Onko tietoa Corona Roja hotellista

auringonpalvoja1960

Onko kellään kokemuksia tästä hotellista?Millainen ja millaiset huoneet.Olen ollut Green Fildissä joka oli mielestäni ihan ok. mutta nyt lähdössä kesällä ja vain finnmatkat tekee matkoja ja hotellitarjonta niukka.Tämä tuntuu olevan hyvällä paikalla.Onko lähellä Tropical aukiota,jossa bussiasema?Entä torakat onko niitä ollut hotellissa,kun olet siellä ollut?Otan kiitollisena vastaan kaikki tiedot ko.hotellista.

13

2986

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Roadrunner..

      Heippa!
      2008 olimme 8 hengen porukalla kyseisessä hotellissa. Huoneet meillä oli 4 hengen huoneita 2 makuuhuoneella olohuone, missä myös tupakeittiö. Ts. keittiön ja olohuoneen erotti taso, mikä ajoi samalla pöydän virkaa. Iso hotelli, olimme 8 kerroksessa joten näköalat olivat mahtavat. Huoneet olivat pelkistettyjä, mutta meillä ei ollut valittamista. Vessassa oli kylpyamme. Kivilattia oli kylmä. Olikohan muistaakseni 2 ** hotelli joten kyllä siihen nähden ajoi asiansa.
      Henkilökunta oli ystävällistä.
      Oltiin aika paljon menossa, joten sen suurempaa asiointia ei henkilökunnan kanssa ollut. Muutamana päivänä jäätiin altaalle makaamaan, mutta muuten oltiin rantsussa.
      Tropical aukio on parin sadan metrin päässä, mistä bussit lähtevät. Ajeltiin niilläkin aika vähän, Puerto Ricossa käytiin muutaman kerran. Muuten mentiin taksilla, 5e pääsi jo pitkälle.. ;)
      Siisti allasalue, uitua ei tullut käytyä (olimme tammikuussa) koska altaassa ei ollut lämmitystä ja vesi oli viileää. Sisälläkin muistaakseni oli allas. Ainakaan silloin ei tuuli osunut allasalueelle, joten siinä oli lämmintä vaikka muualla tuulikin oikein kunnolla.
      Hotellin ravintolassa ei käyty syömässä joten siitä ei ole tietoa. Hotellin vieressä oli ravintola mistä käytiin aamiaiseksi toastit tai vast. syömässä. Ja siinä Tropical aukiolla sijaitsi ostoskeskus missä oli ravintoloita jossa oli hyvä ruoka. Lasagne oli herkullista ja sipulikeitto jos muu ei uponnut.. ;)
      Torakoita ei näkynyt!
      Tässähän näitä, kysy lisää. :)

    • auringonpalvoja1960

      Kiitos hyvästä vastauksesta.Olivatko huoneet valoisia? Minua askarruttaa että voiko hotellihuoneeseen viedä vieraan yöksi,koska olen menossa sinne siksi,että tapasin paikallisen miehen ja rakastuimme ja nyt menen uudelleen jotta voimme tutustua paremmin.Kun mennään huoneisiin mennäänkö respan kautta?En tiedä näitä käytäntöjä vieraan viemisestä,vaikka olenkin paljon matkustellut yksin,mutta koskaan ennen en ole ketään vienyt huoneeseeni,enkä myöskään rakastunut.Mietin siksi että haluaisin viettää hänen kanssaan mahdollisimman paljon aikaa iltaisin kun hän on vapaa töistä.Hän asuu lentokentän lähellä ja en haluaisi mennä sinne,koska inglesissä voisin olla rannalla päivät kun hän on työssä.Oliko hotellin henkilökunnassa ketään suomea puhuvaa.Olen jo aloittanut espanjan opiskelun,mutta taidot vielä niukat.

      • 4+3

        Yleinen käytäntö on että hotellihuoneeseen ei saa viedä yövieraita (ei kai missään muuallakaan). Mutta jos kaverisi on espanjan kielen taitoinen, hän voi yrittää puhumalla yrittää...


    • Roadrunner..

      Huoneet olivat valoisia poikkeuksena toinen makuuhuoneista, joka oli käytävälle päin. Käytävät olivat kyllä ulkokäytäviä, mutta makkarista ei ollut sinne ikkunaa. Ts. kaikkiin huoneisiin mentiin hotellin takapuolelta ja käytävät olivat avoimia, joten sieltäkin puolelta oli mahtavat näköalat.
      Toisessa makuuhuoneessa oli ikkuna (ikkuna taisi olla parvekkeelle) ja olohuoneessa koko parvekkeen kokoinen suuri ikkuna.
      En osaa sanoa voiko vieraita huoneeseen viedä, en tiedä yhtään mikä käytäntö on mutta valitettavasti ;) huoneisiin pääsi vain respan kautta ja yleensä aina siinä joku oli. Silloin henkilökunnassa ei kukaan puhunut Suomea, mutta kuten kirjoitin meillä ei heille mitään asiaa ollutkaan. Hola huikattiin ohi mennessä, eipä juuri muuta.. Kannattaisiko sinun kysyä asiaa suoraan hotellista ennen varausta esim. sähköpostilla? Englannilla pärjäsi Inglesissä hyvin, joten laita sähköpostia vaikka sillä kielellä.
      Rakkaus on hieno asia, toivottavasti lomasi onnistuu suunnitelmien mukaan! :)

    • auringonpalvoja1960

      Kiitos Roadrunner kattavasta vastauksestasi,ihanaa että jaksoit vastata minulle.
      Kiitos myös sinulle 4 plus 3.Kyllä hän on paikallinen ja asuu lentokentän lähellä.
      Ihanaa kevään jatkoa teille:)

      • roadrunner..

        Samoin sulle mainiota kesän odotusta ja toivottavasti lomasi onnistuu! :)


    • Anonyymi

      Muuten hyvä hotelli,mutta kolikoilla toimiva tv.todella ala-arvoista vuonna 2020.

    • Anonyymi

      Kivasti oli vähemmistön edustajia eli ns poikapareja majoittuneena tähän poikarakkauden hotelliin. Iltaisin kumiin ja nahkaan pukeutuneet latinomiehet piristivät minun lomaani. Veinpä muutaman jopa saatille huoneeseeni jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Huikea paikka huikea kokemus

      • Anonyymi

        Homoloma parasloma


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Homoloma parasloma

        Olen poikkeava palstalla kirjoittava, koska olen mies ja naimisissa naisen kanssa. Olimme Koronarohjossa muutama vuosi aiemmin, toiseksi ylimmässä kerroksessa. Tuuli vihelsi ikkunoista ja partsin ovesta. hotelli on ainakin 30 vuotta vanha. Hissit kolisivat. Hoteli on hyvällä paikalla jos lomailee vain viikon tai max pari ja arvostaa läheistä uimarantaa. Pidemmällä lomalla saattaa pitkästyä kuivaan ja tuuliseen kaupunginosaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Homoloma parasloma

        Yäk!


    • Anonyymi

      Joo koronavirus jyllää että sinne vain hotelliin.
      Kyllä sieltä hyvän taudin saa.
      Terveisin Terve Suomalainen.

      • Anonyymi

        Olet siis meikäläisiä eli homoseksuaali


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2515
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2193
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1877
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1641
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1596
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1595
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1548
    8. 75
      1459
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      105
      1368
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe