Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Miksi miehet nuolevat naisen tussua

Ihmetystä kerrakseen

joka haisee pahalle,näyttää kurttuiselta karjalanpiirakalta,on limainen.Ruma.

Jos isket naisen kapakasta ja menette iltaa viettämään jommankumman luo,nainen ei käy suihkussa,niin miten ihmeessä miehet pystyy nuolemaan naisen tussua,valkovuotojämiä,pissanpisaroita tussussa,eikä tiedä,koska kapakasta isketty nainen on viimeksi pessyt tussunsa!

Kertokaas mihet,mitä mieltä olette!

37

4414

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mies -61

      ylläolevan kirjoittaja on ilmeisesti katkeroitunut nainen jonka pimppaa ei ole nuoltu aikoihin. tai ikinä.

    • ihmetystä kerrakseen

      Ihmetyttää vaan,miksi miehet iskee naisia yhden yön juttuihin,nuolevat tussua,tietämättä lainkaan,koska nainen on tussunsa pessyt??

      Itselläni on oma mies ja saan ihan riittävästi kaikkea häneltä,mitä haluan!

      olen vaan sivusta seurannut,kun tuntemani eräs nainen on todella huono alapää hygienissaan eli siis ei pese tussuaan mitenkään usein,ei edes joka toinen päivä ja silti miehet nuolevat hänen tussuaan,piittamatta siitä hajusta,mikä välillä tunkee ja uskomattominta on,että tää nainen ei edes pese orkkunsa jälkeen tussuaan,vaan saattaa nuolettaa itseään jo seuraavaana iltana toisella miehellä!

      Kerran se nainen teki sellaista,että oli vieraissa,miehen spermat sisällä ja kun meni kotiin,halusi oman miehensä kanssa rakastella ja harrastaa suuseksiä...

      Ja oma mies nuoli naisen tussua,vaikka pari tuntia aikaisemmin toinen mies oli päästänyt spermansa tän naisen sisään

      Ootteko oikeesti miehet noin tyhmiä,kun ette huomaa,kun nainen kusettaa teitä

      Ps.Tää nainen kehui kavereilleen nauraen,miten oma mies ei huomannut mitään nuollessaan,vaikka nainen ei ollut pesenyt itseään toisen miehen jäljiltä!

      • .....

        Mistäs sinä tiedät kuinka usein tämä "nainen" pesee tussunsa?


      • aloittaja tässä
        ..... kirjoitti:

        Mistäs sinä tiedät kuinka usein tämä "nainen" pesee tussunsa?

        joo,tiedän,kun on ystäväpiirissä ja on tunnettu siitä,ettei pese itseään,kehuu vielä sillä ja kertoo kaikille sekstailunsa,että näin.


      • jshsgdjjs

        Säälittävää tässä jutussa on se että sinun aivojasi ei pysty pesemään.


    • ....

      Joo, tiedän, on paljon sellaisia ihmisiä, jotka kehuskelee huonolla hygieniallaan, että näin.

    • tamariini

      Eiks aina ennen seksiä tai varsinkaan suuseksiä käydä suihkussa/alapääpesulla? Mä en päästäis ketään nuolee mua, jos en olis puhdas. Enkä muuten ottais suihin pesemätöntä kullia.

    • m40+

      ei normaali nainen antais edes nuolla haisevaa pimppiänsä,veikkaan et aamulla pesty toosa tuoksahtaa illalla jo aika mellevältä.,mies pystyy kyllä aistimaan kapakoissa luuraavien iskukohteidensa siisteydestä jotain,kieltämättä tulee monasti mieleen myös naisen alapää hygienia vaikka ei ajattelis kuin jotain ohikulkijaa,kapakoista isketyt naiset ovat olleet kaikki puhtaita,jotkut ovat pesseet alap ensin fiksuina naisina,sellasii on ollu kiva nuoleskella vuosien varrella,yksi pimppi on tullu vastaan jota ei voinu olla metriä lähempänä,joten tiedän myös ne pahat hajut

      • .....

        Aivan niin, Ihmetystä kerrakseen, aivan niin...


    • etovakrypton

      Hyi saatana! Vuosien saatossa olen tullut entistä tarkemmaksi, että nuoltava kohde on varmasti puhdas. Mikään ei ole etovampaa kuin pimppi, joka tuoksuu kuolemalta. Tuosta syystä en voisi kuvitellakaan bongaavani baarista naista suuseksi mielessä, koska vaikka kuinka teksi pillua mieli, niin en minä nyt ihan mihin tahansa kieltäni työnnä.

      Vuosien varrella olen myös kyseenalaistanut koko genitaalialueen nuoleskelun. Kyllähän se ihan kivaa on, jos tavara tuoksuu normaalilta, mut enpä tiedä onko ruumiin eritteiden nuoleskelu nyt niin mukavaa kuitenkaan pidemmän päälle.

    • Samaamieltä

      Olen ihmetelly itte ihan samaa asiaa:D hyihyi, ei voi muuta sanoa

    • Zorbasd

      Hyi helvetti pesemättömiä tussuja,ne haisee karmeilta-kuolemalta on oikea sana

      ja sellaisia naisiakin on,jotka pesee itseänsä kerran viikossa!

      Mitä kauniinpi ja hyvinpukeutuvampi nainen,sitä paskasempi alapää sillä on ja tämä on monta kertaa todeksi havaittu.

      Pikkuhousut haisee kamalalle pesemättömälle tussulle,niitä ei vaihdeta vaan saatetaan pitää valkovuoto mönjineen viikonkin jalassa.Kuset haisee housuissa ja lemuaa vaatteiden läpi!

      PESKÄÄ NA>ISET ITSENNE JA PITÄKÄÄ HUOLTA MYÖS ALAPÄÄ HYGIENIASTA!

    • tsetsekärpänen

      No, eihän se vielä mitenkään pahalle tuoksu, jos siinä ei kärpäsiä vielä pörrää umpärillä!

    • olli 65

      joo ja valkovuotokokkareisia tussuja tullu kielen päälle----kännissä ei vaan niin ajattele,kun himot hyrrää,mut kamalia pesemättömiä tussuja tullu vastaan liiankin kanssa!

      pikkuhousuista jo lemuaa,miten likainen tussu on,joten huomioikaa te muutkin miehen,jos on paskaset pikkuhousut,niin aläpää on yhtä paskanen!

    • suihkun kautta

      Mä meen ainakin suihkuun itse ja pyydän naisenkin pesulle ennen kun aletaan
      panemaan/ nuolemaan toistemme munaa ja pillua. Olis kamalaa jos haisis
      kun aletaan hommiin , tunnelma menee pilalle heti kättelyssä.

    • -å-å-å

      Yäk,kamalaa,jos tussu tai munanvarsi lemuaa

    • lioop

      Mikä tossa niin ihmeellistä ??? Joku pieni haju tai maku...mikä siinä mättää...se on silloin luonnollinen ....minä ainakin imen klittaa, nuolen pillun huulia,,maiskutten,,mutustelen....ja nainen tekee samaa....imee minun kullia, nuolee esinahan alle kertynyttä smegmaa ja huohottaa....ja aina maistuu...
      Jossakin vikaa jos mies ei naisen pillun hajua kestä tai nainen miehen...

    • 48v03a

      ilpo nuolee myös pesemättömät pyllyreiät ja pillut puti puhtaaks,eikä maksa mitään,naiset kirjotelkaa tähän

      • Anonyymi

        Hienoa ilpo


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hienoa ilpo

        Naisen vessan oleminen on kyllä parasta maailmassa.


    • lips...

      just pesty,ja kerran kustu onparas!

    • En tiedä, musta itsestä vain on kiihottavaa jos naisella on pesemätön tussu, joka tuoksahtaakin ja maku on voimakas. Minkä sille mahtaa jos siitä tykkää? :) Ei siinä, kyllä puhdaskin maistuu hyvälle ja mielellään sitäkin nuolee, mutta se on erilaista. Ehkä se on osa alistumiskokemusta :) Etenkin jos nainen itse tulee hajareisin kasvojen päälle, eikä anna muuta vaihtoehtoa kuin nuolla niin kauan kuin haluaa. Vaikka loppuun asti. Kai samasta syystä tykkään nuolla myös kakkosta, eikä senkään suhteen niin haittaa vaikkei ihan vasta ole pestykään.

      Toisaalta musta on myös kiva nuolla "puhtaaksi" vastanaitu pillu johon joko minä tai joku toinen mies on juuri lauennut. Nimenomaan niin että nainen nuolettaa itseensä, ei omasta aloitteestani.

      Sairasta? Ehkä, mutta kullekin tyylillään, eikö? Itse kyllä ymmärrän oikein hyvin jos nainen ei halua ottaa suihin kuin puhdasta ja ajeltua kalua, enkä muuta kyllä tarjoakaan.

    • Danh

      Samasta syystä kuin tytöt imevät munaa

    • haunabbbau

      Mä ainakin pesen aina ennen, vaikka ei haisiskaan oahalle tai olis erityisen likanen niin pesen, se on toisen kunnioittamista, kuka haluaa nuolla haisevaa pahanmakuista pimppaa, ei kukaan! En anna nuolla jos ei ole pesty :) likanen kyrpäkin on paha ottaa suuhun.

    • weetiw

      Vai mistä syystä nuolen naista,hyvin yksin kertaista...halusta tehdä hyvää naiselle:)Ja vain pestyä tussua,ei mitään toiveita jos ei ole kummallakin mahdollisuutta pesuun,hygieenia on toisen kunnioittamista!

    • vanha1

      Toki nainenkin huolehtii hygieniastaan ennen kun joku menee nuolemaan hänen alapäätään,mutta se ihanaa noulla pillua ja anaalia kun ne on puhtaita,se tuntuu ihanalta työntää kieli anaaliin niin pitkälle kuin menee ja sitä kun levittää kunnolla niin tuntee suolen sisäpinnan kielellä ja sitten voi alkaa kielellä hieromisen oikein pitkin liikkein ja samalla toinen vähän supistelee anaaliansa niin se melkein imaisee mieltä vielä pidemmälle. Pillun nuolenta on hyvin paljon samanlaista.IIIIIIIIIIIIIIhanaaaaa.

    • Dikkerimolo

      No, tähän on yksinkertainen vastaus! Jos isken naisen kapakasta, niin olen yksinkertaisesti nuolematta tussua.

    • Anonyymi

      Sinä olet ruma

    • Anonyymi

      Nopea alapesu ja menoks!

    • Anonyymi

      Pimppi haisee pahalta ? Pildehän on se the paras maku ja tuoksu maailmassa. Olen nainen ja väitän, että pimppi tuoksuu paremmalle kun mulkut. Kuinka usean miehen kalu on ollut esinahan alta pesemättä jopa päiviä. Ja naisten pildeistä tehdään ongelma. Ime sitä kolme päivää sissijuustoa kerännyttä kaluakaan sitten, ei yhtään parempi. Miehillä useammin tuntuu olevan henkilökohtainen hygienia haussa kuin naisilla, vai olenko väärässä.

      Tottakai joku valkovuoto on pahan hajuinen, eikä se ole yhtään kiihottavaa. Väitän, että jos ihmisellä on peruspuhtaus kunnossa, eli siis käyt pesulla edes kerran päivässä, niin eihän se pahalta haise, pikemmin tuoksuu kiihottavalle. Aina on olemassa ihmisiä, joille joku osa ravinnosta tai mahdollisesta lääkityksestä, aiheuttaa toistuvia hiivatulehduksia. Tottakai se tulehtuneena tuoksahtaa pahalle. Normitilannetta minä tarkoitan.

      Minulle itselle pimpan puhtaus on aina ollut hyvin tärkeää ja pesen sen joka päivä. Mutta nykyinen mieheni tahoo ihan muuta. Hän sanoo, että alapääni on täysin hajuton ja hän useimmin haluaa, että en pese pildeäni ennen yhdyntää. Mieheni mielestä hän haluaa pillun tuoksuvan pillulta ei saippualla. Hän useimmiten sanoo ja toivoo, etten pesisi pimppiäni sinä päivänä kun naimme ennen kuin hän on nuollut sitä.

      Ei mennä äärimmäisyyksiin, hänestäkin valkovuoto on kaukana seksikkäästä, eikä hän halua mitään viikon pesemätöntä pesää. Miehelläni on toiveissa se yhden päivän pesemätön pimppini. Hän päinvastoin aina muistaa kehua kuinka hyvältä tuoksun ja mieheni tuntuu aidosti nauttivan sen mausta.

      Yhteenveto. Ellei pimpissäsi ole mitään tulehdusta ja huolehdit peruspuhtaudesta, niin kiihottavalle se tuoksuu,eikä pahalle. Sama koskee mulkkuja. Kyllä puhtaudestaan normaalisti huolehtivan naisen pimppiä voi nuolla, vaikka kapakkaillan päätteeksikin. Ainakin minä nuolisin, jos ja kun oikea sattuu kohdalle ( olen naimisissa mutta bi ja mieheni rakastaa sitä ).

    • Anonyymi
    • Minusta on kiihottavaa nuolla sitä ja varsinkin jos nainen vielä nauttii.
      Pitkään ollut haaveena päästä nuolemaan spermaista pimpsaa.

      • Anonyymi

        Sä et nuole muuta kuin kyrpää.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Joka kerta kun lähdetään kapakkaan sillä mielellä että vierasta haetaan aina on sauna ennen . Sheivaus ja muutenkin kaikki kuntoon.
      Muistaa eka kerran,kun olin saamassa kumpaa nuorista miehistä.
      Enkä nyt nii vanhakaan ollut mutta olin n 15v vanhempi kun nuoret miehet.
      Kun tuli selville että tänään mut otetaan aloin valumaan hunajaa .
      Päädyimme meidän vuokra mökkiin,mulla suoraan sanottuna pissatti.
      Tarkoitus oli pikaisesti käydä pisulla pesulla ja vaihtamassa pikkarit.
      Mutta eihän mua päästetty,tutkittiin pikkuhousut ja alettiin nuolla pillua.
      Eka kerran mieheni nuoli mun pillua kun kaikki olivat naineet minut.
      Joka kerta kun olemme olleet samojen nuorten miesten kanssa ,on pyydetty että pariin päivään ei saa vaihtaa pikkareita eikä pestä pillua.
      No ihan ei noin ole mennyt mutta jotain nuoret miehet on saaneet myönnytyksiä.

    • Anonyymi

      U­­u­­­s­­i s­ek­si­teatteri ava­­­utuu Su­omeen! Ku­­­tsumme kai­­­kk­­­i. Il­mo­­it­­tau­tum­­inen ry­­­hmä­­­ämm­­e tä­äl­­­lä 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/D9k0L0

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1355
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      71
      1241
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe