haluan itse-aiheutetun murtuman

Santtu´

Tere! miten saan käteeni murtuman? mulla on nyt käsi paketissa ja kohta on kontrolli röntgenkuvaus... kipsi laitetaan takaisin jos on murtuma, ja haluaisin sen takasin :) eli miten aiheutan itselleni murtuman?

27

2119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • panopupupu

      Ei muutaku tempaset tiiliseinään sillä nyrkilläs

    • kaikkea kans

      lyö kirveellä

      tai
      juo itsesi sellaiseen kuntoon, että liukkailla saat helposti murtuman, jos on vähänkin vikaa. Näillä keleillä kaatuu jo vähemmästäkin.

      Mutta, itse aiheutettu... entäs sitten?

    • se on siinä

      Kävele jäätiköllä reinot jalassa

    • Santtu`

      nyt viel hyviä vinkkejä, kohta koittas h hetki

    • jeeeeeeaaaaaahhhhhh!

      Mitä hyötyä sulle on siitä murtumasta? Ei tartte duuniin mennä??

    • Minä sanon

      ÄÄLIÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Rtg-lekuri

      Pieni vinkki:
      Uusi ja itseaiheutettu murtuma kyllä erottuu aiemmasta. Laittavat sinut psykiatriselle puolelle hoitoon. Ja se ei ole lainkaan huono asia kun juttujasi lukee.

    • ? 51

      hypää katolta kädet edssäpäin.

      • pipopäätön...

        ei saa yllyttää sitä.....................


    • Päivystävä lääkäri.

      niin sullahan olikin se aika huomenna,TERVETULOA !! ..LUUSERI !

    • johtavat

      onkol lääkäreilläkin aikaa patikoida näillä palstoilla.

      ettei olisi siktä ihan "omintakeista osaamista"

    • Santtu`

      Njooh, älkää tuomitko, mutta tietenkään tiedättehän- en voi kertoa miksi ja oikin muitakaan tietoja asiasta kun että tärkeä asia on nyt. Isot manit kyseessä sanon vaan. Ajattelin että täältä löytyy tietoa ja asiantuntemista.

      Meinasin pyörällä polkia jos kiepsahtais siinä tai kesäkengissä kiireisen näkösenä kulkea eri liikkeiden eesstä mutta kun lumitilanne jo huono mut vois se onnistua tai luikastua jossain kaupassa tms.
      Onkohan omaa syytä jos on ihan sileepohjaset jotki skeittikengät vaikka, katotaanko sitä pahalla- mut sama se silti jos lopputulos on suunniteltu...

      Mut nyt Su mennes homma pitää olla ratkastu muuten ei tuu mitään mistään.

      • varmasti murtuu

        käyppä jollekkin mopo jengille kehumassa miten säälittävät liivit ja rumat mopot niillä on...


    • perkki1

      Minäkin haluisin murtaa käteni

    • armeija juttu

      käsi tuolille toinen vetäsee pesäpallomailalla...siinä se

    • Nähnyt vastaavaa

      Vakuutuspetos?
      Mieti vielä kahdesti onko sen arvoista. Ensinnäkin sinulle voi oikeasti tulla vaurio käteen joka haittaa loppuelämääsi eikä mikään rahamäärä sitä korvaa. Esim. kipuja tai se ettei käsi toimi.
      Toiseksi: tuore vamma kyllä näkyy röntgenissä eikä kukaan ole niin typerä lääkäri / hoitaja ettei tajuaisi mistä on kyse.
      Kolmanneksi: Kun jäät kiinni vakuutuspetoksesta, se summa jonka joudut maksamaan tulee olemaan suurempi kuin mitä sait eli lopputilanne on tämä: Olet vammainen, kipeä, rahaton, rikollinen ja maineesi on mennyt.
      Mieti kannattaako ihan oikeasti... :/

    • ?????

      on järkkeeee mut ei ookkaan mieti!!!!

    • LOLOLOMARKKI

      NUSSIMALLA!

    • Anja990

      Oonks mä outo vai ihan sairaan kateellinen, ku kaverilla murtu käsi ni olin heti sillee "aina toi saa kaikkee" ja sit halusin murtaa käteni...;(

    • Pohjoisen juntit

      Kaikenlaisia pölvästejä siellä pohjoisilla syrjäseuduilla asuukin.
      Sinäkin haluat itse vahingoittaa itseäsi, mieti edes vähän.

    • Meriläinen

      No täs on jotain vaihtoehtoja eli siis voit tempasta tiiliseinää tai voit istuu kätes päälle mut ennen voisit kyl käydä tarkistuttaa sun pääs:D ja muuten ,,,olin noin kaks kuukautta sitten laskettelee ni kaaduin ja mursin olkapääni ei tuntunu yhtään kivalta joten ihan ok jos vahinko käy mut ei kukaan selvä järkinen tee sitä tahallaan!:D

    • Santtu´

      Noninno, tämä homma silloin aikanaan mulla meni ihan putkeen- sain sen murtuman aikasekksi. Olihan se kivulias tietenkin mutta olisese sen arvoista. Pikkusen kuin puolivahingossa tapahui, laitoin kovapohjaset maiharit jalkaan ja pikkupakkasesta reippaalla vauhdilla kävelin sellasta pyörätuoli ramppia ylös ja eiku nurin. Ei tarviinnu paljoa ottaa kädellä kaiteesta kiinni kun se vanha murtuma napsahti. Auttajia oli siinä heti kun iltapäivä oli ja eiku sairaalaan ja saikkua lisää.

      Nyt ollu taas liianpitkään hommia, kesä tulee niin alkaa mieli tehä pitemmälle lomalle, mitähän nyt keksis oisko kellään mitään ideoita?

    • pu e

      Mulla murtu käsi ku tipuin trampalta

    • mies 39

      Mikä Suomen nuorisoon on mennyt? Minkä vuoksi lapisille ja nuorille ei enää löydy kasvatusta, van heidän annetaan olla ihan miten sattuu? Kaiken seurauksena on se ettei löydy kohta omaa tahtoa kuin harvoilta ja valituilta, ja suuri osa nuorisosta syrjäytyy jäätyään vaille opiskelupaikkoja, ja mikä pahinta niin myös ulos kaikenlaisesta harrastustoiminnasta.

      Ei tarvitse olla mikään menestyjä, mutta elämässä on pakko yrittää ja antaa oma panoksensa yhteiskunnalle. Jos tämä meno jatkuu vuosikymmenestä toiseen, niin se alkaa nakertaa huolestuttavasti kansanterveyttä ja vaikuttaa ihan kaikkeen hyvinvointiin negatiivisesti. Mielestäni kaikki lähtee hyvinvoinnista, terveellisestä elämisestä johon ei kuulu liikaa alkoholia tai mitään haitallista. Kun omaa riittävästi itsekuria siihen, niin on jo saavuttanut paljon elämässä.

      Ei kaikista voi eikä tarvitsekaan tulla korkeasti koulutettuja, "viisaita" ihmisiä joille työpaikat ovat kuin tarjottimella. Ei, tärkeintä on se että kantaa oman osansa elämässä ja elää ihmisiksi, sekä antaa muiden ihmisten elää omaa elämäänsä rauhassa. Kunnianhimo ei ole tärkeintä, vaan itsekuri, se että haluaa tehdä elämästään juuri sellaisen kuin sisimmässään tuntee. Se vaatii aina tiettyä itsekuria. Kukaan, siis ei varmasti kukaan, halua alkaa aikuisena päihteiden väärinkäyttäjäksi, ei myöskään joutua väkivallan kierteeseen. Suuri osa em. elämänpoluista on seurausta huonosta itsekurista, tai sen totaalisesta puuttumisesta. Jos ihmisellä on hyvä itsetunto, oli se sitten vaikka pelkkää annettua itsetuntoa ja perua lapsuudesta, niin sekin voi jo kantaa pitkälle aikuisuuteen ja pitää meistä huolta.

      Viestini kaikille: pitäkää kiinni siitä mitä teille on lapsena ja nuorena annettu, ja vahvistakaa sitä joka päivä, keksikää sille aina uusia hyödyntämistapoja ja kasvakaa ihmisinä.

      Näin kertoo erittäin kovan kasvatuksen lapsena ja nuorena saanut entinen Sm-tason kilpaurheilija, hyvä esikuva nuoremmille kaikin puolin, päihteetön mies jolle perusarvot merkitsevät hyvin paljon.

      • emt ei järkee

        No mul meni käsikun liukastuin mäessä kun kävelin ylös ja sit vuode pääst meni pikkurilli koripallos ja emt oliks se kivaa mut ei se ainakaa tyhmääkää ollu oikeestaa siltä väliltä nyt haluisin murtaa jalan koks haluun kepit mut äiti ja iskä ei anna ostaa.:(


    • AIG

      minult varvas poikki tuolin jalkaa, vakuutuksesta Isot rahat

    • Z.Z

      Heitä tiili tai painava puu käden päälle

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe