romanssit vaelluksella?

~cinderella~

Sattuuko niitä? :) Kerro kokemuksesi...

Itse olen nuori (23-vuotias) kaunis neito ja rakastan pitkiä vaellusreissuja, jostain syystä vaan ei ole hirveästi tullut samanikäisiä miehiä vastaan varsinkaan ilman tyttöystäviä.. :D Ihan mielelläni vaelluksella ihastuisin tai jatkaisin matkaa kaksin!

54

7215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tunturimurmeli

      Itse olen useasti käynyt lapissa vaeltamassa ja huomannu, että pariskuntia ja tyttöporukoita liikkuu paljon, mutta missä nämä saman henkiset tytöt normaalisti viettää aikaansa ku en ole koskaan tavannut? Olis kivempi välillä käydä kahdestaanki vaeltamassa eikä aina yksin.

      Itse olen siis 23 vuotias mies (sinkku :) Jos itse kysyt, että missä tällaiset hurmaavat sinkku miehet, jotka pitää vaelluksesta tai retkeilystä, viihtyy vapaa ajalla nii en kyllä osaa vastata, itse ku en tunne ketään muuta joka tykkäis lähtee viikoks tai pariks telttailee. Itse tykkään vapaa-ajalla pyöräillä ja välillä käydä kiipeilemässä.

    • *****

      Hm, hassua, itse en ole kuin kerran törmännyt tyttöporukkaan vaelluksella.. :) Tosin omat reissut on ainakin sen viikon pituisia, ehkä neitokaiset ennemmin tekee päivänmatkoja.

      Noh, itse ehkä vietän vapaa-aikani juurikin lenkkipolulla tai pyöräilemässä, toisinaan kaupungilla, mutta en baarissa. Varmaan vaikea sanoa ulospäin että kuka siellä luonnossa viihtyy. Meillä päin näitä erämiehiä ehkä löytyy eniten metsätieteellisestä, tosin osa niistäkin täysiä vätyksiä joita ei valitettavasti enää vapaa-ajalla saa ulos. :D Jotenka hankala mitään yleispätevää sääntöä näköjään vetää..

      Tähän asti oon tiiraillut tuolla tunturissa josko joku ihanuus kävelisi vastaan, mutta ei. Vanhoja ukkoja enimmäkseen. :D
      21-vuotias kaunis sinkkutytteli täälläkin!

      • Anonyymi

        mitä? Minäkö 64v muka vanha... nyt en oikein ymmärrä...


    • Tunturimurmeli

      Suomen puolella oon yleensä lappia kerrelly, tuol Kilpisjärven paikkeilla ja pitää ihan paikkansa ettei siel joka päivä törmää tyttöporukoihin, mut joskus sellasia oon nähny :) Nuuksion city erämaassa tyttöjä ja poikiaki on jonku verran, mut tosiaan varmaan enemmän päivän retkiä tekevät. Ruotsin puolella Sarekin ja Kebnekaisen kansallispuistoissa onki jo sit ihan toinen meno. Porukoita liikkuu jo ihan eri malliin ku suomen käsivarren tuntureilla, suosituilla reiteillä ihmisiä on enemmän ku tähtiä taivaalla. No tuo on vältettävissä helposti. Todella komeet maisemat Ruotsin puolella kyllä on.

      geomorf.tunturi [at] gmail.com tonne voi ottaa yhteyttä jos tällänen komee 23 vuotias tunturimurmeli kiinnostaa jotain, baarista tuskin mua löydät :)
      Ehkä näin minäki löydän jonkun joka tykkää käydä vaeltamassa tuntureilla :)

    • *****

      Ite olen enempi itäkairan rinsessa, ja vaikka sekin on aikas suosittu vaelluskohde niin harvemmin ketään tulee vastaan :) Tietysti Luirolla ja muissa "rysissä" riittää väkeä mutta enimmäkseen juuri niitä pariskuntia jotka vetäytyy kutemaan tupiin lukkojen taakse.. :D

      Kerran kyllä törmäsin mukavaan yksin kulkevaan poikaan, oli vaan niin hiljainen kaveri että tuntui ettei hän halunnut ketään itseään jututtamaan :) Jätin sitte omaan rauhaan.. Ehkä itä-suomalainen on turhan suulas sellasille jotka haluaa olla rauhassa :)
      Toisaalta taas iteksiään kulkevalle tytölle on ihan turvallista ettei ainakaan mitään hyypiöitä kovin kohtaa!

    • Tunturimurmeli

      Suosittelen käymään myös käsivarren tuntureilla, kyllä siinä katse ja mieli lepää ku niitä maisemia katselee. Parempaa tapaa viettää viikon parin loma en ole vielä keksiny ku käydä telttailemassa tuntureilla :)

      • *****

        Ooksie käyny Haltilla? Saanalla? Eiks se oo aika raakaa kivikkoa tuolla päin?
        Tosin löytyy sitä Saariselältäkin.. :) Tähän asti on jaksanu enemmän viehättää se avara pehmeä maisema tuolla itäisessä Lapissa, ja tietty etelä-Lapin suot ja metiköt, sieltä ku on tuo sukukin kotoisin. :) Pikkuriiviöstä on tottunu siellä taapertelemaan..


      • Tunturimurmeli
        ***** kirjoitti:

        Ooksie käyny Haltilla? Saanalla? Eiks se oo aika raakaa kivikkoa tuolla päin?
        Tosin löytyy sitä Saariselältäkin.. :) Tähän asti on jaksanu enemmän viehättää se avara pehmeä maisema tuolla itäisessä Lapissa, ja tietty etelä-Lapin suot ja metiköt, sieltä ku on tuo sukukin kotoisin. :) Pikkuriiviöstä on tottunu siellä taapertelemaan..

        Haltia ei oo koskaan tullu huiputettua, mut eiköhän se korjaannu ens kesänä, kilpisjärvi-pihtusköngäs-halti-poroeno-terbmisjärvi-kilpisjärvi reitti olis suunnitteilla, reilu viikon. Kyllä siellä rakkaa riittää jos väärään paikkaan menee, sumussa kerran mentiin varmaan kilometrin verran rakkaa pitkin vaikka kilometrin päässä olis ollu kunnollinenki reitti, oli hauskaa :) Voishan sitä joskus itekki tulla kattomaan itäsuomen metsiköitä ja maisemia, kuvista katottuna nättiä seutua. Sarekin ja Kebnekaisen kansallispuistossa on kyl komeet maisemat, reilu 2000m korkeudesta on aika komeet näkymät, ehkä sinnekki joku vuosi vielä uudestaan :) Ekan kerran kävin kilpisjärvellä vaeltamassa ku olin vähän isompi ku rinkka, ei sieltä oo sen jälkeen voinu koko vuotta olla poissa :)


    • pohjan tyttö

      En ole kyllä nähnyt romaneita vaelluksilla, joskus jossain retkeilykeskuksessa mutta ei tieltä poissa.
      Heillä taitaa olla enimmäkseen omaan kulttuuriinsa liittyviä harrastuksia.

    • 9p6p9§2836

      Oliks tää oikeesti näin tyhmä tyyppi vai kannattasko ne lähilukulasit hankkia :D

    • Ämpäripää-75

      Ihan mukavaa se olisi luonnossa liikkua ja sitä samalla ihastella;)Tosin 35 olen;( mies.

    • märkää mätästä

      Ihme jorinoita, kysyttiin romansseista, ei sellasia satu kun kaikki haisee hielle ja hyttysen kuselle, mutta raakaa seksiä voi joskus päästä maistamaan.

    • ~cinderella~

      Hmm, ilmeisesti ovat sitten harvinaisia kun ei aiheesta tullut oikein yhtään kunnon vastausta :) Noh, haaveilijoita ainakin näkyy riittävän..

      • metsän lintu1

        Missä vaan voi tapahtua mitä vaan. Ensiksi pitäisi tietenkin tutustua ihmisiin. Onko se satunnainen kohtaaminen sitten vähän liian nopeaa, vähintään samalle kämpälle pitäisi yöksi sattua... Luulen että kannattaisi paikallisen eräseuran tiedot etsiä ja lähteä jollekin sen järjestämälle vaellukselle. Kun useamman päivän kulkee jonkun noin 8-12 hengen porukassa, on se jo paljon todennäköisempää löytää se romanssi...


    • ilpo.

      Itse olen retkeillyt lähinnä peuran polulla keskisuomessa, itäsuomessa mujejärvellä, sekä etelälapissa. olen 26v mies henkilö. olen pistänyt merkille, että yleensä 50% retkeilijöistä yksin kulkevia miehiä, 20-30%pariskuntia, loput erilaisia porukoita. kämppien vieraskirjoja tsekanneena, kyllä joka tuvalla on tyttöjen flirttailevia kirjoituksia.. tosin vaan noin kerran vuodessa keskimäärin.
      Louevaaran autiotupa lähellä muurolaa rovaniemellä on suosittu bilepaikka tyttöporukoillakin..

    • k.ö.y.r.i.

      Härkävaaran kämpällä olen köyrinyt kunnolla. Homma jatkui sitten saunassa, siellä otettiin yhdet varvit, niin että lauteet hajosi. Kyllä tekee hyvää kun saa "majavaa" retkellänsä.

    • lapinkavia46

      Kyllä ainakin merkityillä reiteillä (karhunkierros. Hetta-Pallas.Korouoma jne.) liikkuu tyttöjä/naisia yksin,kahdestaan ja porukoissa. Miehet siellä on harvinaisuuksia joilla ei ole naisseuraa mukana.
      Nytkin olin 16 vk kulkemassa Hetta-Pallas väliä erittäin kaunnissa säässä. Kesällä kuljin saman välin patikoiden ja kyllä siel naisia/ tyttöjä liikkuu.
      Aina muuan kilometri ravintolasta/hotellista tulee vastaan niit ämiehiä jotka on niin niin vaellus henkisä....Huomaa kyllä mihin he on vaeltamassa--->baarin tiskille.
      Jokainnen vaellus reissu tähän asti luonnon raikkaanna ilman alkon tuotteita.
      Kesällä käsivartta valloittaan:)
      Kaikille mukavia vaellus reissuja!

    • jotta sillee

      kuka hikisen naaraan kanssa viittii pelehtiä ja tuskimpa naarastakaan hikinen ja paskalle haiseva jätkä.Elli ole kumpikin niinkarasituneita jotta jäkylmässä purossa käy pesulla ennen,mutta sitten onkin jo himot lähtenyt voin sanoa kokemuksesta.

    • lapinkavia46

      Eiköhän ne romanssi jutut ala ihan muista lähtökohdista, kuin onko hikinen vai parfyymin tuoksuinen.
      Mulle ainakin merkitsee kaikista eniten se mitä liikkuu siel "korvien" välissä.
      Kun on saman sävelen löytänyt niin ei se haittaa onko hikinen vai ei, kun vaellus päivän lopuksi voi nauttia toisen läheisyydestä kaikissa muodoissa :)
      Elämästä pitää osata nauttia ja toisen ihmisen seurasta myös!

    • yökkäpääsöö

      Kuuleppa, jos sulle merkitsee se mitä liikkuu vain siel "korvien" välissä, niin nuuskaiseppa viikon hionnutta naisen reisiväliä ja takaan että merkitykset muuttuu. Tämä on kuule kokemuksella havaittu juttu, eikä siinä autttaisi edes viagra.

    • pikkutyttöjen romans

      Niinpä, kerran koittanu tahvon tuvalla naida hikistä ämmää ja sillä oli persposketki paskassa, homma jäi puolitiehen.

      • roikaa

        Kyllä on miehistä tullut lällyjä.


    • Gumitale

      Aihe on hieman muuttunut lähtökohdistaan.

      Neiti kysyi miksei tapaa mukavia nuoria vapaita miehiä retkillä?

      Nyt äijät kiistelee siitä että voiko viikon muhinutta tapausta naida?

      Mitä tämä kertoo Suomalaisen miehen romantiikan tajusta?

    • nussimisessa on sitä

      Miehet ja naiset kokevat romantiikan erilailla. Miehille naimisessa on tarpeeksi romantiikkaa, kun pillua vonkaa voi toki yrittää näytellä romanttista saamisen toivossa, muuten se tuntuu lapsellisen typerältä miehistä.

    • yksinkertaista eikö?

      Eikös otsikko ole "romanssit vaelluksella" minusta romansseissa on kyse myös naimisesta, eihän se muutoin mikään romassi ole. Jos jää naimati hien ja paskan takia, niin eihän siitä romanssia tule.

    • audienssi

      Mietityttää vaan, että joutuvatko romaninaiset luopumaan kansallispuvustaa vaelluksella. Saattaisi olla hankalaa pitsivarusteissa jotain vesakkoa kulkea.

    • jtyhutryer

      kannattaa pyörittää sitä persettä va siellä kapakassa. Vaelluksella ei sellasta aatella vaan siellä olla muista syistä. Liikaa saippuasarjoja ja voi tollee aatella

    • mojitoboy

      Jos joku kiva neito haluu 29v miehestä vaellusseuraa niin postia tulemaan osoitteeseen [email protected]

    • väärä palsta

      Mee kuule oikeelle palstalle vonkaamaan, oletko niin tyhmä että et tajua, kun seuranhaulle on ihan oma palstansa.

    • et tule saamaan

      Onhan typerä pillun vonkuri, kun täältä etsii, etkä pösilö osannut lukea mistä on kyse------ei seuran hakua, vaan oletko saanut patikassa koskaan?

    • maastomies.31

      cindarella!!

      voi kyllä kuule lähtisin neidon kanssa. pääasia että sama harrastus mistä tykkää. yksinkin käyn. oletko mist päin? käytkö usein? voitais mailaillakin. oletko jossain deittipalvelussa vai yritätkö luonnossa suoraan:)

    • cinderella,

      Hei maastomies, näinkö nähtäisiin jossain Karhunkierros polulla?
      Minä en kyllä välitä vanhoista ukoista, joten jos tuo 31 on ikäsi, niin haepa seuraa muista ikälopuista.
      Ei ole romantiikkaa flirttailla jonkun ukkokotimiehen kanssa.

      • fdsfvcxfdsfds

        31-vuotias mies ei kyllä ole mikään ikäloppu noin yleisesti ottaen. Väittäisin, että 30-vuotiaana mies on eniten naisten suosiossa jos on pitänyt kunnostaan huolta. Lihakset ovat ehtineet kehittyä, kroppa ei ole vielä alkanut rupsahtamaan, ura on mahdollisesti alkanut vakiintumaan ja varallisuus karttumaan. Toki riippuu paljon myös miehestä, koska jotkut näyttävät vanhoilta jo 18-vuotiaina.

        Tietenkin nuoren naisen mielestä 30-vuotias voi tuntua vanhalta, mutta itse olen 24 ja tiedän monia 30-vuotiaita, jotka eivät minun ikäisteni seurasta erottuisi vanhempina.

        Mitä tuohon seuran etsimiseen vaellusreissuilta tulee niin itse en ainakaan haluaisi päätyä harrastamaan lähempää tuttavuutta naisen kanssa jos retkellä on oltu useampi päivä. Toki hauskaa voi pitää muuten ja tutustua lähemmin myöhemmin.

        Minun mielestäni romanssiin kuuluu myös seksi ja näin ollen en näe romanssia vaellusreissulla kovin miellyttävänä.


      • Anonyymi
        fdsfvcxfdsfds kirjoitti:

        31-vuotias mies ei kyllä ole mikään ikäloppu noin yleisesti ottaen. Väittäisin, että 30-vuotiaana mies on eniten naisten suosiossa jos on pitänyt kunnostaan huolta. Lihakset ovat ehtineet kehittyä, kroppa ei ole vielä alkanut rupsahtamaan, ura on mahdollisesti alkanut vakiintumaan ja varallisuus karttumaan. Toki riippuu paljon myös miehestä, koska jotkut näyttävät vanhoilta jo 18-vuotiaina.

        Tietenkin nuoren naisen mielestä 30-vuotias voi tuntua vanhalta, mutta itse olen 24 ja tiedän monia 30-vuotiaita, jotka eivät minun ikäisteni seurasta erottuisi vanhempina.

        Mitä tuohon seuran etsimiseen vaellusreissuilta tulee niin itse en ainakaan haluaisi päätyä harrastamaan lähempää tuttavuutta naisen kanssa jos retkellä on oltu useampi päivä. Toki hauskaa voi pitää muuten ja tutustua lähemmin myöhemmin.

        Minun mielestäni romanssiin kuuluu myös seksi ja näin ollen en näe romanssia vaellusreissulla kovin miellyttävänä.

        vain...40-50v mies on tommosille zindarelloille 20 v parasta seuraa, on kokemusta


    • maastomies.31

      31 ei ole ikäni, vaan syntymävuoteni. en ole ikäloppu enkä ukkomies.

    • cinderella,

      Jos syntymävuosi, niin sen paremmalla syyllä ja silloin pitäisi jo tietää mitä ukkokoti tarkoittaa, sillä ei ole mitään tekemistä ukkomiehen kanssa.

    • maastomies.31

      Älä aliarvioi miestä vuosien mukaan. Kokemus se on mikä jotain tarkoittaa. Minulla on oma koti ja poroja kahden puolen puuta kulkemaan.

    • 338

      Itse kiersin pari vuotta sitten Karhunkierroksen (90km kaikkiaan) se pisin lenkki ja ihmettelen suuresti näitä mainospuheita siitä kuinka paljon siellä liikkuu porukkaa, ensimmäisen päivän aikana ei tullut ketään vastaan (heinäkuu) ja vaikka sitten myöhemmin Saksalaisia näinkin niin todella hiljainen oli kierros vaikka mukava lenkki oli kyllä ja ajatus kiertää se toistamiseen jos vaikka ensi kesänä kesäloman aikaan ehtisi. Toki sitten kun Rukalla jutustelin niin moni kiertää näitä pikku lenkkejä ja ilmeisesti mainoksissa ilmoitetaan kaikki RUKALLA yöpyjät näihin kierroksen kiertäviin... :-) :-)

      Mutta jos et ole kiertämyt niin voin suositella ja kannattaa todellakin Oulanka kanjoni käydä katsomassa.

    • Tterrdgvd

      Pari kertaa olen romaneja nähnyt jollain lähivaelluspolulla ihan pikkukengät ja autoiluvatteet päällä.

    • Anomuumi 

      Tahtoisin vain sopivasti paijata jotakin söpöä vaeltajatytyä. :3

    • hei tytsyt

      näinhän me poijjat. eikähän ruskaretkillä jotain tapahdu

    • hhhhhhhhhhhh5

      No ei sellaista ole tapahtunut, että olsi ollut. Vaikka kerran jossain Kiilopäällä oli romanijoukko joka oli kahvilla ehkä kilometrin päässä autotieltä. Eikös sekin ole jonkinlainen vaellus?

    • pariteltu on kyllä

      Kerran olin yksin Jaurulla ja mökille saapui naisretkeilijä. Ei siitä romanssia tullut, mutta naitiin oikein olan takaa. Parittelimme kuin kiimaiset koirat. Kyllä kuulkaa jäi se reissu mieleen, oli hienoa puuhaa se naiminen.

    • jospa kerran minäkin

      Sinne märkään mättääseen, halukkaaseen lihaan, upotit panopåatukkasi.
      On se vaellus huimaa hommaa, kun kohille sattuu.

    • Anonyymi

      Olen kokenut romanssin kerran vaelluksella. Samaan tupaan tuli iltamyöhään mies, siinä tervehdittiin vaikka olin jo nukkumassa. Aamulla satoi ja söimme aamiaista kahdestaan ropinan alla, juttelimme ja vaivihkaa katselin hänen vankkoja hartoitaan ja sinisiä silmiä, aloin tuntea jotain. Tulimme siihen tulokseen, että pidämme molemmat välipäivän, mitä tuonne sateeseen ehdoin tahdoin menemään. Viihdyin todella hyvin, lueskelimme laverilla ja kosketin häntä kuin vahingossa, mikä aaltomainen sähkö välittyi välillämme. Päivä ja ilta meni todella mukavasti, yö tummui selkenevään avaruuteen. Aamulla jatkoimme omiin suuntiimme. Ikävä. Lämpimät sanat jäivät kulkemaan mieleeni, kehui vielä hyvän kokoista varustustani.

    • Anonyymi

      Kyllä sattuu ja joskus hyvin. Itse ihastuin Kevon reitillä ja suhde kesti 7 vuotta, oi niitä aikoja. Vaellettiin kesäisin yhdessä ja ulkoilman olosuhteet ei ole este erotiikalle. Suomi on järvien maa ja aina löytyy vettä pikku pesuun. Ulkona voi päästää äänet valloilleen ja pakostakin pitää olla hieman luova paikan ja asentojen suhteen.

    • Anonyymi

      kyllä puhelias mies juttuseuraa saa semmoisilla reiteillä missä turistit ramppaa, karhunkierrokset ja näin.
      muuten kyllä tiettömillä taipaleilla saa yksin kulkea. yksinäisyyttä ja rauhaa minä sieltä etsinkin. ja tammukoita... ;-D

    • Anonyymi

      Olin aikoinaan yksin vaeltelemassa Käsivarren maastossa, kun Haltin vanhalla kämpällä piipahti sirkeä neitonen ja signeerasi vieraskirjankin etunimellään. Kotia päästyäni tein hetken salapoliisityötä ja löysin kuin löysinkin hänen puhelinnumeronsa. Pari kertaa käytiin treffeillä, mutta ei se sitten lähtenyt sen enempää vetämään. Tuossa männäsyksynä oli eräällä Lapin melko suositulla polulla yksikseni, eräässä isossa kämpässä oli neljän varttuneemman naisen porukka (alkaa itselläkin jo parta harmaantua), ja kyllä siinä isonkin porukan seassa alkoi erään rouvan (?) ja minun katseet yhtymään silleesti mukavasti kutkuttavalla tavalla. Jäätiin vähän juttelemaankin kun aamulla erottiin. Jos sinkku olisin, niin siinä olisi ollut selvästi sytykettä enempäänkin, nyt jäi lähinnä mukava mieli. Kyllä niitä tilaisuuksia on, kun vain on uskallusta ja ymmärtämystä tarttua niihin. Valitettavasti meillä mukavilla hyväsupliikkisilla olisi kysyntää enemmän kuin tarpeen, mutta ujot ja hiljaiset saavat kärsiä puutteesta.

      Sitte toisekseen, kyllä retkellä (jep), teltassa (jep), pusikossa (jep), saunassa (jep), kämpässä (jep) voi naida, kun sattuu kiima päälle niin ei siinä hygieniat ole esteenä. Kerran naitiin omakotialueella uudenvuodenyönä kävelypolulla seisoviltaan koiria kävelytettäessä (oli jo otettu vauhtia pari kertaa kotona). Hullua tuo keski-ikä, mukava muistella.

    • Anonyymi

      Aloittaja ei ole mitään muuta kuin Ylilaudan jonne kertomassa märästä päiväunestaan.

      Kirjoitustyyli paljasti, päivänselvä nyymi jonne Ylilaudalta!

      • Anonyymi

        Kerran patikoin Anterrimukkaan, jossa oli jo 7 18-24 vuotiasta partiotyttöä. Olivat saunanlämmityksessä ja kysyivät ilkikurisesti, että tulenko selkiä pesemään. Aikamme rupateltua olin tyttöjen pesulla ja pesin pimpatkin. Nuolin kaikille jättiorkut saunalla ja puhtaita posliineja kaikki. Sieltä menimme kämpän lavereille ja naitiin 2 vuorokautta välilä saunoen. Olipas se elämäni vaellus ja kokemus 50 kymppiselle miehelle. Tapasin muutamaa tyttöä etelässä samoissa merkeissä myöheminkin.


    • Anonyymi

      Se oli syyskuun alkua 2003. Lähdin Lappiin ja Hammastunturin maisemiin. Jätin auton perinteiseen tapaan Siliäselän itäpuoleisen metsäautotien reunaan. Nousin selille, kävelin Paskaluottumat ja vääntäydyin Hammastunturin päälle. Etsin sieltä ihanan leiripaikan erään lammikon rannalta, joita ao. mäellä on harvinaisen paljon.

      Olin siinä alkamassa yöhommiin, kun leiriin asteli komea mies, joka esittäytyi Jormaksi. Syötiin siinä nuudeleita ja meetvurstia, kun Jorma yhtäkkiä veti housut jalastaan ja esitteli Jorma2:n. Eipä siinä muuta mittään.... Aamulla oli hanuri kuin sodan jäljiltä ja Jorma1 oli jatkanut rynkytyksen jälkeen matkaansa. Ihana kokemus oli. En vaella enää missään muussa paikassa kuin Hammastunturissa; toiveena aina vaan se, että tapaisin Jorma2:n uudelleen.

      T. Tapsa

    • Anonyymi

      Olin vähän kuin vaelluksella pohjanmaalla, tapsin työn reppuselässä vähän oli hermona kertoi että meni suunat sekaisin annoin juomaa ja ruokaa, oli kyllä kävellyt aivan eri suuntaan kuin oli tarkoitus. Sanoin mennään sun suuntaan tulee kyllä ilta kun levätään välilä ja laitetaan ruokaa. Käveltiin monta tuntia leväten välillä ,sanoin soita että olet tulossa et ole eksynyt. Mennään tuolle tielle ja soitetaan taksi voin olla tuolla yötä. Ajettiin taksilla hotellin eteen sanoin voit tulla sisälle jos haluat.
      Istuttiin huoneessa avasin oluen, otatko tyttö sanoi voin ottaa. Kuinka vanha sinä olet hmm 17v Irja. Sanoin Esko, tuleeko tästä sotkua ? ei tule älä pelkää. Kaivoin kossun repusta, tät en kerinnyt aloitaa ja tein paukut, tyttö kaatoi itselleen ja aika paljon. Menin suihkuun, huh kun oli jo hikinen iho, käytkö sinä. Oli vaan yksi huone tyttö riisui alkkareilleen, katsoin tyttäreni ikäinen.
      Sanoin sinulla on jäntevä vartalo Irja pyörähti olen juoksija. Tuli suihkusta saunatakki päällä, kävin pissalla lavuaarin päällä oli alusasut kokeili housuja liukkaat nuuhkaisin jaahah.
      Istuttiin pienelle sohvalle ja katsottiin televisiota ja juotiin juomia. Kysyin onko sulla kiire, sanoi asun yksin olen töissä kaukana kotoa. Silloin voidaan vielä vaeltaa sanoin varsin.Irja ilahtu meinaatko, olis kiva kun olisi kaveri.
      Toin työn takaa juomaa näin kauniit rinnat paljaana kaula-aukosta.
      Aloin venyttelemään, tyttö nousi ja venytteli kans meni vessaan ja tuli pelkät alkkarit päällä sanoi näin parempi venytellä katsoin samalla liikkeitä kun pani sormet lattiaan luoja kun pillu pullisteli nätisti. Huomasin että tyttö katsoo myös minua. Venyttelyn jälkeen pani taas saunatakin kävin vessassa pikkarit oli taas liukkaat.
      Vedin kainaloon, onko sinulla turvallinen olo kiehnäysi kunnolla kainaloon on oli kiva kun eksyin ja tapasin sut. Katsoin Irjaa tiedätkö olet kaunis ja nuori, Irja nousi kuiskasi niin olen ja suuteli, siiitä alkoi hyväily imin ja suutelin rintoja jalkoja ja levitin Irjan jalat sohvalla huolletaan tämäkin ja nuolin Irja kiljahteli ja nautti kaunis kiinteä pillu kun työnsin sormia lantio nousi vastaan katsoin kuinka vapaasti sai orgasmin nuori vartalo jännittyi monesti. Nousin vieree Irja sani huh huh katsoi kalua sopiikohan tuo ja nousi päälle ahtautui huokaillen suuteli ja kuiski ihanan iso liikkui hitaasti edes taas kiljahteli eiluoja ja tärisi välillä suukotteli ja kertoi valtavan tuntuinen kuiskasin olet tiukka tosi tiukka nauroi haluan olla sinun pikku lutka ja liikkui sanoi samalla käytän pillereitä, ohoh tähän kasvaa niin kasvaa tyttö liikkui nopeammin haluan sisään haluan ja alkoi huudahdella laskin viikon satsin sisään eiiih kun on kuumaa ja laski aivan syvälle. Katsottiin toisia, sanoi ihana venyttely, nousi ohoh ompa paljon ja juoksi hakemaan paperia. Mentiin sänkyyn tuli aivan viereen iahan ihana olo ja nukahti. Käytiin aamupalalla nainen kysyi menettekö taas vaeltaan, tyttö sanoi mennään väsytän iskän ja nauroi.
      Oltiin vaellettu pitkän tovin tultiin järvenrantaan ja levähdettiin.Tyttö sanoi ei ainakaan housut hiero kokeilin housujen päältä kipristi jalkoja kokeilin sisältä, nauroi panetko takaa nousi kontalleen panin sievästi sisään huokaili on tämä härskiä miten haluttaakin ei ei ja alkoi supistelemaan se tunne kun tiukka pillu supistelee sai laukeamaan rajusti oi oi kaikk sisään. Iltapäivällä sanoi mennään samaan hotelliin ja lähti juosten pysähtyi sitten ei sinua saa väsyttää ja pani sormen suuhun. Meillä oli kivaa koko päivän , hotellilla syödessä sanoi näytä sun valokuvia pyöritteli kuvia ja katsoi pitkään ja näytti tu on mun kaveri, ei saakeli. No mitä, se on mun tyttö, ihanaa tulen vielä kylään ja nauroi.
      Huoneessa kun rakasteltiin ja vedin alua se melkein jäi kiinni terskasta kuin oli niin tiukka nauroi haluan nalkkiin ja alkoi naida nopeasti husi ja istui syvälle makasi päällä kuiskasi et tullut. Haluatko että olen lutka ja näykki nännejä oii se haluaa ja alkoi keinua en kestänyt pitkään vaan tulin. Mitähän vaimosi sanoo kun tulet väsyneenä ja nauroi. Kotona vaimo sanoi et soittanut oin huolissaani, Syksyllä tyttö tuli koulusta kaverini Irja tuli myös. Hätkähdin Irja esitteli itsensä ja tytöt hävisi kamariin. Illalla vaimo sanoi tytölle käydään vaihtaan äidin petivaatteet, lähteekö Irja, vastasi vaan on flunssa en halua tartuttaa luen läksyjä sillä aikaa. Irja katsoi ulos kun auto lähti ,meneeköhän niillä pitkään. Jo ajaessa menee puolitunti suuntaansa. Irja veti vähän verhoja ja levitti jalkoja nosti hametta, huh paljas pillu menin taakse ja työnnyin sisään kuiskas voi on tämä parempaa kuin poikien tikut et tiedä miten monesti olen muistellut tunnetko saat taas minut hulluksi kiimasta kalu kiilteli kun vedin ulos panin pitkään Irja vain valitti ja huokaili sitten alkoi täristä, tule tule anna ihanaa kuumaa tuli taas niin että kipeää teki munan juuresta kun laskin sisään. Tuuletettiin olkkria, Irja tuli vielä syliin avasi rinat esille ime se tuntuu niin ihanalta.

    • Anonyymi

      Juu kerran näin vaelluksella oikein sonnin, todellisen Pässin!

    • Anonyymi

      äiti ja isä lähdössä vaellukselle. äiti kyllä jaksaa isästä en ole varma äiti soitti masentuneena isän jatka ei kestä ja ase vaellus sanoin odota soitan. Sain vapaata töstä kun kerroin kuinka äiti on jopa reenannut sen takia sain lomaa soitin äidille tulen mukaan.
      Käveltiin semmoisia määriä kun tuntui mukavalta ja leiriydyttiin, ensimmäisenä iltana oli ongelma oli kahden hengen makuupussi sanoi äidille jos seisoo lyö kädellä. Kyllä se vähän seisoi äiti ei välittänyt aamulla kalu oli haaroissa vedin hiljaa pois, matka jatkui toinen yö, jotenkin jännitti enemmän åiti kävi uimassa katsoin 45v ja noin porno kävin uimassa ja menin telttaan äiti hytisi jukra kun oli kylmää menin taakse kirkaisi olet jää puikko otin äidin lähelle tunsin lämpöä heti pidin käsilla kiinni hieroin rintoja paleeleeko näitä äiti sanoi ei se siitä johdu.
      Olin takana äiti sanoi ei mene isän kannsa hyvin siksi tämä matka. Halasin äitiä kalu reakoi nousi pyllyä vasten sanoin äidille anteeksi sanoi ei haittaa kalu lipsahti haarojen väliin äiti vähän huokaili liikutin sievästi nänniä äiti kuiskasi saat kskea hyväilin rintoja oli ahdasta äiti vähän hieroi pillulla se kiihotti tunsin kalu kastuu äiti on halukas peräännyi nostin kalua ja liuvutin sattui pilluun yyönnyin äiti huokasi työnsin muutaman kerran sain värinää aikaan avasin ketjun käänsin äitiä äit koukisti jalat levitti niitä kuiskas työnnä pane kuin väkisin työnteli kokonaan äiti ulahteli kuiski panetko paksukksi kuiskasin paljaalla panen etvoi mitään äiti oli märkä sanoin metsän mies panee tunnetko kalu vaan kasvaa pylly nousi tärähteli ja kijahteli laskin sisään. Äti makasi siiinä sovittelin pussia nukahdettiin. Tunsin äidin limaisen pyllyn kun heräsin kalu paisu tosi kovaksi ohjasin sisään äiti kuiskas unisena olet rakas ja antoi naida kun pidin syvällä pitkään äiti ilisi sievästi tein muutaman kerran pidin kiinni kun laukesi laukesin sisään äit huokasi kun sais vielä kahvia. Mentiin erämökkiä kohti sanoin äidille et ole äitini tavattiin reitillä muista.
      Lämmitettiin vähän mökkiä siinä oli levea mökin levyinen laveri nauroin nyt saat nukkua kaukana kuiskas enkö saa olla lähellä. ulkoa kuului ääniä äiti meni katsomaan isä ja poika oli pihalla esittelivät Lauri ja poika Mikko. Miehet meni uimaan katsoin ikkunasta äitä katsoi miehiä Laurilla oli kalu vähän isona tulivat sisään pyyhe päällä sanoivat hyvä että on lämmin Lauri laittoi housuja pitkä kalu piiloutui kysyivät mistä tulitta kerkisin sanoa löysin Lauran polulta ja tultiin yhtä matkaa kun aloimme nukkumaan Lauri sanoi saanko nukkua Lauran kanssa Laura sanoi olette vieraampia nukun Janin vieressä. Poika nukahti heti Lauri valvoi vähän aikaa. Olin äidin takana kuiskasin sillä oli iso kuinkahan iso se olisi jos imisit äiti potkaisi hyväilin rintoja kuiskin sopiskohan se kalu painoi äitiä lantio liikkui niin että pääsin sisään Lauri kääntyi oli vissiin kuuma kalu seisoi julmana sanoin katso se on julmettu äiti kostui yritti että ei välitä Laurin käsi liikkui kalulla kuiskasin että se uneksii sinusta pylly olijo ihan märkä kuiskasin mene hiljaa työnsin äitiä Meni viereen puhuivat molemmat nukkuu äiti nousi päälle se valtava kalu painui sisään näin sivusta äidin isot rinnat isot kädet pyristeli niitääiti oli suu ihan auki kun laskeutui syvälle lantio alkoi liikkua kuin kone kuului urinaa mieas otti kiinni pyllystä näin äidistä nyt tulee äiti vpisi pitkään sanoi jotain ja tuli viereen Lauri alkoi kuorsaamaan työnnyin äitiin äiti kuiskasi se oli repiä minut mutta oli ihana.
      aamulla houkuttelin pojan kalaan sanoin kokeillaan asin katsotaan tuleeko. näin rannalta menivät sisään, poika käveli jo pitkällä jätin onget juoksin ja hiivin lähelle ikkunasta näin äti imi sitä julmettua kalua meni pyllöttämään sai takaa mies kuiski olet kiimanen kuka sinut päästi tänne äiti huokaili onneksi tulin saat panna vapaasti kohta laukesivat molemmat äti jäi sänkyyn makaamaan mies sanoi käyn katsomassa, sanoi ei näy hyväili äidin pyllyä ja runkkasi kalua sai se pystyyn käänsi äidin äiti kuiskas taasko mies sanoi viikko ilman ja meni jalkojen väliin äidin pillu venyi varmaan maksimiin antoi panna ja paineli pyllystä äiti örisi ja kiljahteli tärisi mies laski sisään äiti piti kiinni. Juoksin rannalle ja kävelin takaisin mökkiin sanoin joko lähetään Laura .
      Lauri yritti jääkää vielä Laura sanoi kyllä me lähdetään. Päivän vaellus ja päästiin hotelliin sanoin mennäänbussilla autolle huommenna. Peseydyttiin ja mentiin syömään äiti sanoi tuo mitä on tapahtunut eihän kerrota kellekkään sanoi ei se on meidän oma loma muisto.
      illalla ja yöllä rakasteltiin kuin pariskunta. Meni viikoja sain äidiltä viestin rakas tule käymään isä menee moneksi päivää kotiinsa katsomaan vanhempia.
      Äti avasi oven päällä oli seksi asu tuli ja suuteli sanoin haluan sen huora tunteen takaisin vaatteet lensi ja äiti huusi nyt oieasti ilman kiinnijäämisen pelkoa kertoi että joskus tuntuu että haluaa huorata oikein raksrelttin kalsi päivää useasti. Lähtiessä sanoin etsin uhreja....

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1839
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe