Aihe

kangasalan liikenne

Kaahailijako?

Olin katsovinani ajaessani Tampereelta Lahten päin, että muuttuva nopeusrajoitus mittari sanoi että saan ajaa 100km/h sen jälkeen oli noin parin kilometrin päässä kamera joka kenties välähti?! (voi olla että oli aurinkokin:S) vaikka ajoin ehkä 102km/h oliko minulta jäännyt näkemättä 80km/h kyltti vai miten nämä automaattisen liikennevalvonnan kamerat säädellään? Tämä tapahtui Kangasalan Suoraman Kaivannon välissä, kertokaahan paikalliset...kiitos

12

481

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • paikallinen

   Ainakin Kangasalta Lahteen päin Tiihalan risteyksessä on Suomen toiseksi eniten sakottanut "peltipolliisi". Missähän päin mahdoit olla.

  • Kaahailijako?

   No olikohan se sitten se kohta, luulin että alueella oli 100 km/h nopeusrajoitus kun on niitä muuttuvia nopeusrajoituksia, mutta ilmeisesti jossain piilossa oli 80km/h kyltti:S Ennen Kaivantoa se oli joten ei kai ole montaa vaihtoehtoa...

  • MielikkiPuolikkiPump

   Mututuntumalla sanoisin että siinä hiukan ennen Kaivantoa on valotaulussa aina se 80.
   Olen sitä monet kerrat manannut, kun liikenne jähmettyy Kirkkojärven jälkeen. Eikä auta vaikka autoja kääntyisi Sahalahti-Tiihala-Kuhmalahti rampista.

   Se on varmaan osittain läheisen mielisairaalan, ammatikoulun ja runsaan raskaanliikenteen vuoksi hidastettu, kun siinä on sitten niitä pikku-risteyksiä niin paljon ja erilaisia kulkijoita paljon. Kevyenliikenteenväyläkin puuttuu..

  • vuosia siitä ajellut

   Eiköhän se muuttuva nopeusrajoitus pääty siihen Huutijärven rampin tietämille ja sen jälkeen Pälkäneelle päin rajoitus pysyy 80:ssä yli Kaivannon..

  • Kaahailijako?

   No voihan nenä. Kun peltipoliisin jälkeen oli kiinteä 80km/h kyltti ja sitä aiemmin tosiaan näin vaan sen muuttuvan taulin 100 km/h no minkäs sille enää voi...

  • paikalliskuski

   Lahdentiellä 80 nopeusrajoitus alkaa vähän Kuhmoinen, Sahalahti-rampin jälkeen (ammattikoulun kohdalla) ja siitä hetken matkaa eteenpäin seistä töröttääkin se kuuluisa peltipoliisi.
   Kaivannossa on 60 rajoitus, joka alkaa ennen siltaa ja jatkuu Vehoniemen risteykseen asti. Sekin merkki näyttää usein jäävän autoilijoilta huomaamatta (ja varsinkin rekoilta)!

   • kevennä kaasujalkaa

    Just samasta olisin kirjoittanut, eli Kaivannon Sairaalan kohdalla ja siitä eteenpäin koko vesialueen aina Vehoniemen risteykseen asti rajoitus on 60 kilometriä tunnissa ja rajoitus ilmoitetaan kiinteillä nopeusrajoitusmerkeillä.


  • Terroristille tervei

   Juuri tällä pätkällä rajoitusterrorismi rehottaa, liikenne tökkii ja peltikolareita tulee epäselvyyksien vuoksi. Rajoitusterroristi näpläilee nappuloitaan kelloajan mukaan, ei kelin ! Linnainmaa - Kaivanto on oiva esimerkki rajoitinterroristin pilaamasta tiestä, liikenne ei suju luonnollisesti ilman tökkimisiä. Liikenteen rajoitinterroristin lantio nykii orgasmin tahdissa samoin kuin liikenne.

  • Sakko tästäkin?

   On myös omituinen ilmiö kerta toisensa jälkeen Lahdentiellä Kangasala - Tampere välillä: jatkuvasti ajetaan alinopeutta! Silonkin kun on satasen rajoitus, on todella usein nopeus 80 km / tunnissa, jopa alle. Mistä kummasta moinen ilmiö voi johtua?? En ole missään muualla tuollaiseen törmännyt 30-vuotisen ajohistoriani aikana. Tutkimuspohjaa on, sillä ajan tuota väliä joka arkipäivä, joskus muutamaankin kertaan.

   Voisiko joskus joku pönttö tai poliisi valvoa tuotakin, saisi pahimmat tukot sujumaan..?

   • Hassoaudoasoid

    Voi johtua siitä, että siinä jossakin kohdassa on sellainen nopeusrajoitustaulu jossa välillä on 100 ja taas toisinaan 80 km/h rajoitus.

    Olen itse ajanut monta kertaa siitä ohi huomaamatta katsoa mikä se rajoitus sillä kertaa on, ja sitten on ajettava 80 km/h ettei käy huonosti.

    Se on voinut olla ihan hyvällä kelillä 80 km/h, joten ainakaan kelin perusteella ei kannata arvata että voi ajaa 100 km/h sillä kertaa.


  • Pahoittelen

   Liekö juuri sama kohta missä ajoin tyytyväisenä 100 km/h ja yllättäen peltipollisi välähti. Olen ajanut autoa yli 30 vuotta mutta oli ensimmäinen kerta kun sain peltipoliisilta sakot. Autoni mittari näyttää liian paljon eli pellipöntön mukaan olin ajanut 13 kim/h ylinopeutta. Tästä sain 70 e sakon. Tavallaan on hyvä, että nopeusmittari näyttää liian paljon sillä säästyy isommilta sakoilta mutta tietysti takana ajavia harmittaa jos ajan mittarin mukaan.

   Liekö ikä jo huonontanut havaintokykyä kun en huomannut 80 km/h rajoitusmerkkiä enkä varoitusta kamerasta. Olin kaiketi vain syventynyt omiin ajatuksiini ja näin kävi. Tunnen itseni nyt rikolliseksi. Anteeksi.

  • aina ylinopeus!

   et sää sillä tojotallas voi ylinopeutta ajaa!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   383
   21696
  2. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   209
   16865
  3. Poliisit vei pakolla Virolaisen Joogayrittäjän Koronatestiin

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs
   Maailman menoa
   684
   16035
  4. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   632
   8940
  5. Johanna Tukiainen menetti vauvansa Solnan sosiaalihuollolle - myös vuokra-asunto liipasimella!

   Tänään 4.3. ilmestynyt Seiska tietää kertoa saman minkä näädät ovat tienneet jo 3 viikon ajan. Näätien tiedothan koskivat Tukiaisen vauvan huostaanot
   Kotimaiset julkkisjuorut
   720
   6439