Hei nyt apua! Kumman vaihtoehdon valitsen..

minävaan.com

Tuntuu kuin facebook pilaisi elämäni! Onko muilla samoja fiiliksiä?

Olen siis ollut parisuhteessa mieheni kanssa n.pari vuotta ja ollaan fb.ssäkin siis parisuhteessa myös.

No miehelläni on aikas valtava leikkimielinen huumorintaju. Ja hän tykkää katsella monesti kauniiden naisten kuvia fb.ssä joka nyt on ihan normaalia. Myöskin se että hän välillä myös kommentoi joidenki naisten kuvia kauniiksi ja tykkää niistä tai sitten hän saattaa kommentoida jotain vähän "rivompaa" , mutta ihan läpällä! Oletukseen hän joskus kirjottelee leikkimielisesti jotain "oltiin tänään siellä ja siellä onhan se kiva kun kaikki naiset käyvät muhun ihan kuumana

46

2628

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minävaan.com

      Niiin ja siis tämä nyt ei sitten auta ollenkaan että entäs jo spuhuisit miehellesi että sinua häiritsee se että hän kommentoi muita naisia kauniiksi tai että hänellä on niin leikkimeilien huumori! Siis mitä se nyt hyödyttäsi? Pitäsikö mun estää tollanen normaali käytös mun mieheltä? Ei missään nimessä. Se on mieheni.. Minkä hän itselleen ja huumorilleen mitään voi?! Jos en kestä niin pitäisikö mun lähtee kävelee ja ottaa joku jolla ei oo noin vilkata huumorintajua joka sitten oikeasti menisi ja pettäisi? Miehelleni tämä kaikki on avin viihdettä.. Katsoa kauniit naisia, kehua niitä, puhua vähän leikkimeiliesesti läpällä jotka liittyvät naisiin ja näin. Mutta muuten hän on niin luotettava! ei ikinä tekisi mitään ja on sanonut ettei lähtisi "paremman " mukaan.. Eikä hän vaihatisi naista kuin kalsareiat! Hän rakastaa minua ja suunnittelee meidän tulevaisuutta jne. MUTTA miten mä osaisin käsitellä näitä asioita sitte tuol fb.ssä ettei mulle silti sikis jotain vainoharhasuus kohtausta :((.. Ku tiiän mitä todellisuudessa tää asia menee. Joskus vaan tuntuu ku vainoharhasuus ja mustasukkasuus veis täst todesta voiton.. :/

      • vinkki:

        Ensimmäisenä tuli lähinnä mieleen, että voisit ottaa oikein pitkän tauon Facebookista. Jämäköidyt sen verran, otat itseäs niskasta kiinni, ja et kirjaudu koko palveluun huomenna tai ylihuomenna... viikkoon... kuukauteen.

        Käytän itse Facebookia silloin tällöin, enkä halua, että se muodostuisi paikaksi, josta täytyisi voida tarkistaa, olenko elossa. Haluan itse, että ihmisillä olisi muutakin kuin Facebook, eikä kaikkea tarvitsis hoitaa sitä kautta!

        En usko, että taukoilu Facebookista romahduttaisi myöskään ystäväverkostoasi. Ja jos näin tekisi, vika olisi jossain muualla. Ite en ainakaan haluais sellaisia ystäviä, joiden kans väleissä pysyminen edellyttäis virtuaalitodellisuutta...


      • naisen mielipide

        Omasta mielestäni miehesi käytös kuitenkin on noloa. Ei kaikkea ole pakko hyväksyä. Kerro että haluat kunnioitusta tai vaikkapa jotenkin hyvää ja korrektia käytöstä.
        Ei mies ole mikään tahdoton olento, jonka on pakko selailla alusvaatemainoksia tai tyttöjä facessa..


      • ei normaalia

        Itse en ymmärtäsi tuollaista "leikkimielistä huumoria", vähätteleekö mies itse sitä ja kutsuu sitä vain leikiksi. Jos niin on, niin ei kyllä paljon välitä sinun tunteista, omat leikit vaan on tärkeitä ja se huvi mitä itse tuosta saa. Ei ole normaalia toisiaan arvostavassa ja kunnioittavassa parisuhteessa


    • Hakeudu hoitoon

      ja nualeesti sittenkin.
      Aloita sillä, että lopetat ton virituaalipelleilyn ja keskityt livejuttuihin. Mikäli oireet jatkuvat, nakkaat se facebookia verkkokalvollesi tuottavan laitteen parvekkeelta alas. Nyt kun se facebookin kuva ei piirry silmiisi, luulen oireidenkin helpottavan, kokeile.
      Se on ihan sama mitä se miehesi sanoo tai tekee, läpällä tai ilman läppää. Lähteehän se vieraan perää maisteleen jos sen pään ottaa, eikä siinä auta sinun vainoharhailusi tai hänen rakkautensa vakuuttelut. Josko keskustelisit sen miehesi kanssa oireistasi, ennen kuin on seinät joille puhua?

    • sohvi 3

      Niin, tai toimi fb:ssa samalla tavalla kuin miehesi ja katso, miten hän reagoi. Ehkä hän alkaa sitten yhtä intensiivisesti vahtia sinun fb sivujasi. :))

    • Pelimies on Erimies

      Jos ny voin karun tosiasian kertoo niin itte voin sanoo et ei oo sellasta miestä joka ei joskus kommentoi jotain kauniiden naisten kuviin. Mutta eipä myöskään sellasta joka ei koskaan kävisi vierais, jos joku muuta väittää se on paska puhetta.

      • nyt on näin

        Trolli tietenkin, mutta jos joku tällasta haluais jopa uskoa, niin omalla järjellä ajattelu ei oo kiellettyä, eikä kaikki oo samanlaisia kuin ite on. Trolli tai narsisti :P


    • argos +

      Kuulepa, kyllä vaan on sellaisiakin miehiä, jotka EI KOSKAAN käy vieraissa.

      • RaneRahtari

        Sellaaset miehet ei vissihin sitte saa kun omalta muijaltaansa


      • argos +
        RaneRahtari kirjoitti:

        Sellaaset miehet ei vissihin sitte saa kun omalta muijaltaansa

        En tiedä, kun ei ole kiinnostanut kokeilla. 30 vuoden avioliiton jälkeen oma viehättävä vaimo, ystävä ja elämänkumppani riittää ja seksielämä on oikein hyvää - usko tai älä.


      • nauran sulle
        argos + kirjoitti:

        En tiedä, kun ei ole kiinnostanut kokeilla. 30 vuoden avioliiton jälkeen oma viehättävä vaimo, ystävä ja elämänkumppani riittää ja seksielämä on oikein hyvää - usko tai älä.

        Kyllä se varmaan riittää kun et muilta saa argos


      • hummani heiluttaa
        RaneRahtari kirjoitti:

        Sellaaset miehet ei vissihin sitte saa kun omalta muijaltaansa

        Tai sitten sellaaset miehet ei ajattelen pelkästään kalullahansa. Kattoos kun hauskaa voi ja pittää pittää ja flirttail voi ilman kastamistakin, etenkin jos omas kammaris kuitenkin pääsee puikottamahan.

        Kyllä sitä voisi vaikka kiduttaa muurahaisia, koska ne on niin pieniä ja avuttomia, mutta ihan juuri sen takia voi olla kiduttamattakin. Koska on vaikeempaa olla tekemättä jotain joka on helppoa.


      • Ranesta hieno mies
        RaneRahtari kirjoitti:

        Sellaaset miehet ei vissihin sitte saa kun omalta muijaltaansa

        Kuulehan Rane. Onko sinulle kukaan koskaan kertonut että parisuhteessa tulisi kunnioittaa toista osapuolta ja siitä sitten syntyy se keskinäinen hyvä olo ja luottamus jonka keskellä on hyvä elää oma pieni elämä toisen kanssa loppuun asti. Katsoppas kun sekstailemalla ympäri pitäjää saat itsellesi huonon fiiliksen ja tietyn häntäheikin maineen joka ei ole sama kuin kunnia.
        Kunnian ansaitsevat ne miehet jotka pitävät perheestään huolta ja ovat vaimonsa tukena myös raskausaikana ja silloinkin kun vaimo ei aina jaksa olla hehkeänä.
        Minulla on ihana mies ja olen siitä onnellinen.
        Rane, koskaan ei ole liian myöhäistä muuttua! Eikö olisi kiva jos kylän naiset ajattelisivat sinut nähdessään: -voi hitsi kun toi Rane on sitten hieno mies!


      • :):)
        hummani heiluttaa kirjoitti:

        Tai sitten sellaaset miehet ei ajattelen pelkästään kalullahansa. Kattoos kun hauskaa voi ja pittää pittää ja flirttail voi ilman kastamistakin, etenkin jos omas kammaris kuitenkin pääsee puikottamahan.

        Kyllä sitä voisi vaikka kiduttaa muurahaisia, koska ne on niin pieniä ja avuttomia, mutta ihan juuri sen takia voi olla kiduttamattakin. Koska on vaikeempaa olla tekemättä jotain joka on helppoa.

        Hyvä pointti, mutta hassua kun sekoita pohjalais-, lounais- ja itämurteita keskenään:)


    • just.....

      Kannattais poistaa koko profiili sieltä. Mitä järkee jossain facebookissa??

    • jk

      ei ole

    • HTLR

      Itse sain pitkästä suhteesta "kenkää" juuri ihan vaan olemalla facessa. Ei flirttien tai asiattoman käytöksen takia.
      Joskus vaan ei luotto pelaa vaikka ei ole antanut aihetta moiseen.Onkohan niin että toista syyttää kun itsellä on kevättä puntissa tai niiden välissä.

      • Oman onnensa seppä

        Kokemusta on samanlaisesta. Emäntä itte oli kans feissari mutta sai kauheita mustasukkasuus kohtauksia siitä kun muutama naispuolinen opiskeluaikojen kaveri silloin tällöin kommentoi mun profiilia tai päin vastoin. Oon itte sitä mieltä että jos toinen tommosen perusteella vetää jotain johtopäätöksiänsä eikä luottamusta ton vertaa oo niin antaa paskan olla.
        Jos niin kauheesti pelkää toisen pettävän niin miks silloin ei sitä itte tekisi?


    • tottakai miehesi

      suunnittelee tulevaisuutta sinun, IDIOOTIN KANSSA, jolloin hän on vapaa pettämään sinua, vieläpä silmiesi alla. Sinä toimit kodinkoneena, synnytyskoneena, taloudellisena turvana, sosiaalisena statuksena ja pilluna silloin, jos mies ei saa muualta.

    • Jopasjotain....

      Jos kaikki on suhteessa kunnossa niin tuskin tarvitsee moisia kommentteja heitellä. Tosiasiahan on, että maailmassa on hyvännäköisiä miehiä ja hyvännäköisiä naisia...tarpeeksi aikuiset ja fiksut ihmiset tiedostavat tämän ilman, että siitä tarvitsee numeroa tehdä tai toisen mieltä pahoittaa....kenties kannattaisi sille miehelle sanoa, että sinua tuollainen käytös häiritsee tai sitten vaikka lempata tuollainen ukko...saisi ihastella ihan niin paljon kuin itse haluaa ja pelailla omia sairaita pelejään ihan ilman parisuhteen velvoitteita :)

    • ..........

      Ihmiset joilla ei ole oikeaa elämää ovat facebookissa.

    • Minä olen mies ja voin kertoa ex-vaimoni heittäneen samanlaista läppää naamakirjassa.Nyt siis tuli avioero koska kolme tyyppiä pääsi panolle asti ja kolme muuta olivat vain kesäkissoja joita minun ei kuuluisi noteerata.Nyt hän asuu yhden kanssa ja varmasti pettää sitäkin,koska leikin varjolla on niin helppo olla tyrkyllä ja jos ei onnista niin sanoo vaan että enhän minä tosissani. Et ehkä ole seurannut Suomen avioerotilastojen synkenneen tuon paska keksinnön myötä,eli ainakin mieli tekee hypätä aidan yli muka vihreemmille ruohikoille.

      • Jopasjotain...

        Niin totta...tuohan on vain viaton ja kiva juttelupaikka jossa kaiken voi laittaa sen piikkiin, että läppäähän siellä vaan heitetään....mutta toivotaan, että kaltaiset löytävät toisensa ja voivat vitsailla sitten yhteistuumin ;)


    • PiliKullinen55

      Ne ihaqn oikeesti nussii facebookissa toisiaan sun selän takana. Osta oma kone ja vahdi miestäsi koko ajan, ettei se pääse pukille, ainakaan ilman sua. Kimppakivakin vois olla sulle paikallaan. Kyllä siinä mustasukkaisuus häipyy kun saat sit itekkii oikeen kunnon melaa mekkoon::):)

      • just det

        no johan on lapsella mielipiteet! Meeppä keroon äiskälle...


    • melkein 20v avioossa

      Kyllä se ikävä kyllä näin on,Että facebookin takia monta ihmissuhdetta kariutuu!Kyllä sieltä löytyy monta entistä, seurustelukumppania ,jonka kanssa on joskus ollut sutinaa,mutta se on silloin joskus nuoruudessa jäänyt toisen kaverin vuoksi kesken!Nyt vanhempana niitä sitten sieltä löytyy ja sitten viestitelläänja heitetään flirttiä,toisinaan viatontakin! ex-vaimoni kohdalla kävi juuri täsmälleen näin!Mielestäni Facebook joutaisi laukaista maata kiertävälle radalle!

      • terkut ouluun

        Kyllä, itseään tunturisussuiksi kutsuvat tyhjät ihmiset siellä ymmärtävät "väärinymmärrettyjä", ja kohta sitä vietetäänkin viikonloppuja toisen miehen kustannuksella.

        Valitettavasti miehiä on aika helppo pyörittää.. Ja naiset eivät juuri osaa ajatella toisiaan näissä tilanteissa.


    • sohvi 3

      Fb on mukava kommunikaatiomuoto enkä ole kuullut yhdenkään avioliiton kaatuneen sen vuoksi. Kyllä avioliitto on jo tuhoon tuomittu, jos alkaa etsiä seuraa fb:sta. Yleensähän siellä keskustellaan varsin yleisistä asioista tai ihastellaan kavereiden valokuvia. Faceboook on nykyaikaa ja kuuluu moderniin maailmaan, turha sitä on pelätä. Ja ei kai kenenkään elämä pelkästään sinne siirry.

    • surumieli86

      tee äkkiä jotain koska oma aviomieheni löysi facebookin kautta itselleen jonkun pikku-lumpun jonka kanssa aloitti seksi suhteen ja muutakin sillä aikaa kun olin raskaana. facebook on perseestä ja ainakin totaalisesti pilannut mun elämän. tää ei oo mikään läppä! vihaan facebookkia! koska ilman sitä ei toikaan olis ollut mahdollista/ noin helppoa löytää jotain puol tuttua horoa jakamaan sitä persettä.... siellä se käy niin helposti että voi vaan flirttailla, kautta lähetellä inbox viestejä eikä vaimo saa ikinä ehkä tietää!!! toivottavasti ei sulle käy yhtä huonosti kun mulle.. mies sanoi ettei ollut tarkoitus alunperin mennä niin pitkälle kun että näkee/aloittaa mtn seksisuhdetta mutta kuulema nälkä kasvaa syödessä.

    • älä pilaa elämää

      Joillekin facebook sopii joillekin ei. Koska itse koet vaan harmia facebookista niin se ei sovi teidän elämään. Sano miehellesi, että hän poistaisi facebookin, koska siitähän sinun masennus aiheutuukin. Samalla katsot, mikä on hänelle tärkeintä ja okeasti rakkainta facebook vai sinä. Jos hän keksii monta syytä, siihen miksi facebook on hänelle elintärkeä niin jätä hänet! Oikea mies, joka rakastaa teeke kaiken, että parisuhde kestäisi!

    • epänormmalia

      No mä en ainakaan sietäisi tuollaista käytöstä mieheltäni.
      Ei vika ole Sussa,vaan se ei ole normaalia todellakaan,että parisuhteessa oleva ihminen heittää tollasta läppää.
      Toisen kunnioitus.
      Laita nyt säännöt ukollesi ja jatka Sä fb:ssä.
      Ei kai se nyt kaupan kassallakaan huutele tollasia.
      Mutta normaalia sen kommentit ei ole,jos varattu.Aivan varmasti moni naisita,joille kommentoi säälii Sinua ja ajattelee,et huhhuh.
      Tsemppiä Sulle.Sano että lopettaa tai etsit uuden.Älä alistu moiseen.

    • ilman fasebookia

      Mitä täällä kirjoittele auttaa ketään.. pitääkö sitä joka paikkaan itsensä tuntea., puhuu asiansa kotona, kyllä on maailma mallinsa..
      Kait sitä on muutakin tekemistä kun olla vaan virtiaalissa..

    • Minun pari suhteeni loppui kun entinen avopuolisoni liityi facebookkiin.
      2v kesti sitä että facebook tärkeämpi kuin minä ja lopulta tuli loppu.
      En jaksanut enää välittää ja ehdottaa että olisi tehty jotain yhdessä.
      kun piti aina päästä sinne päivittämään asioita.Kun kuulemma työ päivän aikana
      ei kerynny riittävästi keskustella jostain.
      Joten harrastin yksin jotain aivan muuta. Sen myönnän että on minussakin vikaa
      olisin voinut tehdä jotain toisin mutta jossain vaiheessa loppuu itseltään voimat.

    • Oikeita asioita

      Ajatteles asiaa tältä kannalta; parikymmentä vuotta sitten miehesi olisi voinut olla kirjeenvaihdossa eri naisten kanssa jotka olisivat lähetelleet kuviaan hänelle kommentoitavaksi. Vaikka he eivät olisi ikinä tavanneet, olisi seurustelu ollut samalla tasolla kun facessa nyt. Jotenkin tuntuu että kaikenmaailman keskustelu kautta päivityspalstoilla on kaikki sallittua, huumorimielessä ja siksi että muutkin niin tekevät. Se on sitten eri asia onko kirjoittelu vain viatonta vai saako miehesi siitä jotakin ja onko jopa koukussa näihin naisiin joista näkee ja tuntee vain sen paremman puolen. Hän saa heidät seurakseen kun haluaa ja voi siirtää heidät sivuun kun haluaa. Kätevää.
      Itse en facebookia kaipaa, tuntuisi tyhmältä selitellä tekemisiään julkisesti ja leikkiä sillä kuinka monta kaveria kenelläkin on! Oikea ja merkityksellinen elämä on muualla kuin tietsikan sisällä. Ja jos jää töiltä ja kotihommilta vapaa-aikaa, otan kirjan käteen ja sukellan mielikuvitusmaailmaan joka ei loukkaa ketään. Näin meillä! Ja kyllä, olen onniellisesti naimisissa ja minulla on ystäviä.;)

    • stacey

      joo. mun ukolla ei ole edes tunnusta facebookiin, minäkin poistin sieltä tunnuksen koska mieheni ei pidä siitä että käyn siellä...

      • stacey

        ...ja vielä ollaan oltu naimisissa 17v. :)


    • tuulia643

      Sitoutuneessa suhteessa olevalta edellytetään tietynlaisia käytöstapoja, oli kumppani sitten FB ssä tai ei. Mielestäni asiatonta käytöstä flirttailla exien kanssa tai mennä henkilöhohtaiselle tasolle kehumalla kauniiksi jotain ex heilaa.
      Tälläinen ihminen joutaa kiertoon, jos ei hänellä itsellään ole älliä lopettaa moista. Tietenkin ensin on syytä keskustella asiat auki ko. aiheesat.

      Minun suhteeni (kesti noin 8 kk) päättyi ja yhtenä syynä monien joukossa oli menneisyyteni kollaaminen ilman lupaani FB ssä, josta sitten jouduin valalle ja vastailemaan kysymyksiin. Että onkohan edellis kesän romanssisin varmasti jo loppunut, mitä se ja se tarkoitti sillä ja sillä kommentilla, tietääkö se ja se nyt, että ME olemme yhdessä jne. (siis tämä sälli kollasi seurustelumme alussa edellis kesäistä elämääni, jolloin ko. sälliä edes tuntenut) Se oli hei, hulinaa ja kundi lähti kiertoon.

    • Tukea sulle

      Ei minun mieheni kehuskele facebookissa vieraita naisia. Enkä minä imartele vieraita miehiä. Samat säännöt pelaavat kuin normaalissakin elämässä.

    • lapsellinen mies

      Musta siinä ei ole mitään väärää tai outoa, jos pyydät miestäsi lopettamaan sen käytöksen, joka tuntuu sinusta pahalta. Kyllähän JOPA miehen täytyy ymmärtää, että kirjoitetussa kanssakäymisessä ei päde samat säännöt kuin puhutussa. Ja tuo hänen käytöksensähän on epäkypsää ja asiatonta.

      Aloittajasta tulee sellainen kuva, että on kovastikin töppösen alla ja todellakin kaiken sen säälin arvoinen, mitä miehen kirjoittelut muissa taatusti herättää. Herää nainen! ja lakkaa hyssyttelemästä miehesi täysin asiatonta käytöstä!

    • Ololl

      Tässä ei nyt taida olla ongelmana Facebook, vaan miehesi totaalisen juntti käytös. Luulenpa, että vaikka poistaisit tunnuksesi koko sivustolta, sinua vaivaisi miehesi tekemiset siellä silti. Aika harva kykenee olemaan niin rautainen, ettei häiriintyisi siitä, että kumppani kehuu toisten kuvia. Eri asia on tietysti, jos toisten kehuminen on molempien yhteisesti hyväksymä tapa, mutta veikkaanpa, että kovin monella näin ei ole. Miehesi käytös häiritsee sinua selvästi, mikä on ihan luonnollista. Seurustelu ei tee ketään sokeaksi, mutta toisten kehuminen ja rivosti kirjoittelu on aika junttia toimintaa.

    • Hyvin pettynyt

      Kyllä.Itsekkin aikoinaan facebookkiin mentyäni ajattelin ,että harmiton paikka on.
      Kovaa vauhtia olen poistamassa koko profiilin ja kaikille niille tutuille ketkä ei siellä
      vielä ole,olen sanonut,viisaita olette! Älkää ikinä menkö!
      Aluksi oli kivaa löytää kouluaikaisia tuttuja ja höpötellä..ja kuluttaa yksinäiset illat
      siellä,mutta tänään olen toista mieltä.
      Löydettyäni sitä kautta vapaan miehen..huh..huh..kaikenkaista alkoi tapahtua!
      Mies saa tehdä siellä mitä itse haluaa...ja mua syyttää miksi haluaa..
      Syytän vaan itseäni...olisi pitäny pitää alun linja..ei ketään tuntematonta.
      Nyt olen valmis poistamaan koko profiilin..silläkin uhalla..etten voi pitää yhteyttä,
      kehenkään,mukavaankaan ihmiseen...niin paljon olen saanut pahaa mieltä palkaksi.
      Edelleen syytän vaan itseäni..olin sinisilmäinen pienen hetken.
      Onneksi arvostan itseäni sen verran etten kenenkään kynnysmatosi rupea,enkä
      rupea luettelemaan edes räikeämpiä asioita..mitä joku mies voi tehdä!
      Onneksi kaikki ei ole samanlaisia!
      Eli live elämä odottaa...ja mielummin joku ilta yksin kun...huonossa seurassa!!!
      Kannattaa tosiaan miettiä...mitä antaa...mukamas miesystävä tehdä facebookissa!!!
      Kaikki ei ole harmitonta...ja niin edelleen ja sanat satuttaa!!!!
      ...ja se on nykyaikaa..tiedetään..ja siinä paljon hyvääkin...mutta yhtään en ota enää pahaa mieltä palkaksi!
      Hyvästi siis facebook...on muutakin elämää!

    • En mä mitään.. eiku.

      Kerran mennessäni koneelle, oli avomieheni fb jäänyt auki. Hän oli poistunut jo kotoa ja uteliaisuuttani hieman tsekkailin profiilia. Sieltä paljastui monelle kauniille tytölle, joista osan tunsin ja osa oli minulle tuntemattomia, viestejä treffi kutsuista, sovituista tapaamisista, romanttisia keskusteluja, paljon kehuja.

      Suhteemme luki esillä profiileissamme, tai niin olin vahvasti tähän asti uskonut. Mutta kas kummaa olikin herran suhdestatus salattuna (sekä yhteiset kuvamme, yms) hyvin hyvin usealle naikkoselle, toki yhteiset kaverimme näkivät oikean tilan. Pengoin profiilia hieman lisää eikä kaiken sen näkeminen mieltä lämmittänyt. Sain selville päiviä ja selkeitä tapaamisia muiden kanssa kun olin hyväuskoisena luullut mieheni lähtevän kavereiden kanssa ulos, tai peliin tai harkkoihin. Vasta pari vuotta oli yhdessä asuttu ja luulin suhteen kukoistavan edelleen, kaikinpuolin.

      En kuitenkaan tästä kertonut miehelleni, vaikka sydäntä särki. Pari päivää jaksoin asiaa sisälläni kiduutella, että tuossa se vannoo rakastavani minua, vaikka onkin muita tapaillut. Mitä pitäisi uskoa. Tähän asti olin täysillä luottanut ja muutenkin uskonut hänen olevan hyvätapainen ja myöskin hänen kertoneen minulle asioistaan. Sitten kyselin muuten vain entisistä yhteisistä opiskelukavereista onko hän kuullut heistä mitään viimeaikoina, ja pokkana hän kielsi kaiken, vaikka olikin jutellut juuri pitkästi muiden elämäntilanteista, kaverillisesti vain.

      Itkuhan siinä pääsi, ja vika oli tietenkin minun että mitä menin hänen yksityisasioitaan urkkimaan. En ollut uskoa sitä todeksi. En kertakaikkiaan.
      Tunteet pääs enemmän valloilleen ja huutoa ja melkosta riitaa sain aikaseks, entisiä vanhoja juttuja kaiveltiin esille, ja hän sai kaiken syyn tuntumaan minun hartioillani. Koskaan en ole valehdellut, salaillut hänelle, en liioin kieltänyt mitään tekemästä ja tiesin omantuntoni olevan puhdas. "Suurimpiinkaan naisellisiin piirteisiin ei luonteeni osu nalkuttamisessa, valittamisessa bla bla bla"

      Muutama viikko meni asioita kelaillessa että onko hänellä kunnolla uusi(a) nainen kierrossa vai missä mennään? Kielsi kaiken. Vaikka yhdessä katsottiin niitä viestejä niin väitti kaiken olevan vain kaverillisuutta ja ystävällisyyttään hän muille juttelee, ja jätti asiasta minulle kertomatta ettei minulle tulisi paha mieli :D Edelleen mieheen rakastuneena uskoin ja pyysin hänen jatkossa kerovan minulle jos jonkun kaverin tapaa, ettenhän minä siitä suutu, kun tiedän missä mennään mutta mitään salailua pikkuasioista tai valehtelua en siedä. Luulin hänen ymmärtäneen tämän periaatteeni jo aikaisemmin. Eikös ne kuulu luottamuksen peruspilareihin!

      Vuosi tästä vielä jatkettiin yhteiseloa, muttei siitä mitään tullut. Minuun sattui kokoajan, toinen meni ja haihatteli, kielsi minua tulemasta mukaansa kavereidensa kanssa ulos lähtiessään. Ja monesti täysin kännissä kompuroi viereeni ja kuinka usein pitikään olla passaamassa ja niin edelleen. Viinan juominen alkoi lisääntymään ja sitä rataa. Aloin tuntemaan oloni yksinäisesksi. Lisää valehteluja paljastui ja luottamus meni täysin. Pikkuhiljaa aloin mielessäni kypsyttelemään eroa. Niin muutin pois, eikä totisesti helppo muutto ollut. Niin syvä viha oli ja on edelleen miestä kohtaan että tuskin voin koskaan antaa anteeksi. Joojoo tiedän että pahempaakin voi olla, mutta minua tämä todella satutti.

      Nyt elämäni on paljon vapautuneempaa, olen ystävienikin mielestä iloisempi, en stressaile juuri mistään ja tunnen nauttivani monista asioista paljon enemmän kuin ennen. Elämä opettaa ja en minä suhdetta kadu, vaikka kipeää se tekikin. Nyt olen paljon vahvempi, vaikka se kuinka kliseiseltä kuulostaisikin.

      Liekö olisi mies ottanut näihin henkilöihin yhteyttä jotain muuta kuin fb:n kautta. Mutta helpoksi fb kaiken salailun, yhteydenotot. Piti kaikki ovet avoinna, sillä seurusteli jo uuden kanssa ennen kuin olin kaikkia tavaroitani ehtinyt pois kämpästä kantaa. Haha! :D Mistäs minä löytäisin unelmieni päiväunien kohteen (jos en facesta)? :)

    • Herätkää pahvit

      Voi taivas, eikö ihmisillä ole enää normaalia elämää ollenkaan. Täällä käydään jatkuvasti vääntöä mitä tietokoneella on luvallista tehdä ja mitä ei. Tämmöiseen paskaan käytetään tärkeää yhdessäoloaikaa ja jopa eroja tulee. Alkakaa hyvät ihmiset elää tätä oikeaa elämää ja laittakaa se masiina vaikka muutamaksi viikoksi kokonaan pois käytöstä. Huomaatte miten elämän laatu paranee, riidat vähenevät, jää enemmän yhteistä aikaa tehdä jotain kivaa yhdessä.
      Tulee kumppanikin huomioitua aivan uudella tavalla. Miksi pitää seikkailla netissä virtuaalimaailmassa, kun oikea elämä on siinä nenän edessä.

    • Kaikki se kärsiiN

      Oma versio Facebookista ym yhteisöstä. Siis tuo miehen käytös on tyhmää ja loukkaavaa , miksi tollasta tekee jos on sinun kanssa ???
      sitten toinenkin versio...ns. mun kuvia oli tuolla aikoinaan cityssä sivuilla ja eräs mustis nainen alkoi mua haukkua n. vuoden tuli mitä hirveämpiä viestejä että jo poliisille ajattelin, kunnes selvisi miksi? hänen mies oli minua aikoinaan kehunut kauniiksi ( en koskaan ollut edes vaihtanut sanaa miehen kanssa) mutta tämä nainen sitten vainosi sähköposteja ym loukkausta tuli ...nainen sitten vuoden jälkeen kertoi syyn ja pyysi anteeksi. Tosin ne viestit olisi täyttäneen monta kertaa kunnianloukkaus kynnyksen.
      Että , tällästä netissä.

    • harmajainen

      Juup, on tuo netti vaan paha paikka! Itse olen aina ajatellut, ettei tämä virtuaalimaailma voi minun tasapainoista arkea horjuttaa, mutta kui´kas siinä kävikään...?

      Kerran istuimme iltaa mieheni kanssa ja hänellä sattui olemaan fb auki. Mielenkiinnosta aloin katselemaan hänen sivustoaan ja järkytykseni näin entisen lomaheilan merkanneen albumiinsa yhteisiä halailukuvia itsestään ja minun miehestäni! Lisäksi oli joitain muita "ihania" kuvia, joissa he näyttivät hyvinkin onnellisilta. Lisäksi sain kuulla, että he kirjoittelevat kuulumisia silloin-tällöin. Olin suorastaan järkyttynyt! Vaikkakaan en tiedä oikeastaan miksi, menneitä asioitahan nuo ovat. Mutta miksi tuon naisen piti nyt julkaista nuo kuvat? Miksi tuolla naisella on vain pienet bikinit profiilikuvassaan? Miksi nyt, vuosien jälkeen? Jos fb:a ei olisi keksitty, olisiko hän lähettänyt samat kuvat postilla? Tuskin? Keskustelimme kyllä asian halki, mutta aika ajoin nuo ajatukset nousevat mieleeni.

      Että näin minunkin tasapaksu elämäni sai kokea virtuaalijärkytyksen. Ehkä se jonain päivänä vielä unohtuu...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe