Omenahotelli oikeasti näin halpa...?

Jaruto

Meitä on majoittumassa Helsingin Eerikinkadun Omenahotelliin neljän hengen porukka kolmeksi yöksi. Nettisivujen (www.omenahotels.com) "laskuri" näyttää loppusummaksi 215,70 €. Onko hinta siis tuo, majoittuu huoneessa kuinka moni tahansa? Vai onko kaikkien neljän maksettava tuo hinta? Itse sain sellaisen käsityksen, että tuo on yöpyjien lukumäärästä riippumatta loppusumma, jonka voi sitten jakaa neljällä. Neuvokaa tietämätöntä, kiitos! :)

6

991

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Usko pois

      On se niin halpa. Omenahotellin huonehinta on aina sama, riippumatta siitä onko 1 vai 4 yöpyjää.

      Sen kyllä sanoisin, että jos teitä on neljä aikuista, niin ottaisin kyllä kaksi huonetta. Kyllähän sinne huoneeseen periaatteessa se neljä sopii, mutta kaksi joutuu nukkumaan todella epämukavilla kokoontaitettavilla tuolisängyillä. Ja muutenkin neljä aikuista täyttää sen tilan todella tehokkaasti.

      Mutta muuten ei ole Omenahotellista mitään pahaa sanottavaa; asumme ulkomailla ja asumme Omenahotellissa muutaman yön aina Suomeen tultuamme, ennen kuin jatkamme "maakuntakierrokselle". Kokemusta on Eerikinkadun ja Yrjönkadun hotelleista, ja aina ollut hiljaista ja ihan siistiä.

      Kaksi aikuista mahtuu siihen huoneeseen ihan hyvin, mutta kuten sanottu neljän porukassa asuminen ei enää kovin mukavaa ole, varsinkin jos on noinkin monta yötä.

    • Jaruto

      Selvä, kiitos vastauksestasi! :D

      No jaa, neljä melkein-aikuista 16 - 17 -vuotiasta tyttöä olisi reissuun lähdössä... Kiitos varoituksesta, pitää neuvotella miten teemme, sillä meillä on puolet porukasta (muistaakseni neljä henkeä siinäkin ryhmässä) majoittumassa jo muutenkin toiseen huoneeseen ja kun rahaa ei opiskelujen ohella kauheasti ylimääräistä ole, niin täytyy yrittää säästää mahdollisimman monista paikoista... Vielä kun joutuu junalipusta maksamaan yli 30 euroa suuntaansa niin voi olla, että vaikka vaihtelemme petipaikkoja joka yö.

      • Jaruto

        *korjaus, siis kolme teinityttöä ja yksi aikuinen, kun täytyy olla vähintään yksi täysikäinen per huone...

        muuten, onnistuisikohan mitenkään, että olisi yksi täysi-ikäinen per ryhmä, ja ryhmä majoittuu kahteen huoneeseen eli toisessa huoneessa ei olekaan täysi-ikäistä, mutta vastuuhenkilö olisi kuitenkin heillekin...? mitä arvelet(te)?


    • sotkunen Omppukokemu

      Omanahotelli on halpa , mutta epäsiisiti. Ne on aina huonosti siivottuja. Olen yöpynyt monesti ja aina sama kokemus. Harmittaa hotelliketjun ylimielinen suhtautuminen asiakkaisiin. Vaikka halvalla saakin , silti siisteys täytyy olla kohdallaan.

    • äiti vm70

      Minullai hyviä kokemuksia Seinäjoen ja Tampereen hotelleista. Aina ollut siistejä. Meitä aikuinen ja 15 ja 17v ja hyvin sovitaan huoneeseen. Eikä ne penkkisängyt nyt kovin kauheita ole nukkua. Muutaman yön olen niissä nukkunut ja aina on uni tullut hyvin. Hiljaista hotelleissa on aina ollut, ei siis yö häiriköintiä.

    • reissuliisa

      Lahdessa omenahotelli oli kesäkuun alussa ainakin todella siisti. Hyvä hinta-laatusuhde ja todella hiljaista ja rauhallista oli hotellissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe