Miten harjoittaa ns. lahjaa?

Näkijäkö?!

Eli tunnen ja tiedän että minulla on taipumusta ja lahjoja koska näen usein tulevan ja tiedän asioita etukäteen.

Meidän suvussamme (äidin puolelta) on ollut eräs pariskunta jotka kummatkin osasit niin sanotusti taikoa. Toinen teki taikoja (mies) ja toinen ennusti (nainen.) Tämä mummo osasi kertoa kuka palaa sodasta ja kuka ei.. hän näki unessa että puut revittiin irti jos joku ei palannut sodasta ja puulle tapahtui jotain jos kyseinen palasi. Hän osasi myös kertoa kuka tämä henkilö olisi. Vaari myös osasi tehdä taikoja kuten sellaisen ettei toinen pääse 10metriä edemmäs kun tulee seinä vastaan. Eräs mies kävi laukaisemassa hänen ansansa metsässä ja vaari tiesi kuka kyseinen henkilö on. Antoi näin pienen opetuksen eikä mies enään koskaan palannut laukaisemaan ansoja.

Myös itse olen nähnyt asioita ja tiennyt. Kuten kerran tutustuin erääseen mieheen kirjekaverina ja tiesin hänen olevan kihloissa. Tiesin myös että he eroavat pian ja ei mennytkään varmaan viikkoa enempää kuin mies kertoi että kihlattu oli halunnut erota.

Myös eräs sellainen asia on melko karmiva koska .. silloin kun vaarini kuoli (isäni isä) kukaan ei sen paremmin kertonut miten hän kuoli ja mitä silloin tapahtui sanottiin vain että se oli sydänkohtaus ja sillä siisti. No miten minä ja veljeni voimme tietää ihan tarkalleen (kuin olisimme itse olleet paikalla mikä ei ole mahdollista olimme 4 ja 6,-vuotiaat) miten asia tapahtui. Näemme sen miten vaari syö ja mummi häärii hellan äärellä. Yhtäkkiä vaarin kasvot vääristyvät kivusta ja hän tarraa rintaansa .. kaatuu lattialle ja "sätkii" mummin kiljuessa vieressä ja kiiruhtaessa puhelimeen yms. Miten tälläinen voi olla mahdollista? Kukaan ei ole meille kertonut tästä ja mummin en ole kuullut asiasta koskaan puhuneen.

Myös Enoni kuoli viime syksynä. Se tuli kaikille ihan yllätyksenä! Meidän piti mennä minun ja kummitätini (enoni sisko) kanssa siivoamaan ktädin tyttären kellaria seuraavana päivänä ja koko illan minua vaivasi jotenkin outo tunne ettei huominen tule onnistumaan.. että jollekulle on sattunut jotain pahaa. Tunne oli vahvimmillaan kymmenen tienoilla illalla. Selvisi seuraavana päivänä kun sain kouluun soitin että Enoni on kuollut ja hänen avopuolisonsa oli löytänyt hänet edellisenä iltana tullessaan töistä vähän jälkeen kymmenen.

Isäni ampui itsensä melkein kymmenen vuotta sitten. Äitini kertoi jonkun ajan päästä tapahtuneesta että hän heräsi yöllä kolmen aikaan ja tunsi että joku soittaa kohta että puheiln soi. Tunnetta kesti aikansa äidin tuijottaessa puhelinta. No se meni ohi ja tilalle tuli tunne että eihän kuolleet voi soittaa ja heti äiti tiesi että kyse on isästämme. He olivat eronneet monta vuotta aikaisemmin ja isämme asui 100km päässä meistä. Viikkoa myöhemmin tuli tieto isän kuolemasta.

Olen myös viime aikoina nähnyt unta eräästä ihmisestä (ystävästä) ja vielä nähnyt unessa sellaisia asioita joista emme ole koskaan puhuneet. Aikaisemmin näin että mies suuteli minua ja kun kerroin nähneeni unessa hänen suutelevan intohimoisesti niin hän kertoi suutelevansa yleensä niin. Toisen unen näin pari päivää sitten missä hän istui sängyllä ja luki aku ankkaa. No kerroin tästäkin hänelle ja hän kertoi että on joskus pari vuotta takaperin lukenut aku ankkaa melko usein. Outoa(ko)?! En tiennyt näitä asioita joten miten näin ne unessa ja ne pitivät vielä paikkansa?

Tiedän ja tunnen asioita ennen kuin ne tapahtuvat. Näen myös unissani kaikenlaista mikä toteutuu kuten yllä kerrotut. Haluaisinkin kysyä teiltä muita samanlaisia lahoja omaavilta miten voisin kehittyä.. miten voisin oppia tulkitsemaan tuntemuksiani ja uniani paremmin?

Muistan kun isäni kuoli niin näin hänestä unta missä hän sanoi minulle jotain (olin tuolloin täyttänyt viikkoa ennen 13,-vuotta ennen kun hän tappoi itsensä) ja heräsin siihen yöllä. Muistan miettineeni että kyllä minä muistan sen vielä aamulla että kirjoitan sen sitten ylös mutten muistanutkaan sitä enään. Tiesin että se oli totta heräsin yöllä ja näin mutta se mitä isäni sanoi minulle jäi arvoitukseksi.

Muutenkin meillä on aina isän kuoleman jälkeen "kummitellut." Tavarat ovat siirtyilleet itsestään, hellan levyt menneet päälle, tavaroita tippunut vaikkei kukaan ole lähelläkään, kissa on ollut oven toisella puolen vaikka ovi on kiinni.. yms. Paljon kaikkea outoa.

Kertokaa omia kokemuksianne. En varmasti ole ensimmäinen enkä viimeinen joka tälläisiä näkee ja kokee. Olen muutenkin kokenut niin paljon elämässäni ja olen herkkä. Uskon myös kaikkeen mahdolliseen joten ehkä senkin takia olen aktiivinen ottamaan vastaan unia ja enteitä.

Miten saisin unistani ja enteistä kumminkin enemmän selvää.. miten osaisin tulkita paremmin mitä mikäkin tarkoittaa (kaikki kun eivät aina tule niin selvinä.) Kerrottakoon vielä että olen 22,-vuotias nainen ja menettänyt vaarin (isän isä), isän, kummisedän, enon ja erään kaukaisen sukulaisen (mummin veljen poika.) En tiedä vaikuttaako tämä mitenkään.

Kiitos!

50

5337

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • outomaailma1

      Minulla on samantapaisia juttuja. Näen unia,jotka toteutuvat. Aina en heti tiedä siitä, muuta kuin, että jotain merkittävää se tarkoittaa.

      V. 2004 tsunamiyönä joulun aikaan näin unen, jossa poikani seisoi parin muun pojan kanssa jonkun harmaan massan allan olevan henkilön äärellä. unessa tuli tieto, että niska tai selkävamma ja pahati kävi. tuossa vaiheessa en edes tiennyt tietenkään mistään tsunamista. muutaman päivän kuluessa tuli tieto , että yksi luokkakaveri oli ollut Thaimaassa ja kateissa perheineen. ( en tiennyt tämän perheen matkasta mitään ). Lopputulos oli kuukausien jälkeen, että koko perhe tuli arkuissa takaisin ja luokkakaveri oli jäänyt sille reissulle.

      Uni tämäkin: Olimme samalta paikkakunnalta kaikki seuraaat kolme ja tunteneet toisemme pitkältä ajalta. Kaverini oli mennyt naimisiin ja eronnut parinkymmenen vuoden liiton jälkeen. Yksi yö näin unen, kuinka kuolemahahmo tuli huppu päässään viikatteineen... unessa kävin sen kimppuun ja yritin repiä huppua pois...viikatemies lähti karkuun. Seuraavana päivänä sain kuulla, kuinka toinen näistä eronneista ystävistäni oli yrittänyt itsemurhaa, mutta oli löydetty ajoissa.

      Tämäkin:
      Nukun pieniä päikkäreitä ja herään inhottavaa tunteeseen kuinka joku veti puukolla pahan haavan sormeen. Parin päivän kuluttua eräs ystäväni soittaa ja kertoo, että partiossa lapsensa oli vetänyt puukolla sormeen ommeltavan haavan...tämä oli tapahtunut samoihin aikoihin uneni kanssa.

      Näitä em. kertomuksia olisi paljon, mutta itsekin mietin, että mikä on niiden tarkoitus. Pitäisikö tai voisiko tätä lahjaa kehittää enemmän, mitä sillä tekisi ja miksi minä? suvussa on näitä unennäkijöitä ja ollaa kaikki herkkiä.

      Niin outo ja mielenkiintoinen maailma.

    • outoako?

      Olen miettinyt näitä asioita pitempäänkin, viime viikkoina aika vahvasti.... Minä "tiedän asioita" ja tunnen. Valitettavasti en tiedä kuinka näitä "kykyjä" voisi kehittää, eikä äitinikään oo muuta kertonut kuin että hänkin on tälläinen. Äitini meni kerran mielenkiinnosta ennustajalle, sanoi ensimmäiseksi että äitini olisi voinut olla tämän ennustajan paikalla...

      Meidänlaisia on varmasti useampiakin, mut sun kirjoitusta lukiessa meni vähän kylmät väreet. Mun isä ampui itsensä, kun olin yhdentoista, pappa kuoli ennen kuin tavattiin, eno on erakko (näkee enneunia).

      Tällainenkin on ollut outo vahinko, minun ainoat aikuisiällä hankitut ystävät ovat syntyneet samana päivänä ja kuukautena kuin siskoni. Vain vuosi on eri.
      Siskonikin näkee myös enneunia. Me olemme muutenkin tosi läheiset ja samanlaiset.

      Minulle käy usein niin että jos käyn esim kaupassa, aavistan että tapaan jonkun jota en ole nähnyt vuosiin. Tai työpaikkan haastattelussa tiedän saanko paikan vai en. Toisiin ihmisiin saa erilailla kontaktin kuin toisiin, on helpompi "lukea" kun saa tehtyä rennomman tilanteen.

      Aina kaikki ei ole niin selvää, tai ei jaksa ymmärtää. Jälkeen päin huomaa vain että näinhän se asia olikin.

      Kauniita unia!

      • tinkat

        Minä olen elänyt koko elämäni " tietäen asioita " etukäteen.
        Nähnyt unia ,
        olin 20 v ja opiskelin minulle vieraassa kaupungissa .
        Olin nähnyt unen ennen muuttoani maalla kotona.
        Unessa tapasin pojan ravintolassa ravintola oli minulle vieras .
        Poikakin oli vieras ja unessa hän antoi minulle puhelin numeronsa.
        Tämä uni kävi toteen opiskelukaupungissani.
        Ravintola oli sen niminen kuin ,unessa ja tämä poika antoi numeronsa
        ja kun ,hän alkoi sitä kirjoittamaan minä muistin unen ja sanoin hänen puhelin numeronsa loppuosan.
        Kovasti hän hämmästyi.Olimme pari kuusi vuotta.
        Monenlaista on sattunut ja juuri tuo" ihmisten lukeminen" on minullekkin jotenkin ,helppoa.
        Enkä mielelläni tee tuttavuutta uusiin ihmisiin ja olen mielelläni vain muutaman ihmisen ystävä.
        Tunnen helposti toisen ihmisen ahdistuksen ja pahan olon itsessäni , että alan voida huonosti siksi mielummin vältän kuin ,haen seuraa.


    • zeeprah9

      Mä olen myös tosi herkkä tuntemaan toisten ihmisten tunteet, olen todella empaattinen. Joskus en ole varma ovatko kokemani tunteet oikeasti minun tunteitani vaiko jonkun toisen tunteita. Tätä mietin etenkin jos olen ihastunut johonkuhun, eli olenko todella minä ihastunut vai onko se toinen ihastunut ja minä heijastan vain sen tunteita.
      Nään enneunia joskus. Kuollut mummoni on käynyt muutaman kerran unessani puhumassa minulle, koskaan ei ole antanut minun lähteä mukaansa mihinkään vaikka olisin halunnut. Ennen koirani kuolemaa, mummoni kävi sanomassa minulle, että kuolemisessa ei ole mitään pelättävää eikä pidä surra liikaa kuolleita. Tämä mummoni omasi myös vastaavia kykyjä kuin minulla on, hän tiesi asioita etukäteen ja näki enneunia. Myös äitini on nähnyt joitakin ennen unia. Minulla on usein ns. deja vu kokemuksia ihan pikku asioistakin. Saatan tietää tarkalleen mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan, mutta en pysty sitä mitenkään estämään. Mitään merkittäviä enne unia en ole nähnyt, esimerkiksi silloin kun mummoni kuoli ihmettelin kovasti että en saanut siitä minkäänlaista aavistusta. Mummo itse tiesi tarkallee päivän jona kuoli, koska hän soitti äidilleni ja sanoi tänään hän kuolee ja niin kävikin. Ehkä hän ei halunnut huolestuttaa minua silloin, koska tiesi minun olevan matkoilla ja jotenkin esti minun näkemisen. Mummon kuoleman jälkeen olen mielestäni kehittynyt tässä pikku hiljaa enemmän ja haluaisin todellakin kehittyä lisää. Kuulemma jos unet kirjoittaa ylös aina heti heräämisen jälkeen, niin sitten voi palata niihin myöhemmin ja pikku hiljaa oppia tulkitsemaan niitä enemmän... tämä varmaan kehittää kykyä nähdä enneunia kun unethan niin nopeasti yleensä unohtuvat.
      Ai niin minä tiedän aina etukäteen kun tietyt kaverini soittavat minulle. Joskus saatan itse soittaa ensin ja kysyä mitä asiaa, sillä korvani huutavat aivan hulluna ja kun ajattelen henkilöä takaisin, tiedän kuka minua ajattelee. Mutta tämä samainen kyky on todella monella ihmisellä, he eivät vain tiedosta sitä...

    • Tinkas

      Itse kävin näkijällä, joka kertoi lahjoistani ja neuvoi myös miten niitä alkaa kehittämään. Aloitin meditoinnilla ja nopeasti kehittyvänä ei mennyt kauaakaan kun tämä toinen ulottuvuus aukesi :-) Tällä hetkellä teen sivutöinä meedion hommia :-) Olisi hyvä, jos sinulla olisi joku, joka auttaisi tässä asiassa, myös pidemmällä tähtäimellä. Se maailma on kuitenki suuri ja sisältää monen monta asiaa, jotka on hyvä tietää :-) ja jatkuvasti tulee uutta. Minäkin myös käytettävissä, mutten viitsisi laittaa tänne yhteystietojani :-) Se kuuluu tähän hommaan, auttaa muita samanlaisia alkuun :-)

      • puolukkainen

        Minullakin on vahva intuitio ja saan etiäisiä asioista ja unissa saan paljon vastauksia asioihini.
        Eräs näkijä näki kyvyn alkuni ja kehotti harjoittamaan taitoa,jotta se kehittyy lisää.
        Nyt olen alkanut pitää unipäiväkirjaa,meditoin tai muuten rauhoitan pääni ajatuksilta.On tärkeää,siis olla ajattelematta mitään.Jos alat ajatella,keskity sitkeästi vaikka kellon tikitykseen,äläkä päästä siitä irti,ennen kuin annat sille luvan.

        Hankin myös enkelikortit,nostan joka aamu kortin ja syvennyn viestiin hiljaisuudessa.
        Olen hommannut myös tarotteja ja mielenkiinto niin kasvaa koko ajan .
        Kiitollisuus on hyvin tärkeää,joten kannattaa joka ilta nukkumaan käydessä kiittää kaikesta,pienistäkin asioista,joita on päivän aikana tapahtunut ja tietysti kaikista rakkaista ihmisistä ym,mikään ei ole itsestäänselvää,eikä sattumaa,vaan asiat on annettu meille tarkoituksella.

        Sitten,kun on näitä aikansa harrastanut kannattaa hakeutua kursseille,joita löytää eri paikkakunnilta mm.netin avustuksella.

        Iloa henkiselle polullenne,vielä ne hedelmät sieltä kypsyvät.


    • Eräs näkijä

      Hei,
      mieleeni tulee Kaija Juurikkalan kirjat, lue ne (niitä), googlaa nimi Anu Markoff ja Rakkauden tähti, et ole ainoa jota nämä asiat mietityttää....Jos sinulla on näkijän lahja, asia kyllä selviää sinulle ajan kanssa; näihin asioihin pitää "kypsyä" ja oppia miten niiden kanssa eletään. Aika näyttää.. Onnea!

    • huudaavuksiherraa

      Voi teitä. Vääriin asioihin keskitytte. Uskon täysin näihin mitä sanotte ja siksi haluan varoittaa. Parapsykologien lähiomaiset alkavat kuolla yllättäen, ja toivon, että ette kiinnostu liikaa näistä asioista, jos haluatte omaistenne kanssa viettää enemmän aikaa.

      Olen uskovainen ihminen. Koin itse kummituksen nuorena ja tiesin olevani hereillä. Olin silloin myös hyvin altis monille selittämättömille asioille. Kävin myös sairaalassa tutkittavana. Olen ottanut Jeesuksen Kristuksen elämääni samoihin aikoihin näiden tapahtumien kanssa, jolloin hyvin nuorena pohdin kuolemaa. Ei ole ollut kummituksia eikä muitakaan erikoisia kokemuksia sittemmin.

      Elämässäni tunnen rauhaa, enkä pelkää kuolemaa, on mukava elää. Elämäni aikana olen saanut kulkea uskomattomassa johdatuksessa, vaikka Jumalaa kohtaan rikkonut olenkin monesti. Mutta mahtavinta on se, että Jeesus kuoli jokaisen puolesta ristillä, sinunkin, ja otti syntimme kantaakseen. Siksi kuljen elämässäni kevyin askelin, koska voin luottaa Jumalaan. Toivon tätä samaa myös teille.

      Neuvon, että etsitte uskovaisten ihmisten seuraa ja rukoilette Jumalan puoleen, että hän armahtaisi teitä ja poistaisi "lahjojen" kirouksen suvuistanne. Teidän jokaisen kohdalla voidaan puhua kirouksesta, joka siirtyy eteenpäin. Huutakaa Herraa Jeesusta sydämestänne, niin Hän tulee teihin ja täyskäännös elämässä voi alkaa.

      Raamattu lupaa armolahjoja uskoville. Monesti kuulen, kuinka joku on parantunut jostain. Luut siirtyvät paikoilleen jne. Te uskotte yliluonnolliseen, uskokaa Raamatun sanomaan Jeesuksesta. On parempi hylätä "kykynne" ja päästä niistä eroon. Vaikka kuvittelisitte kyvyillä hyvää tekevänne, uskon täysin niiden olevan vain paholaisen juoni, jolla hän viettelee teidät luokseen. Kun askeleen ottaa sinne, joutuu yhä syvemmälle, jolloin spiritismi saattaa tulla mukaan ja sen myötä demoniset voimat.

      En ole minkään sortin hörhö, hihhuli. Olen täysin normaali ihminen, jota pidetään täysin normaalina. Silti uskon tähän kaikkeen. Haluan vain varoittaa, näillä asioilla ei kannata lähteä leikkimään.

      • miksi-

        "Parapsykologien lähiomaiset alkavat kuolla yllättäen, ja toivon, että ette kiinnostu liikaa näistä asioista, jos haluatte omaistenne kanssa viettää enemmän aikaa."

        Miten niin? Mikä on perustelusi tähän ?


      • Hmmmmm

        Eikös raamatussa kehoteta kehittämään profetionnin kykyä, taisi olla korinttolaiskirjeessä tästä....


    • 16+19

      "Parapsykologien lähiomaiset alkavat kuolla yllättäen, ja toivon, että ette kiinnostu liikaa näistä asioista, jos haluatte omaistenne kanssa viettää enemmän aikaa. "

      Ei pidä paikkansa.

      Minkä ihmeen takia tuutte aina tuomitsemaan ihmisiä ketkä ei tuomitse teitä?
      Raamatusta on taas niin monta eri tulkintaa et luutavasti ketään ei tiedä mitä se teksti todellisuudessa pitää sisällään.

      Jeesuski teki ihmeitä ja paransi sairaita,niin tekee myös henkiparantajat nykypäivänäki enkä todellakaan näe siinä mitään pahaa vai meinaatsä et jeesus on ainut ketä saa parantaa ihmisiä,tuskimpa. Jumala on luonu meijät omaksi kuvakseen eli luonu meille myös näitä lahjoja,jumala on täydellinen tietoisuus joka ei tee virheitä,elämän kuuluu olla tällästä,kaikki on omista valinnoista kiinni miten kenelläki elämässään menee. tuskin siitä mihinkään "helvettiin" joudu jos oot hyvä muita kohtaan ja autat apua tarvitsevia,niin teki myö jeesus. Ja muuten vielä,ei niistä kyvyistä pääse eroon vaikka niitä ei käyttäiskään,ne vaa jää uinumaan sisälle ja ennemmin tai myöhemmin ne nousee taas pintaan,itsellä on tapana tuntea herkästi ihmisten ja eläinten tunteita ja varsinki surua.

    • Elämä ei ole tylsää

      Itsellänikin on taipumusta ennustaa asioita.. tämä on periytynyt isäni puolelta jolla on lappalaista verta. Isäni on aina väittänyt että minä ja sisäreni olemme saaneet ennustajangeenit häneltä. en tiedä näkeekö veljeni näitä unia..
      Ainoa uni jota olen todella pelännyt vain sen takia että osaan ennustaa oli se kun näin unta että jouduin kidnapatuksi.. Se oli sen takia pelotta koska en voi ikinä tietää milloin nämä unet toteutuva hukunko mustaan veteen rannassa kaislikkomaisessa vai tappaako joku minut haluista.. Sen takia ennustus taidon omaaminen on todella pelottavaa.. Haluaisin harjoitella ennustamista lisää ja katsoa voinko keksiä asioita jotka estävät kauheuksia tapahtumasta

    • gisella

      kertoisitko mulle miten näet mut ja suhteeni ihmisiin?

    • kiinnostaa henkisyys

      Voisiko Näkijän Lahjaa käyttää työssä, siis jos on Rakennusmies ja haluaisi hyviä Vinkkejä miten Rakentaa joku seinä tai jos tulee joku ongelma niin miten se ratkaistaisiin?

      • Arjessa

        Ilman muuta voi :).
        Henkisyyttä kannaattaa käyttää ihan arkielämässä ja pitäisikin.
        Aina voi oppailta tai omalta sisäiseltä minältä kysyä neuvoa ja mitä enemmän
        sitä kuuntelee, niin sitä enemmän apua saa. Näin olen ainakin omassa elämässäni kokenut.


    • karkki171

      Hei! Minä olen 17 vuotias tyttö ja mäkin nään unia jotka toteutuu seuraavana päivänä. Yleensä unet liittyy tuttaviin. Mä nään ihmisten auroja. Mä tunnen ja koen et oon aaveita. Mä tunnen et joku on mun vierelläni joka hetki. Semmonen kylmä ilma on vieres välil. En oo missään kylmässä paikassa vaan on ihan normaalin lämmössä ja yhtäkkiä tulee kylmä. Se pysyy siinä hetken aikaa ja häipyy. Olen nähnyt ihania valoja yöllä ja olen muutaman kerran pelästynyt. Olen kertonut muutamalle kaverilleni ja heti on lopettanut kaveruuden. En uskalla kertoa kenellekkään, koska muuten saan hullun maineen. Äidille olen kertonut aina.Äiti on ymmärtänyt mua ja sanoi mulle et mun pitäsi kehittää tätä lahjaa. Mä haluisin kehitää tätä kykyä ja saada jonkun kaverin jonka kanssa voisin jakaa asioita. Vaikka kirjekaverina. Asun tre.

      • aamutakissa

        hmmh.. Mun tekisi kovasti mieli alkaa kirje- tai sähkärikaveriksesi. Samaan aikaan pelottaa, että lähden karkuun jossain vaiheessa, kun pelkään tosi paljon sitä mitä ihmiset ajattelee musta.

        Oon jsut 20.v täyttäny tyttö/(nainen). Itse en nää auroja, mutta tunnen ne, yleensä netin kauttakin, mutta silloin heikommin. Enneunia nään silloin tällöin. Minulla on enemmän kokemusta korteilla ennustamisesta kuin ilman mitään apuvälineitä. Henkimaailma on itselle tutumpi, vaikken nääkkään henkiä. Sen vaan tuntee, kun jotkut auttaa vierellä, joskus tulee viestiä yms.

        En tiiä oikein, että miks, mut mulla on kauhee hinku sanoa, että sua suojellaan, vaikkei siltä näytäkkään, kun asiat on menny miten menny kavereiden kanssa. Kyllä sä tästä vielä vahvistut ja alat saamaan ihaniakin asioita elämääs :) Näätkö muuten omaa auraas? Mulle tulee niin mielee sinisen erisävyt susta ja sellanen läpikuultava myöskin


    • umpikujia

      Haluaisiko aloittaja (tai kuka tahansa muu) harjoittaa taitoaan vaikkapa minuun? Kaipaisin todella kovasi jotain omaa mieltäni suurempaa valaisemaan päiviä. Ei haittaa vaikka useampikin ihminen vastaisi ja vaikka kirjoitukset olisi hyvinkin poikkeavia, uskon että ne voivat olla palapelin palasia joista jokainen on totta ja merkityksellinen.

      Olen n. 30 vuotias nainen. Kertoisin jotain itsestäni, mutta en osaa. Minulla ei ole tällä hetkellä mitään tavoitteita eikä kauheasti jaksamista minkään suhteen.
      En kaipaa sinänsä lohdutusta ja kauniita sanoja, vaan jos joku tuntee saavansa minuun minkäänlaista yhteyttä niin haluaisin ihan rehellisiä sanoja kuulla minusta, elämästäni, ja tulevasta.

      • Asaah

        Kokeilen nyt tämän verran. Tunnut kauhean anteeksipyytävältä minulle tähän. On hyvä myöntää virheensä ja pyytää anteeksi, mutta sinä olet nyt mennyt rajan yli ja alkanut alistamaan itseäsi. Usko itseesi on vähissä ja se on pahinta mitä ihminen voi tehdä.

        Minä saan jatkuvasti mielikuvan siitä, että olet hiplannut jotain korus tai katsellut sitä, etsinyt siitä ikään kuin tiedostamattasi voimaa, mutta nyt laskenut sen pois, kun se ei enää auta. Kuvasta tulee mieleen hyvin uskonnollinen asenne. Oletko uskovainen? Et lainkaan tunnu siltä, että löytäisit jostakin valmiista kirjasta totuuden, vaan Sisältäsi, kunhan vain jaksaisit kysyä itseltäsi mikä tekee sinut onnelliseksi.

        En tiedä kuka tämä henkilö on, sinäkö? Joku yrittää jatkuvasti odottaa ja olla kärsivällinen. Ottaa toiset aina huomioon ja jää sitten yksinäiseetyyn, kun ei saa takaisin sitä mitä on niin kovasti toivonut ja yrittänyt.

        Minulle kerrotaan tässä miehestä, teillä on kurjempia oloja, vaikka teillä onkin jutellessanne mukavaa. Avoimuutta saan häneltä sinulle. Oikeus ei vain jotenkin toteudu välillänne ja se on tuhoavaa. Myös siihen viitataan, että hänen elämänsä on saanut ison käänteem hyvällä tavalla. Teillä kuulemma olisi myöhemmin elämässänne mahdollisuus sopia tilannetta, mutta siihen liittyy jotenkin hyväksikäyttämiseen milteimpä. Toisen sanat vaikuttavat enemmän kuin teot, niin sen tulkitsisin.

        Minulle ilmenee ratkaisuksi, että painajainen elämässäsi alkaa helpottumaan, vasta, kun osaat antaa periksi ja lakata hamuamasta sellaista mikä on mahdotonta. Onni yksistään jo voi tuntua sinusta saavuttamattomalta, mutta liika yrittäminen ja jonkin tilantreen pitäminen pystyssä elämässäsi tuhoaa sinua. En tiedä onko se suhde vai työ, vai mikä, mutta niin minulle tähän näytetään, että pidät sitä itsekkin pystyssä. Ei elämä täysin ole siinä tilassa, ettet pystyisi muuttamaan jotakin.

        Äläkä pelkää sellaista reaktiota itseltäsi, että tunteet alkavat kuohuamaan, niin käy kun alat yrittämään ratkaisemaan sisintäsi ja muuttamaan elämääsi. Myönnä itsellesi, että sinä ansaitset yrittää alkaa luoda itsellesi onnea elämään ja itsellesi, vaikka se vaatisikin sinulta valtavia uhrauksia.

        Onko sinulla lapsi? Minä niin uskon, että saat joskus perheen, ellei sinulla Jo ole lasta.


    • umpikujia

      Ohhoh. Minun piti ihan kopioida tekstisi tekstinkäsittelyyn että saan uudestaan rauhassa lukea sen ja samantien kommentoida sanomaasi.

      Minulla on anteeksipyytävä olo. Tuntuu etten täytä omia tavoitteitani enkä myöskään pysty täyttämään mitään mittakaavoja ympärilläni/arjessa tämän väsymiseni tähden. En missään tapauksessa halua olla mikään uhri, olen tehnyt todella kovasti töitä (välillä kahta) ja roikkunut työssä ja arjessa kuin hukkuva enkä ole antanut periksi. Nyt olen väsynyt ainaiseen räpiköintiin ja selviytymistaisteluun ja olo on syyttävä ja heikko, kun tuntuu että kilpailu on kovaa enkä jaksa olla kovimmasta päästä.

      Olen ollut joskus uskovainen ihminen. En ole enää sillä tavalla miten se käsitetään. Johonkin uskon, enemmän ehkä johonkin vallitsevaan voimaan ja energiaan, ihmiseen ja ihmisen omaan sisäiseen voimaan. Välillä kuitenkin mietin mikä on totta ja mikä ei. Ja olen nimenomaan sitä mieltä, että minun täytyy itse etsiä ja löytää ja todeta asiat oikeiksi, eikä niin että saan valmiin vastauksen. Korusta tulee mieleen koristeellinen kirja joka menneisyyteeni liittyen on raamattu. Sitä olen monesti katsellut ja hiplaillut, mutta en ole halunnut siihen palata kuin yhden aukaisun verran pari viikkoa sitten.
      Olen miettinyt onnellisuutta viime aikoina varmasti enemmän kuin koko elämäni aikana, ja tullut siihen tulokseen että olen onnellinen, tai olisin onnellinen saadessani viettää mahdollisimman normaalia tavallista elämää. Ei kilpailua, huikeita urasuunnitelmia ja sellaista ”nykypäivän menoa” (tuntuu tyhmältä sanoa koska en itsekään ole vanha). Ihan tavallista elämää jossa tehdään tavallisia töitä ja ollaan ihmisten kanssa. Se tuntuu yksinkertaisuudessaan niin vaikealta toteuttaa, kun koko ympärillä oleva maailma hengittää niskaan tavoitteineen ja pyrkimyksineen mahdollisimman korkealle ja menestyväksi.

      Luulen, että minä olen myös se joka jatkuvasti odottaa ja on kärsivällinen. Olen tehnyt paljon erilaisia töitä, näin esimerkkinä. Yksi suuri pettymys oli vähän aikaa sitten vuosiloman sijaistus aivan ihanassa työssä. En ole koskaan tehnyt mitään työtä niin täydestä sydämestä, rakastin sitä työtä ja tein kaikkeni työkavereiden eteen.
      Asiakkailta sain jatkuvasti hyvää palautetta.
      Työsuhteeni ei jatkunut, ja sen jälkeen kuulin pikkulintujen kautta että yksi läheisimmistä työkavereista on haukkunut minua jatkuvasti selkäni takana. Se tuntui todella pahalta. Vaikkei muista pitäisi välittää, niin se työ oli itselleni niin tärkeä, että en voinut olla loukkaantumatta aika kovasta arvostelusta. Joka ei siis liittynyt työhön, vaan minuun itseeni. Hän ei tykännyt minusta eikä kaikista voikaan tykätä, mutta tuntui erittäin pahalta kuulla että hän oli kaiken aikaa ”saastuttanut” itselleni rakasta työpaikkaa.
      Muun muassa tällä tapaa olen jäänyt yksinäisyyteen, tuntenut itseni todella huonoksi, koska itse en halua kenellekään pahaa enkä halua kilpailla työpaikalla työkavereiden kanssa vaan tehdä kaikkien olon mahdollisimman mukavaksi.

      Mieskin on olemassa...olemme olleet ystäviä lapsuudesta lähtien, mutta aina riidoissa. Nähdessä kaikki on mukavaa, mutta kaikki hänen viestitse tapahtuvat yhteydenottonsa ovat lähes aina jollakin tapaa arvostelevia ja loukkaavia. En tiedä miksi hän sitä tekee enkä oikeastaan enää välitäkään. Hän elää hyvin erilaista elämää kuin minä.

      Viimeinen kappale pitää täysin paikkansa myös. Olen nyt siinä tilanteessa että en ole voinut kuin laskea niin sanotusti aseet käsistäni ja lysähtää maahan, kun ei enää kykene pinnistelemään. Onni tuntuu kaukaiselta, mutta tiedän että se tavallinen elämä toisi sen mukanaan. Työ ja elämässä pärjääminen on se kompastuskiveni. Pidän siis itsestäni kyllä huolta ja olen aina tehnyt töitä, mutta se yrittäminen ja jatkuva etsiminen tuntuu mahdottomalta, en pysty siihen, en ole sellainen ihminen. Nykymaailma vaatimuksineen on minulle liian kova.

      Lasta ei ole mutta tuttavapiirin kautta erittäinkin ajankohtainen aihe monesta suunnasta.
      Aihe jota vähän pelkään, mutta johon varmasti olen valmis itse sitten jos joskus tilanne on oikea.


      Uskomatonta oli lukea tuota tekstiäsi. Siinä oli ihan kokonaan tämän hetkinen tilanteeni kaikkine sivujuonteineen.
      Jatka ihmeessä lahjasi harjoittamista. Minulle tuli sellainen olo, niin kuin olisin saanut rohkaisua nyt tehdä juuri sen sydämeni mukaan ja saanut ”luvan” sulkea silmäni kaikelta ymärillä olevalta hälinältä. Omituista, että joskus tarvii sen varmistuksen/rohkaisun toiselta ihmiseltä vaikka periaatteessa tietäisikin mikä on oikein.

      Kiitos kun annoit aikaasi :)

      • Asaah

        Kiitos paljon palautteesta ja rohkaisusta! Oli ihanaa lukea ajatuksiasi. Ymmärrän liiankin hyvin osan kertomastasi ja mitä tunteita olet kokenut ja koet edelleen, tuo ettei riitä maailmalle tai muille on tuttu asia. Myös, että tavalisen elämäntavoittelu tuntuu mahdottomalta, vaikka sitä kuinka pitkään tavoittelisi.

        Ihanaa lopputalvea sinulle ja kumpa kohdattaisiin vielä jossakin jollakin tasolla. Jäit mieleeni!


    • -Atsalea-

      Haluaisiko joku testata ennustajan/näkijän taitoja minuunkin? :) Annan kyllä palautetta tilanteestani! Voin sen verran tähän kertoa, että olen yli kolmekymppinen nainen. Mitä minulla on ollut menneessä? Entäs nykyhetki? Tuleva?

      • Kvartsi159

        ...veikkaan: Ollut/on punaruskea tukka ja lasit... koiria ja ehkä kolme lasta? Väärin? Varmasti on mutta kokeilin :)


    • kiitollinen

      Luin mielenkiinnolla teidän kirjoituksianne uni- ja enneasioista. Niin monilla meistä alkaa olla jo näitä avaimia laajempaan tietoisuuteen. Usein kuitenkin olen huomannut, että ihmiset ovat aika ymmällään siitä, mitä tuo kaikki tarkoittaa ja miksi juuri itse ja mihin kokonaisuuteen asiat liittyvät. Pelkoakin on paljon eikä sitä ainakaan vähennä ne Jumalan kostolla ja Saatanalla pelottelijat. Päinvastoin. Ihmiset rakentavat pelotteita itse, Jumaluus ei sitä tee, vaan Jumaluus on itse suuri rakkaus. Jokainen voi sitten todeta ihan itse, millaisena Jumaluutensa kokee ja hänellä on siihen oikeus. Kukaan ei sitä määrittele. Itse uskon Raamattuun ja olen henkisen polun kulkija, mutta uskon myös siihen, että Raamattu on ihmisten eri aikakausina muokkaama teos ja sitä voi katsoa haluamallaan tavalla. Usein luemme sitä maallisesta näkökulmasta, jolloin se avautuu kovin maallisena. Jos luemme henkisestä näkökulmasta, niin se avaa meille sen aidon tiedon, jota saamme myös noiden unien, enteiden, selvänäön ym. kautta. "Enkelit alkavat puhua" ja ne ovat oikeita rakkauden enkeleitä.

      Harmittaa täällä se, että kaikki keskustelut tuppaavat pysähtymään siihen, kun joku alkaa hirveällä vihalla reuhata, ettei saa ajatella näitä eikä tehdä näitä... ja aiheutetaan oikeasti vain pelkoa. Miksi niin suuri Viha? Minulle kaikki on kaunista, rakkauden valtakunnan asiaa, jossa saan olla mukana. Siksi elämäni on myös kaunis ja koen olevani siunattu. Minulle Jumala on kaikkivoipainen Rakkaus ja Armo. Elämäni johteina ovat Rakkaus ja Anteeksianto ja siksi tulee hyväksyä ihmiset sellaisina kuin he ovat, ei tuomita ketään eikä kenenkään tapaa ajatella. Kaikkein pahinta on synnyttää pelkoa, koska silloin ihminen ottaa itse tuomitsijan viitan harteilleen ja asettaa itsensä korkeammalle jalustalle, korottaa itsensä. Näistäkin Raamatussa puhutaan, eikös vain. Mutta näinhän se juuri oli, että jokainen tulkitsee ja saa tulkita omalla tavallaan, kunhan antaa oikeuden muille siihen samaan.

      Täällä on paljon kysytty noita auttavia asioita harjaannuttaa itseään. Tärkeintä minusta olisi tietää kokonaisuus, mihin nuo osaset kuuluvat ja mitä kaikki tarkoittaa. Sitten siinä toki tulee esille nuo yksityiskohdat ja harjoitteetkin, ne avautuvat aivan itsestään. Olen suunnitellut ryhmän perustamista, jossa näitä asioita käsitellään ja harjoitellaan, mutta jonka lähtökohta olisi laajempi henkisen kasvun teema. Se on niin valtava kokonaisuus, mutta sitä ei oikein pysty paloittelemaan. "Sika on syötävä kokonaisena", näin se on. En toimisi yrityksenä, vaan teen tätä vapaaehtoisesti, mutta jonkinlaisen korvauksen haluan tarjoilusta ja tiloista. Jonkin verran teen myös pienimuotoista selvänäkötulkintaa ja elämän vaikeiden vaiheiden sparrausta.

      Jos olet kiinnostunut tietämään ryhmän käsittelemistä asioista ym., niin anna vaikka ei-nimelläsi oleva s-postiosoite. Ryhmä kokoontuisi Etelä-Suomessa. Miksei muuallakin, jos tulijoita ilmenee.. Niin ja sinne ovat tervetulleita kaikki, oli kristitty tai joku muu, ateisti tai mikä vain taustaltaan, kunhan on halu oppia ja nähdä syvemmin tätä maailmaa ja miksi olemme täällä.

    • Minulla_on_joku_lahja

      Olen n. 40v mies. Minulla on ollut tuntemuksia tulevista tapahtumista, jo aivan pienenä, noin 5v ikäisenä. Muistan ainakin 3-4 eri tapausta, joista kysyin äidiltä: "eikö tämä ole jo tapahtunut aiemmin". Tapahtumat olivat täysin sellaisia, jotka olin nähnyt etukäteen. Ei mitään yksittäisiä tapahtumia, vaan isompia konaisuuksia, esimerkiksi robottipelikorttien ostotapahtumakaupassa kiukutteluineen, jne. jne.

      Nyt olen joutunut tilanteeseen, jossa olen eroamassa pitkäaikaisesta parisuhteesta. Olemme olleet asumuserossa n.1v ajan.

      Olen todistettavasti herännyt esim. tiettyyn kellonaikaan uneen/tuntemukseen, että "suhteesi on vaarassa, *EX-PUOLISOSI* on väärän henkilön seurassa". Enneuni on ollut niin voimakas, että olen herännyt unesta (esim. aamupäivän aikana). Tunne oli sen verran outo, että laitoin kellonajan ja tapahtuman ylös paperille.

      Samana päivänä soitimme exän kanssa, niin en puhunut unesta/tuntemuksesta mitään, vaan kysyin, että oliko töissä normaali päivä? Tapahtuiko mitään erityistä? Kun lopulta sain kaivettua tietoa, niin oli ollut juuri siihen heräämäni kellonaikaan istumassa koulutuksessa, jossa on 20 samanikäistä kollegaa. Sen hän myönsi, että normaalipäivästä poikkeava tapahtuma, ja juuri siihen kellon aikaan oli ollut aloittamassa kurssia.

      Toinenkin vastaava tapaus on, missä olen herännyt täydestä yö-unesta "hätään", että kaikki ei EXÄLLÄ ole hyvin. En ole puhunut mitään, mutta hän oli lähettänyt 30min kuluessa minulle sähköpostia, yöllä, eli ollut ainakin pian heräämisen jälkeen hereillä.

      Muitakin tapahtumia on useita, mutta niistä ei tämän enempää. Nuo olivat lähitulevaisuudessa selkeimmät, ja joihin olen saanut todisteen itselle.

      Väittäisin, että jotain lahjoja minulla on ollut jo pienestä saakka.

      En vain tiedä miten käyttäisin niitä hyödyksi?

      En varsinaisesti usko näihin juttuihin, mutten voi kieltääkään.

      Lisäksi äiti on ollut uskovainen jopa 20v ajan ja olen joskus nähnyt kun hän puhuu erimaan kieltä, todella selkeästi ilman mitään virheitä, mutta eihän sitä kieltä ole koskaan opiskellut. Eikä ole todellakaan mitään siansaksaa. Kuin joku "henkiolento puhuisi hänen kauttaan" tms. En ymmärrä. Outoja asioita, kun läheisen kautta näihin joutunut tutustumaan.

    • Karma on tulevaa varten, ei mennyttä. Ole tänään laupias, saat huomenna laupeutta takaisin. Pyyteetön hyvä ei koskaan satuta ketään. Joka siunausta pyytää, ei kirousta saa. Vaikutelmien ohjaaminen on vaikeaa. Huomaan sen usein. Esimerkiksi vasta kosketin kirjoituspöytääni ja mieleeni tuli vahva vaikutelma että lähen tästä asunnosta, hyvien käänteiden seurauksena. En todella halua, mutta jos näin käy, olen varoituksen saanut. Yöllä on hyvä kehittää kykyjään, minulla ainakin häiriövaikutelmat ovat silloin vähempänä. Kortit, tikut, kivet ja puu ovat hyvä apu ajatuksen siirtämisessä sinne toiseen olemiseen. Itse heitän tikkuja toisinaan. Riippuu kenelle katson ja mihin tilanteeseen.
      T: Kuvankatsoja

    • kiusaja

      Hri kuvankatsoja,voitko tulkita kesän tunnelmia mulle,kypsään ikään tulleelle naiselle?Ja miksi naapurin nuorampi mies kiusaa solvaten minua? ei aihetta,pelkkiä naamatuttuja vain...

    • harha040392

      Ikäviä asioita noi kuolemat. Mulla taas ennustukset tapahtuu niin että alan yhtäkkiä ajatella pitkään asioita mitä en normaalisti ajattele., sitten ne myöhemmin tapahtuu.
      Olen esim. ennakoinut tulipaloa, serkun käden murtumista, pomon lapsen kipeäksi tulemista ja muuta erilaista jännää jotka toteutuu, . Eli tavallaan mietin jotain outoo " tänään on tulipalo jne) samana päivänä ja epätietoisesti tiedän asioita joita ei ole vielä tapahtunut, mutta toteutuu samana päivänä. Haluaisin harjoitella tätä, että voisin paljon aikaisemmin tietää ja tajuta että tää on nyt se " ajatus joka toteutuu"

      Tänään jostain syystä mietin että koko Suomessa on sähkökatkos, mutta en usko että näin tapahtuu. Pyöriihän ihmisten päässä miljoonija ajatuksia päässä! :D

    • Iloasuuminussa

      Minun henkilökohtainen mielipiteeni on, ettei em. lahjoja kannata suuremmin harjoittaa tai harjoitella. Perustan mielipiteeni Jumalan sanaan Raamatusta Vanhan testamentin puolelta: Älä kysele ennustajilta, Minä kerron sinulle itse, kun sinun tarvitsee tietää.

      Edelleen luotan, että Hän antaa toimintaohjeet, jos näyttämiensä enteiden lisäksi haluaa minun toimivan. Minä siis tyydyn katsojan rooliin, jos enne ei mahdollista mitään tekoja. Joskus tulkitsen enteitä varoitukseksi ja yritän silloin olla korostetun harkitsevainen toimissani. Siis periaatteella parempi katsoa kuin katua.

    • naenko222

      Moi.
      En tiedä onko se sattumaa, mutta muutamia kertoja olen nähnyt unessa mikä on sen jäklkeen käynyt toteen. Olen kuullut, että suvussani on ollut näkijöitä, mutta se on ollut vaijettu asia eikä siitä ole koskaan puhuttu. Haluaisiki kysyä teiltä, että onko minussa näkijän verta ollenkaan vai oliko se sattumaa?. Jos on niin olisitteko niin ihania ja kilttejä ja auttaisitte mua eteempäin. Ja voitte kertoa mitä näette minusta ja ennustaa minulle jos haluatte olisin tosi kiittollinen. Kiitos jo etukäteen.
      Voitte vastata S-postiin [email protected]

      Ja Tinkas sun kirjoitus tuntu niin lämpimältä, että sulla on varmasti paljon hyvää sanottavaa ja haluaisin kuulla sun mielipitetitä ja neuvoja.

      • EnOleTinkas

        Mitä ihmeen "näkijän verta" ??
        Ei se kyky ole mikään veren tai geenien kautta periytyvä juttu se on tullut monen elämän kokemusten kautta.
        Pistä ylös unesi ja katso toteutuvatko ne asiat.
        Sattumaa ei ole olemassakaan.


      • naenko222

        Anteeksi jos kirjoitin väärin tarkoitin sitä, että jos suvussa joku näkee enne unia ynm, niin on aika todennäköistä, että hänen jälkikasvullaki olis todenäköisesti on näkijän lahjoja ynm.
        Mutta kiitos kommentista.
        Toivon ja luulin, että tulis edes yksi asiallinen kommentti.


      • OletOutoTapaus
        naenko222 kirjoitti:

        Anteeksi jos kirjoitin väärin tarkoitin sitä, että jos suvussa joku näkee enne unia ynm, niin on aika todennäköistä, että hänen jälkikasvullaki olis todenäköisesti on näkijän lahjoja ynm.
        Mutta kiitos kommentista.
        Toivon ja luulin, että tulis edes yksi asiallinen kommentti.

        Edellinen kommentti jossa sinua kehoitettiin pistämään unesi ylös ja seuraamaan toteutuvatko oli kyllä täysin asiallinen ??
        Outoa käytöstä itseltäsi jos et yhtään kestä kritiikkiä tai oikaisua ??


      • naenko222

        Edellinen kommentti jossa sinua kehoitettiin pistämään unesi ylös ja seuraamaan toteutuvatko oli kyllä täysin asiallinen ??

        Olihan se asiallinen kommentti ja kiitos siitä.

        Tarkotin et täällä ollaan heti mollaamassa ja haukkumassa, ehkä huono esimerkki, mut jos vaikka kirjotat tänne, et Hyvää huomenta kaikille, niin seuraava kommentti on, että nyt on jääny aamulääkkeet ottamatta tai jos sanoo, et näin viime yönä enne unen, sit seuraava kommentti on et sie oot hoidon tarpeessa. Siksi toivoin asiallisia kommenteja, niin ku nuo muutki kommentit on.

        Mulla ne enne unet mitä olen nähny niin ne ei unohdu, siitä mie erotan normi unen enne unesta. Noin 15 vuotta sitten näin enne unen ja se tapahtui viisi vuotta myöhemmin, muistan sen vieläki.

        Olisin tosi kiitollinen jos joku voisi vähä neuvoa ja opastaa.


      • VanhaNäkijä
        naenko222 kirjoitti:

        Edellinen kommentti jossa sinua kehoitettiin pistämään unesi ylös ja seuraamaan toteutuvatko oli kyllä täysin asiallinen ??

        Olihan se asiallinen kommentti ja kiitos siitä.

        Tarkotin et täällä ollaan heti mollaamassa ja haukkumassa, ehkä huono esimerkki, mut jos vaikka kirjotat tänne, et Hyvää huomenta kaikille, niin seuraava kommentti on, että nyt on jääny aamulääkkeet ottamatta tai jos sanoo, et näin viime yönä enne unen, sit seuraava kommentti on et sie oot hoidon tarpeessa. Siksi toivoin asiallisia kommenteja, niin ku nuo muutki kommentit on.

        Mulla ne enne unet mitä olen nähny niin ne ei unohdu, siitä mie erotan normi unen enne unesta. Noin 15 vuotta sitten näin enne unen ja se tapahtui viisi vuotta myöhemmin, muistan sen vieläki.

        Olisin tosi kiitollinen jos joku voisi vähä neuvoa ja opastaa.

        Sinua on neuvottu hyvin paljon tässäkin ketjussa ?!

        Hyvin harva saa mitään opastusta muilta kun kyvyt tulee esiin. Tärkeintä on sinullekkin se että opettelet suojaamaan itsesi ennen nukkumaan menoa ja aamulla herättyäsi.
        Varsinkin herkkien ja aloittelevien henkimaailman kanssa kommunikoivien kohdalla alhaiset henget voivat käyttää hyväkseen ja jakaa disinformaatioita.

        Muista aina koetella viestiä ja sen tuojaa. Jos viestintuoja ei tunnusta Jumalaa tai Jeesusta vapahtajaksi se ei tule kirkkailta tasoilta.

        Pyydä apua henkimaailmasta he auttavat mielelään sieltä suojelusta ja apua voi aina pyytää.

        Yhdyn edellisiin laita unesi ylös ja seuraa tapahtuuko mitään opettele lukemaan unen symboleja ne ovat jokaiselle omat vaikka jotain yleispätevää löytää netistäkin.

        Lue alan kirjallisuutta myös nykyään netissä on tarjolla paljon tietoa asioista.

        Liki jokainen ihminen näkee toisinaan unia ja aavistaa asioita jotka toteutuvat se ei valitettavasti tee sinusta vielä näkijää mutta jos tarkoitus on kykysi voimistuvat.

        Muista elää puhdasta elämää henkimaailmalle kaikki alhainen toiminta ihmisten väärin kohtelu rietas elämä ja kaikki se joka on Jumalan oppeja vastaan on kauhistus.

        Näkijän elämään eivät päihteet kuulu missään muodossaan terve elämäntyyli menemättä liiallisuuksiin on kaiken paras. Päihteiden ja vihan kautta alhaiset henkivallat saavat otteen ja silloin tarpoo loputtoman valheen suossa.

        Onnea tulevaan. t. vanha näkijä


    • naenko222

      Kiitos VanhaNäkijä.
      En ole ketjun aloittaja, eli minua ei ole sen kummemmin aikasemmin neuvottu ku ottamaan ylös nuo unet, mut olen kyllä siitäkin neuvosta kiitollinen, eli kiitos.

      Minulla kyllä kiinnostaisi kehittää tätä taitoa, mutta just nuo alhaiset henget pelottaa mua enkä sen takia uskalla kehittää itteäni, mitä mie sitten teen jos ne tulee "ns' kiusaamaan, miten niistä pääsee sit eroon? Ku ei ole sitä tietoa mitä pitäs tietää, mitä saa tehdä ynm tuntuu vain, et olen tän asian kanssa niin yksin ja voimaton.

      Olen lukemattomia kertoja yrittänyt pyytää apua ja kiittänyt aina mut tuntuu vain siltä, että aivan sama ku puhuisi seinille. You know...

      Mie en ole koskaan nähny mitään symboleja unissa, mie näen ne sillain ku elokuvaa katsoisi, Esim jos mie valotan sitä viidentoista vuoden takaista unta, niin siinä unessa olin sellasessa sairaalassa missä en oikeasti ole edes koskaan käynyt, jotenki tunsin et olin jossain sairaalassa ja suoraan edessäni oli ilmoitus taulu minkä muistan vieläki, katselin sitte ympärilleni et mikä paikka tää on, niin näin vasemmalla puolen isot ikkunat jossa oli sädekaihtimet kiinni, sen jälkee yritin katsoa taakseni niin jostain syystä minun ei annetu katsoa sinne. Viisi vuotta sen jälkeen äitini kuoli sitten kyseisessä sairaalassa, ku viimisen kerran lähdin siitä huoneesta aivanko olis vasaralla lyöty päähän niin näin sen saman ilmoitus taulun ja samat ikkunat missä oli sädekaihtimet kiinni. Ja silloin viistoista vuotta aikaa näin melkein joka yö mitä seuraavana päivänä tapahtui, aivanko olis elänyt kaksi kertaa jokaisen päivän, äitini kuoleman jälkeen oli pakko pyytää etten näkis enään enne unia, koska se aika oli muutenki niin raskasta, niin en sen jälkeen ole nähnyt ku muutaman sukulaisen kuoleman.

      Olen netistä yrittänyt ettiä tietoa, mutta ku ei tiedä mikä niistä on totta ja mihin kannataisi uskoa. Olen yrittänyt puhdistaa chakroja mut siitä ei tule mitään ku silmät laittaa kiinni näkyy pelkkää mustaa vaikka kunka yrittäis, tuntuu vain et sitä on aivan voimaton ja loppu tähän kaikkeen.

      Kirjoitit VanhaNäkijä, että muista elää puhdasta elämää. No miepä kerron, että aivan pienestä asti olen yrittänyt olla maailman kiltein ihminen ja sen vuoksi minua on käytetty niin paljon hyväksi, että itseluottamus on täys nolla ja siksi olen aivan uupunut. En missään tapauksessa halua olla mikään uhri, olen tehnyt todella kovasti töitä (välillä kahta) ja roikkunut työssä ja arjessa kuin hukkuva enkä ole antanut periksi. Nyt olen väsynyt ainaiseen räpiköintiin ja selviytymistaisteluun ja olo on syyttävä ja heikko auvank olisi korvia myöten suossa. Päihteiden kanssa ei mun mielestä pitäisi olla ongelmaa, siitä on kohta pari kuukautta ku viimeksi olen alkoholia ottanut, ja vuoden aikana ehkä noin 10: nen kertaa. Lainasin muutaman lauseen umpikujalta ku tuntu aivanko itse olisi kirjoittanut sen.

      Anteeksi ku kopion umpikujata tuon loppu textinkin ku ei jaksa enään kirjoittaa.
      Voitte kirjoittaa tuohon sähköpostiosoiteeseen [email protected]

      Haluaisiko aloittaja (tai kuka tahansa muu) harjoittaa taitoaan vaikkapa minuun? Kaipaisin todella kovasi jotain omaa mieltäni suurempaa valaisemaan päiviä. Ei haittaa vaikka useampikin ihminen vastaisi ja vaikka kirjoitukset olisi hyvinkin poikkeavia, uskon että ne voivat olla palapelin palasia joista jokainen on totta ja merkityksellinen. Olisin myös kiitollinen.

      Joten kiitoksia viel kaikille.

    • MysteeriMusiikkia

      Asian tuntijat tietävät että ilmiö on todellinen. Itse tunnen muutoksia ympäristössäni, jos olen siinä rennossa olotilassa kun laitetaan nukkumaan. Kerran heräsin yöllä siihen että kuulin koputuksen. Tajusin kuitenkin etten kuullut sitä oikeasti, vaan "mielessäni". Laskin että 5 koputusta. Katsoin kelloa ja se oli puoli kolme yöllä. Minulla oli illalla nukkumaan mennessä tunne että tulisin tänään valvomaan myöhään hereillä. No kuulin että joku auto kävi pihassa ja avasin tuuletusräppänän ja katselin ulos noin 5 min, koska olo oli aika virkeä. Sitten huomasin liikettä yhdessä parkkipaikan autoista ja vähän säikähdin, koska ohjaamo oli minuun päin. Katselin ikkunanraosta puolisen tuntia kun kalpea hahmo liikutteli käsiä pitkin rattia ja välillä kallisti päätään ja kurkistikin. Mietin että näenkö aaveen vai mitä hittoa? Sitten sen alkoi tupakoida siellä ja näin ihka aidon liekin. Olin katsellut ikkunanraosta puoli tuntia ja sitten sieltä nousi pökkyräisen oloinen mies joka käveli pois. En nähnyt mihin se meni. Odotin vielä 20 minuuttia, kunnes päätin jatkaa nukkumista. Ennen kuin ehdin nukahtaa, aistin että joku liikkuu taas pihalla Tämä liikkeen tai tapahtumien aistiminen keholla on minulla se erikoisuus. Olen tutkinut asiaa vuosien mittaan ja se on tyypillistä metsässä eläville erakoille, myös suomalaisille, sekä joillekin muille, jotka elävät yksinkertaisesti ja luonnon läheisesti. Kantomatka voi käsittääkseni olla useita kilometrejä. No ponnahdin sitten ylös sängystä ja taas ikkunan pieleen. Sama mies siellä taas meni autoonsa ja pisti tupakiksi. Aikansa istuttuaan lähti taas pois. Kello oli jo lähes neljä aamuyöllä. Koska en nähnyt minne se käveli ja väsytti, pistin nukkumaan, koska ukko vain tupakoi siellä. Mitäpä se minulle kuuluu jos haluaa käydä keskellä yötä pikkupakkasilla autossaan tupakoimassa, tai mitä sitten polttikin...

      • JatkoaVielä

        Tämä oli siis kerrostalosta ja yläilmoista siis katseltu, ja auto noin 70 metrin päässä. Mitään ääntä ei kuulunut liikkeistä.


    • henkinenyhteys

      Hei.
      Olen mies, n. 40 vuotias ja ikäni olen tuntenut ja nähnyt erilaisia asioita. Olisin kanssa kiinnostunut saamaan yhteyden henkilöihin joiden kanssa näistä asioista voisi keskustella avoimesti. Uskon että se joka lukee tämän ja on ns samalla allonpituudella saa minusta jotain tietoa ja voisi sen vaikka tänne kirjoittaakin. Tämä toimisi samalla pienenä vahvisteena itselleni jo joku kertoisi tuttuja asioita jotka vain itse tiedän. Kiitos jo etukäteen :)

    • asdasdagjh

      Voisiko joku yrittää nähdä minun tilanteeni ilman, että paljastan itsestäni mitään?
      Sen voin sanoa, että aivan mönkään menee varmasti, sillä sen verran erikoista menoa on ollut.

      Olenko nainen/mies? Minkä ikäinen?
      Millaisia ongelmia olen kohdannut?
      Mitä halajan?
      Jne.

      Kiitos :)

      • JohanTaas

        Tämä ei ensinnäkään ole ennustuspalsta ja toisekseen jos et itse tiedä kysymyksiisi vastauksia miksi kenenkään toisenkaan ne pitäisi tietää ???


      • asfasfasfasf
        JohanTaas kirjoitti:

        Tämä ei ensinnäkään ole ennustuspalsta ja toisekseen jos et itse tiedä kysymyksiisi vastauksia miksi kenenkään toisenkaan ne pitäisi tietää ???

        Tämä nimenomaan on ennustuksiin uskomista ja muutenkin huuhaa- palsta.
        Ja toiseksi: tiedän kyllä itse vastaukset, mutta jos kerta lahjoja on, niin pitäisihän nuo nähdä jotenkin.
        Voi johan taas, että jotkut on huumorintajuttomia ja ankeita! D:
        Antakaas tulla, kerta niitä lahjoja on!


      • VanhaEnnustaja
        asfasfasfasf kirjoitti:

        Tämä nimenomaan on ennustuksiin uskomista ja muutenkin huuhaa- palsta.
        Ja toiseksi: tiedän kyllä itse vastaukset, mutta jos kerta lahjoja on, niin pitäisihän nuo nähdä jotenkin.
        Voi johan taas, että jotkut on huumorintajuttomia ja ankeita! D:
        Antakaas tulla, kerta niitä lahjoja on!

        Etkö osaa lukea vai etkä vain ymmärrä lukemaasi ?
        Sivuston kuvauksessa lukee selkeästi näin ;

        Huom! Jos haluat ennustuksen, siirry Ennustukset-palstalle. Tätä palstaa ei ole tarkoitettu ennustuksille.

        Huumorintajuttomuus ja ankeus tuskin on syynä siihen ettei halua tuhlata aikaansa kaltaistesi ankeuttajien pyyntöihin ja toivomuksiin.

        Voisin kertoa vaan tuskin pitäisit siitä mitä kertoisin...


      • asdasfsdg
        VanhaEnnustaja kirjoitti:

        Etkö osaa lukea vai etkä vain ymmärrä lukemaasi ?
        Sivuston kuvauksessa lukee selkeästi näin ;

        Huom! Jos haluat ennustuksen, siirry Ennustukset-palstalle. Tätä palstaa ei ole tarkoitettu ennustuksille.

        Huumorintajuttomuus ja ankeus tuskin on syynä siihen ettei halua tuhlata aikaansa kaltaistesi ankeuttajien pyyntöihin ja toivomuksiin.

        Voisin kertoa vaan tuskin pitäisit siitä mitä kertoisin...

        Oikeastaan syitä on enemmänkin kuin sinun mustavalkoiseen maailmaasi saattaa mahtua, mutta kerta sinun mielestäsi syitä on vain kaksi; joko luetun ymmärtäminen tai ettei osaa lukea niin ehkä jätän mainitsematta, kun musta tuntuu että et kuitenkaan ymmärtäisi tuolla älyllä.

        Huumorintajuttomuus liittyy ehdottomasti tähän. Heti vetämässä hernettä nenään kun joku haluaisi haastaa näitä sun nk. "lahjojasi". :D
        Mikset voi myöntää, että ei sulla mitään lahjoja ole?

        Mua ei kiinnosta asian sisältö, eli se, että pitäisinkö kertomastasi vai en vaan se, että se on oikein ja juuri niin kuin pitääkin. Sitä paitsi et ymmärrä ihmisen kokemuspohjaisuudesta mitään näköjään.
        Annas tulla nyt kun sulla on niitä lahjoja. Älä heitä hukkaan niitä.

        Niin joo ja, sinä se tässä olet se ankeuttaja. Katso omia viestejäsi. Heh.


    • henkinenyhteys

      Alkuperäinen viesti on viisi vuotta vanha. Liekö samat henkilöt enää edes käy täällä keskustelemassa. Olisi mukava löytää niitä jotka oikeasti ovat henkimaailman kanssa yhteyksissä. Itselläni on kokemusta lähes kaikenlaisista asioista näihin juttuihin liittyen. Siksi en jaksa edes kaikkea kirjoittaa. Tiedän että samoissa asioissa toimiva henkilö saa minusta tietoa eikä sitä tarvitse sen enempiä selitellä.

    • Aistiiiiii

      No huh huh!!. luin kaikki mitä täällä kirjoitettiin, on meitä moneks enne unia ja muutakin. Nyt aloittasin kysymyksen että on täällä niitä herkkiä ihmisiä jotka eivät näe unissa vaan vaistoavat ennalta asioita jotka sitten tapahtuvat samana päivä tai esim saman viikon aikana?. Olen 54vuotias ja esimmäisen vaistoni sain 14vuotiaana. Olin siskoni ja hänen miehensä mukana autolla menossa kotiin, minulle tuli silloin yhtäkkiä sellainen voimakas tunne, että emme pääsisikään kotiin vaan tapahtuu jotain ikävää! eikä siitä kulunut matkaa kuin parisen kilometriä kun siskon mies huutaa että pitäkää kiinni autosta petti ohjaus. sitten pimeni hetkeksi enkä muista muutako että kömmin sen auton moottori tilasta ylös ja näin hirveesti valoja ympärilläni jotka tulivat autoista jotka oli pysähtynyt katsomaan selvisikö siitä romukasasta kukaan? Meitä oli siskoni ja heidän 2vuotias poika, kaikki selvittiin pienillä ruhjeilla mikä oli todellin ihme. poliisi ja ampulanssi miehet kysyivät että missä ovat autossa olleet uhrit. siskoni vastas että tässä me kaikki ollaan, olihan siinä ihmettelemistä. Muistan tuon ennakoivan tunteen kun eilisen päivän ei mukava ollenkaan. Olen nyt vasta tajunnut että mulla oli jo silloin tällainen etiäinen mikskä tätä tunnetta kuvailen. Nyt tämä vaan toistuu aina välillä ja olen oppinut kun sellainen tunne iskee että ei tiedä miten päin olis kun odottaa että kohta puhelin soi, joskun menee pari päivääkin kun sitten saa huonoja uutisia lähimmäisiltään jolle on sattunut jotain?. Se miksi tänne kirjoitin niin on että haluaisin kuulla onko täällä muitakin etiäisen tuntevia ihmisiä. paljon on sattunut ja tapahtunut jota en viitsi tänne alkaan kirjoitteleen, mutta olisi tosi kiva jos on muitakin. Joku on joskus sanonut että mulla on jonkinlainen lahja ja vaali sitä hmm.. tietäs vain kuinka?.

      • IhmistietonKenttä

        Kyllä minulle on tullut etiäisä, tosin harvoin. Myös pari enneunta. Herkkyys voi mennä tosi herkäksi. Sitten elämästä tulee kaaosta ja ihminen voi seota. Ihmisen pitää alkaa miettiä tekojaan ja motiivejaan tarkoin, koska muuten nousee aina entistä jyrkempi seinä vastaan ja kärsimys Ja häiriöt vahvistuvat. On olemassa erikoisia tilanteita. Esim. NK. Viimeinen jällensyntymä, jolloin elämä on tosi risainen, tekojen seuraukset ovat usein välittömiä ja monenlaisen kärsimyksen määrä on luonnottoman suuri, koska tavallaan kaikki irtonaiset langan pätkät hoidellaan köntässä pois...


    • Christmasbells

      Nostan tätä keskustelua hieman ylemmäksi.

    • kyllävaiei

      miks ruveta rahastamaan ihmisiä.minä kysyn kristallilta ja vastaa joko tai ei,mutta en minä siitä rahaa halua.enkä ottas vaikka tyrkytettäs.jos siitä on apu jollekin niin kiitos.

    • Anonyymi

      Ihan läppä ei mitenkään mahdollista🤬😁

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      78
      5841
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2526
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2017
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1775
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1408
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1311
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe