Lexus CT200h

Ymmyrkäinen

Palstan mukaan "Lexus -pyrkimys täydellisyyteen". Tutustuttuani uuteen CT200h-malliin ihmetytti, miksi laatuautossa konepeltiä pitää auki manuaalinen terastikku eikä "kaasujouset". Kyllä nykyisin jo halvemmissakin malleissa konepeltiä pitää auki "kaasujousi".

26

7987

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nipponiroskaa

      Halvin mahdollinen tapa pitää konepelti auki, roskaa.

    • Tekniikan taso

      Kuluttajan kannalta terästikku on paras. Kaasunestejoustinmekanismi on kalliimpi valmistaa ja painaa enemmän.

      Näin ollen auton hinta on korkeampi, kulutus suurempi ja vakuutusmaksut korkeammat (suurempien keulakolarikorjauskustannuksien johdosta).

      Usein on tuntunut, että autoteollisuudelta on karannut mopo pahemman kerran käsistä, useita teknisiä "innovaatioita" ihmetellessä. Ilmeisesti kuitenkin auton käyttäjistäkin löytyy ryhmä, joka vaatii vaikkapa kaasunestejoustimia, sähkösäätöisiä penkkejä, kauko-ohjauksella avautuvaa tavaratilaa, xenon-valoja, automaattista pään raaputinta ym. ominaisuuksia, jotka eivät ole vastaus ongelmaan, vaan keinotekoisia tarpeita, joista luonnonvarojen vähyyden tiedostaessaan olisi viisainta luopua.

    • Ave -09

      "Usein on tuntunut, että autoteollisuudelta on karannut mopo pahemman kerran käsistä, useita teknisiä "innovaatioita" ihmetellessä. Ilmeisesti kuitenkin auton käyttäjistäkin löytyy ryhmä, joka vaatii vaikkapa kaasunestejoustimia, sähkösäätöisiä penkkejä, kauko-ohjauksella avautuvaa tavaratilaa, xenon-valoja, automaattista pään raaputinta ym. ominaisuuksia, jotka eivät ole vastaus ongelmaan, vaan keinotekoisia tarpeita, joista luonnonvarojen vähyyden tiedostaessaan olisi viisainta luopua."

      Nämä ominaisuudet vaaditaan vähintään , että autosta voidaan käyttää määritelmää premium tai laatuauto. Tosin Tojotan riisikuppi Lexus ei tähän kategoriaan lukeudu, vaikka ne muutama sata suomalaista, jotka tähän merkkiin ovat erehtyneet sekaantumat, toisin yrittävät väittää.

      • Pahanlainen

        itsetunto-ongelma pojulla, näemmä.


    • reemijumi

      no joo siinä on kanssa oikein toyotisti kerrakseen, miksei lexus sovi premium määritelmään???
      yhteisiä osia kosernin kansankulkineisiin ei ole ollenkaan, hiljaiseksi suunniteltu, ja koottu, todella hyvin varustettu, jne jne...samaa ei voi ,TODELLAKAAN, sanoa meikatusta kansanautosta, audista. ja sitä sitten kutsut premiumiksi ja laatuautoksi

    • loxus

      Ai miksi Lexuksen konepellin aukipitoon pitäisi olla kaasujouset ?

      Eihän premiummies availe autojen konepeltejä, hyhhyh !

      • AutoPelle

        Höpöhöpö!
        Premium määritelmään kuuluu öljyn lisääminen 1tkm välein. Lexus ei ole milloinkaan täyttätänyt tätä oleellisinta kriteeriä.

        Toisaalta metallitikku on aika luotettava. En ole milloinkaan nähnyt tai k uullut, että se olisi mennyt epäkuntoon edes 30v vanhoissa halppisautoissa.


      • bmw5serie
        AutoPelle kirjoitti:

        Höpöhöpö!
        Premium määritelmään kuuluu öljyn lisääminen 1tkm välein. Lexus ei ole milloinkaan täyttätänyt tätä oleellisinta kriteeriä.

        Toisaalta metallitikku on aika luotettava. En ole milloinkaan nähnyt tai k uullut, että se olisi mennyt epäkuntoon edes 30v vanhoissa halppisautoissa.

        Niimpä. Omassa bemarissa tuo kaasujousi ei enää toimi... Koitapa siinä päällä pidellä konepeltiä auki kun öljyä tarkastat. Noh... eipä olisi kovin kallis investointi vaihtaa tuota jousta... No onhan toi autoki jo aika vanha, joten kannattaako sitä nyt edes enää vaihtaakaan?!?


    • Premiumpersu?

      CT200h on tehty premium autoksi.Kaikki muut Lexus-mallit kuuluvat luksus-luokkaan.On kohtuullista että CT200h mallissa ei ole kaasujousia konepellin hentoon aukaisuun.Minua nahkapenkit vähän mietityttäävät.Kangasverhoilu on kuitenkin mahdollista valita.Kangas ei ole Corollan säkkikangasta sentään :D

    • 98795

      Konepellin kaasujousetko on sitten sitä laatua? Tässä palataan taas tähän samaan: laatuvaikutelma. Kuten tuolla aiemmin on todettu, tikku kestää taatusti paremmin käyttöä kuin ne kaasujouset. Mutta sehän ei auta, kun pitää saada laadukas VAIKUTELMA avatessa konepeltiä. Sitähän nämä kaasujouset kyllä tarjoaa.

    • .

      Kaasujousi on vaarallinen !

    • entinen pemaristi

      Olisiko niin, että konepeltiä ei kuskin tarvitse availla?
      Jossain Saksassa oli tienvarsimainos: "Etsitkö korjaamoa? Tai hanki Toyota."

    • se siitä....

      Mersun moottoröljymäärä tarkistetaan haluttaessa nahkapenkillä istuen ajotietokoneen näytöltä.

    • Tilaanko?

      Pystyykö tuohon CT-malliin laittamaan Webastoa/Eberiä?

      Kun joutu tuota autoa pitämään pihalla.

      • diesesell

        Saako sen dieselinä ja farkkuna?


    • Tojosti

      En tiedä mutta liikkeessä varmaan tietävät.

      Vaan miksi pitäisi laittaa webasto kun 2010 ja 2011 TM talvitestien mukaan saman tekniikan omaava Prius ja Auris lämpenee nopeammin tai yhtä nopeasti kuin muut autot webastolla.

      • 15+12

        "Vaan miksi pitäisi laittaa webasto"

        >> lue viestit ennen kuin kirjoittelet tänne mitä sylki suuhun tuo.


    • Lexusct200

      Uskomatonta miten Suomessa kateus vaan kasvaa ,vaikka jokainen jonka nimi on auki voisi ostaa auton,kuin auton.
      Muissa maissa ihmiset onnittelevat, jos olet ostanut uudemman auton ja ihan vilpittömästi on iloisia,sillä eihän se keneltäkään muulta, kuin ostajalta ole pois rahoista.
      Koitetaan päästä kateudesta eroon,koska on kamalaa luettavaa, kuinka huonoja on Lexuset,BMW:t ja Meset.

    • CT_200h

      ei varsinaisesti ole mikään premium vaan normaalia paremmin tehty ja varusteltu pikkuauto joka pesee kilpailijansa mennen tullen kaikessa. Mielestäni vanhat Lexuksen IS-mallitkaan eivät täyttäneet premiumin kriteereitä kuin osittain vaikka Saksan AutoBild kirjoittikin otsikon käytettyjen autojen arvioinnissa: Lexus IS200 - se parempi BMW. Se oli saksalaistoimittajalta paljon sanottu.

    • BemarintilalleLexus

      Meillä ollut CT puolitoista vuotta ja ainut syy avata konepelti on lisätä lasinpesunestettä. Siitä ilosta mitään kaasujousia konepeltiin en kaipaa. Toisin on BMW:ssä, konepellin kaasujouset tuntuvat olevan tarpeeseen :(

      • Kamalakippo

        Niin eikä sillä ole mitään syytä mennä toisten ohi..kun tuskin pääsee. Maantiellä tuollaiset tehot on painavassa autossa jo hengenvaaralliset.


    • Onsekummajuu

      Onkos tuossa jotain 122hv tuossa lexuksessa? Ja painoa paljon??jotain 1500 varmaan:) on siinä joo premiumia kerrakseen voi hyvää päivää mikä yhdistelmä tehoa ja painoa;) en yhtään ihmettele ettei pieni toyota leksus kiinosta...

      • FaktatEsiin

        Lexus CT200h ilmoitettu teho on 136hv.
        Toyota Prius ilmoitettu teho on 122hv.


      • Mrrandom____

        Samaa mieltä, todella naurettavaa! Samassa luokassa Audi-Skoda A3 1.6Tdi, Bmw 316d ja MB A140 tarjoavat aivan toisenlaista, sporttista suorituskykyä.


    • Jenkkii

      Mikään ei korvaa kuutiotuumia ja paino on laadun mitta, sano .

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      341
      3841
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1709
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      59
      1473
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1318
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1285
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1231
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1167
    Aihe