rollen tähtihuolto?????

ex 3 ####

jouduin asioimaan kyseisen korjaamon kaverin kanssa.olipa ylimielinen palvelu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,kaveri varmaan korostuksen mukaan sipoosta?????

kiitos kierrän kaukaa.onhan palvelua muuallakin.

66

16766

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mazdaMies09

      Joo vaihda samalla automerkkiä, hienohelmoille sopii paremmin Toy-ota (lelu ota).

    • zdfhgzdhjadj

      No Rolle tekee kalliilla hyvää jälkeä. Ei sen tartte nöyristellä jotain koppavaa mese kuskia joka tulee väärällä aseteella "nyrkkipajaan" haluamaan huoltoa halvalla.

      • Epäilen-

        Kuka niin väittää, että jälki on hyvä?


      • Anonyymi

        Mistä tiedät, että tuo aloittaja halusi huoltoa halvalla? Eihän hän niin missään sanonut.


    • ota kunnollinen

      se on muinaisjäänne

    • ride67

      joo samaa mieltä,kaveri on ylimielinen ja törkeä.puhelimeen ei vastata,

    • mb500se mb 240clk

      Rolle ei ole ylimielinen hän vain osaa hommansa,hän on todellakin yksi parhaista pääkaupunkiseudulla!

    • sunshine, baby

      Mulkku asiakas saa joskus ansaitsemansa palvelun, mieti sitä.

      • Anonyymi

        Mistä tiedät, millainen tuo asiakas on??


    • ennemmin vaikka veho

      Todella karmea pulju. Vie vaikka Veholle ennen kun tuolle ruskenreijän ritarille.

    • Tiesitkös tätä

      Rolle vanha vehon asentaja se tietää kyll mersuista kaiken. Veho jopa saattaa soittaa rollelle ja kysyä neuvoa..

      • älä lässytä

        Rasvari on rasvari, ei se mitään todellista tiedä.


    • mtn2

      Rolle on tietäjätähti, mitä mersuihin tulee. Kun se lopettaa, jää moni vanha mersu pois käytöstä. "Nyrkkipajalla" on rautainen ammattitaito ja siksi varauskirjat täynnä. Jos nipottajat edes pysyy poissa, saa oman mesensä ehkä helpommin johonkin rakoon taas hoitoon ja matka jatkuu.

      • mesemies

        Rollen tyyli ei varmaan kaikkia miellytä. Kun jaksoin kuunnella hänen maailaman filosofiansa etenkin laiskuri työttömistä sain täysin pätevät ohjeet kuinka sain Mesen moottorin korjattua.Jokainen ollaan oma itsemme ja eikä Rolle tee poikkeusta. Hyvä että on joku jolta voi kysyä saamatta laskua.

        Kiitos Rolle, jatka samaan malliin.


      • Anonyymi
        mesemies kirjoitti:

        Rollen tyyli ei varmaan kaikkia miellytä. Kun jaksoin kuunnella hänen maailaman filosofiansa etenkin laiskuri työttömistä sain täysin pätevät ohjeet kuinka sain Mesen moottorin korjattua.Jokainen ollaan oma itsemme ja eikä Rolle tee poikkeusta. Hyvä että on joku jolta voi kysyä saamatta laskua.

        Kiitos Rolle, jatka samaan malliin.

        On hyvä tietenkin, että joltain voi kysyä saamatta laskua, ja ennen kaikkea on hyvä, että joku osaa korjata auton, mutta miten auton korjaaminen ja työttömiä koskevat höpinät muka liittyvät toisiinsa?! Ainakaan ihmisellä, joka ei ole milloinkaan ollut työttömänä eikä toisaalta korjannut yhtään autoakaan, nuo asiat eivät minkään logiikan mukaan kuulu yhteen.


    • Joopajoo

      Mene tiedä asiallisesta palvelusta ja ammattitaidosta !! Kiistelyksi meni ja "korjattu" väykky tunnin ajon jälkeen seisoo kuolleena ostarin parkissa !

    • kävin viemässä auton huoltoon palvelu tuntui olevan hyvää saas nähtä kun haen auton pois

    • star147

      Tammikuussa käytin w204 huollossa 75tkm Rollella.Ei mulla mitään sanottavaa ollut työn jäljestä ym. palvelu toimi ja auto oli valmis sovittuun aikaan.

    • hyi yök pahaa

      Aika hullu pitää olla jos vie autonsa tuonne. Ennemmin kaatopaikalle.

    • Tauli

      Rollella on hemmetin hyvä palvelu ja ei mitään valittamista työn jäljestä eikä palvelusta! Edellinen kommentoija voi viedä sen riisipussinsa suoraan kaatopaikalle! :D

    • yksmersukuski

      Kyllä tuonne Rollelle vaan mersut, oli vanha tai uusi, etenkin uudessa vikaa minkä joutuu itse maksamaan. Toinen huippu on tietysti Autokorjaamo K. Järvinen, mutta Järvisen asiakaspalvelua kaikki ei kestä. Järvinen suurinpiirtein asuu pajallaan ja kiireiset pikkuviat korjaantuu yleensä heti. Veholla laskuttavat n.2- 5 kertaa näitä mersu-legendoja enemmän. Ei ole herroilla minkäänlaista ylilaskutusta. Järvinen ottaa kyl muutkin automerkit. On muistaakseni mersu teknikko-insinööri äijä

      • Anonyymi

        kyllä ! joskus vein Rolen luo auton en enää !!! epäkohtelias , nykyään K.Järvinen Herttoniemessä puhuu asiallisesti ja työn jälki hyvää , neuvoo myös mitä vikoja voi mahdollisesti tulla vastaan. suosittelen muillekkin pääkaupunkilaisille.


    • RMB

      Luin kaikki nämä otsikon mielipiteet.
      Asiakaspalvelu on vaikeimpia ammatteja varsinkin autoalalla. Asiakaspalvelijan tulee lypsää asiakkaalta kaikki mahdolliset oireeseen liittyvät tiedot, vaikka se asiakasta saattaa ärsyttääkin. On tärkeää tietää onko ääni kolina vai kitinä vaikka asiakkaalle se on yhdentekevää. Se vaatii ammattitaitoa ja kärsivällisyyttä. Tämä on vasta yksi osa koko prosessista, mikä liittyy auton korjaamiseksi.
      Auton itse korjaaminen ei välttämättä onnistu viime vuosituhannen tiedoilla ja työkaluilla vaikka olisi kuinka vanhojen pystylampputaksareiden arvostettu huoltopaikka ja tekijä insinööri. Tietotaito vaatii vuosittaista päivitystä. Auton luovutus ei ole sitä, että ottaa rahat ja antaa avaimen. Korjaus/huolto on asiakkaan kanssa käytävä läpi ja se mistä hinta koostuu. Turha kiire pilaa monesti hyvän työn.
      Nämä kun yhdistää, asiakaspalvelu/kokemus/päivitetty tietotaito/työkalut, voidaan puhua ammattinsa taitavasta korjaamosta.
      Jos yksikin osio epäonnistuu, siitä saa 100 varmasti reklamaation. Jos kaikki taas toimii, ei siitä yleensä tule palautetta. Asiakas kylä palaa uudelleen.

    • MB220Cdi

      Jos kestää vanhan Mesen pakkokorjaukset, niin kestää Rollenkin. Itse sain puhelimessa maksutonta neuvontaa suoraan Rollelta ja sain siinä aikaan hyvät säätöt. Tämä jos mikä on hyvää asiakaspalvelua. Rolle alan osaajana on oman tiensä kulkija eikä kuvia kumartele. Rolle kokeneena ymmärtää sen, että ei ole tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmiä vastauksia, eikä sen takia lähde arvailemaan vikoja ennen kuin on tutkinut asian. Jos joku pitää em. ylimielisenä asenteena on vika kuuntelijassa. Veholla kyllä kumarrellaan ja mielistellään asiakasta jos on valmis maksamaan hienoista puitteista tuplahinnan. Soitanpa kohta Rollelle ja kysyn mitä SBC-yksikön vaihtaminen maksaa minun vanhaan kakyksykköseen (w211.).... ja kuinka ollakaan; Rolle vastasi alle 10 sekunnissa ja sovittiin että ens maanantaina voin viedä auton näytille, niin Rolle arvioi karjaustarpeen ilman sen kummempaa ajanvarausta. Joten se niistä "ylimielisyyspuheista". Rolle on reilu jos hänelle ollan reiluja!!!

      • AikaaOnHomoille

        Varmasti löytyy aikaa kun ei kukaan muu ole niin hullu että tuonne edes soittaisi, saati veisi autoaan.

        Hyi helevetti mikä kuvotus!


      • CitroenCdtiisseli

        Osta Auto nimimerkki AikaaOnHomoille. Pitääkö homojen varata sinultakin aika etukäteen "AikaaOnHomoille" vai onko sinulla aikaa homoille koko ajan.


      • saunantaakse
        AikaaOnHomoille kirjoitti:

        Varmasti löytyy aikaa kun ei kukaan muu ole niin hullu että tuonne edes soittaisi, saati veisi autoaan.

        Hyi helevetti mikä kuvotus!

        ootko montakin kertaa vienyt "autosi" sinne?


    • leipäjonoonsaunantaakse

      Mersunkin näköjään joutuu viemään korjaamolle. Jos asiakaspalvelu on huonoa kun ajaa huonolla autolla, olisi kai nykypäivinä mahdollisuus hommata auto jota ei tartte viedä Rollelle. Suosittelen Skodaa niin huono palvelu ei niin pahasti pääse harmittamaan.

    • HommaRokkaa

      Aloittaja on nyt sekoittanut asiat Rollen Tähtihuolto huoltaa autoja ja aloittajan pääkoppaa koittaa korjata psykiatri ja oikeenlaiset napit. Mee kuulu hönö itkee johki lääkärikeskukseen. Vai viel palvelua tollaselle paskiaiselle, hyi helvetti.

    • ÄssäMekkeri

      Todellista ammattitaitoa vailla vertaa löytyy vain Rollen Tähtihuollosta.

    • Rollerottaakenpekäisi

      Ei vastaa puhelimeen,tai avaa mutta puhuu jollekin toiselle! En minä ainakaan vie

    • Hyvä-Rolle

      Olen kuullut paikasta ja henkilöstä. Pelkkää hyvää. Hienoa minusta, että vielä löytyy ihmisiä, joilla on vastuuta, taitoa ja vapautta valita asiakkaitaankin ilmeisesti, kun ottaa aloittajan sävyn huomioon.
      Itse en ole käyttänyt, kun mersua ei ole ollut. Luotettavilta tahoilta olen kuullut kehumiset, joten varmasti pitävät paikkansa.

    • Kanta-asiaks

      Pääkaupunkiseudun osaavin mersukorjaamo. Hinta/laatusuhde on kohdallaan. Rolle keskittyy autoon ei asiakkaan psyykkeeseen.

    • Nacewa

      Me jotka ollaan tyytyväisiä viemme automme sinne ja te ketkä ette ole mihinkään tyytyväisiä viette romunne mihin haluatte, mitä sitä täällä itkette. Jos ei rahaa, niin ei kannata viedä mihinkään.

    • No nyt tuli taas Mese käsiin ja Rollelle on sen matka. Edellisen kanssa kokeilin vähän eri pajoja ja Rolle on ihan omalla tasollaan. Toki Rolle on persoonallinen :) Jos joku ei tykkää, se rajoittaa jonoja. Nyt sai ajan jo alle kahdessa viikossa. Rolle on työllään ansainnut ainakin minun luottamukseni.

      • KuvottavaRolle

        Suksi nyt hevon kuuseen sen Rollen kans. Yksikään järkevä ei ole missään tekemisis sen kans. Pimeä tyyppi ja pimeitä asiakkaita!


      • 1huolestunut

        Oliskohan asiaa ihan päälääkärille?


    • Ex-GTI

      Pääkaupungin paras ja osaavin MB korjaamo. Hinta/laatusuhde enemmän kuin kohdallaan. Asiakaana jo 5 vuotta.

      PS. Rolle on persoona.

    • NäinSeOn

      On se tuo Rolle vaan kaikkein kusipäisin mulkku mitä maa päällään pitää.

    • Tolloko

      Nyt on vähän vaikea hahmottaa Rollen Tähtihuollon palvelua ja/tai pätevyyttä.
      Haukkuja tulee ja kehuja tulee, mitähän näistä pitäisi huomioida tosissaan?

      Asiakaspalvelu on tärkeä asia, mutta kyllä ammattitaito sen merkityksen voittaa.
      Pidän turpani kiinni ja kuuntelen, jos saan tarvitsemaani palvelua kohtuuhintaan.

      Tulee arvioitavaksi lähiaikoina, kerron mielelläni mikä on kokemukseni..........

    • MiksiYleensäKeskustella

      Mitä asiantuntemusta se osaa? Ei yhtään mitään.

    • puuratti

      Mikä mies on tämä puppugeneraattorin käynnissä pitäjä? Rollehan on maailmanparas! Ei tuhlaa aikaa eikä rahaa. Asiakkaana olen ollut 80-luvun lopusta, Rollen Herttoniemen Veho -ajoista asti. Diagnoosi simahtaneesta mesestä on puhelimitse saatu jopa Pellon Pentikin parkkipaikalle ja paikkakunnan mersumies on niillä ohjeilla pistänyt auton kuntoon. On niitä miehiä joka näkee ja kuulee kuin tullikoira ja käy käsiksi juuri oikeaan kohtaan. Aivan kultaa koko ukko!

      • Anonyymi

        Onko tällä AllMighty rollella työlleen muuta kuin perävalo takuu


    • Mitenköhän alkuperäinen kirjoittaja on "joutunut asioimaan" Rollen kanssa? Rolle on huippu ja hänellä on kyllä varaa valikoida asiakkaitaan. Toimiston lankapuhelimeen ei monesti vastata, koska Tähtihuollossa korjataan mersuja eikä istuta toimistossa. Kännykkään vastaa paremmin, mutta sitä numeroa ei tietenkään töykeille kusipäille anneta.
      Mä olen saanut asioida Rollen kanssa kohta 10 vuotta enkä mersusta muuhun vaihda ennen kuin Rolle jää eläkkeelle. Mersuni täyttää parin päivän päästä 20v ja on paremmassa kunnossa kuin monet muutaman vuoden vanhat japskit tms.
      Jos mun autossa on jotain vikaa, soitan Rollelle ja kuvailen "oireet". Rolle osaa yleensä suoraan sanoa, voiko vielä ajaa ja jos kyseessä on heti korjausta vaativa vika, niin vien auton sinne ja saan silti yleensä sana päivänä takaisin. Useimmat korjaamot ottavat varauksellakin enemmän autoja sisään kuin pystyvät päivässä korjaamaan, mutta Rolle hoitaa aina homman päivässä. Eikä soittele ja kysele typeriä niin kuin jotkut ("Jarrut ovat paskana, korjataanko?"). Laittaa auton kuntoon ja yleensä lasku on sitä luokkaa, ettei vehossa sanota edes päivää sillä hinnalla. Eikä tunge vanhaan autoon kalliita, uusia osia, vaan hakee käytettyjä. Esim. kun käräytin viiksen, niin tilalle laitettu maksoi 80€!
      Kerran vuodessa vien autoni Rollelle katsastushuoltoon. Vien aamulla ja iltapäivällä saan takaisin leimatun auton. <3 Ei tarvitse stressata!
      Ja vielä Rollen persoonasta: en tunnistanut sen paremmin 'persoonallista' kuin 'kusipäätäkään'. Symppis on oikea sana. Jos se ei ois naimisissa, niin skodaisin heti. ;)

      • HintaTohtori

        Kukaan ei "skodaa" ainakaan kauaa. Nimittäin skoda rupeaa syömään öljyä jo uutena.


    • Laurihonka

      Ei vastaa Rolle puhelimeen, auton vein sinne monta päivää sitten eikä mitään tietoa sen kohtalosta.

    • LJH

      Vein A mersuni huoltoon ja pyysin tarkistamaan äänen, joka tuli jarruttaessa. Huollettu (pieni huolto) ja korjattu, 388,- lasku. Soitin heti ajaessani kotiin sieltä, että ääni kuuluu edelleen, kun jarrutan. Rolle sanoi, se menee pois kun ajat, kuuluu aluksi asiaan. Soitto uudeleen 2vk kuluttua, ääni on edelleen. No sehän on vanha auto (4 v.)tuo se tänne, jos haluat, mutta korjattu on. Vein auton uudelleen ja olin taas päivän ilman sitä. Rolle soitti, "nyt hihna vaihdettu ja jotain muuta (en ymmärtänyt) varmuudeksi, hinta 382,00". Mitä tehän teitte juuri huollon? "Mutta me emme huomanneet silloin, että hihna olisi pitänyt vaihtaa, pyöritimme kyllä renkaita". Saat alennusta 40,00. Ei me ilmaiseksi työtä tehdä, lisäsi. Maksa 342,00. Olin kauhuissani, valvoin koko yön ja aamulla soitin Vehon korjaamo päällikölle. Hän sanoi, "mitä oliko auto huollossa?" Oli sanoin. "Heidänhän olisi pitänyt ilman muuta tarkistaa hihna muutenkin. Meillä sinun autosi hihnan vaihto on n 182,00. Voit riitauttaa asian." Soitin Rollelle ja sanoin valvonneeni ja soittaneeni Vehoon. "tule ja hae autosi pois ei maksa mitään, mutta älä koskaan tuo enää tänne" Hain autoni ja mietin kuinkahan paljon olen liikaa vuosien aikana hänelle maksanut, sillä korjautin myös edellisen mersuni siellä. Rollen tähtihuoltoon EI enää ikinä!!!!! Naisia kusettaa ainakin.

      • MuutkinVoisOttaaOpiksi

        Niin tyypillistä tuolle ylimieliselle kusipäälle.


    • Sierain

      Mulla on yhden käynnin kokemus Rollesta. Asia ei ollut suuren suuri, laitettiin kuntoon nopeasti, ei moitittavaa Rollen toiminnassa . Aion käyttää toistekin, ihan huolloissakin.

    • Rollen omistajat ei kirjota noin huonosti, eikä myöskään kysele apuja täältä.

    • Anonyymi

      äijä on ihan täynnä itteesä, järkyttävä kusipää :D

    • Anonyymi

      Auto huollettu. Rolle osasi jo puhelimessa sanoa että imusarjan letku pitää uusia, ja auto käy sen jälkeen kuin uusi. Voi joutua soittelemaan useampana päivänä ja varaamaan ajan.

      • Anonyymi

        Aiemmin tuolla joku väitti, että siellä ei arvioida yhtään mitään puhelimessa, vaan auto on vietävä aina paikan päälle näytille, joten ainakin nykyäänhän palvelu näkyy sitten toimivan tuolta osin ihan hyvin. Saattoihan se toki todellisuudessa toimia ennenkin.


    • Anonyymi

      Olis tarvinnu vikakoodit lukea mersusta, viikon soittelin ja kun viimein vastas sain vain v"ttuilua ja käskyn vaihtaa tonnilla osia ennenkuin edes harkitsisi vikakoodien lukua...

    • Anonyymi

      Ajattelin viedä oman meisselin rollelle huoltoon katotaa saako imettyä putsiks. Laitan tänne sitte kommenttia paljonko makso ja kuinka asiakaspalvelu toimi. Nyrkkitappelua tuskin tarvii käydä niinku erään tämän saman alueen yrittäjän kanssa kuka vänkää vastaan joka asiassa vaikka ei asiasta tiedä mitään.

      • Anonyymi

        Kai se on jo valmistunut, kun toukokuusta on kuitenkin yli neljä kuukautta, joten kerrotko, miten meni?


    • Anonyymi

      Mercedes Me lähettele nykyään aina huoltotarjouksia kun huolto on lähestymässä.
      Rollelle voi viedä hintaa kysymättä ja saa huollon tehdyksi (ja kirjatuksi digitaaliseen huoltoraporttiin) puolella merkkiliikkeen hinnasta.
      Ei valittamista....kiitokset

    • Anonyymi

      Itse jouduin asioimaan kyseisen paskapuljun kanssa hiljattain ja voin todellakin sanoa kaikille, että KIERTÄKÄÄ tämä ylimielinen paskamesta KAUKAA, ellette halua turhaa harmia ja pahaa mieltä itsellenne. Rollen käytöstavat on niin paskat, etten ole moiseen koskaan törmännyt. Oikeasti aivan järkyttävää. En edes sylkäisisi tuon pajan suuntaan enää.

    • Anonyymi

      Kovin on kommentit laidasta laitaan. Tunteita herättävä yritys. Itsellä juuri erinomainen ja hyvä kokemus yrityksestä. Ehkä metsä vastaa miten sinne huutaa?

    • Anonyymi

      Asiakaspalvelu oli todella aliarvosta. En ole nähnyt missään niin ylimielistä porukkaa kuin tässä liikkeessä. Lisäksi puhelimeen ei vastata eikä todellakaan soiteta takaisin.
      Tekisi hyvää yrityksen maineelle vaihtaa asiakaspalveluhenkilökuntaa.
      Osaavat kylläkin korjata autoja, mutta vien autoni mielummin muualle.

    • Anonyymi

      No et varmaan itsekkään ollut parhaalla tuulella?
      Olen saanut ko. korjaamolta loisto palvelua ja edulliseen hintaan.
      Tulen asioimaan siellä jatkossakin.
      mutta niinkuin aina katso itse peiliin ennen kuin arvostelet muita!!

      Itsekkin asiakaspalvelussa palvellut veteraani.

    • Anonyymi

      Mitäpä tolla asiakaskohtelun asenteella on väliä? Jos huohotinputki on vaihtokunnossa niin siellä vaihdetaan tai korjataan se kuntoon. En halua maksaa ylimääräistä imarteluista tai hymystä

    • Anonyymi

      Rolle presidentiksi, äänestä numeroa 124!

    • Anonyymi

      Rolle tietää ja osaa oikeasti korjata. Ja hintakin on edullinen. Aikaisemmin luulin että Veho tietää ja on luotettava. Pari kertaa kun piti korjata autoa (eikä tehdä vain huoltoa), niin tajusin että Veholla on todennäköisesti niitä juuri koulusta valmistuneita, jotka ei oikeasti tiedä yhtään mitään. Viimeksi halusivat vaihtaa osia (1000e edestä) ja oikeasti riitti liittimen irroitus, putsaus ja kiinnitys. Tästä syystä ei ikinä enää Veholle, vaan Rollelle.

      • Anonyymi

        Veho on Veho Rollen nyrkkipaja nyrkkipaja


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5450
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3497
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1622
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1564
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1038
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe