Miksi syöpää ei saa parantaa?

dokarin kattonu

Massimo Mazzuccon dokumentti siitä, miksi koululääketieteelle perustuva terveydenhuoltomme säteilyttää, paloittelee ja myrkyttää syöpään sairastuneen potilaan, vaikka tarjolla on jo kauan ollut useita tehokkaita menetelmiä syövän hoitoon. Elokuvassa esitellään kursorisesti seitsemän halpaa ja myrkytöntä tapaa päästä eroon syövästä – ja niistä yhdestäkään et kuule lääkäriltäsi.
Jopa 99 % potilaista paranee "vaihtoehtoisilla menetelmillä" täysin ennalleen, ja heidän muistinsa ja kehonosansa ovat hoidon jälkeen toimintakykyisinä tallella, päinvastoin kuin säteilytetyillä, leikellyillä ja kemomyrkytetyillä kohtalotovereillaan, joista selviää vain 10 %.

Elokuvassa esitetään silmiä avaava näkymä viimeisten sadan vuoden aikana tapahtuneeseen lääketieteen politisoitumiseen ja suuryrityistymiseen. Esittelyssä on myös, todistusaineiston kera, uusia havaintoja syövän alkusyystä ja kehityksestä – ja kyseiset havainnot poikkeavat tyystin perinteisen myrkkyhoito-, säteilytys- ja leikkelykoulukunnan syy- ja etenemisteorioista. Tämän nähtyään alkaa mitä luultavimmin nähdä muutkin ympärillään hoetut "itsestäänselvyydet" hieman eri valossa.

Elokuvassa esitellään Renè Caissen, Harry Hoxseyn, Maximillian Gersonin, Geerd Hamerin, John Beardin, Ernst Krebsin, William Lanen, Tullio Simoncinin ja joidenkin kansanperinteisen lääketieteen edustajien työtä sekä sivutaan tutkijoita, joiden tutkimustyö keksintöineen on jätetty koululääketieteessä täysin huomiotta.


http://www.uusinakemys.fi/2011/01/19/29-1-miksi-syopaa-ei-saa-parantaa/

Katsokaa dokumentti.

40

986

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • m . i ,,

      Katsokaa ja ihmetelkää, että voiko nykyaikana vielä olla niin tietämättömiä ihmisiä, että uskovat moiseen moskaan. Vaikuttaa aivan jonkin paranoidikon jutuilta.

      • Suomenkielinen tekst

      • Wrong

        Minulla oli rajusti suurentunut luomi,hankaantunut huomaamatta.Ihme sattuma kun se hävisi olemattomiin parissa kuukaudessa käytettyäni suuria määriä seleeniä,C-vitamiinia,E-vitamiinia ja E-epa-kalaöljyä.Yksikään lääketehdashan ei voisi patentoida tavallisia vitamiineja ja hivenaineita lääkkeeksi ja alkaa rahastaa niillä kuten lääkkeillä tehdään.


      • omainen
        Wrong kirjoitti:

        Minulla oli rajusti suurentunut luomi,hankaantunut huomaamatta.Ihme sattuma kun se hävisi olemattomiin parissa kuukaudessa käytettyäni suuria määriä seleeniä,C-vitamiinia,E-vitamiinia ja E-epa-kalaöljyä.Yksikään lääketehdashan ei voisi patentoida tavallisia vitamiineja ja hivenaineita lääkkeeksi ja alkaa rahastaa niillä kuten lääkkeillä tehdään.

        "Minulla oli rajusti suurentunut luomi,hankaantunut huomaamatta.Ihme sattuma kun se hävisi olemattomiin parissa kuukaudessa käytettyäni suuria määriä seleeniä,C-vitamiinia,E-vitamiinia ja E-epa-kalaöljyä.Yksikään lääketehdashan ei voisi patentoida tavallisia vitamiineja ja hivenaineita lääkkeeksi ja alkaa rahastaa niillä kuten lääkkeillä tehdään. "

        Tästä alkaa olemaan jo riittävästi tutkimustietoa, että ihmiset aiheuttavat itselleen syövän ja/tai maksa/munuais vaurion nauttimalla liian suuria määriä vitamiinivalmisteita, ne ovat silloin lähinnä myrkkyä keholle. Samoin eräs tunnetuimmista ravintovalmisteista on pitkään ollut seurannassa maksan tuhoaja, mutta vielä ei olla uskallettu julkistaa tuloksia ja moni tappaa itsensä tätä tietoa odotellessa.

        On siis paljon asioita jotka parantavat tai tappavat ja syöpä on siitä kiusallinen, että se on varsin monimuotoinen ja yhden yleispätevän lääkkeen löytäminen on lähes mahdotonta.


    • perusteluja kehiin

      Selkeytähän vähän tuota viestiäsi, mitä ihmettä tarkoitat? Siis nykyaikako kumoaa ihmisten henkilökohtaiset kokemukset? Sitäkö tarkoitat?

      Ja dokumentti, siis elävien ihmisten haastatteluko on moskaa? Millå perusteella? Perustele.

      Mikä on sinulle paranoidia? Totuusko? Koskeeko totuus noin kovasti?

      • perusteluja kehiin

        Tämä kysymykseni siis kohdennettu nimimerkille: "m . i ,,
        "


    • retg n,
    • Essiac

      On surullista ja järkyttävää, että syöpäklinikka ei kykene antamaan vaihtoehtoja, kun sytostaatit ei tehoa. On paljon onglemia, joiden vuoksi sytostaattien annossa suuria onglemia, ja se mitä pystytään antamaan, ei tehoa.

      Tilalle on vaan toinen toistaan vakavampia haittoja ja vaaroja aiheuttavat sytostaatit, ei tietokaan, että turvallisempia vaihtoehdoista edes voitasiinkaan puhua. Olen nyt tällaisen tien haarassa.

      Olen käyttänyt Essiac:ta, mutta ongelmaksi tulee, että paljonko sitä pitäisi käyttää akuutissa syövässä. Sitä en ole saanut selville, eikä täälläkään ole liikkunut ketään sellaista, jolla olisi siitä tietoa.

      Ihan poskettomia määriäkään ei ole oikein vara litkiä sitä. Nyt käytän 2*40 ml/päivä ja se tekee kuukausihinnaksi n. 200 €/kk.Olettasiin, että määrän tulisi olla suurempi.

      Ja toisaalta mietityttää sekin, et jos tuotetta on peukaloitu, että saadaan sille myyntioikeus, ettei olekkaan täsmälleen sama tuote, jolla se Rene Caisse syöpäpotilaita hoiti.

      Nämä kaksi kysymystä mietityttävät.

    • Ashkrag

      Jenkeissä käytetään vuodessa enemmän rahaa Kannabiksen vastaiseen probagandaan, kuin syöpä tutkimuksiin.
      Kannabishan tunnetusti parantaa syöpää.
      Syövänhoito maksaa Jenkeissä n. 50 000 dollaria per hoidettava potilas, ja jonkun laskelman mukaan kokonaisuudessa n. 50 miljardia dollaria syöpä tuottaa jollekki vuodessa rahaa.

      • hah hah haa

        "Kannabishan tunnetusti parantaa syöpää."

        No siinä on taas yksi huumehörhöjen propagandan uhri. Uskot varmaan joulupukkiinkin?


      • Ashkrag:lle
        hah hah haa kirjoitti:

        "Kannabishan tunnetusti parantaa syöpää."

        No siinä on taas yksi huumehörhöjen propagandan uhri. Uskot varmaan joulupukkiinkin?

        Siinä taas yksi hörhö puskasta huutelija. Vastauksesi kielii, että itse olet ulkona kuin lumiukko. Ei pitäisi tulla huutelemaan puskasta, jos asia on täysin tuntematon, kuten Sinulle on. Paras olisi pysyä siellä umpihuppeluksissa ja osallistua vasta sitten keskusteluun kun keskustelutaito on sillä tasolla, että voi keskustella. Tuollainen huutelu ei ole keskustelua koskaan nähnytkään.


      • hah hah haa:lle
        Ashkrag:lle kirjoitti:

        Siinä taas yksi hörhö puskasta huutelija. Vastauksesi kielii, että itse olet ulkona kuin lumiukko. Ei pitäisi tulla huutelemaan puskasta, jos asia on täysin tuntematon, kuten Sinulle on. Paras olisi pysyä siellä umpihuppeluksissa ja osallistua vasta sitten keskusteluun kun keskustelutaito on sillä tasolla, että voi keskustella. Tuollainen huutelu ei ole keskustelua koskaan nähnytkään.

        Sorri nimimerkki "Ashkrag", tuli katsottua nimimerri väärin. Piti olla "hah hah haa:lle.


    • :-?

      "On surullista ja järkyttävää, että syöpäklinikka ei kykene antamaan vaihtoehtoja, kun sytostaatit ei tehoa. On paljon onglemia, joiden vuoksi sytostaattien annossa suuria onglemia, ja se mitä pystytään antamaan, ei tehoa."

      Niin, surullista se on. Osa syöpätaudeista johtaa vääjämättä kuolemaan eikä sille mitään voida. Moni turvautuu luontais-/vaihtoehtoishoitoihin; ne varmaan
      tuovat lohtua ja ajatuksen, että jospa tämä auttaisi... Mutta kuten huomaatte, ei se luontaisbisneskään mitään hyväntekeväisyyttä ole, kun yrttitee maksaa 200 euroa kuukaudessa. Ettei vaan sielläkin puolella rahastettaisi sairaita....

      • Vääjäämättömät

        "Niin, surullista se on. Osa syöpätaudeista johtaa vääjämättä kuolemaan eikä sille mitään voida. Moni turvautuu luontais-/vaihtoehtoishoitoihin; ne varmaan
        tuovat lohtua ja ajatuksen, että jospa tämä auttaisi... Mutta kuten huomaatte, ei se luontaisbisneskään mitään hyväntekeväisyyttä ole, kun yrttitee maksaa 200 euroa kuukaudessa. Ettei vaan sielläkin puolella rahastettaisi sairaita.... "

        Hyvä -? ystävä, et taida todellisuudessa tietää, mitä syöpähoidot, tehottominakin maksavat? Se luku lähtee 2000 ylöspäin aina tuonne 7000 asti kuukaudessa, joten tuo heittosi 200 euroa on aika lapsellinen heitto.

        Ja noistakin, mainitsemistasi vääjäämättömistä kuolemaan johtaneista voitaisiin parantaa turvallisilla hoidoilla. Turhia kuolemia nekiin.


      • Kantsii tutustua

        "Niin, surullista se on. Osa syöpätaudeista johtaa vääjämättä kuolemaan eikä sille mitään voida. Moni turvautuu luontais-/vaihtoehtoishoitoihin; ne varmaan "

        Mihin perustat näkemyksesi, että osa potilaista joutaakin kuolla, jotka eivät siedä sytostaatteja tai sädehoitoa? Näin tuo lausahduksesi "osa syöpätaudeista johtaa vääjämättä kuolemaan eikä sille mitään voida," on tulkittavista Joihin ei tehoa nuo hirmumyrkyt, niin nekö joutavat mielestäsi kuolemaan, vaikka monilla heistä olisi täydellinen parantumisen mahdollisuus!

        Kuvittele, että potilaat, jotka on heitetty samanlaisella asenteella kuolemaan, kun sytostaateista ja sädetyksestä ei ole ollut apua, tai niitä ei ole syystä tai toisesta voitu antaa, lääketiede heittää ja on heittänyt heidät oman onnensa nojaan kuolemaan.

        Mutta esim. RENE CAISSE hoiti klinikallaan tuhansia ja tuhansia tällaisia kuolemaan tuomittuja syöpäpotilaita terveiksi. Samon teki myös HARRY HOXEY klinikoillaan.

        On käsittämätöntä, että julkinen terveydenhuolto on orjentoitunut lääketeollisuuden sanelun alaisuuteen. Jos näille potilaille tarjottaisiin näitä parantavia hoitoja, joiden hintakin olisi yhteiskunnalle vain murto osa tuosta lääketeollisuuden hinnasta, miksi vastustaisit tätä mahdollisuutta ihmiselämälle?

        Potilaskolleegoissani on mm. rouva, joka on saanut sytostaatteja yli 40 kertaa. Mieti, mitä se taloudellisesti yhteiskunnalle merkitsee? Jos ajattelee, että halvimmillaan yksi hoitokokerta maksaa n. 2000 € *45 = 90 000 €. Jos hänelle puolestaan olis tarjottu vaikka tuo 200 €:n luontainen kasvilääkininän mahdollisuus, hinta samalta 45 kuukaudelta olisi maksanut 9 000 € ja hän olisi mahdollisesti jo terve ja hyvässä kunnossa.

        Tuosta määrästä sytostaatteja hän oli jo hyvin heikossa kunnossa.

        Sinun kannattaa tutustua noihin Caissen ja Hoxeyn klinkoiden tuloksiin.


      • Vastuuntutonta...

        Minun syöpähoitoni maksaa 4285 € lääkkeiden osalta kuukaudessa. Eikä lainkaan taattua, että parantaa. Toistaiseksi vain ylläpitoa, eli sairautta pyritään pitämään pysähdyksissä paikoillaan.

        Taksimatkat lisäksi kuukaudessa 220 €.

        Kyllä olisin kiinnostunut minäkin vaihtoehtoisista muodoista, tuon elokuvan katsomisen jälkeen. Mutta tietoa ei saa, ei saa Suomesta ainakaan syöpäklinikoilta eikä syöpälääkäreiltä. Karmeaa boikotointia.


      • X|X
        Vastuuntutonta... kirjoitti:

        Minun syöpähoitoni maksaa 4285 € lääkkeiden osalta kuukaudessa. Eikä lainkaan taattua, että parantaa. Toistaiseksi vain ylläpitoa, eli sairautta pyritään pitämään pysähdyksissä paikoillaan.

        Taksimatkat lisäksi kuukaudessa 220 €.

        Kyllä olisin kiinnostunut minäkin vaihtoehtoisista muodoista, tuon elokuvan katsomisen jälkeen. Mutta tietoa ei saa, ei saa Suomesta ainakaan syöpäklinikoilta eikä syöpälääkäreiltä. Karmeaa boikotointia.

        Näin se vain on että parantunut potilas on lääketeollisuuden painajainen.
        Sekä nyt jo uskaltaisi väittää että meidän ruokaakin käsitellään ja tarjotaan se vaihtoehto joka ei ole paras vaihtoehto.
        Ja kaikki vain siksi että lääketeollisuuden omistavat tahot rikastuvat.
        Kannabis on muuten vapaata ainakin seuraavissa maissa Euroopassa.
        Venäjä, Tanska, Saksa, Sveitsi, Tsekit, Hollanti, Espanja, Portugali ja on muitakin, mutten muista.
        Suomeen sitä ei saa tuoda.


      • Kannattaja
        X|X kirjoitti:

        Näin se vain on että parantunut potilas on lääketeollisuuden painajainen.
        Sekä nyt jo uskaltaisi väittää että meidän ruokaakin käsitellään ja tarjotaan se vaihtoehto joka ei ole paras vaihtoehto.
        Ja kaikki vain siksi että lääketeollisuuden omistavat tahot rikastuvat.
        Kannabis on muuten vapaata ainakin seuraavissa maissa Euroopassa.
        Venäjä, Tanska, Saksa, Sveitsi, Tsekit, Hollanti, Espanja, Portugali ja on muitakin, mutten muista.
        Suomeen sitä ei saa tuoda.

        Mutta silloinhan se on EU:n vastaista. Jos sitä saa myydä jossain EU massa, silloin sen pitää olla vapaata myydä myös muissakin EU maissa, ja tavaran liikuminen pitäisi olla vapaata.

        Ja ainakin syövän hoitoon vaadin sitä vaikka muutoin en edes tupakkaan ja viinapulloonkaan koske, enkä kaljapulloon.
        Nyt pyysin levinneisyyskartoitus, kun sytkyt ei auta. Mutta kovin nihkeitä ovat.

        Röntgenkuvan lupasivat, että menen huomenna, mutta paskaako se röntgenkuva luustoon levinneisyyttä näyttää? No ei varmasti.


      • X|X
        Kannattaja kirjoitti:

        Mutta silloinhan se on EU:n vastaista. Jos sitä saa myydä jossain EU massa, silloin sen pitää olla vapaata myydä myös muissakin EU maissa, ja tavaran liikuminen pitäisi olla vapaata.

        Ja ainakin syövän hoitoon vaadin sitä vaikka muutoin en edes tupakkaan ja viinapulloonkaan koske, enkä kaljapulloon.
        Nyt pyysin levinneisyyskartoitus, kun sytkyt ei auta. Mutta kovin nihkeitä ovat.

        Röntgenkuvan lupasivat, että menen huomenna, mutta paskaako se röntgenkuva luustoon levinneisyyttä näyttää? No ei varmasti.

        Näin Kanadassa.
        Suomenkielinen teksti.
        http://www.youtube.com/watch?playnext=1&index=0&feature=PlayList&v=I0JcBo9iINs&list=PL6D2E58C1A7181E90


    • Mafian edessä

      Olen aina ymmärtänyt, että lääketeollisuus on härskiä toimintaa mutta tuo dokumentti avasi vasta silmät, että ýhän syvemmälle saastan suohon vajoaa silmissäni lääketeollisuuden menetelmät ja sidonnaisuudet.

      Aika erikoista on, että oli sitten vaiva kuin vaiva, niin melkein poikkeuksetta lääkärin vastaanotolta poistutaan resepti kourassa, jonka pitäisi jo herättää aika lailla järki-ihmisen ajatuksia, että missä mennään? Onko lääketiede enää aitoa lainkaan, vai onko sekin sotkettu tuohon saastan suohon, ja siltä näyttää, että lääketiede on täysin hampaaton lääketeollisuuden mahfian edessä.

    • Yliopistolliset

      Käsittämätöntä, miksi ei tutkimuksia tehdä esim. yhteiskunnan varoin, kuten yliopistotutkimuksina? Sielelähän pitäisi olla puolueetonta tutkimuskapasiteetiä tutkia juuri luonnon tarjoamia syöpähoitovaihtoehtoja, vai onko sekin saastutettu noilla lääketeollisuuden pimeillä voimilla, lääketeollisuuden mafialla?

    • sdffdssfdsf

      Jos tuo essiac tee olisi kusetusta, niin minkä takia esim. kyseisen rouvan syntymäpäiville saapui niin paljon porukkaa; kyseisellä uutteella parantuneita entisiä syöpäpotilaita? En jaksa uskoa että olisivat esimerkiksi näyttelijöitä. Ja kyllä netistä noita tavallisten ihmisten onnistumistarinoita kyseisen uutteen avulla löytyy englanniksi, jos kiinnostaa.

      • Viinan poisto

        Mutta kun se on alkoholiin uutettu, ja mun kroppani tulee mielettömän kipeäksi siitä alkoholista, niin mitenkäs alkoholin saa poistettua tuosta Essiac-uutteesta?

        Mullon reumakroppa, ja mun reuma ei siedä viinaa. Kudokset luut ja nivelet tulee hirveen kipeeksi.
        Haluisin silti Essiacta käyttää, mutta miten? Nyt pidin viikon tauon Essiac:sessa, ja kivut rauhottuivat, mutta sen sijaan syöpäkivut tas voimistuivat, niin että aloin jo huolestus, jouduin soittelemaan jo keskussairaalankin.

        Mutta taas olen Essiac:ta käyttänyt pari päivää, ja taas palasivat lihas ja nivelkivut.
        Nyt vain, kuka tietää, miten alkoholin saisi hävitettyä tuosta uutteesta, mahdollistai minunki käyttää tuota Essiac:ta.


      • Viinan poisto
        Viinan poisto kirjoitti:

        Mutta kun se on alkoholiin uutettu, ja mun kroppani tulee mielettömän kipeäksi siitä alkoholista, niin mitenkäs alkoholin saa poistettua tuosta Essiac-uutteesta?

        Mullon reumakroppa, ja mun reuma ei siedä viinaa. Kudokset luut ja nivelet tulee hirveen kipeeksi.
        Haluisin silti Essiacta käyttää, mutta miten? Nyt pidin viikon tauon Essiac:sessa, ja kivut rauhottuivat, mutta sen sijaan syöpäkivut tas voimistuivat, niin että aloin jo huolestus, jouduin soittelemaan jo keskussairaalankin.

        Mutta taas olen Essiac:ta käyttänyt pari päivää, ja taas palasivat lihas ja nivelkivut.
        Nyt vain, kuka tietää, miten alkoholin saisi hävitettyä tuosta uutteesta, mahdollistai minunki käyttää tuota Essiac:ta.

        Laitoin Essiac:ta kiehuvaan veteen. Poreilipa iloisemmen kuin vesi. En tiedä, kiehuiko samalla tehoaineet tehottomiksi, mutta viina siitä ainakin haihtui.


    • ....................

      ..huuhaa, huuhaa......................

      • ne on niitä hei hei

        No tuo ... huuhaan huutelija on taas yks puskanaivisteihin kuuluva mettäläinen, jolla ei ole kyllä siellä yälpäässä liikaa ainakaan mössöä, joka sais aikaan vähän järjellistäkin ajatuksen toimintaa.

        Jos ei tuosta dokkarista ymmärrä, niin ei voi sitten sanoa muuta kuin että "hei hei" ei paljoa järki päätä pakota.


    • Hmmmmh

      Helppohan se on hokea "huuhaa huuhaa" jos ei edes katso dokumenttia saati ajattele mitään itse..

      :D

    • ammuuuu

      Juuri siksi huutaa huuhaaaHUUUHAAA, kun on "dokumentin" (huom! sitaateissa) nähnyt. Kamerallahan voi tehdä ihan mitä vain; ei kai kukaan kuvittele, että kaikki painettu teksti, kaikki julkaistut kuvat, kaikki elokuvat ja videot, olisivat totta. Ei kai? Jos niin on, niin hassusti on asiat.

      Uskotteko, jos laitan nettiin kuvan, jossa lehmä lentää viljavainion yllä. Kuvatekstissä kerron, että tällainen mutaatio on kehitettu Takahikiän lehmälabrassa, ja siitä tulee nyt valtarotu, jonka etu on siinä, että se käy tiputtamassa maitolastinsa tilausten mukaan tilaajan maitohinkkiin.

      Se olisi ihan yhtä uskottavaa kuin "tuo "dokumentti".

    • Huuhaapöllö

      Jos luonnonlääkkeet eivät tehoa, miksi niitä on käytetty tuhansia vuosia eri kulttuureissa eri vaivoihin? Kaikkiko ihan humpuukia? Aika jännittävää.

      Tappava keripukki yksinkertaisesti parannettiin hedelmillä ja kasviksilla, jos joku muistaa.

    • ESSIAC:ista

      "Ystävät, entiset potilaat ja kiitolliset perheet anoivat Kanadan viranomaisilta Rene Caisselle oikeutta antaa lääkettä kaikille, jotka pyysivät sitä ilman, että olisi mitään uhkaa tai puuttumista viranomaisten taholta. Anomukseen kerättiin 55 000 nimikirjoitusta. Vuonna 1938 Ontarion hallitus jätti kolmen äänen enemmistöllä laillistamatta essiacin terminaalisyöpäpotilaiden hoitona."

      Entäs jos olisikin laillistettu?

    • historiaa

      Jo vuonna 1938 eli yli 70 vuotta sitten, silloisen lääketieteen valossa, tiedettiin, että aine on tehotonta.

      • Silloni tiedettiin

        Jo silloin tiedettiin, että Essiac toimii. Siitä kertoivat heidän kuolemaan heitetyt syöpäpotilaansa, jotka hoidettiin Essiac:ella tereeksi.
        Sanoppa, miksi ei toimisi?

        Nytkin Suomesta ja ympäri maailmaan käydään hakemassa noilta klinikoilta hoitoa. Klinikat, jotka on jouduttu siirtämään toiseen valtioon.


    • Saisipa rahaa

      Brasilia luontaishoitoloiden luvattu maako? Moni luontaishoitola on siirtänyt klinikkansa Brasilian puolelle, joissa kulkee asiakkaita kautta koko maailman, myös suomalaisia.
      Olisipa rahaa, oitis menisin sinne. Minä kun joutuisin palkaamaan vieläpä tulkin mukaan, siksi mun kustannukset olisivat tuplat. Tiedän kyllä muutaman lääkärin, jotka varmasti lähtisivät palkattuina mukaan ilomielin. Ovat niin paljon kiinnostuneita näistä klinikoidan tarjoamista luontaisista hoidoista.

      • X<>X

        Kannabis on vapaata Brasiliassa.


    • plain truth

      Brasilia, koska siellä pystyy toimimaan millaiset huijarit tahansa. Ei ole riittävän tiheää seulaa ja instanssia, mikä pystyisi katsomaan kuka on silmänkääntötemppujen tekijä ja kuka on oikealla asialla. Vähän kun rahan kulmaa vilauttaa, niin voi toimia vaikka millaisilla titteleillä.

      • silmänkääntökö?

        Se hyvä, että siellä voivat nämä hoitola toimia rehellisesti. Se että on huijareita, ei sulje pois etteikö olisi myös rehellisiäkin ihmisiä.

        Meillä ei sitten mielestäsi ole huijareita? Kyllä heitä on aivan riittämiin. Ja rehelliseltä toiminnalta huijareiden pelossa estetään toimintaluvat.


      • Meidän rehellisyys
        silmänkääntökö? kirjoitti:

        Se hyvä, että siellä voivat nämä hoitola toimia rehellisesti. Se että on huijareita, ei sulje pois etteikö olisi myös rehellisiäkin ihmisiä.

        Meillä ei sitten mielestäsi ole huijareita? Kyllä heitä on aivan riittämiin. Ja rehelliseltä toiminnalta huijareiden pelossa estetään toimintaluvat.

        Näkeehän sen jo meidän poliitikoistakin, miten "rehellistä" väkeä se onkaan? Kaiken aikaan on jos minkälaista lahjusta menossa. Vastikäänhän se euduskunan urheilu... mikä kerho se eduskunnan urheilukerho se olikaan, niin kavalsi rahoja 10 vuoden aikana, eikä kukaan, eikä mikään taho edes huomannut mitään. Sellaiseta se meidän sinsilmäinen rehellisyys on.


      • Köyhä Sukelainen
        Meidän rehellisyys kirjoitti:

        Näkeehän sen jo meidän poliitikoistakin, miten "rehellistä" väkeä se onkaan? Kaiken aikaan on jos minkälaista lahjusta menossa. Vastikäänhän se euduskunan urheilu... mikä kerho se eduskunnan urheilukerho se olikaan, niin kavalsi rahoja 10 vuoden aikana, eikä kukaan, eikä mikään taho edes huomannut mitään. Sellaiseta se meidän sinsilmäinen rehellisyys on.

        Muistan varsin hyhvin tuon Sukselaisen kavalluksen. Heinolan reumasairaalassa oli järkyttävän rikkinäisiä lakanoita, joita paikattiin. Minäkin osallistuin niin lakanoiden kuin päiväpeittojen paikkaustalkoisisin. Koko ajan irvailtiin, ettei Kansaneläkelaitoksella ole rahaa, kun se Sukselainen on niin köyä, että sen piti varastaa Kansaneläkelaitoksen vaat.


    • Anonyymi

      Lääketeollisuus on syövänhoidon tulppa. Monia tapoja hoitaa syövät on keksitty vuosikymmenten aikana, mutta kaikki toimivat hoidot on dumpattu teollisuuden vaatimuksesta. Syövänhoito on 158 miljardin bisnestä vuodessa, kun potilaiden ei anneta parantua.
      Tässä yksi esimerkki 30-luvulta: https://t.me/c/1706321080/408
      Rockefellerit ja kumppanit laittoivat keksijän elämän vessanpöntöstä alas, ostamalla viranomaiset tuhoamaan keksinnön. Tuttua puuhaa energia-alalta samoilta miljardööreiltä.
      Onneksi nämä hyvät keksinnöt ovat nykyään nousemassa tuhkasta ja noiden taustavaikuttajien valta on murtumassa.
      Kohta toivottavasti syöpiä aletaan parantamaan, potilaan kiduttamisen sijaan.

      • Anonyymi

        Onko sitä kentin konetta vain suoranelosena ?.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2640
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      91
      1976
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1511
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      933
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe