Harmittaa

vaemo

Harmittaa, kun huomaan olevani mustasukkainen välillä, kun mieheni katselee muita naisia. Tiedän ettei siinä periaatteessa ole mitään pahaa, ja tietyssä määrin ok, mutta kun hänen päänsä tuntuu kääntyvän jatkuvasti joka suuntaan, kun ollaan esim. perheenä kävelyllä, ja välillä tytöt joiden perään vilkuilee ovat kyllä ihan lapsia. Hän ei sillon välttämättä kuule mitä hänelle puhutaan, menee sanoissaan sekaisin jne...

Onhan se kyllä koomistakin, mutta en voi sille mitään, että joskus sattuu, koska minua hän ei enää katso silleen, vaikka pidän kyllä itsestäni huolta, ja usein jopa laittaudun ihan mieheni takia. Seksielämä meillä on aika onnetonta ollut jo useamman vuoden, koska miestäni ei vaan kiinnosta. Olen yrittänyt puhua, olla puhumatta, pukeutua, ehdottaa uusia juttuja ym ym, mutta kun ei niin ei. Seksiä tällä hetkellä on pari kertaa kuussa, ja nekin pari kertaa on sellaisia lyhyitä sessioita yöllä pimeässä, ilman suurempia tunteiluja, tai kikkailuja.

En keksi mitään muuta, kun että mieheni ei vaan pidä minua enää haluttavana, ja siksi tuntuu pahalta nähdä kun hän kuitenkin katselee muita "sillä silmällä". Olen alkanut miettimään eroa, tiedän ettei mieheni sitä halua, mutta en ymmärrä miksi ei, kun silloin hänelläkin voisi olla mahdollisuus tyydyttävään seksielämään, ja sitä kautta parempaan parisuhteeseen.

Onko muita joilla samanlaisia ajatuksia/kokemuksia?

3

191

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Vinkkiä

   En tiedä, että onko sinulla takanasi yhtään aiempaa suhdetta, mutta jos on, niin minulla on sinulla hyvä vinkki, jolla saat miehesi ns. heräämään. Itse olen sitä mieltä, että rakkaudessa kaikki keinot ovat sallittuja ja silloin, jos toinen vaihtoehto on ero, ne kannattaa ehdottomasti käyttää. Minä kirjoitan tätä miehenä, jolla on nätti vaimo, joka rakasti / rakastaa minua kovasti. Olin kuitenkin samanlainen kuin tuo miehesi, eli katselin vieraita naisia ja se tietenkin häiritsi ja loukkasi vaimoani. Lisäksi seksi elämämme oli aika yksi puolista, kun vaimoni oli paljon aktiivisempi, kuin minä. Minua ei vain jotenkin kiinnostanut, vaikka olen ihan normaali mies, eli pidän seksistä. Meille tuli aiheesta riitoja ja vaimoni monesti puhui minulle asiasta. Asian esiin ottaminen oli minulle tietenkin myrkkyä ja vaikka se saikin minut toimimaan toisin, en mitenkään ratkaisevasti muuttunut, eli sydämessä ei tapahtunut mitään muutosta.

   Joskus, kun vaimoni sitten oli oikein pahoillaan ja loukattu, hän eräässä riidassa kertoi minulle, miten ihana ja huomaavainen hänen edellinen miehensä oli ollut. Hän kertoi, miten tuo mies osasi ottaa naisen ja pitää häntä kuin kukkaa kämmenellä. Hän katui sitä, että tuo suhde on nyt ohi. Hän suoraan sanottuna sanoi minulle, että tuo mies oli kyllä sata kertaa parempi rakastaja kuin minä ja teki kaiken minua paremmin. Mua sattui ihan hirveesti. Vaimoni myös ryhtyi ylistämään muiden naisten miehiä, kertoen mitä nämä naiset ovat heistä puhuneet. Miten upeita he kuulemma ovat sängyssä ja miten huomaavaisia jne.. Kaikki tämä sattui minua ja tajusin, että vaimoni huutaa rakkautta. Tajusin, että hän ei vain muuten vaan tahallaan halua minua vahingoittaa, vaan haluaa saada minut heräämään ja tajuamaan oman arvonsa. Tulin ihan sairaan mustasukkaiseksi ja arvaa mitä? Minä muutuin ja vaikka minua sattuu vieläkin ne puheet, en antaisi niitä pois, koska ne saivat minut muuttumaan, ne saivat minut ajattelemaan ja olin ansainnut tuon kohtelun.

   Koskaan en enää katse muita naisia ja minulla on kova tarve näyttää vaimolleni, että olen parempi kuin hänen exänsä ja parempi, tai ainakin yhtä hyvä kuin hänen naiskavereidensa miehet. Olen myös oppinut näkemään oman vaimoni arvon ja kunnioitan ja rakastan häntä nyt todella paljon. Muutos on siis tapahtunut sydämessäni, eli olen aidosti muuttunut, mutta se piti tehdä ensin hiukan kipeää. Minulla on viisas vaimo, ole sinäkin sitä : ) Muista kuitenkin, että et loukkaa liikaa, ettei miehesi mene ihan myttyyn, mutta älä missään tapauksessa ole liian helläkätinenkään : ))) Sinulle sanon nyt, että olet mitä ihanin ja mahtavin nainen. Olet nainen, jollaisen jokainen mies haluaisi itselleen, kaikki ovat sitä mieltä ja kaikki ihailevat / arvotavat sinua hienona ja kunnollisena naisena. Miesten katseet kääntyvät, kun he näkevät sinut ja moni varmaan näkee sinusta märkiä unia(heh). Aloita vaikka näillä sanoilla, kun kerrot miehellesi, että olet tyytymätön siihen, miten hän kohtelee sinua.

  • ap

   Kiitoksia vinkeistä! :) Otinpa ne sitten heti käyttöön, kun meillä tuli jälleen kerran vakavanpuoleista keskustelua seksistä, tai siis seksittömyydestä. En tiedä teinkö nyt vain enemmän hallaa tilanteeseen, kun kerroin että olen ajatellut erästä eksääni viime aikoina ja kuinka hän olikin hyvä mies monessa suhteessa. Huomaavainen, kohteli hyvin, halusi minua aina ja oli valmis kokeilemaan uutta... Mieheni kyllä loukkaantui todella pahasti (arvatenkin!), ja kysyi miksi haluan loukata häntä sanomalla tällasia asioita ääneen. Yritin selittää hänelle, että en halua loukata häntä, vaan saada hänet tajuamaan, että olen kyllästynyt olemaan itsestään selvyys. Pelkään kyllä, että nyt hän meni lopullisesti lukkoon! :/

   • Vinkkiä

    Niinpä niin. Juttu nyt vain on silleen, että sitä muutosta ei tule, jos miehesi tunne puoli ei koe mitään ravistelua aiheen suhteen. Me miehet voidaan joskus olla hyvinkin puhumattomia ja pussaamattomia tapauksia, eikä se tilanne taatusti korjaannut itsestään. Ainut keino, millä miehen saa heräämään, on se, että mies joko huomaa, että naisella olisi vientiä, tai se, että tajuaa jäävänsä huonommaksi jollekin toiselle. En usko, että teit mitään korvaamatonta vahinkoa miehellesi ja rakkauden osoittaminen sen kaiken kyllä korjaa, jos sitä nyt vähän sattui. Muakin sattuu vieläkin, jos mietin sitä mitä vaimoni minulle sanoi, mutta ihan oikeesti ansaitsin sen ja jouduin katsomaan peiliin.

    Juttele vähä sen miehes kanssa siitä tilanteesta ja sano, että rakastat sitä ihan hirveesti, etkä ikinä haluaisi vaihtaa kehenkään. Sano, että kaipaat vaan sitä hellyyttä ja rakkautta, jota olet saanut muissa suhteissa. Kerro, ettet voi elää liitossa, jossa ei ole rakkautta ja tunteita jne. Kyllä se siitä alkaa tajuta ja kyllä juttu on niin, että ei tilanne saa koskaan päästä siihen pisteeseen, että, olemme kumppaneillemme täysiä itsestään selvyyksiä. Kyllä siinä pitää pientä yritystä olla, jos meinaa sen toisen pitää. Hitsi kun maailma on täynnä miehiä ja naisia, jotka kyllä osaavat olla huomaavaisia ja osoittaa rakkautta.

    Tilanne on ollut sinulle hankala ja olet kokenut tulleesi loukatuksi. Jotain sinun oli / on sille asialle tehtävä, jos meinaat pitää suhteen kasassa. Tämä oli varmaan hyvä aloitus ja ellei miehesi tätä nyt sitten kestä, niin tilannehan on sitten aika toivoton. Hän on kylmä sinulle ja kun huomautat siitä, ei se auta mitään, vaan sama peli jatkuu. Kun sitten otit hiukan järeämmät aseet käyttöön, niin sitten hän menee lukkoon. Ellei se lukko siitä aukea, niin jatka shokki hoitoa : ) Ellet sitten halua elää loppu elämääsi kylmässä ja kuivassa suhteessa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   507
   2849
  2. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   294
   2312
  3. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   1957
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   1658
  5. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   335
   1614
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   86
   1220
  7. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   78
   1055
  8. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   70
   1018
  9. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   2
   903
  10. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   859
  Aihe