en kestä enää

huuohhhhhhhhhhhhh

mikä on että 23 v mies ei onnistu nussimaan pari vuotta itseään nuorempaa kuumaa naista..?? vittu en kestä enää, kaks vuotta oltu suhteessa ja vuosi yhtä kärvistelyä. kyllä vaan muille kelpaisin, mutta pettämään en ole lähtenyt. haluan munaa saatana, oon vihanen ja epätoivonen samaan aikaan. panettaa niin paljon että itkettää. toinen sanoo että haluaa ja sanoo että mussa ei ole mitään vikaa tms, mutta MISSÄ VITUSSA SE TOTEUTUS ON?? seksiä kaks kertaa kuussa on vain yksinkertaisesti aivan liian vähän. tuun hulluksi!!! toista naista ei kuvioissa ole, vietetään melkeen joka hetki opiskelun ja työn jälkeen yhdessä.. en enää jaksa, luovutan. seuraavalle miehelle joka tulee baarissa mua iskee, niin olen vapaa, erittäin villi ja kaikin tavoin käytettävissä.

niin ja miksi ei olla erottu vielä? montaa kertaa olen yrittänyt jättää, sitten tulee puheet siitä miten hyvin meillä on asiat ja ongelmat saadaan korjattua jnejne, lupaa panostaa seksielämään ja huomioida mun haluja enemmän ja ennen kaikkea useammin. muistuttaa siitä että ei elämä ole pelkkää seksiä (olisi edes välillä... yhyhyyy) ja että harvat löytää samanlaista rakkautta kuin me... vähitellen alan kyllä tulla immuuniksi tälle. myönnetään, tarvitsen munaa.

5

317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rengastaja

      kuulostaa siltä että sun miehesi vaan on seksuaalisesti kylmä eikä tunne erityistä tarvetta sextailla ton enempää. näillä palstoilla kun vähä aikaa on seilannu niin tulee todettua sama asia yhä uudestaan: ihmisten halut eivät kohtaa. surullista ja ahdistavaa. mikä mahtais olla se taika millä toisensa löytäis ne ihmiset joilla on samantasoiset seksuaaliset halut?

      mutta sen mä olen ainakin huomannu että itsensä ja omien tarpeidensa kieltäminen ei onnistu. tai se onnistuu mutta se puute kasvaa ja jäytää koko ajan kunnes se käy kestämättömäksi. tän ei siis tarvii olla seksin puutetta vaan mitä tahansa muutakin mikä on toiselle osapuolelle olennaista, esim vapaus. pienissä asioissa kompromissin tekeminen onnistuu jos osan puutetta pystyy kompensoimaan jollain muulla tavalla (esim kosketuksen puutetta suhteessa voi koettaa korvata esim kosketuksella ystävyyssuhteissa tai henkisellä kosketuksella ) mutta täydellisesti nekään eivät toimi. mutta koska seksi on sulle elintärkeä asia et varmastikaan pysty korvaamaan sitä muuten esim itsetyydytyksellä. mulle semmosesta ainakin tulee vaan entistä kurjempi ja laiminlyödympi olo, koska se on mekaanista toimintaa josta puuttuu toisen ihmisen lämpö.

      olet yrittänyt puhua miehellesi joka ilmeisesti ei näe asiassa mitään ongelmaa. jos hänellä vähäinen seksin määrä ei ole ongelma hän ei ymmärrä mistä puhut eikä myöskään ymmärrä sinulle kertyvää seksivajetta. voithan tietysti vielä kerran yrittää keskustella ja vääntää asian rautalangasta, ja tehdä sen vieläpä esim sähköpostilla. asian sanominen kirjallisesti saattaa toimia jonkinlaisena herätyksenä. jos haluat pitää tuon suhteen ja olet miehesi kanssa yhtä mieltä siitä että teillä on oikeaa rakkautta ja toveruutta niin paljonko se merkitsee sinulle? enemmän kuin puuttuva seksi? tai onko olemassa joku muu ratkaisu jonka miehesi pystyy hyväksymään? ja ihan ennusteena sanoisin että ihmiselle, jolla seksuaalinen halukkuus jo suhteen alkumetreillä on noin pientä, se ei ainakaan tule ajan myötä lisääntymään.

    • hetero52

      Taitaa olla ukkos homo???

    • Ai,,,tuu,,,liii

      Harmi, olen itse samassa jamassa, voisin toki olla sulle "lähes mummo", mutta halut ne on minullakin, vanhalla. JOS voisin sanoisin ilman keskustelua (enää) lähe lipettiin. Olin 30v. aviossa kunnes siippa lähti autuaammille maille. Viimeiset noin kaheksan vuotta ilman minkäänlaista nautintoa. Hän oli sitämieltä että oon kylmä nainen, kyllä hänellä seisois, jos olisi OIKEA nainen aviovuoteessa, yritettiin, kunnes kyllästyin. "lastentakia" jatkoin. Aattelin mennyttä ja myönnän hukkan meni paljon ja kaunista. Nykyinen "tyytyy" isontamaan??penistään jollain hemmetin penispumpulla ja mielestäni kalu riittäis mulle, mutta pornosivut ja pumppu, siinä hänen ihanuus. Kerran pari viikossa on ihan normia, mutta enemmän tahtoo meikäläinen. Taistelen ja kattelen syksyyn, Älä sinä hyvä tyttö pilaa elämäsi nautintoja, Oottamalla turhaan!!

    • eri halut

      Meillä samanlainen tilanne, tosin olen itse nainen ja mieheni on se, joka haluaa lähes koko ajan seksiä. Minun puolestani voisin olla varmaan koko lopun ikäni ilman, en ajattele seksiä juuri koskaan ja olen onnellinen ilman sitä. Ainoa mikä surettaa on mieheni joka taasen ei ole onnellinen ilman seksiä. Rakkaus on kuitenkin tärkeämpää emmekä ole vielä rakkautemme vuoksi eronneet.

    • Oman käden kautta

      Masturboi ylimääräiset paineet pois ja nauti seksistä silloin kun sitä saat. Tai sitten eroat miehestäsi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3729
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2327
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2039
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1924
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      402
      1350
    6. 79
      1221
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      136
      1118
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1040
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1000
    Aihe