kahden vuoden soppari

loppu näkyvissä

minulla loppuu kahden vuoden mobiililaajakaista sopimus tämän kuun lopussa. onko nyt niin että sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana? näin olisin muistavinani että sopimusehdoissa luki. eli minun ei tarvitsisi tehdä mitään jos haluan sen jatkuvan? näinkö se nyt sitten menee?

12

328

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sopimus kausi

      niinhän sen pitäisi olla, mutta ikävä kyllä useassa tapauksessa sopimuksen päättymis päivänä yhteys lakkaa toimimasta ja saunalahdelta pitäisi tulla soitto että jatketaanko sopimusta vai puretaanko se.

      sopimuspräntissä tosiaan lukee että sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana, mutta tämä tarkoittanee että sopimus jatkuu jos siitä erikseen ilmoittaa saunalahdelle.

    • Entinen asiakas

      EI...vaan sen kuuluu mennä näin: Saunalahden pitää soittaa ja kysyä haluatko jatkaa vai lopettaa. Mikäli jatkaa sinulta kysymättä, sopimus on laiton ja sinun ei tarvitse maksaa liittymästä koska mielipidettäsi ei ole tiedusteltu. Tässä linkki josta voi lukea lisätietoa, koskee soneran liittymää mutta pätee kyllä kaikkiin operaattoreihin: http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/tiedotteet-08/?announcementId=a308fd97-ce50-486c-aef0-c6280353d9c8&groupId=2809227d-50ac-4c71-8fef-7f4b502891b4
      Minua huijattin saunalahden toimesta ja kyselin hiukan lisätietoja kuluttaja-asiamieheltä. Enpä enää ole saunalahden asiakas...

      • opilukemaan

        Ei tarvitse soittaa ja kysyä, riittää ilmoitus määräaikaisen sopimuksen päättymisestä. Ilmoitus on annettava 2vk. ennen sopimuksen päättymistä.
        Siinä samalla tietysti yrittävät kaupata uutta sopimusta.

        "Minua huijattin saunalahden toimesta ja .."
        Sopimusten teksti on joskus hieman vaikeasti ymmärrettävää....


      • Twist again
        opilukemaan kirjoitti:

        Ei tarvitse soittaa ja kysyä, riittää ilmoitus määräaikaisen sopimuksen päättymisestä. Ilmoitus on annettava 2vk. ennen sopimuksen päättymistä.
        Siinä samalla tietysti yrittävät kaupata uutta sopimusta.

        "Minua huijattin saunalahden toimesta ja .."
        Sopimusten teksti on joskus hieman vaikeasti ymmärrettävää....

        Niinpä. Sopimustekstit pitäisi todellakin tehdä niin ettei niissä ole tulkinnanvaraa vaikka sen lukisi kuka tahansa ulkopuolinen henkilö. Näin ei kuitenkaan useinkaan(koskaan) ole kun puhutaan telepalveluja myyvistä yrityksistä,eritoten saunalahdesta.


    • tulihan se lasku

      niinhän sen pitäisi olla että saunalahden kuuluu soittaa, mutta yleensä eivät soita vaan katkaisevat yhteyden jos ei asiakas itse soita ja anna lupaa sopimuksen jatkamiseen. kannattaa valita sitten halvin sopimus jos aikoo jatkaa saunalahden kanssa.

    • good lord

      saunalahden nopsa on mielestäni paras valinta kahdenvuoden sopimuksen jatkoksi sillä se on hyvin edullinen 13.90 jopa 15 mbit/s tai mikäli haluat perus paketin 1M niin sekin maksaa vain alle 10 euroa. nämä tarkoukset siis kahdenvuoden sopimuskauden jälkeen.

      http://saunalahti.fi/gsm/gsmdatapaketti.php

      • Torrent

        Samalla hinnalla saat DNA:lta oikeasti toimivan Supermokkulan. Kokeilin Saunalahtea eikä lupauksista huolimatta toiminut. Vaihdoin firmaa ja kyllä kannatti. Nyt voin katsella mokkulan avulla jopa elokuvia. Ja siis samaan hintaan kuin Saunalahdella. Suosittelen!


      • loppu näkyvissä
        Torrent kirjoitti:

        Samalla hinnalla saat DNA:lta oikeasti toimivan Supermokkulan. Kokeilin Saunalahtea eikä lupauksista huolimatta toiminut. Vaihdoin firmaa ja kyllä kannatti. Nyt voin katsella mokkulan avulla jopa elokuvia. Ja siis samaan hintaan kuin Saunalahdella. Suosittelen!

        kyllä se nopsa tuntuu nyt tällä hetkellä parhaalta vaihtoehdolta. kokemuksia on kyllä DNA:n mokkulasta ja niitä ei todellakaan voi kehua millään muotoa. että se vaihtoehto on pois pelistä. joskaan ei saunalahtikaan aivan täydellinen ole, mutta sentään paljon toivimampi kuin dna. se nopsa näytti olevan myös kahden vuoden kimppasopimus. mutta eipä se haittaa kun ei kerran parempaakaan ole näköpiirissä. sauniksen sivuilla nopsa liittymään näyttäisi kuuluvan CS-17 nettitikku. mutta kun painaa sitten sitä tilaa nuolta niin sielläpä onkin tikkuna E1820. kumpi se nyt sitten mahtaa olla ja onko niillä paljonkin eroja?
        Jos menen Elisa liikkeeseen ja teen siellä sen sopparin niin saan varmaan heti tikun mukaan? Mutta jos teen tilauksen saunalahden omien sivujen kautta, niin he varmaan lähettäisivät tikun postitse joskus jonkun ajan päästä?


    • dcävm.x,m

      Älä sekaannu Elisaan /Saunalahteen. saat pelkkää murhetta toimimattoman laskutuksen ja olemattoman asiakaspalvelun muodossa.

      • pvmm

        Saunalahden Nopsa n.5vk käytössä eikä mitään trobelia.
        Toimii kuin junan vessa:)


    • auttava käsi

      ei niillä tikuilla ole muuta eroa kuin valmistaja ja desing. molemmilla tikuilla pääsee kyllä huippunopeuteen 15mpbs. CS-17 on kyllä parempi siinä suhteessa että vetää softat automaattisesti. kun teet sopimuksen niin voit toki pyytää saada CS-17 tikkua jos aikovat tyrkyttää E1820 tikkua.

      jos teet elisan pyhäkössä sopimuksen niin silloin sopimus allekirjoitetaan siinä ja sovitaan käyttöehdoista eli miten ja milloin yhteys alkaa toimimaan etenkin kun sinulla on vielä edellista sopparia jäljellä niin on hyvä sopia asiat siinä tiskillä. modeemin saat mukaan heti kun taas sauniksen kautta toimittavat sen postiennakkona ja voi kestää jopa viikon.

      voit myös halutessasi disabloida vanhan SIM-korttisi liikkeessä jolloin saat uuden SIM-kortin uudella numerolla, mutta voit jatkaa myös vanhalla SIM-kortilla.

      nopsa on todellakin hyvä vaihtoehto vaikka tuohon 15 megaan ei varmaan päästä missään päin suomea 3G verkossa, mutta itse pääsen nopsallani kuitenkin reiluun 8 megaan joka on huomattavasti nopeampaa kuin megan yhteys.

      eli kannattaa sopia siellä liikkeessä sopimusehdoista ja muista käytännön asioista jotta ei sitten tule mitään yllätyksiä kuten verkon kautta tilatessasi tulisi.

    • nnjj8990

      100varmasti ennen umpeutumista sulle tulee soitto ja tarjotaan jotain uutta härdeliä,ei sua helposti anneta loikata.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1806
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe