Kuka voidelluin?

fluura

Pari tv-saarnaajaa on sanonut että kirous tulee jos arvostelette jmalan voideltua. Näin kritisoi meller kun naissuhteita arvioitiin, nyt muut.

4

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • impi.umpilampi

      Se kirrous tulloo Isä Jumalan taholta siinä tappaaksessa, jos joku immeinen alakkaa arvostelemmaa suarnamiehijä viärässä mielentilassa. Nii jotta jos joku alakkaa arvostelemmaa lähimmäesttään sillee vahingontekotarkotuksella ja mustaksi mualoomisella, nii Isäntä se suattaa suivaantuva moesesta. Totta suap tok puhhuo suarnamiehistähi.
      Vua jos esmerkiksi prophetioeta arvostellaa, nii siitä ee Isäntä suivaannu. Ku hää ite kehottaa itekutahi Isännän Kirjoo tutkistelevvoo uskovaesta siihe Sanassaan, ku sannoo jotta ku yksi prophetoe, nii muut arvostelkoot. Jotta semmosta.

    • nettiselaaja

      Luulisi jokaisen ymmärtävän, mitä sellaisen julistajan sydämessä liikkuu, joka julistaa tuota tuomiota että Jumalan voideltuja ei saa arvostella eikä heihin saa koskea, ja julistaja liittää itsensä tähän voideltujen joukkoon.

      Sellaisella julistajalla on peiteltävää ja piiloteltavaa.

      On ihmeellistä nähdä, että nämä tällaiset julistajat eivät jätä asiaa Jumalan suojeluksen huomaan. Kyllä Jumala omistaan huolen pitää.

      Tarkemmin ajatellen... ehkäpä juuri siksi asiaa ei voikaan jättää Jumalan huomaan, vaan kirouksella peloittelu tulee sittenkin suorittaa itse.

    • Te eksytte.

      Jumalan mies. Raamatun hakuehdolla löytyi 43 jaetta, ja kaikki löytyi vanhan testamentin puolelta. Siis Melleri tekee itsestä Jumalan voidellun, vastoin Raamatun sanaa, myös David Wilkersonista hän tekee Jumalan miehen vastoi Raamatun sanaa, joka on. Hebr. 1:1-2. Sittenkuin Jumala muinoin monesti ja monella tapaa oli puhunut isille profeettain kautta, on hän näinä viimeisinä päivinä puhunut meille Pojan kautta, jonka hän on pannut kaiken perilliseksi, jonka kautta hän on myös maailman luonut. Tulee vain mieleen puu, joka on kasvanut vinoon jo vuosikymmeniä, niin sitä on vaikea suoristaa.

    • impi.umpilampi

      Moniko suarnooja liennöö tiällä härmålantiassa voejeltu ja kuka semmosen voepi totistoo?

      Isännän Kirjassahan on moniaassahi sanankohassa kirjotettu, jotta olipa assii mikä hyväsä, nii se pittää kahen tae jopa kolomen totistajan sanalla pysttyö toeksi totistammaa.

      Nii jotta suarnoojat huom! pistäkkee vastakertana, kun outta puhumassa tv7:n "tuutissa", semmoset totistajat totistammaa siitä voetelusta, joka on itekunnii kohalle Isännän armosta annettu, nii assiissee suahaa uutta perspektiivijä eekä assii ou pelekkee huulenheittova ja löperöpuhheita.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1785
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1174
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1173
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1161
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe