Nato voitti eduskuntavaalit

Suomen Nato

Paavo Väyrynen sai kenkää. Tarja Halonen saa kenkää ensi vuonna.
Soini on Natomies. Suomea ei saa koskaan jättää yksin. Onneksi on
meillä Nato. Hyvä Nato yhdessä. Kaikki vapaat maat piirittävät pahista.

Pitää aina muistaa, että on äärimmäisen tärkeää kuulua Natoon. On
pidettävä hyvää huolta maanpuolustuksesta ja yhdessä lyötävä pahista.
Hyvä Nato on vapaiden ja itsenäisten maiden tärkeä puolustusjärjestö.

Nato puolustaa jokaista kansanvaltaista puoluetta. Nato on puolueeton.
Nato puolustaa ympäristöä ja vastustaa saatanan valtakuntaa. Kyllä Nato
on hyvä. Nato on vahva Jumalan miekka. Nato puolustaa vapaita vaaleja.

37

359

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllä nyt kelpaa!

      Iloitsemme KGB-Väyrysen häviöstä. Suomi suureksi ja Viena vapaaksi!
      Putin on rikollinen. Hänen silmissään lukee KGB. Suomi on vahva Länsi.

      • Älä ruoki trollia :)

        Tunnistettava aloittajatrolli on ollut aikoinaan tukkinut koko palstan möhnällään kuukausikaupalla. Parempi olla huomioimatta.


      • Rauhan Bloggari
        Älä ruoki trollia :) kirjoitti:

        Tunnistettava aloittajatrolli on ollut aikoinaan tukkinut koko palstan möhnällään kuukausikaupalla. Parempi olla huomioimatta.

        Nato-trollit ovat jo hallituksessa. Mikään ei riitä, varuskunnat lopetetaan, vieraat nato-alistajat lentelevät jo Lapissa. USA:n kidutuslennot vierailevat jo Seutulassa. Mistä tiedämme lastataanko niihin jo suomalaisiakin? Pelon ilmapiiri on hiipinyt maahan. Lahtariyhdistykset toimivat jälleen. Hyökkäysaseita ostellaan suruttomasti. Elämmekö taas 1930-lukua?


      • ake3

        Ryssänkätyri Paula Lehtomäki kuuluu samaan paskasakkiin Kepussa joka on Ryssänkortti pisteitä yrittänyt kerätä jos jollain muotoa! Kaasuputki linjauksesta tämä Ryssän räpätäti oli lausumassa kaksivuotta ennen kuin putkilinjauksesta ja luvasta piti kenenkään lausua mitään! Ryssän kätyri lausui, että kaasuputkesta Suomen rajojen sisäpuolella ei ole mitään sotilaspolittista haittaa! Ja mitäköhän tämä Ryssänkätyri näistä sotilaspolittisista asioista tajuaa, ei yhtikäs mitään! Ryssänkätyri pitäis tunkea yhteen niistä turhista paskakaivoista jonka turhaan rakennutti! Mistä vitusta näitä Ryssänkätyreitä oikein sikiää!?


    • Soini ei ole Natomies!!

      Et ole kovin tarkkaan seurannut Soinin sanomisia ja sitä kontekstia, jossa Soini on ehkä lievästi puoltanut Natonkin puolesta aikoinaan. Soinin Nato yhtälö toteutuisi vain silloin, jos irtoaisimme EU:sta, jota täysimääräisenä ei tule tapahtumaan, kuten norjalaiset ilman EU:ta.

      Natossa on pahavika. Se vika on siellä, että USA ei pelkästään ole jäsenenä siellä, vaan se on dominoiva tekijä Kylmän Sodan aikaisessa järjestelmässä, jota on uusittu kaukosotia varten. Se ei ollut alunperin puolustusliiton tarkoitus, eikä se sellaista harjoittanut vuosien 1948-1990 haarukassa. Homma lähti liikenteeseen vasta ensimmäisen Persianlahden Sodan myötä 1991, vaikka järjestö olisi tullut purkaa kuten Varsovanliitolle tapahtui 1990.

      Tarvitsemme itsenäisen eurooppalaisen puolustusliiton ja eurooppalaisen aseteollisuusliiton, ilman EU:ta tai sen kanssa. Aivan sama minulle kunhan hankkeesta tulee myös tosi.

      USA kuulemma ( -joku taannoin kirjoitti asiasta tälle palstalle, jenkki ohjuksien eurooppalaisista kopioista ja niiden halvasta hinnasta, suhteessa eurooppalaisiin vastaaviin mm. lyhyenkantaman lasertähdättäviin ohjuksiin) USA siis kopioi Euroopassa alun perin kehitettyjä aseita ja myy niitä piraatti hintaan!!

      Tehkää me samoin heidän tuotteileen.

      esim. Eurooppa ostaa yhden kappaleen F-35 koneita, kone tutkitaan tarkoin ja laitetaan osiksi, koneen softa käydään tavu tavulta läpi symbolisella konekielellä (asembly) ja tuloksesta tehdään kaavio miten ohjelma on tehty, mitä se pitää sisällään, mikä on se tarkka ohjelmallinen rakenne ja teemme oman paremman version F-35:sta, myös fyysisesti ei vain ohjelmallisesti. Se ei ole mikään este, jos USA ei luovuta koneen ohjelmiston lähdekoodia, se bitti ja tavu kerrallaan voidaan analysoida ja katsoa miten se on tehty. Softa voidaan analysoida symbolisella konekielellä. Sitä koneen softaa ei ole niin paljon, että tämä erityisesti olisi liian kova työ. Ei ainakaan eurooppalaisen kaliiberin maille. Sitä paitsi voimme sinänsä unohtaa koko F-35 koneet, kun Euroopassa saattaa olla hyvinkin paljon parempia seuraavansukupolven koneita, mutta ehkä niitä voidaan vielä parantaa kun on kaikin puolin selvitetty mitä F-35 pitää sisällään ja millainen se on ominaisuuksiltaan ennen kaikkea fyysisesti, mutta myös ohjelmallisesti, joka sinänsä on melko pieni juttu.

      Soini ei haluaa, että olisimme pian sekä EU:ssa, että Natossa, jos hätäilisimme tällä vaalikaudella ja hakisimme Natojäsenyyttä. Täytyy kriittisesti muutenkin tarkastella Natoa ja kuinka elinkelpoinen se tulee olemaan kokonaisuudessaan nyt ja jatkossa...? Ei hyvältä näytä...Nato toiminta.

      Nato ei ole enää kovinpitkään elinkelpoinen, se on jo nyt niin kuin niin ja näin...

      Ei silti Natoa viellä pahempi olisi todennäköisesti erilissopimus jenkkien kanssa, ellei saisi sitten niin edullisia ehtoja ja sitoomuksia jenkeiltä, että saisimme paljon ja meidän ei tarvitsisi luopua mistään. Israel tyylisesti, siis - mutta tuskin tämä on edes vakavasti ajateltavissa, ellei USA:n lahkoissa leviä sana että Helsinki on Uusi Jerusalem. heh :))

      Presidenttimme ei saa kenkää, eikä ole äärimäisen tärkeää kuulua Suomen Natoon, kuten Suomenlahden eteläpuolen puskaryssät väittävät. Tulkoon esiin puskistaan ja lopettakoon tuon spämmäämisen lähinnä Suomen asioita koskevilla foorumeilla. Pian mekin aletaan kirjoittelemaan eri maiden vastaavilla foorumeilla, miten laho ja lahnalta haiseva tämä Nato itse asiassa on. Youtubeen vaan näyttävä Anti-Nato multimedia esitys.

      Suomi ei tarvitse kaukosotiin valjastettua puolustusliittoa Natoa ja järjestön elinkaari on lujaa laskeutumassa taivaanrannan taa, kuin ilmakehässä loppuun palanut meteoriitti,

      Ei Natoa. Omavarainen puolustus yhdessä eurooppalaisten kanssa - Ilman EU:ta tai sen kanssa. Uskon että Soini ei mene sellaiseen halpaan, että pian olisimme EU:n lisäksi myös Natossa, ei liene onnistuvan moinen hanke.

      Jos Soini on erimieltä ja näkee tämän kirjoittakoon – vastineensa vaikka tähän alle, muussa tapauksessa:

      ( -Piste)

      -masson

      http://www.saul-masson.info

      • menneisyyden haamu

        En edelleenkään täysin usko Kokoomuslaiseen presidenttiin. Kokoomuksen kannatus on edelleen laskussa. Näissäkin vaaleissa tuli selvästi takkiin. Kuten eilisessä ääntenlaskennassa saatiin huomata, niin muistakin puoleista löytyy edelleen valtavasti potentiaalia.

        Inhosin Keskustalaista politiikkaa erityisesti siinä, ettei Keskusta ikinä sanonut mitään vastaan Kokoomuksen aloituksiin. Keskusta ei uskaltanut olla asioista oikein mitään mieltä. Monesti tuntui viimeisen 4 vuoden aikana siltä, että Kokoomus veti Keskustaa kuin pässiä narusta. Oikeastaan odotin jo SDP:n paluuta, koska se antaa ainakin jonkinlaisen vastuksen hulluimmille hankkeille.

        Nyt meillä onkin yhtäkkiä 2 suurta ''vastarannan kiiskeä,'' jotka ovat varmasti monessa asiassa täysin erimieltä Kokoomuksen kanssa. Veikkaan että näillä kahdella on jatkossa huomattavasti enemmän päätäntövaltaa.

        Eniten tällähaavaa kiinnostaa se: Kenelle ministeripaikat jaetaan ja mitkä salku päätyvät SDP:lle ja Persuille. Luonnollisesti puolustuministeri saisi olla väillä joku muu, kuin kokoomuslainen. Muut puolueet kiinnittävät varmasti huomionsa ennenkaikkea tavaran laatuun, eikä pelkästään alkuperämaahan (Yhdysvallat). Hävittäjäkaupatkin luultavasti ratkaistaan tulevan hallituksen aikana, kuten aiemmin vannottiin ja tässä asiassa pidän erittäin tärkeänä sitä, minkä puolueen edustaja puolustusministerin pallilla istuu. Sotilas-asiantuntijoiden mielipiteitä ei edellistenkään suur-asekauppojen yhteydessä huomioitu, joten puolustusministerilla on yllättävän iso rooli.


      • ake3

        Kaiken näköistä sontaa sinä tänne kirjoittelet! Suomi on Nato liittolainen jo 99%sti! Ja tälle asialle kun me ei mahdeta yhtikäs mittään! Mihinkäs kauko sotiin se Nato on meitä viemässä? Itse me valitsemme mihin operaatioihin haluamme osallistua! Nato operaatioissa on se hyöty että saumattomaan yhteistytöhön Nato joukot pystyvät vaion tehokaasti harjoittelemalla yhteen sopivuutta kerta toisensa jälkeen! Vai meinaatko sinä että Nato pullasta me Suomalaiset vain rusinat nypitään? Jos me meinataan tasavertaisesti jotain saada niin joudumme vastavuoroisesti jostain luopumaan! Varo vaan ettet joudu tarvittaessa heti johonkin tapahtuma rikkaaseen konfliktiin jos sellainen tulee! Ja tämmöiset paskan jauhajat pitäisikin heti laittaa ewtulinjaan jauhamaan sitä paskaa!


    • Tietysti hyvä Nato

      Olisi hulluutta haluta, ettei meitä ei saisi oikeat maat puolustaa. Tietysti Nato!

      Sanotaan kaikki KYLLÄ NATOLLE!

      Voi kun vankileirien saaristo olisi innoissaan jos Nato vapauttaisi kansat.

      Olkoon koko maailma yhtenäinen ja meillä on käytettävissämme kaikki
      osaaminen ja voima mitä ikinä maailmassa on. Suomi kuuluu Natoon.

      Nato on puolustusjärjestö. Hae "Soini onkin Natomies" UUSI SUOMI.

      • "- Hae "Soini onkin Natomies" UUSI SUOMI -"

        Nämä ovat Natomyönteiseen Uuden Suomen satuseppojen ihan omia vääristelyitä, että ne kehtaa. (Muistan jutun ihan hyvin ja muistan toisenkin jutun jossa Uusi Suomi sai Nato kannatukseksi yli 60 prosenttia, omilla klikkaus-sivuillaan :)) heh, heh...- ) He ovat ilmeisesti niin talousliberaaleja että... Se on heidän ongelmansa ja on siinä hyvätkin puolensa, mutta ei se vaadi varsinkaan militaarisasioissa Jenkkien nuoleskelua... Ei talousliberalismi ole mitenkään jenkkisidonnainen asia, jos sellainen nyt sitten tahtoo olla... monet poliittiset TAMPIOT ovat juuri sellaisia ja taskussa kuitenkin vain jokunen Euro, vaaralaisempia ovatkin näissä porukoissa ne joilla on todella latinkia ja siis näin vaikutusvaltaa. Venäjäkin on hyvin talousliberaalinen, omaan venäläiseen tyyliinsä, vaikka sieltä ei löydy niin paljon hyvää makeaa, kuin ehkä USA:ssa). Sitä paitsi pässimäistä ajattelutapaa vetää yhtälö: " Olen konservatiivi siis olen jenkkien puolella" vaikka pitäisi ajatella ehkä näin " Olen konservatiivi ja pidän omieni puolta ja siksi erityisesti silmällä Yhdysvaltoja, kuin myös Venäjää".

        Takaisin Perussuomalaisiin.

        Juttusi on muutenkin Dis-informaatiota, näin toisin sanoen Soini ilmoitti aikanaan: Jos kahdesta pahasta saisi valita hän valitsisi Nato EU:n sijaan. Se ei tarkoita siis, että olisimme Natossa ja EU:ssa.

        Henkilökohtaiseen näkemykseeni.

        Oma henkilökohtainen näkemys on, että Nato on paljon pahempi, kuin EU. Vaikka EU sisältää ja tulee enenemissä määrin sisältämään sellaisia asioita, jotka eivät Natoon kuulu, joten se ei ole vertailukelpoinen jonkun Naton kanssa, eikä EU:ta pidä pitää jonkinlaisena vaihtoehtona Natolle tai Nato EU:lle.

        Jos EU:sta tulee suurenluokan pannukakku, niin sitä ei estä mikään, ei edes Yhdysvallat jos Eurooppa perustaa eurooppalaisen puolustusliiton ja aseteollisuusliiton. EU silti voi olla, tai yhtä hyvin voi olla olematta. Nato sen sijaan tulee ajaa alas mahdollisimman pian, kun eurooppalaiset ottavat vastuun omasta puolustuksestaan. Ryssät kyettäisiin rökittämään totaalisesti jo Saksan ja Ranskan yhteisvoimin, jos Venäjää vastaan olisi (- tietenkin puolustuksellisesti) koko Eurooppa, tulisi Eurooppa yksin olemaan niin vahva, että jenkkien ”apua”, ei lainkaan tarvittaisi. Mikäli eurooppalainen puolustus- ja aseteollisuusliitto perustettaisiin, olisivat myös jenkit altavastaajina, vaikka sellaisia tilanteita ei varmasti kukaan osapuoli haluaisi tapahtuvan, että tätä voimaa alettaisiin mittaamaan voimaa käyttäen.

        Jos US-armeija käsittää noin 2 miljoonaa miestä, eurooppalainen Grand Armée voisi käsittää ihan hyvin 6 milj. miestä plus reservit ja ainakin yhtä hyvin varustetut maa-, meri-, ja ilmavoimat Euroopalla, kun nyt ensin saamme oman satelliittimme avaruuteen.

        Mielummin sellainen kokonaisuus, jossa Suomenkansalaiset pääsevät äänestämällä päätöksentekoon (- Suomi ja EU), kuin sellainen kokonaisuus, jossa me eurooppalaiset emme voi äänestää (- Nato). Kuitenkin asiat ovat käytännössä vielä siten, että US-presidentti ja hänen hallituksensa määrittelevät missä ja milloin soditaan ja keitä vastaan. Hyvin usein Natomaita varsinkin pieniä sellaisia painostetaan mukaan sotiin jotka palvelevat USA :n etuja ensisijaisesti sitten vasta eurooppalaisten etuja tai eivät palvele Euroopan etuja ollenkaan.

        Näillä herroilla: US-presidentti, US-presidentin hallitus, US-senaatti, US-kongressin ja US-kenraaleiden herroille Euroopan etu lienee olevan yhdentekevää tai herrojen päätöksen tekosista ei ole ainakaan minkäänlaisia takeita, sääntöjä tai Laista puhumattakaan, vain olla Pohjois- Amerikan Yhdysvaltojen armosta. Olemme siis periaatteessa Natossakin "vapaata riistaa". Hyvin kuvaavaa on myös se selviö, että Naton komentaja on aina US-kenraali, eikä se ihme ole sillä hänen esimiehensä on US-presidentti ja etteikö Nato muka olisi hyvin USA sidonnainen? Se on USA sidonnainen hyvin, hyvin vahvasti ja eurooppalainen tai edes eurooppalaisempi Natosta puhuminen on ihmisten harhaanjohtamista, siis puhdasta petkuttamista.

        -masson

        http://www.saul-masson.info


      • USA bugetti

        USA vetoinen Nato on totaallisesti lopussa ei muuta kuin rahoittaa USA:n valtavaa bugetti vajetta.


    • tölikkäläinen

      NATO lähti Suomesta kuin kuppa Töölööstä. Perussuomalaiset piti siitä huolen.

    • Toinen tölikkäläinen

      Perussuomalaiset pitää huolen, että Suomi ei ala lappaamaan rahojaan USAlle ja NATOon eikä lähde niiden sotiin häviämään.

    • Heh...

      Siis Suomi liittyy natoon ja voitetaan Venäjä?....oottekos miettiny kenen rajalle tulevat...

    • Niinpä...

      Eikä se Nato ole viellä yhtään sotaa voittanu....Yhdysvaltalaisille öljy saalis on kelvannu...

      • ake3

        Mihinkäs se Jenkkipoika on ne varastamansa öljyt piilottanut? Juu, Jenkit myyvät nyt halvalla öljyä Irakista, Afganistanista, Libyasta ja kohta myyvät Syyriasta ja Iranista jos Pohjois-Korea ei tule jo näitä ennen! Näinkö se menee?


    • BBBB.

      Sosiaalisessa mediassa on jo yli vuoden ajan ihmetelty sitä, miksi näin isosta asiasta on vaiettu? Saiko muuten vasemmistoliitto erillisen luvan äänestää tässä kohtaa hallituksen esitystä vastaan?

      Shokkivuoto Taxellin komiteasta | Suomi pikaisesti EU-liittovaltioon ja Natoon! | Suomi 2017: http://t.co/fVwlWN4

      tai avoimen internetin hakukoneilta ---- HE 60/2010 94

    • Kekkonen Nato

      Naton tarkoitus on ikiajoiksi hävittää vain ns. kansojen vankila.
      Tämän takia lähdetään leikkisodista (vain harjoitusta hyvään).

      Venäjä on huligaanien (KGB) varastama ja odottaa vapauttaan.
      Koittaa uusi huomen, jossa kaikki kansat vapautuvat Stalinista.

      Siellä ei koskaan lasketa ääniä. Saatanan valtakunta on sama
      edelleen. Nato EI OLE vielä sotinut kohti osoitettua päämäärää.

      Kaikki miljoonakertainen voima on tarkoitettu kansojen vankilan
      vapauttamiseen, johon ylipäällikkö Mannerheim meidät määräsi.

      Ei saatana suinkaan jää ylläpitämään kansojen vankilaa pitkään.
      Sivistyneillä kansoilla on paljon saamisia. Kiinakin on hyvä saaja.

      Pahista piiritetään joka puolelta, Ruotsi ja Suomi kuuluvat Natoon.
      Saksakin murskaa jokaisen Leninin patsaan. Karjala vapautetaan.

      On itsestään selvää kuulua hyvään Natoon. Yhtään OIKEAA sotaa
      Nato ei ole vielä käynyt, mutta ainoa OIKEA sota vapauttaa Venäjän.

      Nato puolustaa jokaista ihmistä ja jokaista kansaa. (Kekkonen Nato).
      Pitää myös muistaa, että Nato puolustaa Impivaara ja myös homoja.

      Nato vastustaa ilkivaltaa (huligaanit fsb). Koko maailma on yhdistynyt.
      Putin on maailman vaarallisin terroristi. Kreml on varastettu länneltä..

      Venäjältä jonotetaan pois, vaikka kaikki venäläiset uutiset ovat valhetta.
      Pitää myös muistaa, että Martti Ahtisaari sai Nobelin rauhanpalkinnon.
      Tämä tarkoittaa koko Karjalankin vapauttamista meille roskavallasta.
      Mammuttimaisissa siirtoleireissä tulemme ottamaan pakkosiirretyiltä
      sormenjäljet. Niskalaukaukset tulevat vihdoinkin loppumaan. Maailman
      Vapaussota hävittää ilkivallan. Köyhyys poistuu ja maailma kukoistaa.

      Naton on Jumalan miekka!. Yksikään kansa ei kumarra saatanaa. Olisi
      täysin järjetöntä puolustaa tuhansia vankileirejä, joissa lapsia hakataan.
      On järjetöntä ylläpitää putinismia, vaikka venäläiset menehtyvät aikaisin.

      Naton päämäränä on maailman rauha. Suloista on elämä ilman Stalinia.
      Vankileirien saariston omistaa Yhdysvallat. Suomi saa omaksi Karjalan.
      Venäjä on sijoituskohteena hyvä. Putin ei suinkaan omista "netti Venäjää".
      Putinia odottaa kansojen tuomiota ja hänet on pakko teloittaa miljoonista
      rikoksista. Putin oli töissä jo nuorena kuolemanleirissä (KGB:n pyöveli).
      Vaikka Putin leikkiikin Venäjää, se on vain sivut amerikkalaisessa Netissä.

      Saksakin tuo sieltä energiaa:) Ja onhan meidän Saksakin yhtenä saajana.
      Ranska ottaa luonnollisesti paljon. Ranska rakentaa siellä riisuttuja Ladoja.
      Piiritystilanne on loistava. Päämäärä on kenraali Pattonin ja kenraali Airon.
      Tällä kertaa on koko maailma yhdessä. Yksin juutalaiset voittavat saatanan.

    • Maailman Vapaussota

      Juuri näin! Putin katsoo ontosta päästään maailmaa. Vapaus lähestyy!

      Hän odottaa loppuaan. Rikos koko ihmiskuntaa vastaan on putinismia.

      Kun ei ole tehnyt mitään muuta kuin rikosta, odottaa sähkötuoli ja köysi!



      Meidän tulee aina taistella vihapuheita vastaan ja puolustaa ihmiskuntaa.

      Surmaamalla toisinajattelijat, Putin toistaiseksi on selvinnyt petoksestaan.

      Kaikkien ihmisten on oikeus ihmisarvoon. Sijoitamme paljon Venäjälle.

      Karjalan jälleenrakentaminen on koko vapaan maailman yhteinen asia!

      Putin on meidän nukke, mutta myös Stalinin nukke. Seinä tulee vastaan!

      Suomea ei saa koskaan jättää yksin. Suomea saa ja pitää aina puolustaa.

      Nato on ainoa puolustusjärjestö. Nato on maailman suurin rauhanjärjestö.

    • Setä seitkyt

      Kansat puolustavat itse itseään! Pommitettu Pentagon ei käy kaikille!

      Kabulissa oli eilen tavallista rajumpi tet-hyökkäys lähetystöjä vastaan. Olikohan se viime elokuu, jolloin jenkit alkoivat pakata kamojaan. Nyt Afganistan mukamas on Kabulin analfabeettien poliisien komennossa. Mahtaa jenkkiä pommisuojassaan ns. ”huvittaa”.

      Alkuperäinen Tet-hyökkäys oli Vietnamissa tammikuussa 1068. USA ei pahemmin menettänyt kunniaansa, kun sitä ei kovasti ollut jäljellä. Taas se huutaa avukseen tyyppejä, jotka ovat siihen päin kallellaan. No way!

    • Kakskytviis

      Luojan kiitos, Väyrynen ei ole Naton läähkäkoira! Niitä meillä olisi naton saappaan luona pitkine kielineen. Kun Soini nyt paikkaa nato-mainettaan yrittämällä erottaa sen tyypin, joka puhuu sekä heinää että puuta, tämä teko ei meitä vielä vakuuta. Väyrynen on ehdokkaista suomalaisin!

    • Nato raukka

      Heh heh, Nato voittaa Suomen eduskunnan, mutta ei sotia, heh heh.

    • EU:n Viisaat

      Eu:n "Viisass" muutama vuosi sitten kun Antiranskalainen mulkku Presidentti oli julistanut erään suomalaisen EU viisaaksi.

      TV:ssä tämä julisti, kun

      KYSYTTIIN: MITKÄ OVAT EUROOPAN TULEVAISUUDEN NÄKYMÄT?

      "viisas VASTASI MITÄÄN MUUTA SEN ENEMPÄÄ SELITTÄMÄTTÄ PÄÄÄVIHAISESTI TÄRISTEN: "Terrorismin vastainen sota" Joku vanha keskustalainen mies uhkailikin lapsellisella tavalla minua, julistaen kirjoituksiini että minä muka olen terroristi. Yritti uskotella itselleen, että tällä kykenee CIA:t ja muut usuttamaan kimppuuni. Niitten kanssa ehkä voisinkin sopia, että aggressio tulee pumerankina takaisin. Kyllä pyrkisi ainakin asian näin hoitamaan – mitenkään lakia rikkomatta. Ne on ihan järki ihmisiä.

      Ei muuta - jotenkin näin se meni. Kyllä öljyt menevät kaupaksi ilmankin tätä Yhdysvaltojen mielivaltaista lainnoudattamista, jonka mukaan joka toinen on itse asiassa terroristi, puhumattakaan niistä ketkä uskaltavat tästä aihepiiristä keskustella ja oikeutetusti myös tarvittaessa vittuilla.

      -masson.

      http://www.saul-masson.info

    • Kreml on varastettu

      Venäjäksi jää vain suppea alue Moskovan ympärille. Yhdysvalloissa on YK.

      Ei se jos on aidattu alue, jossa on satoja kansoja vankina ole mikään maa.

      Aidattu alue on pikku ukkeli Putin? Lenin ja Stalin lopettivat lännen Venäjän.

      Länsi omistaa Venäjän. Lännellä on kaikki osaaminen. Kreml on varastettu.

      Kaikki kansat vapautuvat terroristista. NL on rikos koko ihmiskuntaa kohtaan.

      Meitä natotetaan. Suomi ja Yhdysvallat puolustavat maailman vapauttamista.

      Putin ei ole leikitty Venäjä. On korkea aika toimittaa eilintarvikkeita ja tehtaita.

      Tarja Halosen aikana tuli köyhyys. Sata miljoonaa NL:ssa näkee vain nälkää.

      Maailma elvyttää. Natomaista halutaan turvapaikka. Nato puolustaa kansoja.

      • Tuodaan leipää

        Siellä rukoillaan jo pääsemistä Natoon. Helppoa on aukaista portti vapaudelle.
        Pitkät rekkajonot todistavat että he haluavat syödä. Tuotantolaitokset tuovat työn.






        Ei se ole mikään puolustus, että on suuri häpeä Stalinille, kun länsi vapauttaa lapsivangit.





        Kymmenet miljoonat on jo ehditty surmata ja tilalle tulee Leninin patsas KGB:lle.


    • On mielenkiintoista huomata, että suomenlahden toisella puolella kuulutaan Natoon, mutta toisella puolella ei tunneta mitään pelkoa itänaapurista.
      Kaikki entiseen Varsovan liittoon kuuluneet itäblokin maat kuuluvat Natoon.

      • Asdertson

        "suomenlahden toisella puolella kuulutaan Natoon, mutta toisella puolella ei tunneta mitään pelkoa itänaapurista."

        Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Puolassa ei ole yleistä asevelvollisuutta. Baltian maat ovat mm. ulkoistaneet ilmavalvontansa NATO-maiden koneille. Omia resursseja ei ole.

        Jos pidät Viroa meille esimerkkimaana, on meidän lähes nollattava puolustusbudjettimme, lakkautettava asevelvollisuus, annattava ilmavalvonta ulkopuolisten käsiin, purkaa loputkin varuskunnat, lähettää suomalaisen "panttipataljoona" Afganistaniin tms. USA:n haluamaan maailmankolkkaan solidaarisuudenosoitukseksi miinanpolkijoiksi - ja sitten, niin sitten, voisimme kas kummaa olla halajamasi NATO:n jäsen.

        Ei oikeastaan olisi vaihtoehtoakaan...


    • pöhköläinen

      NATO on ihan kökkö juttu!!!!

    • Marginaalien Nato

      Jollekin politiikka ja prosenttilasku on liian vaikeata. Suomessa kokoomuksen kannatus on noin 22 % ja Naton 19 %.

      Siitä normaali tajuaa, että edes kokoomuksessa kaikki eivät kannata Natoa.

    • Onneksi on Nato

      Jokainen suomalainen haluaa, että koko maailma puolustaa Suomea.

      Murhaaja kgb:n miehittämä alue on hirvittävä uhka erityisesti Suomelle.

      Todellisuudessa jokainen suomalainen kannattaa sivistysmaiden Natoa.

    • On toi kans HEH!

      Todellisuudessa jokainen suomalainen kannattaa sivistysmaiden Natoa.


      Antaa niiden nyt käydä ostoksilla (vain 1 % voi käydä). Poliisi pitää rekisteriä.


      Rahanpesu tuo meille dollareita. Peräti sata miljoonaa näkee siellä nälkää,


      Sata miljoonaa ei koe tärkeänä ylläpitää Tarja Halosen iloksi murhaaja Leninin patsaita!


      "Vielä ei kannata synnyttää. Valkoista laivaa odotetaan!"




      On toi kans! HEH!

    • Nokian Renkaat

      Venäjän vapauttaminen on ajankohtaista. TOYOTA ja Yhdysvallat tekee esivalmisteluja. Moskovassa tuhannet kiinalaiset kuvaavat ihmisvilinää.
      Esimerkki on jätettynä satelliittikuvaus. Lukemattomat ovat toimenpiteet.

    • Pekka Pitkähäntä

      Venäjäksi jää vain suppea alue Moskovan ympärille. Yhdysvalloissa on YK.

      Ei se jos on aidattu alue, jossa on satoja kansoja vankina ole mikään maa.

      Aidattu alue on pikku ukkeli Putin? Lenin ja Stalin lopettivat lännen Venäjän.

      Länsi omistaa Venäjän. Lännellä on kaikki osaaminen. Kreml on varastettu.

      Kaikki kansat vapautuvat terroristista. NL on rikos koko ihmiskuntaa kohtaan.

      Meitä natotetaan. Suomi ja Yhdysvallat puolustavat maailman vapauttamista.

      Putin ei ole leikitty Venäjä. On korkea aika toimittaa eilintarvikkeita ja tehtaita.

      Tarja Halosen aikana tuli köyhyys. Sata miljoonaa NL:ssa näkee vain nälkää.

      Maailma elvyttää. Natomaista halutaan turvapaikka. Nato puolustaa kansoja.

    • Hyvä elämäsi on Nato

      "Tarja Halosen aikana tuli köyhyys. Sata miljoonaa NL:ssa näkee vain nälkää."

      TOTTA!

      Kuule!

      Herää juuri sinäkin hyvä ihminen todellisuuteen ja lue yllä olevat erittäin tarkasti!


      On tärkeää, että meitä vahvistetaan ja pitää vahvistaa Natossa.

      www.vapaussota.com (Me olemme täysin Natoa)


      Ennen siis kunnioitettiin VAIN Suomen Vapaussotaa 1918. www.vapaussota.com



      kukkahattutäti oli istunut murhaaja stalinin juhlissa

    • Silmäni avautuivat

      Ennen siis kunnioitettiin VAIN Suomen Vapaussotaa 1918. www.vapaussota.com

      kukkahattutäti oli istunut murhaaja stalinin juhlissa TOTTA TOTTA TOTTA !!!

    • Hyvä on meidän Nato

      Miljoonat suomalaiset tukevat päivittäin Natoa, mutta kaikki jotka asuvat vapaissa maissa. Asumalla oikeusvaltiossa on Naton jäsen. Eurooppa ja Yhdysvallat ovat liittolaisia. Suomi ja Japani ovat varmasti liittolaisia!

      SONY ja Martti Ahtisaari


      Tiedonantajan toimittaja ei kerro että satamiljoonaa näkee kauhistuksessa nälkää. Puhumattakaan että paljastaisi kymmenet miljoonat nälkiintyneet
      katulapset joita miliisi käyttää hyväkseen. Murhaaja Leninin patsas on todiste!


      Kävelemällä upeaan Lännen kauppaan (näitä on myös esim. Moskovassa)
      tukee Natoa. Täällä kotona Lännen kultamailla oksat notkuvat. Venäjä on kupla.


      "Paavo Väyynen on vastenmielinen"


      On erehdys kuvitella että jättäisimme murhaaja Leninille murhaaja Stalinille mitään! Siellä kansojen vankilassa puhutaan satoja eri kieliä! On toi kans!

    • SuomiOnLänsi

      On erittäin älykästä kuulua vapaiden kansakuntien puolustusliitto Natoon.
      Hyvä elämä on mahdollista vain täällä kotona lännessä. Emme ole "välissä".

    • ValtakunnankansleriTimoS

      Donald Trump on paras. Meillä on vielä amerikkalaisia ja japanilaisia autotehtaita
      saatanan valtakunnassa russia. Russia on rikollinen julma miehitystä mädäntyvää.

      Donald Trump pitää kansojen sarjamurhaaja teurastaja putinia tapettava pellenä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      60
      1565
    2. 43
      944
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      68
      911
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      899
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      849
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      41
      788
    7. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      54
      787
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      765
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      742
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      692
    Aihe