää takakontin koko eli kuinka iso sen pitää vähintään olla, jotta sinne menee tuplavaunujen lisäksi muutama kassikin. Lapsia ei ole ennestään, joten kauhean vaikea arvioida ja harvassa autoliikkeessä on vaunuja, joilla testata...

    • koti-iskä73

      vw touraniin mahtuu taakse kolme istuinta vierekkäin, mutta aina ei toimi käytännössä, isompi vääntelee nenistä pienempiä jne., heh heh. aikuiset mahtuu kohtuu hyvin eteen istumaan ja kaksosten rattaat mahtuu takakonttiin. autoa ostaessamme otimme tuolit mukaan ja sovitimme.

      • saksasta

        Meillä on myös VW Touran, ollaan kolmen lapsen kanssa oltu erittäin tyytyväisiä. Pitemmille lomille otetaan kattoboksi mukaan. Nyt tulossa vielä kaksoset, aiotaan ostaa Mersu Viano, pitkä versio 8:lle hengelle kun vähän takakonttiakin tulisi saada käyttöön.


    • ivf82

      VW Tourania mekin ollaan mietitty,mutta joudutaan aluksi venkslaamaan kahdella autolla ennen kun saadaan talous tasapainoon mun hoitovapaan takia:D

      • neljänmamma

        Meillä on 2 vuotiaan kaksoset, sekä 5 ja 7vuotiaat isommat. Autona Peugeot 307 7:llä istuimella. Teinä laittaisin Vanhimman selkä menosuuntaan takimmaiselle penkille (siis niin että takana on vain yksi istuin) ja vauvat keskiriville. Vanhimman lapsen kohdalla voisi myös miettiä etuperin matkustamista. me ainakin mittailimme että V70 ja Nissan X-trail autoihin olisi mahtunut kolme istuinta. Tiukkaa tosin aina tekee. Meille sitten tupsahtikin 4 lasta :)

        Telakalliset istuimet mahtuvat huonosti autoihn, varsinkin kun lapsia on paljon ja istuimia joutuu vekslaamaan. Meillä oli ihan vyökiinnitteiset ja n 11kk iästä eteenpäin meillä on nyt Kiddy Comfort, eteenpäin olevat istuimet tuplille. Käytännössä siis matkustamme niin että 7 vuotias istuu kontissa korokkeella ja tuplat takaistuimen sivupaikoilla sekä 5 vuotias omassa vyöistuimessaan keskipaikalla. Näin jää myös eteen hyvin tilaa. Ja takana on 1/2 tavaratilaa käytössä. Pitkille matkoille vaaditaan katolle boxi. Isoja vaunuja ei mahdu mukaan, eli meillä on pienempään tilaan menevät matkarattaat.

        Onnea tulevalle monikkoperheelle!


    • *-*

      Meillä on kohta 4v poika ja 2v tyttö ja kaksoset syntyvät tässä muutaman viikon sisään. Meillä oli sama auto ongelma; 4v:llä on vyö istuin, 2v:llä turvaistuin ja kaksosille gracon turvakaukalot telakoilla. Me ostettiin Chrysler Voyager 7 hengen tila-auto. Ongelmana näissä "tila-autoissa" aika yleisesti taitaa olla tuo että penkki tilaa on mutta kontti tilaa ei..

      Nyt olemme miettineet auto asiaa uudestaan ja vaihtoehtoina on joko ihan 7-hengen farmari (mietinnässä on että uskaltaako/voiko 4 ja 2v:n istuimineen laittaa sinne konttiin lisäpenkkiin selkämenosuuntaan?

      Tai sitten minibussi, volgswagen transportter. Sinne mahtuis koko perhe vaunuineen ja tavaroineen..

      • kyllä sopii

        Meille luultavasti laitetaan tuo voyager tosin se pidempi. Niitä kun on kahta plaatua tuo voyager ja grand voyger joka on huomattavasti pidempi ja 7 hengen lisäks jää vielä hienosti takakonttitilaa ;)


    • handyl

      Pakko tunkea lusikka tähän soppaan!
      Meillä on vw sharan, 7hengen. Takatilaan mahtui oran vaunut ja ruokakassit mahtuivat selkämenosuuntaan olevien penkkien alle. Tokihan se riippuu myös penkeistä, millaiset haluaa. Meillä oli/on britaxin multi techit.
      Vw tourania puhutaan tila-autona, mutta eihän sinne mahdu edes tälläinen tappi (158cm) aikuinenkaan istumaan. Sharanissa kaikkiin kolmeen penkkiriviin mahtuu aikuinenkin hyvin.

    • tuplaonni

      Meillä Honda FRV. 6-hengen tila-auto, jossa siis 6 erillistä istuinta ja tavaratila.
      Edessä kolme paikkaa ja takana kolme.
      Kannattaa auto testata istuimien ja rattaiden kanssa. Eli auto koeajolle ja sitten lastentarvikeliikkeeseen testaamaan, jos ei istuimia ja vaunuja ole ennestään.

      Ja kannattaa miettiä, millainen tarve on autolle? Meidän perhe harvoin matkustaa kaikki yhdellä autolla. Jospa kaksi pienempää autoa olisi toimivampi vaihtoehto käytännössä?

    • tuplien äippä

      Jos ei tila-auto ei innosta tai on raha tiukassa niin kuin meidän kaksosten syntyessä. Niin farkuista isoimpia on Volvo V70, Opel Omega ja Ford Mondeo. Kiinnitimme huomiota myös istuinten leveyteen ennen ostoa. Mittanauha mukaan myös autokauppaan. Automyyjiltä saa varmasti hyviä vinkkejä.

    • 5 pojan isi

      Meillä Citroeb C5 j 3 istuinta mahtuu takapenkille...ja takapaksi on todella tolava menee kaksosten rattaat kunnolla sisään ja hinta laatu suhde on kodallaan !!!

    • Miqa

      Mazda 6. Meillä on 4 vuotias poika ja 6 kk ikäiset kaksoset (1 kumpaakin).
      Kaikki on saatu autoon (istuimineen) ja lisäksi vielä kaksosten vaunut plus muutama matkalaukku. Tilaihme :D

    • tyytyväinen

      Meillä nissan Primera Farmari taakse mahtuu 3 istuinta kaksi kasvot menosuuntaan ja yksi meillä selkä menosuuntaan...paksiin mahuu kaksosten isot rattaat sekä pikkuisen tavalliset rattaat!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2605
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1655
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1589
    8. 89
      1530
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      116
      1403
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe