Kissa näkee kummituksia

EvileyeCat

En ole mikään sekopää (ainakaan kovin : ) ja kysyn tätä osin tosissani, osin leikkimielellä:

Kissani on alkanut tuijotella pitkin seiniä ja kattoa ilman mitään järkevää (ihmisen huomaamaa) selitystä. Saattaa illalla yhtäkkiä tuijottaa kattolamppua pitkän aikaa, eikä reagoi puhutteluun. Sama toisessa huoneessa, siellä tuijottelee myös joko lamppua tai lattiantasoa sängystä käsin. Ihan kuin siellä olisi jotain.

Pari kertaa olen katsonut onko esim. joku ötökkä siellä lattialla, mutta ei.

Ja tuo kattoon tuijottelu on oikeasti kammottavaa, tuntuu kuin kissa näkisi siellä jotain mitä minä en......

Mistähän on kyse?

57

10774

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • GhostWoman

      Kyllä se vaan niin on, että eläimet, varsinkin kissat ja koirat, näkevät enemmän kuin ihmiset. Juurikin esimerkiksi kummituksia/henkiä. Sama juttu pikkulasten kohdalla, monet vanhemmat on äimistetty lapsen ihmettelyllä tyyliin "äiti, miksi toi nainen seisoo tossa" tai "miksi tuolla pojalla on tuollaiset pussihousut".

      Eikä talossa siis ole ollut ketään ko. ihmistä. Kyllähän pikkulapsilla on tunnetusti vilkas mielikuvitus, mutta en usko että kaikkea tuollaisia itse keksivät...

      • kuytrdecfvgh

        No onko tämäkin uskonasia? Todennäköisempää toki on, että ns. näyt syntyvät pääkopan sisäpuolella. Tästähän on todisteena se, että ihmiset ovat nähneet jos vaikka minkälaisia menninkäisiä. Miksi ei niitä enää nähdä? TV on nitistänyt mielikuvituksen.


      • Anonyymi
        kuytrdecfvgh kirjoitti:

        No onko tämäkin uskonasia? Todennäköisempää toki on, että ns. näyt syntyvät pääkopan sisäpuolella. Tästähän on todisteena se, että ihmiset ovat nähneet jos vaikka minkälaisia menninkäisiä. Miksi ei niitä enää nähdä? TV on nitistänyt mielikuvituksen.

        Sivistys ja luonnosta irtaantuminen on syy miksi ei nähdä. Mitä enemmin myös materialisoituu sitä vähemmin näkee, eikä aostien heikkoa vaihtoehtoa tarvi nykymaailmassa kun ollaan turvassa taloissa jne. Lapsen aivot on vielä ns kouluttamattomat joten on herkempi näkemään energioita ja tuntemaan. Tv ei ole syy mihinkään tämän ymmärryksen katoamiseen.


    • ........

      Kysäisepä vielä eläinlääkäriltäkin, ettei olisi oire mistään (alkavasta) sairaudesta.

      Luulisin muuten, että eläimet pikemmin pyrkisivät pois tiloista, joissa riehuu paha henki. Ei ole muita kuin Jumalaa palvelevat enkelit, ja sitten langenneet enkelit, jotka pyrkivät eksyttämään ihmisiä.

      • ********

        Ei tuohon mitään eläinlääkäriä tarvitse, ihan normaalia kissan toimintaa. Meilläkin kissa teki tuota, ensin juoksee johonkin hirveellä kiireellä ja sitten istahti katselemaan kattoa tai seinää. Seinistä jaksoi odotella pitkäänkin, että tulee niitä "jänniä" valoja, ohi ajavan auton valot, niiden perässä sitten kiipeili pitkin seiniä. Muutenkin kissat viettävät aikaansa tuijotellen johonkin, eikä mitään kummituksia meinaa.


      • Anonyymi

        Kuolleet ihmiset jotka meitä tulevat tapaamaan eivät ole pahoja henkiä. Lemmikit vaistoavat kai herkemmin "henkivisiitteihin", näkevätkö myös...jaa-a. Mielenkiintoinen asia jokatapauksessa. Jo kauan vainajien kanssa pidetty yhteyksiä ihmiskunnassa.
        Terveisin
        Tiina


      • Anonyymi

        Onko kaikki henget pahoja? Kissan kerrotaan myös karkoittavan henkiä juuri siksi kun he näkee niitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuolleet ihmiset jotka meitä tulevat tapaamaan eivät ole pahoja henkiä. Lemmikit vaistoavat kai herkemmin "henkivisiitteihin", näkevätkö myös...jaa-a. Mielenkiintoinen asia jokatapauksessa. Jo kauan vainajien kanssa pidetty yhteyksiä ihmiskunnassa.
        Terveisin
        Tiina

        Edelleenkin kuolleet ovat kuolleita, he nukkuvat kunnes Jumala heidät herättää. Kuolleisiin kielletään ottamasta yhteyttä, koska se ei ole hyväksi meille ja avaa portin henkimaailmaan. Sitä kun ihminen ei niin vaan suljekaan. Nämä ns. "kuolleiden ihmisten henget" on eksytyksen henkiä, joita ihmiset luulevat kuolleiksi ihmisiksi. Ihminen kun uskoo mitä haluaa eikä totuutta, koska se on mukavampi uskoa että esim. kuollut omainen tulee visiitille eikä eksytyksen henki.


    • kummituksia?

      ööh.... ei tossa nyt mistään sairaudesta ole kyse. omat kissani tekevät molemmat sitä samaa. en tiedä näkevätkö näkyjä vai jotain pikku öttösiä mitä ihminen ei niin helposti huomaa. tuijottavat mm. seinille ja kukkaruukkuun ja olen miettinyt onko siellä pieniä kärpäsiä tai muuta. sairauden oire tuskin on, ne vaan höperöityy joskus :D

    • Siitä, että sää

      vahtaat liikaa sen kissan tekemisiä ja piirtelet mörköjä mielees.

    • Kissasi on riivattu!

      Saatana viekoittelee kissaasi! Langennut Luuscifer yrittää houkutella eläimesi pahalle puolelle ja kääntää sen Herraansa vastaan. Jos kissa vielä tekee näin, kutsu manaaja!!!!

      TÄMÄ ON VAKAVA ASIA!

      Jaksamista ja Herran siunausta Sinulle.


      T. Herran harras palvelija ja Belsebubin ylin vihollinen

      • Jallivaara

        Jopa nostit itsesi aivan uudelle tasolle. Ylin vihollinen?????
        Miten voit määritellä asemasi maailmankaikkeudessa ja siinä,
        kuka tai mikä on minkäkin vihollinen???


      • Kuuleppa, eikös se Belsebub ole sielujen metsästyksessä? Onkos kissalla sielu? Aikoinaan asiaa mietittiin ja tutkittiin jossain kirkolliskokouksessa. Olikohan se samainen kerta kun mietittiin, että onko naisella sielu. No, jokatapauksessa nämä "ylen viisaat" kirkonmiehet olivat sitä mieltä, ettei eläimellä, eikä ainakaan kissalla ole sielua.Naisen sielusta oltiin vähän erimieltä ja äänten laskun jälkeen päätettiin, että "Joo, kyllä naisellakin joku sielun tapainen on". Niin, ettei sitä pienistä kannata hermostua.Ei se Belsus kissaa vie. Mitäs se sillä, kun ei edes sielua. Eikä se emännänkään sielu juttu ihan niin täysin varma ollut. Tuota noin. Onkos Suomessa joitakinIhan kissoihin erikoistuneita "manaajia"?


      • spiritual shielding

        Ei helvetti mä hajosin "Belsebubin ylin vihollinen"
        Joo tota kyllä minäkin uskon vahvasti että se sun kattis tiirailee jotain saatanallisia henkiä :D :D :D


    • Jallivaara

      Aika jännä tuo Sinun aloitusasenne, josta kertoo jo nimimerkkisi:
      EvilEyeCat=PahanSilmänKissa siis vapaasti käännettynä.
      Miksi peruslähtökohta ja oletus on aina, että kaikki mitä ihminen
      ei pysty näkemään tai kuulemaan aisteillaan, on olettamuksena
      lähtökohtaisesti pahaa tai pahasta????

      Ihminen tuntuu heti olettavan, että joku jahtaa tai tarkkailee aina
      pahat asiat mielessään tai olemuodossaan. Joopa joo.......

    • Pupuinen

      Jälleen yksi ymmärtämätön ihmisorja on valjastettu tuottamaan hupia kissaomistajalleen. Etkös huomaa kisun tyytyväistä hymyä, kun töllistelet pitkin nurkkia =D

    • Ghost Buster

      Kissat näkee ilmavirtauksissa villisti leijuvat pölyhiukkaset, joita laiska emäntä ei ole viitsinyt siivota...?

      Monet linnut näyttävät ihmisten silmiin perin vaatimattomilta,mutta ultraviolettisäteiden avulla kuvaus näyttääkin ihan muuta..

      Kissat näkevät siis aallonpituuksia , joita et Sinä näe..
      Infraääniä vielä lisäksi, niin talosi onkin Horrortalo ;D
      Kyse on kuitenkin ihan luonnollisista asioista--paitsi jos vintilläsi on lepakoita ja harrastat spiritismiä,hui kaameeta.
      Spiritus fortusta sen verran että on persiit olalla, niin kummitukset kaikkoaa...
      ja maistuu kissanpaska suussa seuraavana aamuna ;)

    • -siberia-

      Tuollainen tuijottelu on kissoille ihan normaalia. Mulla on kaks kissaa ja molemmat välillä tuijottelee esim. seinää. En kuitenkaan muista, että ne olis ikinä tuijotellut yhtä aikaa. Lisäks ne ei ikinä tuijota valoisassa vaan illalla kun aurinko on jo laskenut (siis onhan mulla kuitenkin valot päällä).

    • kittimilli

      Jospa ne kuulee tai haistaa jotain jännää, noista elukoista ei aina niin tiedä. Hassua toi musta on eikä huolestuttavaa tai vaarallista!

      • nkiuytredscfgh

        No eihän tämä mikään mielipideasia ole. Todennäköisempää on, että kissalla on aivokasvain.


      • HQhqHqhQ
        nkiuytredscfgh kirjoitti:

        No eihän tämä mikään mielipideasia ole. Todennäköisempää on, että kissalla on aivokasvain.

        Jaa, sitten minun jokainen kissani on omistanut aivokasvaimen muttei ole kuollut siihen...


    • psykiatri

      skitsofrenia

    • Lazarus

      Hyvä Herran harras palvelija,
      Älä lannistu epäuskoisten panettelusta! Mitä Herra on meille Sanassaan ilmoittanut, se paikkansa pitää. Kissa voi hyvinkin olla riivattu, Raamatussa Matteuksen evankeliumissa kerrotaan kuinka pahat henget ajettiin sikalaumaan. Kuten jo Jeesus sanoi, ei kukaan ole profeetta omalla maallaan.
      Jaksamisia sinulle.

      • Jallivaara

        Nyt menee jännäksi. Ketjun aloittaja ei sanallakaan maininnut tai kysynyt
        uskontoon liittyvää asiaa, niin "yleistäjät" vääntävät tästäkin jutusta jonkin
        sortin demonitaistelun.

        Tuossa mainitsemassasi kirjassa myöskin kirjoitetaan useista asioista
        varsin vertauskuvallisesti, sekä hyvin yksiselitteisesti kielletään käyttämästä
        kirjaa itseään "keppihevosena" ihmisten mielipiteiden tukena. Että näin.


    • mnbvcdsertyh

      No mistä tiedät, ettei vika ole siellä kissan pään sisällä? TV:ssä oli jossakin eläinohjelmassa luonnevikainen koira joka tuijotteli ja nuoli innokkaasti heijastuksia ikkunoista. Tietenkin ne oli teidän mielestä niitä kummituksia.

    • mr.shephard

      Ai kissat näkevät kummituksia, jos ne tuijottavat samaan paikkaan reagoimatta kutsuun? Jo on aikoihin eletty. Kissat eivät pätkän vertaa välitä siitä, että niitä kutsutaan. Tai välittävät, jos siltä tuntuu.

    • Samppa_vm_72

      Kissa on tunnetusti helvetin portinvartija. Nukun leveollisesti tietäen että mun katit pitää pahalaiset poissa.

    • asssssss

      Kissat ovat kuulemma osittain sekä tässä maailmassa että henkimaailmassa.
      Tämä tuli jossain tv-ohjelmassa jossa sen lausahti joku ulkomaalainen.

    • Angier

      Kyllä ne kisut jotain näkevät. Edesmennyt kissani tapasi seurata katseellaan esim jotain olohuoneen ovesta saapuvaa näkymätöntä aina huoneen poikki ja katse tapittuneena samaa linjaa eli ei vaikuttanut miltään poukkoilevalta pörriäiseltä.. Nykyiset kaksi kissaani harrastavat samaa joskin vähemmissä määrin, kenties uudessa asunnossa ei ole yhtä paljon henkiolentoja? :) Uskon siis, että kissat näkevät tai aistivat jotain mitä me emme kykene näkemään, mutta en turhia asiaa ajattele, niin kauan kuin mitään konkreettista haamua ei eteeni ilmesty tai tavarat mystisesti ala liikkua :) Onpahan kissoilla seuraa kun olen itse poissa kotoa ;)

    • oikeesti .

      vittu mitä paskaa

    • Uskovainen666

      KÄÄNNYTÄ ITSESI JA KISSASI! PAHOLAINEN ON RIIVANNUT TEIDÄT!

    • Kissastelija

      Niin no kuten moni on jo sanonutkin, niin KAIKKI kissat tekevät tuota. Paljon on henkiä omassakin kämpässä, kun 5 kissaa välillä jokainen tuijottavat eri suuntiin silmät suurina tyhjyyteen pitkin seiniä, kattoja ja lattioita:) Ns. vanha kansa ja uskomuksethan sanovat, että kissat näkevät jotain toisia tasoja tai ulottuvuuksia tms.. No, mistäs tuota tietää, mutta ainakin itsellä viimeiset parikymmentä vuotta mitä kissoja ollut 1-6 koko ajan, niin en muista onko yksikään ollut joka ei noin olisi toiminut.

    • Menninkäinen^^

      Jooh.. ilmeisesti meidänkin kissa on sitten viti päästään, kun sekin saa välillä ihme hepuleita ja tuijottelee tyhjyytee plus, että se jaksaa maukuu toisinaa ja ite olen tullu siihen tulokseen, koska kissani on 11 vuotias nii sillä vissii alkaa oleen tota kissoje dementtiaa ei enää muista miksi naukuu, mut naukuu naukumisen ilosta. :D

      Mut ei se sentää nää kummituksia!!

    • zezzeztop

      Eiköhän tämä liity enemmänki kissojen kuuloon, joka on ihmistä parempi. Luonnollisesti voisi päätellä, että ne katsovat sinne suuntaan josta ääni tulee. Meidänkin kissa hyökkäsi "näkymätöntä vihollista" (ulko-ovea) kohti aina kun siivooja oli rappukäytävässä.

    • --ansku--

      Mun kissa alko kerran katsella taivaalle kun kerroin sille että äitini makaa sairaalas huonos kunnossa..seuraavana päivänä äitini nukku pois...

      • Lolz mies

        HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHHA


      • Viisaskisu

        Sun kissasi ilmeisesti vaistosi että äitisi on aika lähteä maailmalta. Kyllä ne kissatkin ovat viisaita. Osan ottoni


    • Kissan omistaja 18 v

      Itse omistin kissan 18 vuotta ja tuollaista peliä sekin piti, mutta ei tullut mieleenkään kummajaiset :D

      Tuo on täysin normaalia kissan käyttäytymistä. Kissan käytökseen kuuluu kyttääminen. Se on osa saalistusviettiä, jota ilman kissa menehtyisi luonnon oloissa.

      Siis silloinkin kytätään, kun ei ole hiiriä näkyvissä, koska koskaan ei tiedä, milloin hiiri tulee näkökenttään.

      Kissa näkee myös valopisteitä aivan samoin kuin ihminen, vaikka kissan valonsäätely silmissä onkin tarkempaa. Eli jos kissa katsoo mainitsemaasi lamppua, se näkee valkoista seinää vasten tummia täpliä jotka liikkuvat. Niitä se tuijottaa.

      Unohda kummitukset ja pelko. Eläin on eläin ja se käyttäytyy kuten eläimet.

    • Irppa-Iivari

      Meillä syksyllä, talvella ja keväällä ulkoseinän lautapanelin välissä juoksee hiiriä ihan alvariinsa (seiniin katselu). Joskus kuulee rapinaa, usein ei. Samoin niitä hiirosia on myös ullakolla, jolloin kissa katselevat kattoon. Sieltä ollaan loukuilla saatu hiiriä.

      Kissoilla on aivan mielettömän tarkka kuulo. Muurahaiset tekivät kukkapenkkiin pesän ja sieltä ne valitettavasti vaeltelivat myös olkkariin takaoven jalkalistan alta. Me kyllä tiedettiin odottaa jotain, sillä kissa oli istunut takaoven luona jo pari viikkoa pää kallellaan alvariinsa. Ei siis mitään henkiolentoja vaan ihan luonnon ääniä ne kisut kuulevat ja ihmettelevät.

      Kuten ed. kirjoittaja kirjoitti, niin saalistajia kissat ovat ja aina valppaana josko jotain pääsisi pyydystämään. Kyttääminen on todella kissan luonto. Kyllä valot, varjot ja kaikki liikkuva kiinnostaa.

    • evileyecat

      Ette voi olla tosissanne! Jos ette tajua mikä on huumoria ja mikä ei niin pysykää näiltä palstoilta pois......

      Ja nimimerkkini ei liity mihinkään pahoilaseen ja jos sen välttämättä kääntää haluaa kuuluu se ennemminkin "pahasilmä kissa" ......

      Mutta jatkakaa toki rauhassa sekoiluanne, minä menen leikkimään noiden kummitusten ja kissani kanssa...........

      • Jallivaara

        Mikäköhän sitten oli se "huumoriosa" aloitustekstissäsi????

        Käännös käy myös, riippuen toki asiayhteydestä: Huonosilmäinen kissa,
        eli käytännössä toinen silmä tai molemmat sokeat. (vrt: bad eye=huono silmä)
        jne......ja missäpäin sanontaa käytetään. Jenkkienglannissa merkitys eri kuin
        ns. englannin englannissa.

        Nimimerkkisi on myös yksikössä, eli onko se "kyklooppi"??
        Niin, tämä oli kysymys/vitsi ;)


    • roskasilmässäauts

      Appivanhempieni kissa tekee samaa, mutta ei tuijota yhteen kohtaan vaan pyörittelee päätään ihmeellisesti. Kyse on varmaan siitä, että kissalla on silmänsä kalvossa verenpurkauma, naarmu tai roska joka liikkuu ja näkyy vaaleilla seinillä hyvin. Kissa luultavasti tuijottelee sitä.
      Näitä pisteitä ja viivoja näkee ihmisetkin, niitä on kaikilla joilla näkökyky on. Tuijotappa valkoista seinää/paperia/hankea niin huomaat. Jos et, niin olet sokea tai hullu.

    • mahdollista5ygtest4

      Oletko miettinyt alzheimeria tai dementiaa? eläimillä voi olla samoja sairauksia kuin ihmisillä ja olen kuullut useamman koiran saavan dementian.
      Silloin lemmikki voi esimerkiksi jäädä huoneeseen ja olla tulematta toiseen vaikka ovi on auki ja se normaalisti tulisi, tai sitten juuri tuo tuijotus...
      Yleensä omistaja vie oudon käytöksen jälkeen eläimen lääkäriin.
      Voihan toki olla että se myös siellä jotain näkee....

    • kummiteleeko

      Älä pelkää monet kissat (kuin omani) ja koirat tuijottavat seiniä ja lamppuja ja lattiaa ja kaappeja ja se on täysin normaalia sillä Kissat/koirat kuulevat kuin putkissa esim: kävelee rottia tai hyönteisiä tai kuinka esim naapuri seinän takaa harjaa hampaita.
      Koska Kissoilla ja koirilla on erittäin hyvä kuulo. Ei tässä mitään henkiä ja kummituksia ole! Sillä on looginen selitys.
      Eli älä pelkä ota rauhallisesti. se on TÄYSIN normaalia.

    • kummitus itse

      Meillä koira alkoia yhtäkkiä murisemaan seinälle, ite kävin kattomassa ni en löytäny mitään. Ja sama toistui heti. Enkä vieläkään tiedä mistä johtuu, kummituksia epäilen silti, muttei pelota. Ei ne kummitukset pahaa tee (:

    • sapelikynsi

      Älä häiritse mestaria työssään!
      Kisusi aistialue kuulon- ja näön, yms. aistien suhteen on aivan ylivertainen verrattuna omiisi.
      Eli, ihan oikeasti karvakalle aistii "siellä" jotain, mitä Sinä et-

    • Maijamini

      Saattaa olla, että kissasi tuijottaa esimerkiksi banaanikärpästä. Itselläni ei ole kissaa, mutta tutun kissat tuijottaa pitkään banaani kärpästä kun se pysähtyy ja kun tulee takaisin yrittävät saada kiinni.

    • huom

      Vaikka tämä on vanha mut laitan kummiski. Kissa näkee pölyjä ja karvapalloj mitä ihmiset ei nää

    • Luukaskero

      Kissa kun on aivan ylivertainen aisteineen....jopa koirakin häviää kissalle yllättävän monessa. Koira on jopa tökerö joissain asioiss kissoihin verrattuna. Kissasi näkee paljonsellaista, josta meillä ei ole hajuakaan...Ihan normaalia

    • Kissanomistaj

      Meillä on kolme kissaa ja kaks kissaa tuijotti samaa paikkaa ja samaa tahtii päät liikku ku joku ois kävelly siin ja ne tarkkaili sitä kummatkin. Oli vähä creepyy mut mikäs siin varmaa annoin liikaa kissanminttuu

    • Haamujako

      tänään kun olin lenkillä kissani kanssa, hän jäi tuiottamaan aidan takana olevaa puskaa. Kannoin hänet siihen viereen ja kun laskin hänet maahan, hän lähti heti juoksemaan täysiä pakoon. Samalla hän onnistui rimpuilemaan valjaistaan pois juuri parin ihmisen vieressä. Siinä ihmiset vain seisoivat, kun ryntäsin kissani perään. Onneksi sain hänet kiinni ja pari haavaa tuli kun hän riehui sylissäni. Mietin vain, että mitä kauheaa siellä aidan takana oli....(ps. eilen olimme siinä saman aidan vieressä ja hän selkeästi veti itseään sitä aitaa päin)

    • Anonyymi

      Meidän noin 9 vuotias kissa tuijottaa todella keskittyneesti ulos ikkunasta, tiirailin itsekkin, mutta en minä siellä mitään nähnyt... Kissamme nousi ensimmäistä kertaa seisomaan takajaloilleen noin 5 sekunniksi... Aika creepyä... Onko teillä ollut samankaltaisia tapauksia kissasta joka katsoo erittäin keskittyneesti ulos pupillit suurina?...

    • Anonyymi
    • Ystäväni äiti oli joutunut sairaalaan ja ystäväni otti äitinsä kissan hoitoonsa. Eläinrakas mies kertoi myöhemmin kissan sähisseen ja reagoineen todella oudosti tiettynä ajankohtana jonka hän ainiaan muistaisi. Pian hän sai virallisen tiedon äitinsä menehtymisestä. Ajankohta oli sama jolloin uskollinen lemmikki oli reagoinut erittäin poikkeuksellisesti. Tapaus oli hyvin mieleenjäävä. Sen jälkeen rauhallinen, terve kissa ei kuunaan reagoinut enää niin. Näkymätön, henkinen yhteys eläinperheenjäsenen kanssa.

    • Mitään "paha silmä" (evil eye)-juttua ei ole olemassa. Esim. kissa on elävä olento jolla lajityypillistä käyttäytymistä. Ne ovat myös tuntevia olentoja kuten mekin, ihmislajiset.
      Nekin tuntevat iloa, kiintymystä, suuttumusta, pelkoa, kipua.
      Taikauskon nimissä johonkin eläinlajiin yhdistetty huonoja asioita.

    • Anonyymi

      näin juuri kun vessani ovi menee itsestään kiini ja kissa ni lähti juosten karkuun.

    • Anonyymi

      Meidän perheen yksi kissa on tullut kahtena yönä mun huoneeseen nukkumaan, ja sitte se haistelee ja tutkii aina mun sängyn alle! Vähän karvimaa, onko siellä joku kummitus? Tai en tiiä, siellä on kyllä mun kissa-roskis nii kiinostaakohan sitä ne kissa kuvat siinä roskiksessa?!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1505
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe