Onko Suomessa vihapuoluetta?

Tappouhattu

Kyllä on. Asiaa on tutkittu vähän. Niin, ”vihan kasvualustaa” on pyritty hoitamaan erilaisin sääntelyin ja valvonnan keinoin, mutta itse vihatuotannon järjestelmiin ei ole juuri kajottu.
Vihatuotannon ja syrjinnän käytännön menetelmät ja toimenpiteet ovat tunnettuja. Mutta vihatoiminnan tuottajat saa olla rauhassa. Missä on poliitikkojen vastuu? Tuntuu tosi pahalta, kun asiassa tehdään vahvaa propagandaa äänestäjäin sumuttamiseksi.

Järjestelmällinen vihatoiminnan kehitys alkoi näkyä jo 1970 luvun alussa ja sitä organisoitiin sekä puolueen ay-toiminnan koulutus uudistettiin. 1980-luvulle tultaessa alkoivat uudistukset tuottaa tulosta. Toiminnan edelleen tehostamiseksi piti ensisijaisesti samoista äänistä kilpaileva lähin puolue tehdä kelvottomaksi ja kilpailukyvyttömäksi. Tämän vuoksi käytännön koulutustoiminta ulkoistettiin Skdl:n myötävaikutuksella SAK:n. Tästä yhteistyöstä kehkeytyi Sdp:n tuhannen taalan paikka ja sen Sdp käytti hyväkseen.

Vihakoulutustoiminnan ulkoistaminen oli todella kieroudessaan nero ja ovela. Niin ovela, ettei sitä lähin kilpaileva puolue Skdl havainnut tai ei ymmärtänyt ennen kuin puolue hajosi sisältä päin. Noina aikoina Sdp toiminta oli supersolidaarista vaikuttaja kommunisteja kohtaan, jossa vihan kärki oli suunnattu kokoomukseen ja työnantajapuoleen. Tämä supersolidaarinen, vaikuttaja kommunistien hyväily sokaisi Skdl:n ylätason uskomaan demari toverien aitouteen. Niinpä Skdl:n ay-toiminta valjastettiin työnantajavastaisuuteen ja kapitalistisen oikeiston parjaamiseen. Demarit haukkuivat heitä ”Kirveslinjalaisiksi”. Kuvaavaa on, että vaikuttaja kommunistit eivät tunnistaneet solidaarisen vihakärkitoiminnan satavan ropoja vain Sdp:n laariin.

Näin tapahtui. Sdp/SAK:n demarit liittoutuivat salaa työnantajapuolen kanssa 1970-luvun alussa. Liittoutumisessa työnantajapuolen kanssa Sdp sitoutui kommunismin eliminoimiseen maasta. Työelämän suoritustasolla toiminta oli raakaa. He kaatoivat kaiken viha-, lakko- ym. vastaavat operaatiot ja yhteiskunnallisen rettelöinnin kommunistien niskaan. Palkkioksi työnantajapuoli järjesti erityisesti teollisuudessa sdp:läisille työnjohto- ym. etumiesasemaa. Kaikkinensa edut olivat hyvin merkittäviä suorittajatasolla. Työpaikoilla kommunistien vaikuttajahenkilöt olivat suuren, mitä moninaisimman demarien ylläpitämän psykososiaalisen parjauksen kohteena. Muun ohella ja lisäksi myös öiset koti- ja perherauhan rikkomiset puhelimitse ja muuten olivat hyvin tavallisia.

SKDL:n hajottua demarit suuntasivat hyvää tulosta aiemmin tuottaneen vihatoimintansa Keskustapuolueeseen ja muihin ei sosialistisiin vaikuttajiin. Varsinkin Smp oli ”hauska” pilanteon kohde, mutta myös Kokoomus puolue sai osansa, mm. ”riistokapitalismi” vakiintui käsitteeksi. Presidentti Mauno Koiviston välistäveto (Holkerin hallitus), avasi demareille vihatoiminnan portit Kepua kohtaan. Vihatoiminta nousi uuteen kukoistukseen Paavo Lipposen hallitusten aikana ja tällöin kohteena oli lisäksi maa- ja metsätaloustuotanto sekä kunnat. Vaikka kunnissa sosialistien vaikutus pitäisi olla vähäinen, he ovat silti pystyneet luomaan vakavia ristiriitoja työyhteisöjen sisään. Erityisesti kaupunkikunnissa. Tässä yhteydessä ei voi antaa pluspisteitä Kokoomukselle, koska se tuki voimakkaasti demarien vihapolitiikkaa. Paavo Lipponenhan oli demarien vihapolitiikan tähti ja se tuntui hyvin raskaana työelämässä.

Onneksi gallupit kertovat, että äänestäjät ovat valveilla. Erityisesti sinua nuori äänestäjä haluan kehottaa, älä anna ääntäsi vihapuolueelle eli Sdp:n. Nykyinenkin Sdp:n johto, Jutta Urpilainen ja M. Junger puhuvat täysin palturia sanoessaan, että puolue on ”tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden puolue”. Myös Kokoomus ja Rkp ovat osoittaneet selkärangattomuutta, kun ne ovat antaneet tukensa vihapuolueen toiminnalle hallituksista käsin.
Siitä huolimatta, että Perussuomalaisen puolueen gallup-suosiota ja sen tukijoita parjataan, ymmärrän kaikkia niitä ihmisiä, jotka ovat löytäneet ”toivontien” tuoda ahdinkonsa meille kaikille tiedoksi. Tämä on suuri asia, pilkkaajat ja häpäisijät ja rasistiksi leimaajat.
Perussuomalaisiin liittyneet, ”toivontielle” astuneet, ovat väkevää työssään ahkeraa ja rehellistä, suomalaista juurikansaa.

Itse asiassa, vaikka Kokoomuspuolueella on toisaalta ansioitakin, niin Sdp:n vihatoiminnan tukeminen hallituksista käsin on käsittämätöntä. Se on anteeksiantamatonta. Se on anteeksipyynnön paikka kokoomukselta. Kuinka älymystö tekee tuollaista? Loputtomiin ei voi pysyä – salassa!

Edellä kirjoittamani on totta. Olen ollut yli 25 vuotta mukana empaattisena vihatoiminnan rinnalla, saunonut, istunut kokouksia jne. myös selvityksiä tehden. Ammatillinen työrupeamani ei ole ollut millään mittarilla helppo. Toivon, ettei yksikään Suomen nuori joutuisi tekemään psykososiaalisen hiostuksen myllytyksessä näin vaikeaa työuraa, kuin mitä itse olen joutunut kokemaan. Ja kaikki vain järjestäytyneen sosialistisen vihatoiminnan vuoksi.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

        Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
        Sinkut
        74
        5338
      2. Haistoin ensin tuoksusi

        Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
        Ikävä
        17
        2396
      3. Olet sä kyllä

        ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
        Ikävä
        26
        1917
      4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

        Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
        Maailman menoa
        45
        1625
      5. Hiljaiset hyvästit?

        Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
        Ikävä
        12
        1571
      6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

        Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
        Särkynyt sydän
        5
        1368
      7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

        Oot mikä oot ja se siitä
        Suhteet
        9
        1287
      8. Kyllä poisto toimii

        Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
        80 plus
        7
        1248
      9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

        "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
        Yhteiskunta
        7
        1219
      10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

        Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
        Ikävä
        14
        1183
      Aihe