Mistä tytöt tykkää?

minävaan1234

nonii. täällä oli jo kysely et mistä miehet tykkää nyten on myös vastakkaisesta sukupuolesta. eli kertokaas tytöt mistä tykkäätte että teitä hyväillään/kosketetaan/mitä pojan pitäisi tehdä kun suutelee teitä. eli mistä siis tykkäätte. vakavahenkinen ja toivon että mahdollisimman moni tyttö viitsisi vastata. anteeksi jos tämä kysymys oli sekava en osannut selvemminkään sanoa.

51

6522

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nainenvastaa :)

      Mä ainakin tykkään kun mun miesystävä hyväilee mua vähän joka puolelta (sry, kuulostaa tyhmältä) suudellessaan ;) Tykkään kans kielareista, mutta en mene takaamaan, että joka tyttö tykkää...

    • poikavainjostaki

      olen miettiny et tykkääkö tytöt jos toinen käsi on pakaralla ja toinen hyväilee päätä/yläruumistä. ja tykkääkö tytöt ylipäätään et pakaroissa ollaan kiinni?

      • Tyttövain

        Itse tykkään ainakin kun mies ottaa molemmilla käsillä pakaroista kiinni, tai ainakin toisesta. Se on hiukan kiihottavaa, kaikkialla ei kannata alkaa puristelemaan.


    • Nainen vm79

      Itse tykkään siintä kun mies suutelee hellästi, sekä hivuttaa käsiään pitkin kroppaa. Jostain kumman syystä tykkään jos mies suutelee kaulaa.

    • hhhyi

      Ite en tykkää et tehää kielareit, varsinkaa jos mies ei osaa suudella vaa pitää suutaa ihan auki ja työntää kielen melkee kurkkuu asti. Ja en tykkää siit et mies työntää käden paidan sisää ihan väkisin tai et on vaa kiinni pakarois. :P

      • näinmäasiannäen

        Joissain tutkimuksis on todettu et naiset tykkää enemmän harrastaa seksiä ja suutelemisesta paita pääl...
        tottakai varmaa jotkut tykkää olla iha ilkosillaa mut se johtuu ehkä vaan siitä että onko itseluottamusta ja luottaako siihen ettei kumppani halveksu jos lisäkiloja löytyy vatsan alueelta


    • kissmekissme

      Itte tykkään kaikenlaisesta suutelusta ja siitä kun kädet vaeltelee pitkin vartaloa. Oon vähän sitä mieltä ettei kauheesti kannata siinä miettiä että minne ne kädet laittaa, vaan antaa luonnollisesti vaan liikkua. Kyllä tyttö voi sitten ohjailla jos tuntuu menevän epämiellyttäviin paikkoihin. Väkisin koskettelusta ja puristelusta ei varmaan tykkää kukaan.

      • Joku tyyppi vaa...

        Hyvä sinä! :P


    • ;)

      Rakastan sitä kun mies halaa takaapäin ja aloittaa suutelemaan olkapään tuntumasta ja lähestyy hitaasti kaulan kautta suuta.. Ah, että saa syttymään!

      Kielarit ovat mulle turn-off. Varsinkin jos se kieli tungetaan heti kurkkuun, niin ei ei ei! Myöskään kopelointi ei ole mukavaa, saa minut tuntemaan itseni halvaksi, ja aika nopeasti kyllä kaikkoonkin sellaisen miehen läheisyydestä.

    • ;)

      kyllä minä ainakin tykkään että pakaroista pidetään kiinni. ja korvalehtien suutelu. AHHhaaa

    • young lady

      kaulasta nuoleminen kiihottaa ihan sikana :).ja kun kielet hipoo koko ajan toisiaan niin sekin tuntuu hyvältä. nuoleminen ylä ja alapäästä kiihottaa eniten,lisätkääpä jäbät sitä tyyliä. ;)

      • parhaantytönomistaja

        mehän lisätään;)


    • Suukko <3

      On ihanaa jos poika suutelee kaulasta hellästi ja samalla hyväilee kehoa sormilla :))

    • tyttönen vaa...

      ite oon aika rajunpuoleinen :) joten suutaan auki pitävät lahnat ei oo mun makuun ollenkaan, enkä tahdo tukehtuu siihen että kieli kurkussa on viimenen asia minkä muistan....

      kaulan suutelu on tosi ihanaa ja kiihottavaa:) ite tykkään näykkiä vasta puolta jopa purra jos hän on asiasta samaa mieltä

    • tvn-tvn

      Mä oon kuusaan kingi! Mä tiedän kaiken suutelust ja oon joskus piruuttaan kokeillu sitä miehenkii kans :D:D:DD
      Te puhutte iha paskaa tääl kaikki ette tiiä suutelust mitää! sitäpaitti oon saletisti hot ja mä oon pannu suomen kaikkii naisii!!!
      http://fi-fi.facebook.com/tinmppa

      • lapintyttö1

        onpa mulkkua käytöstä ja et muuten mua oo pannu


      • niivrm

        et oo kyllä muakaa pannu et ei kannattais leveillä :D


      • täys kymppi

        Joo tollasia "kuusaan kingejä" mahtuu 13 tusinaan, ei oo metriä lähemmäs päässy naista, niin yrittää täällä retostella.
        Minäkään en kuulu sun "haaremiis", joten et kaikkia suomen naisia ole päässyt lähellekään, etkä pääse!


    • ...............

      en paniskaan koska oot tollanen 20v pikkutyttö.

    • tytöntyllerö86

      näitä kun lukee niin tekis mieli nähdä heti pojkvänni....

      Kaulan suukottelu, korvalehtien kiusoittelu

    • juupelispuupelis93

      kaulan suutelu on ehkä ihaninta ikinä, sit kans .. noh, sieltä nuoleminen ;) sit tykkään kans ku puhutaan vähän semmoisia "rivoja". saa kiihottumaan iha toden teolla! esim "oot niin kuuma, mä haluun sua" noi ei nyt oo rivoja,mut ihania kans kuiskuteltavaks korvaan ;) sit kans on ihanaa jos poika yllättää yhtäkkiä jollain tavalla.. kerran esimerkiks puhuttii yhen pojan kanssa siinä, yhtäkkii keskeytti mun puheet, suuteli, kaato mut sängylle ja tuli mun päälle. kielarit on ok, mut tykkään enemmän kyl pussailusta :) perseestä pitäminen on myös kivaa, ei saa liikaa kummiskaa puristaa, mut semmone hellä puristelu on kyllä kiihottavaa ;)

    • 45656

      Tykkään siitä ettei suudella ollenkaan.

      Tykkään ottaa suihin ym. mutta inhoan suutelemista (kielarit).

    • nahkakolo

      Kaulajaniska

    • rimma92

      Kaula, niska, solisluu ja se alue, ahnamnam ♥
      Juurikin pienet, hellät ja söpöt pikku pusut, joista kasvaa jotain suurempaa.
      Käsien "luonnollinen" kulkeminen vartalolla, hiusten silittäminen... Ihanaa on että poika vetää ja halaa "kovemmin" itseään vasten, tulee tunne että se haluaa juurikin vain mut ;) Kielarit on jees, kunhan ei koita tukehduttaa toista :D

    • jenninainen

      Juu.. kaula on hyvin herkka joten hellät suukot sinne saa ihan kananlihalle!! Kielarit on yumm... ja jos jäbä viitsii... suukot tisseille/nänneille tuntuu helkutin hyvältä!! Tavis pusut lähellä jäbää tuntuu myös hyvältä!! ;))

    • näinmäasiankoen

      "Ite en tykkää et tehää kielareit, varsinkaa jos mies ei osaa suudella vaa pitää suutaa ihan auki ja työntää kielen melkee kurkkuu asti. Ja en tykkää siit et mies työntää käden paidan sisää ihan väkisin tai et on vaa kiinni pakarois. :P "


      -Joissain tutkimuksis on todettu et naiset tykkää enemmän harrastaa seksiä ja suutelemisesta paita pääl...
      tottakai varmaa jotkut tykkää olla iha ilkosillaa mut se johtuu ehkä vaan siitä että onko itseluottamusta ja luottaako siihen ettei kumppani halveksu jos lisäkiloja löytyy vatsan alueelta

    • annamennävaa

      itte tykkään kielareista ja kaikenlaisesta hyväilystä. käsi paidan alle ja perseelle ni hyvä tulee! ;)) myös kaulan ja mahan suutelu tuntuu ihanalle. tosin kaikki eivät pidä moisesta :DD

    • N42

      Naisen ja tytön reaktioita ja suhtautumista tulee tarkkailla, niin tietää, mitä voi tehdä missäkin vaiheessa. Tulee edetä rauhallisesti esim. siitä, että huulet tuskin koskettavat toisiaan aluksi. Tyttö vastaa halutessaan suudelmaan. Hiusten sekä käsivarsien silittäminen rauhallisin vedoin tuntuu hyvältä, kuten niskan sively/suutelu. Avainkysymys on se, että ei etene liian nopeasti, mikä aiheuttaa inhoreaktioita. Myöhemmässä vaiheessa voit ehkä sitten edetä jo kevyesti koskettelemaan selkää ja ehkä pakaroita. Ei ensimmäisellä kerralla. Maltti on valttia, harvalla miehellä sitä on. Saat tytön tekemään aloitteita haluamaansa suuntaan.

    • S

      mä tykkään, kun miehen kädet on paidan sisällä lantion kohdalla. Pakaroilla en niinkään tykkää. Kaulan suutelu

    • Salaisuuksien veho

      Hitaasti hyvä tuloo... hellät hipasut huulilla. Kaulan pusuttelu on aivan ehdoton... ja jos miehellä on vielä parransänki... avot. Tästä voi sit edetä tunnelman ja tuntemusten mukaan kielareihin ja himokkaaseenpaan suuteluun. Polvet notkuu ku mieheni kielenkärki käy etuhampaittentakana kitalaessa olevassa nyppylässä... jatkaen tästä kaulaa myöden rinnoille... vatsaa pitkin "näykkien" napaan ja... hmmm...

    • svide345

      Tätä keskustelua lukiessa tulee tippa linssiin. Naisten nussiminen on homojen hommaa.

    • seksikäs <33

      miten nii muka naisten nusiiminen on homojen hommaa
      ite et teida oikee uskaltaa

    • say.yes

      "Ongelmahan" on siinä, että jokainen on tässäkin asiassa yksilöllinen, mikä toimii yhteen, ei välttämättä herätä seuraavassa minkäänlaisia fiiliksiä. Pitää siis vaan pussailla joko aina yhden kanssa ja oppia mistä se tykkää TAI pussailla ihan sika monen kanssa ja oppia kaikki tekniikat! Pari hyvän suudelman merkkiä kumminkin:
      1. määrätietoisuus, epävarma hapuileminen ei sytytä
      2. ei turhaa huulien lipomis/kieli -kikkailua, perusmeininki riittää kun sen osaa
      3. ei liian paljon kieltä tai kuolaa
      4. jos kädet jossain seikkailee, niin varmasti ja rauhallisesti (selkä, niska, hiukset on hyviä paikkoja)
      5. ei röökiä tai nuuskaa tai muuta pahanhajuista suussa
      6. parastahan pussailu on ihmisen kanssa, kehen on ihastunut (no shit)

    • n.(19)

      Tykkään ku mies hyväilee peppua,selkää,niskaa/kaulaa suudellessaan. Semmoset hellät ja pitkät pusut on ihania välillä riippuen tilanteesta ja siitä miltä tuntuu. :) Ja vielä parempaa se on ku se on oma mies :))

    • polvet pehmeinä

      Kun mua suutelee niskaan niin oon hetkessä valmis ihan mihin vaan :-)

    • Heli33

      hitaasti.. hellästi.. kaulalta.. niskasta.. kielellä.. ilman kieltä.. rajummin.. kiihkeästi.. eroottisesti.. kiihoittvasti.... joka puolelta kroppaa.. leikittelevästi.. piiiitkä esileikki.. tai sitten heti asiaan.. riippuu niin miehestä.. haluaisin et mies tietää mitä haluaa ja osoittaa sen.. ei se sen vaikeampaa ole.. :)

    • Tytto92

      Itsen rakastan kaikenlaista suutelua. Välillä kielareita ja välillä pusuja.. Mut tykkään kielareista ; ) Ei haittaa vaikka heti aluksi olisi kielari. Hivelyt ympäri vartaloa tuntuvat hyvältä; hiuksista, käsivarsista ja kainaloista. Suudelmat kaulalle, ahh : ) Tykkään myös jopa, että käsiä pidetään pakaroilla.

      Osa naisista ei tykkää juuri esim. kielareista tai pakaroiden puristelusta, mutta sanoisin, että jokainen sellainen nainen kyllä ilmoittaa ja siirtää kätesi pois jos ei tykkää joten siitä vaan : )

    • moik123

      Ite tykkään tosi paljon kielareista mutta on kiva jos ne alottaa hellällä suukottelulla ja pidän jos mies pitää käsiään lantiollani tai pitää niskan takaa kiinni suudellessa.
      Ja minusta on kivaa pussailla vaikkapa sängyllä tai jossain makuuasennossa niin voi rentoutua kunnolla.

      PS.naiset tykkäävät kun mies halaa takaapäin ;) !

    • kiss kiss

      Kun suudellaan hellästi pidän siitä että mies pitää kättä tuossa kaulan/ leuan sivulla tai silittelee selkää tms.

      Kielisuudelmissa pidän siitä, että pitää tiukasti sylissä, kietoo käsivarren tai molemmat selän ympärille tai pitää käsivartta hartian ympärillä (jos istutaan vierekkäin). Istuessa voi myös silittää reittä ja polvea. Myös lantiosta pitely tai perseen puristelu sytyttää.

      Pidän todella paljon siitä, että kosketellaan rohkeasti ja ollaan intensiivisesti lähekkäin, muuten tilanne jättää hieman kylmäksi.

    • mermaidd

      Ite pidän suunnattomasti siitä kun poika pitää ja liikuttaa käsiä vyötäröllä. Siitä käsiä voi sitten liikutella alaselälle tai sitten vatsaa kohti ylöspäin, tilanteen tullen paidan allekkin. Ja kaiken lisäksi on vielä todella kiihottavaa, jos poika vaikka painaa tytön selkä seinää vasten tai muuten poika pitää tytön lähellään vaikka lantiosta pitämällä. Mua ei kyllä ollenkaan haittaa jos poika pitää käsiään perseellä ja hieman hyväilee ja puristaakin sieltä ;) oih kunpa pääsis mahollisimman nopeesti taas pitämään hauskaa jonkun kanssa.... :)

    • ongelmatapaus94

      aaawwww, haluisin vaa poikkikseni heti tänne ku näit lukee ;( mutta juu ite tykkään kans siitä että hiuksia ja niskaa kosketaan.. sit taas en tykkää et mitää kopelointii et paidan alle vaa suoraa käsi ja sit hommiin! aluks voi olla vähä rauhallist ja sit siit pikkuhiljaa kokeilee mistä toinen tykkää

    • MissMenninkäinen

      Mä tykkään suutelemisest on se sitte kielareit tai ei. Ja se et pidetään samaan aikaan tuntuvasti kiinni. Ja se et joskus hellästi ja joskus sit vaativammin niin saa sytytettyä. =)

    • KissKissBangBang

      Kyllä kaikenlainen suuteleminen on ihanaa, mutta niska ja kaula ovat kyllä niitä herkimpiä paikkoja, joissa hellät suudelmat tuntuu uskomattoman ihanalle samalla, kun kädet vaeltelevat vartalolla :) Henkilökohtaisesti tykkään myös siitä, kun mies suutelee sormiani ja käsivarsiani :)

    • heheh

      itse tykkään siitä kun mies halaa takaa päin:) ja mies ei aina kysyis et ''voidaaks pussata?'' tai jotain tonne päin :D tekis sitä mitä haluis kyl se nainen sit sanoo et ei nyt tai jotain ;D mies voi tehä käsillä mitä vaan suutelun aikana jos nainen ei tykkää nii se ottaa käsist kiinni ja siirtää toisee paikkaa:DD((::

    • Tyttö lapista :)

      itte tykkään aiva hulluna että mies suutelee kaulaa ja korvan takaa se kiihottaa niin pirusti :) itte tykkään näykkiä ja purra hellästi, ja on muuten tullu usea jotka tykkää kans näykkiä! se vain tuntuu niin kivalta,ellei näyki liian lujaa. ja huulien imeminen on kans aika kiihottavaa :))

    • Dromedaari :DDDDDDDD

      Siitä että tökkää kyrvän rakoon.

    • epätietoinennörtti

      eikös tämä "tavallinen" suutelu ole sitä, että huulet ovat "lomittain"?? Eli esimerkiksi mies on naisen ylähuulen kimupssa ja nainen miehen alahuulessa?

      olen tyhmä.....

    • df3
    • häpöö

      Perseestä vaaa kiiinni (;;;

    • Mature 62v

      Itse ainaski aivan rakastan kun mies aloittaa suutelemisen kaulalta samalla näyttäen puhelimesta homopornoa minulle, etenee hiljaa leualle ja nyppii hampaillaan luomistani karvoja pois ja kun päästään suuhun asti, aloitetaan herpeskohdasta kielellä nuollen ja kielarin aikana hän nuolee hampaitani ja kehuu kuinka ihanan makuiset hampaat minulla on, välillä tunkee kielen sieraimeeni ja pyörittää kieltä samanaikaisesti, ai että on ihanaa

    • miesh88

      Itse ainekin tykkäsin suudella tyttöä hellasti, vähän kieltä aina välillä peliin. Ja kaulalle suukottelua, välillä siitä alaspäin suukottelulla ja kädet hiveli niskaa tai vartaloa, ainekin tykkäs. Jotkut naiset tykkää rajummasta ja jotkut hellemmästä. Pitää edetä siten mistä kyseinen nainen tykkää, kun antaa naisen vähän viedä niin hyvä tulee :) Itse ainekin nautin paljon suutelemisesta, kyllä työ naiset ootte ihania :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 126
      3269
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      91
      3001
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2278
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      25
      1796
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1539
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1504
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1447
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1407
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1345
    Aihe