OVELA SIANPASKANLEVITTÄJÄ

Hirveä herätys

Niin, kun levittää paskaa öisin, ei ole väliä vaikka ei ihan sääntöjen mukaan meniskään, vai mitä? Miten muuten yöllä levitetty sianpaska haisee vielä aamulla koko Huittisissa? Koska tämä idioottimaisuus kielletään?

27

748

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tevvo

      Toiset tekee töitä silloinkin kun laiskat nukkuu, kyllä normaali ihminen on jo kuudelta täydessä työn touhussa.

      • mulkut

        ne yöllä töitä tekee.


      • xzzzzzzzzzzzzzzzz
        mulkut kirjoitti:

        ne yöllä töitä tekee.

        etkö tajua,ei tyhjästä mitään kasva


      • pierin sun nokkaan?
        xzzzzzzzzzzzzzzzz kirjoitti:

        etkö tajua,ei tyhjästä mitään kasva

        joo, tajuan.

        Vaan tajuatko sinä että sianpaska haisee tosi pahalta ja että se saastuttaa ja että muitakin, ympäristöä ja ihmisiä säästäviä lannoteita on olemassa?


    • Järkikäteen

      Se nyt on aivan sama jos ihmisen nenään paska haisee, mutta jos ihminen on itsekeskeinen pintaliitäjä niin toki kaikki asiat ottaa pannuun.

      Oletkohan ajatellut kun paskan hajua purnaat ,että siihen se sinunkin ruokasi todennäköisesti liittyy. Maitotuotteet, lihatuotteet, leipätuotteet, ja vaikkapa suklaa.

      Jos jotain näistä syö voi pitää päänsä kiinni ja antaa ihmisten harjoittaa elinkeinoansa rauhassa, on tiettävästi elämässä isompiakin asioita.

      • repel

        Siistiä hommaa tuo siansonnan levitys nykyään, multaimella ajelevat eikä roiski enää miten sattuu, ei haise läheskään niin paljon...tottakai ne koneet yöllä liikkuu, huittisissa on paljon suurtiloja joiden pelloilla pitää tapahtua kun on sen aika, huittinen on sikapitäjä, paska haisee välillä mutta haisee se muuallakin...


      • wwwwwwwwwwwwwwwwwwww
        repel kirjoitti:

        Siistiä hommaa tuo siansonnan levitys nykyään, multaimella ajelevat eikä roiski enää miten sattuu, ei haise läheskään niin paljon...tottakai ne koneet yöllä liikkuu, huittisissa on paljon suurtiloja joiden pelloilla pitää tapahtua kun on sen aika, huittinen on sikapitäjä, paska haisee välillä mutta haisee se muuallakin...

        On se parenpi, etta maajussit levittää paskansa pellolle, kun vaan ei lumenpäälle sitä heitä. Tässä olisi jollekkin kehittämisen paikka keksiä sika, joka ei paskanna ollenkaan.

        Enemmänkin pitäisi olla huolissaan, kun TSV:n valtonen heittää pirkanmaan jätevedet juomaveden joukkoon ihan luvan kanssa ja samalla finniksen kemikaalit. Turkulaisten mielestä se on nam nam hyvää, niin eihökän toi jos nenää kirpasee paskanhaju joskus ole vielä siedettävää eikä lannanhaju aiheuta ihmisille mitään vahinkoa


    • Veewee

      Onko se sianpaskanlevittäjä omistajana eräässä uusia autoja myyvässä liikkeessä omistajana??????????? Tuntomerkkinä helvetin iso tyhjä pää!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • taddaddada

      SIkapaska on aina huittisissa haissu ja haisoo...sikaparonit taitaa omistaa sevverta huittista ettei siinä oo sanavaltaa..

    • paska on paskaa

      Juu, siinäpä se, ne on staroja täällä huitsin nevadassa!

      Mutta kun ajat on vähän muuttuneet, tietoa tullut lisää ja uusia tapoja lannoittaa, ja vähemmän luontoa kuormittavia. Sitä paitsi, ei ne paskanlevittäjät ainakaan öisin käytä sitä multainta, multahan on kallista! Ja arvatkaa kuinka kallista ois hävittää sianpaska jollain muulla keinolla? Ei tässä kohtaa järki ja ympäristöasiat.

      Olen sitä mieltä, että sianpaskan levittäjä on ympäristörikollinen.

    • Maalla on mukavaa !

      Mikä se on ajanut ihmisen niin kauas luonnosta, ettei enää kestää näitä luonnollisia maalaistuoksuja, edes muutamaa viikkoa keväällä ja syksyllä. Ennenhän joka talossa oli huussi pihassa, pari lehmää, muutama possu ja kana ja hajut oli silloinkin.

      En ole maanviljelijä, mutta toivotan kaikille vasemmistovihreille ja muille nirppanokkaisille kukkahattutädeille hyvää matkaa kohti kaupunkia.

      Maalla on maaseudun tuoksut, sen ei pitäisi olla yllätys kellekään.

      Olen kyllä kuullut että prinsessat eivät käy kakalla ja että muumeilla ei ole peppureikää, mutta possut kyllä kakkivat ahkeraan.

      Lannan hajussa on tietysti eroja. Sianmakki on aika väkevän tuoksuista jos sitä vertaa imelään lehmänpaskaan. Broilerintuotoskin omaa omanlaisensa tuoksun.

      Jos asuu suomen sikaisimmalla alueella, niin totta maar siellä sianpaska haisee - on aina haissut ja tulee aina haisemaan.
      Lanta yksinkertaisesti on laadultaan erinomainen, suhteellisen ympäristöystävällinen ja erittäin luonnollinen lannoite.

      Lisäksi voin useita vuosia ulkomailla asuneena todeta, että makki kyllä haisee muuallakin ihan samalla tavalla, kun vaan erehdyt siltä kaupunki- tai rantalomaltasi ihan oikealle maaseudulle oikeaan aikaan vuodesta.

      Btw, todelliset hajusaastuttajat ovat näitä hajuvesillä ja partavedellä myrkyttäjiä. Ikinä en ole nähnyt kenenkään saavan astmakohtausta paskanhajun takia, mutta naisystäväni jolla on astma, on saanut useankin kohtauksen sen vuoksi, että jollakin on kaatunut koko pullo Dioria korvan taakse ;)

    • Totta puhut, maaseudun hajuja kun elämänsä haistelee on astmat sun muut vähemmällä....ja kyllä se sikatalous aika moinen työllistäjä on huittisissa ku ottaa mukaan kuljetuspuolen kaupat ja kivikylät sun muut korpelat...Huittinene on sikapitäjä jossa haisee sianpaska, itsekkin sitä tässä joudun haisteleen mutta en kyllä kehtaa naapuri yrittäjälle urputtaakkaan, muutan sitten vaikka äänekoskelle haisteleen paperitehdasta.

    • paska on paskaa

      BTW, olen saanut astmakohtauksen sianpaskanhajusta! Haju on aivan karmea jos sattuu menemään (vahingossa) ihailemaan kaunista luontoa liian lähelle sikatilaa, juuri kun levitys alkaa... onneksi ei ehditty kauas autosta!

    • röög

      Taitas olla kaikilla sikafarmareilla astma jos siitä astman sais :)

    • paska on paskaa

      Kuka on väittänyt, että ON SAANUT sianpaskanhajusta astman...? En minä ainakaan, kylla se mulla on ollut ihan lapsesta asti. Tosin lapsena asuin muualla, kaukana Huittisista, vasta täällä opin että kun on tarpeeksi lähellä lietteen levitystä, voi saada kohtauksen (jos jonkinlaisen :D ).

    • Helpolla olet päässy

      jos sianpaskan haju on mielestäsi hirveä herätys!
      Tiputa Sanel vitosta puhtaaseen rättiin ja laita se naamasi päälle.

      • kiitos neuvosta

        hei sä ootkin fiksu, tietysti levitän hajuvettä naamalleni! miksiköhän astmasille ei oo ennen kukaan näin hienoa neuvoa antanut?


    • bullshit

      No ketjun aloittajalla ei taida olla astmaa, ei ainakaan maininnut siitä.

      Taitaa vaan olla nirppainen kaupunkilaisnokka :D

    • paskaonpaskaa

      Viestin aloittajalla on astma ja eikös Huittinen ole kaupunki? Joten asunpa missä hyvänsä tätä sikalapitäjää, enkö ole kaupunkilainen?

      Nirppanokkaisuudesta en osaa sanoa.... en tykkää sianpaskanhajusta enkä sen vaikutuksista luontoon, teollisten sikojen paskasta siis, villisikojen paska on taas toinen asia, joten repikää siitä!

    • valivaliuijuijui

      Kaikki on paskaa, paitti kusi.

    • paskapylvään vartija

      Jos oot mielestäs kaupunkilainen tarttet varmaan uuden lääkityksen.
      Hallinnollisesti Huittisista tuli kaupunki -70 luvun lopussa, kun ns. kauppalat lopetettiin.
      Mutta kaupunki tämä ei kyllä ole ikinä ollut. Maalaispitäjä enemmänkin, pellotkin alkaa suoraan keskustasta, esim. Kiviranta.

      Nyt kun on vielä tullut tämä kuntauudistus, niin aika rouheeta ois mennä vaikkapa Kukonharjalaisen sanomaan itteensä kaupunkilaiseksi. Ja ihan kyllä Kanta-Huittisissakin on kyliä, mistä vaikkapa lähimpään kauppaan on 15 km.
      Kuulostaa aika kaupunkilaiselta, toden totta.

      Sianpaskan vaikutukset luontoon on kyllä pelottavia, sen myönnän. Sehän saa viljan kasvamaan ihan piruuttoman suureksi ja ravitsevaksi...

      Miten vaikeaa se on myöntää, että liete on kaikkein luonnonmukaisin lannoite. Sen sijaan teolliset lannoitteet eivät ole luonnonmukaisia... mutta onhan ne kivoja kun eivät haise.

      • paskaonpaskaa

        Tässä hyvä esimerkki miksi tämä viestittely ei ota täällä oikein onnistuakseen. Helvetinmoista VIHAA ja KIUKKUA toisten mielipiteistä! "vaihda lääkitystä" on aika käytty kommentti.

        Joo, ei me täällä kaupunkilaisuudesta mitään tiedetä, sitä vaan vihataan toisinajattelijoita, ei kestä polla ihmisten erilaisuutta kun ollaan niin sisäsiittoisia. Eli heippa vaan maalaiset, pitäkää hauskaa keskenänne!


    • uunomuuttaamaalle

      Kiitos ja heippa vaan itsellesi - mehän pidetään.
      Mitä serkumpi sen herkumpi :D

    • Pavel 196

      Ihan vaan tiedoksi, EU:n ja Suomen ympäristömääräyksien mukaan Suomessa ja muualla EU:n alueella lantaa ei saa käsitellä jätteenä vaan se on nimenomaan levitettävä pelloille.

      Mikäli haluat tutustua siihen, mikä olisi pelloille levittämisen eli lannoittamisen vaihtoehto, niin menepä tutustumaan rajan taakse Venäjälle missä yleisesti ottaen lietelantaa säilytetäan valtavissa altaissa ja salaa dumpataan mihin voidaan, jopa järviä ja jokia on sillä tuhotti eikä Itä-Merikään ole turvassa.
      Ai miksi - no siksi ettei tarvitse maksaa jätemaksuja.

    • Anonyymi

      Mielestäni ei ole kyllä mitään syytä kieltää. Rahahan siinä vain haisoo. Tuo työtä ja toimeentuloa pitäjälle, ja on merkki siitä, että karja kasvaa ja voi hyvin. Silloin kun paska lakkaa haisemasta, kaikki ei ole kunnossa. Kyllä näin on!

    • Anonyymi

      Paska lakkaa haisemasta, kun se kuivuu! Yöllä menen heittämään muutaman kuorman pintalevittimellä! Kannattaa siis levittää pyykit ulos kuivuun ny huittisisa! On aromikas haju luvassa!..

    • Anonyymi

      Onkohan sua lapsena hakattu, kun oot kakkinut vaippaasi?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1515
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe