Orgasmin jälkeen

hellänä

Mulla on orgasmin jälkeen aina paikat niin hellinä, ettei niitä voi mitenkään koskettaa pariinkymmeneen minuuttiin. Jos tulen ennen miestä, niin hommaa on vähän hankalempi jatkaa kun mielenkiinto lopahtaa siihen orkkuun.. Muilla samoja "ongelmia"?

17

1120

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kurja ongelma

      Joo, hiukan samantyyppinen juttu mulla. Nykyään, kun saan orgasmin tosi helposti, niin on tosi kurjaa, jos mies ei ole vielä saanut.
      En ole siitä puhunut miehelle, vaan yritän sinnitellä ja teeskennellä niin kauan, että mieskin tulee. Koko seksin ilo menee, kun yrittää varoa ettei laukeais ennen miestä.

    • sama ongelma

      onon mulla näitä ongelmia ja sukuelimet turpoo todella paljon.turvotus laskee päivän sisällä.ei voi oikein keskittyä seksiin enää oman tulemisen jälkeen.ja harmihan se omalle poikaystävälle on kun ei voi hänen tarpeitaan tyydyttää jos itse tulee ennen häntä

      • paljon.turvotus

        sun kannattais käydä gynellä


    • Törövittu 34v

      Mulla on vittu töröllään orkun jälkeen ja hellä pitkän aikaa. Saan parhaat orkut suuseksistä. Pyydän jätkää lopettamaan vitunuolennan jos ei se mujujten ällää. En ime sitä enää kuusysissä vaan runkkaan mahlat pihalle käsin. En voi enää nussia suuseksiorkun jälkeen, niin on hellänä vittu.

    • pidiu

      Joo mullakin vähän sama, heti kun saan orgasmin niin paikat niin herkkinä ettei parane koskee, paitsi kyl panemaan pystyn mut jos jätkä jatkaa esim nuolemista viel sen jälkeen ku oon saanu ni tuntuu kyll valitettavasti epämiellyttävältä

    • kurrrrnau

      Omalla kohdalla jos jätkä nuolee klitorisorkkuun asti niin klittakohta on kyllä niin herkkänä että senjälkenen hiplaaminen noin puoleen tuntiin on kyllä aika inhon tuntusta. Tosin taas rakastan sitä kun klittaorkun jälkeen pillu on niin sopivan herkkänä että nainti tuntuu joltain aivan taivaalliselta... Ja mitä enemmän klittaorkkuja on tullu (tyyliin klittaorkku - tauko - klittaorkku - pano) niin sitä ihanammalta miehen jyskyttäminen tuntuu... oih

    • Vastaisku

      Orgasmin jälkeen tekis mieli työntää muija hemmettiin, mutta kun pitäis osoittaa hellyyttä tai jotain. Mielummin kattos vaikka telkkaria. Ei millään pahalla naisia kohtaan, mutta ehkä se menee miehillä noin?

    • Aah..ooh..krooh

      Meilläkin puuhastelujen jälkeen tyttöystävä haluaisi hellyyttä,nuolemista tms.,mutta mua alkaa aina orkun jälkeen aivan himmeästi nukuttamaan ja siitähän se aina pienoinen numero nousee.
      Mun mielestä se on muutenkin ihan semmosta tyhjän nyhjäämistä kun huippu on ohi.

    • orkku-orvokki

      Suurin osa miehistä lopettaa esim. nuolemisen heti ekan orkun jälkeen ja mä en ainakaan tule siitä miksikään...haluan ja saan monta orkkua peräkkäin.

      Vähintään 4-5 on saatava...muuten jää puute.

      • MiehenNännit

        Nam nam.... Nainen minun makuuni!!!!


    • mirva18

      miulla turpoo paikat niin että poikaystävän vaikea työntää sisään. pitää aina sormilla venyttää reitti ja jää vittu sitten tupelle pitkäksi aikaa. onneksi aukean kuitennii. mahlaa kyllä tulee ihan liiaksikin asti, pitää aina lakanat vaihtaa. ihanan hellänä tuppi kyrvän jälkeen, ei voi ees pikkuhousuja hameen alla pitää.

    • kovinmonipotee

      kun katsoin kaikki niin tuli 1 päälimäisenä mieleen. ensiksikin jotta suulla kiihoitaminen pitää tehdä niin hellästi jotta ei herkyydy liikaa, liika taikka väärän laisesta kiihoitumisesta naisella erityy selaista hormoonia joka estää ns. ylikiihoitumisen ja se laitaa paikat araksi sekä kipiäksi. siihen on kylläkin neutroloivaa voidettakin olemassa.
      voin vain kertoa jos kaikki tehdään oikein niin orkunkin jälkeen himoaa lisää niin pitkään jotta ei jaksa hym.
      ja se ei ole mitään höyläämistä vain ihan jotain muuta ja sisällä olesaankin paikoilaan tapahtuu hienoa juttua.
      ja tässä se ihanuuden mummalisuus onkin jotta ei ole mitään aihe kirjalisuutta saatavilla aiheesta koska voi ajautua vääriin käsiin.
      harmi vain kun niin monet kärsii siitä tietämätään.
      kaikein yleisin ongelma on siinä jotta nainen ei saa minkään laista nautintoa miehen kanssa kun huomaa jotta onkin ohitse.
      liika kiihoitumisessa se kuroutuu pieneksi jonka jälkeen voikin sattua. kun löytää selaisen kultaisen keskitien onkin hyvä.

    • onnellinenm

      Meillä vaimo ottaa ensin sauvalla 2-3 orkkua ja sitten kyrvällä vähintään yhtä monta. Joskus vielä yhden suuseksissä. Ei valita yhtään.
      Onko tavallista?

    • 0815

      Teille kaikille jotka olette saaneet jo orkun niin näyttäkää se reilusti miehelle ja sanokaa sen jälkeen että nyt pidetään taukoa. Se hivelee miehen itsetuntoa kun on voinut antaa "sellaista kyytiä" että naisella on paikat hellinä. Kokeilkaa, en usko että monikaan mies siitä suuttuu. Itse kyllä jaksaisin odottaa oma vuoroani. Koska mielikuvissa siintelee nainen joka saa monta kertaa ennen minua. Ja sellainen nainen on tyytyväinen nainen.

    • Mulla oli sama "ongelma" nuorempana. Aikoinaan en saanut kuin yhden orkun/seksikerta, sen jälkeen nainti tuntui ikävälle ja oli hirveä väsymys. Nykyään ei ole tuota ongelmaa :D Ensinnäkin, ei saa liian rajusti kiihottaa, siitä menee paikat helläksi. Toisekseen, kun lantionpohjanliahkset on hyvässä kunnossa, orkkuja jaksaa useammankin, kroppa ei väsy juurikaan ja mieli janoaa lisää ;D Nykyään saan yli 10 orgasmia lähes joka seksikerta. Joskus taas orkkuja tulee aivan älyttömästi, joskus vähemmän. Mut nykyään en enää edes tyydy yhteen-kahteen, vaan kun kiihotun kunnolla, orkut tuntuu enemmänkin esileikiltä ;D Siihen asti tykkään nauttia ja saada, kunnes tulee väsy tai paikat liian kipeäksi :D Masturboidessa 1-2 orkkua riittää, eikä tee edes mieli enempää; masturboidessa kiihotusaste ei ole mulla ollenkaan samoissa sfääreissä, joten siks vähempi riittää.

    • IhanaOrkku

      Minulla on ollut jo pitkään tapana naisen orkun jälkeen pyähtyä sisään. Olen ihan pohjassa ja nautin naisen mukana hänen hyvästä olosta. Odotan hetken ja teen pienen liikahduksen ja odotan... seuraava liikahdus... alan rauhallisesti liikkumaan jos nainen lähtee liikkeeseen mukaan elei niin odotan!!!!
      Joskus on oma fiilis sellainene että nyt pannaan :-). Siinä ei auta naisen vastustaa vaan niin kuan kun laukean....

    • IhanaOrkku: hyvä vinkki, noin juuri pitäskin tehdä. Jos nainen saa orkun kun mies on sisällä, niin kyllähän miehen pitäs se tuntea lantionpohjanlihasten supisteluna. Niin kauan ainakin ois hyvä olla ihan paikallaan, kun supisteluja kestää. Sen jälkeen voi ihan hitaaasti ja varovasti kokeilla liikkua juuri kuten kuvasit. Itelleni käy usein niin, et orkku alkaa uudelleen pienestä liikkeestä. Mies joutuu sitten pysähtelemään välillä seksissä, mut mitäpäs se haittaa :)
      Nuorempana kyl harmitti, kun joskus sain orgasmin liian aikaisin eikä ois jaksanut jatkaa ja paikat hellänä. Lantionpohjanlihasten treeni on auttanut tähän; kun lihakset on hyvässä kunnossa, orkkuja jaksaa monta :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4689
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2279
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1804
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1526
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1024
    Aihe