Vahva tunne että kaikki ei ole ok...rv 7+3

mietiskelijä.....

Rv 6 1 ultrassa näkyi juuri ja juuri sykkivä sydän. Siitä päivästä alkoi huono olo ja pakko syödä kokoajan ettei tule huono olo. Naama oli täynnä finnejä ovulaatiosta saakka. Pillerien jälkeen sain finnejä ovulaation menkkojen aikana, nyt ne eivät loppuneet vaan niitä tosiaan tuli naama täyteen. Sekä vilu ja kamala väsymys.


Nyt pitäisi olla 7 3 ja kaikki oireet katosivat muutama päivä sitten. Yhtäkkiä huomasin, että ei ole paha olo eikä tarvi syödä kokoajan...naamakin on taas normaalissa kunnossa ja väsy kadonnut. Todella vahva tunne on siitä, ettei kaikki ole hyvin, vauvanalku taitaa olla kuollut mahaan. En osaa sen paremmin perustella tätä tunnetta. Tunne ei ole edes mikään paniikinomainen, vaan kylmänrauhallinen. Olen totutellut ajatukseen, ettei vauvaa tule sittenkään.

Ultra olisi ollut tulevana tiistaina, mutta en ilmeisesti pääsekkään sinne. Eli siirtyy... Vähän harmittaa, olis ollu helpottavaa nähdä tilanne ultrassa. Onko kenelläkään muulla käynyt näin tai epäily osoittautunut vääräksi? Tokihan kaikki voi olla ok, mutta on niin vahva tunne siitä itsellä että hämmästyisin todella jos olisinkin väärässä.

1

1322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Carin33

      7 jotain, ja lääkkeellinen keskeytys menossa...

      Viikkojen 4-5 vaiheilla oli sarja tapahtumia, joista aloin epäillä keskenmenon tapahtuneen. Illalla selkää pisteli, sellaista tunnetta en ole koskaan kokenut. Seuraavan yönä heräsin "lantio tulessa". Ihmeellinen tuntemus sekin. Seuraavan päivänä en kuitenkaan ajatellut näistä sen enempää, sillä raskaus oli ensimmäinen, ja koko kokemus ja kaikki oireet olivat tietenkin uusia.

      Tästä eteenpäin raskausoireet alkoivat kuitenkin hävitä. Palelu, pahoinvointi, väsymys ja vatsan nipistelyt alkoivat hiljalleen kadota. Muutaman päivän päästä olin varma raskauden keskeytymisestä. Rinnat olivat tässä vaiheessa edelleen kipeät, muttei aivan niin pingottuneet kuin aikaisemmin.

      Viikolla 6 menin yksityislääkärille ultraan. Lääkäri ihmetteli alkion pientä kokoa (1,5mm), mutta oli silti varma, että raskaus on vitaali. Sanoi vain, että raskaus on alkanut myöhemmin kuin on luultu. En tosiaan uskonut lääkärin höpinöitä, olin edelleen 100% varma keskenmenosta. Viikon päästä varasin uuden ultran eri lääkärille. Kuvat olivat tismalleen samanlaiset kuin viikko sitten, joten lääkäri sanoi, että raskaus on varmasti päättynyt jo pari viikkoa sitten.

      Kroppani ei näyttänyt mitään merkkejä vuodon alkamisesta, joten katsoimme parhaaksi keskeyttää raskaus cytotecillä. Laitoin tabletit kohdun kaulalle neljä päivää sitten, ja edelleen "synnytän".

      Ensimmäiseen vuorokauteen ei tullut mitään ulos, vaikka supistukset olivat erittäin kovat. Nestemäinen vuoto on ollut minimaalista, vain "tavaraa" tulee ulos. Tänään tuli ulos jotain niin ällöttävää, että meinasin oksentaa, kun katsoin sidettä. Toivottavasti tämä olisi pian ohitse.

      Mutta kokoavasti voisin todeta, että itse tiesin keskenmenosta todella pian sen tapahtumisen jälkeen, vaikka lääkäri yritti muuta uskotella. Eli omasta puolestani voisin sanoa, että luota omiin tuntemuksiisi, ja mene pikapikaa ultraan. Nimittäin, jos alkio on kuollut, niin raskaus tulisi keskeyttää mahdollisimman pian tulehduksen välttämiseksi. Näin minulle ainakin sanottiin, kun kysyin, että olisiko parempi odottaa, että alkaa vuotaa itsestään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6402
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4123
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      268
      2543
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1508
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1367
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe