Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kivut (esim. rintakipu) osana ahdistusta / stressiä

Ahdistunut M83

Laitan tämän tännekin, kun en ole varma kumpaan tämä kuuluu (toinen on tuolla Pelot ja Jännitys -osiossa)

Moi,

Onko muilla hengenahdistusta / jatkuvaa rintakipua lähestulkoon aamusta iltaan kun on heikko periodi ahdistuksen kanssa?

Itsellä tätä on nyt jatkunut jo muutaman viikon, ja se on tosi ärsyttävää.

Tämä ahdistus on nyt iskenyt uudelleen pitkän ajan jälkeen (edellisen kerran se aiheutti unettomuutta ym. stressiä, muttei sentään rintakipua. Se hoidettiin masennuslääkkeillä kuntoon.)

Nyt olen joutunut olemaan tekemisissä enemmän tuttujen kanssa, joille haluan esittää jotain täydellistä tyyppiä, mikä nyt sitten ahdistaa. Pelkään totaalista paniikkikohtausta näissä tilanteissa, jolloin en todella tiedä mitä tapahtuisi (sairaala / sydäri mitä muuta?)

- Huomaan ajattelevani kaikenlaisia selityksiä, että en tapaisi näitä ihmisiä...

- Mutta siis ehkä eniten ihmetyttää tämä rintakipu, ja se lisää tietenkin ahdistusta, koska muistuttaa tästä jännityksestä ja siten lisää sitä. Kävin n. puoli vuotta sitten lääkärintarkastuksessa, missä tutkittiin sydän ym. eikä mitään löytynyt. (Silloin tuntui olevan stressistä johtuvaa rintakipua, mikä töiden helpotuttua hävisikin).

- Pari kaljaa auttaa huomattavasti, mutta krapulassa tämä on moninkertaisesti huonompi & kuolemanpelko on aika hirveä.

- Olen lisäksi huonossa fyysisessä kunnossa ja poltan.

1

680

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • masennuksesta toipuu

      Voi rassu. Mulla on toiseen kertaan paha masennus ja burn out. Olin uupuneiden kuntoutuskurssilla ja siellä tutkittiin kaiiki paikat, samoin oma lääkäri on tutkinut myös fyysisiä vaivoja. Kurssilla oli hyvät lääkärit ja materiaalit, suosittelen! Siellä tuli myös selväksi, että masennus ja uupumusoireisto aiheuttaa myös fyysisiä vaivoja milloin missäkin, ei välttämättä ole sydänvikaa tai muuta sellaista. Silloin kun ahdistaa, ruumis reagoi mielen pahaan oloon milloin mitenkin.

      Tilanteesi on tuttu minullekin. Sitä haluaisi olla vain, pingottamatta, omissa oloissaan. Toisaalta se lisää masennusta, koska meitä ei ole luotu olemaan yksin. Toivon, että jaksaisit olla oma itsesi näiden(kin) tuttujen kanssa. Itse uskaltauduin joskus avautumaan ja kertomaan todellisuuden. Kas vain: kullatun kuoren alla oli myös ongelmia, joita toinen ei ollut koskaan kertonut! Toisaalta sitä pelkää, että hylätään, ja sekin kuuluu masentuneen ja uupuneen taudin kuvaan.

      Ehkä lääkitys kannattaisi aloittaa uudelleen.
      Eli: välttämätttä sinulla ei ole sydänvaivaa, voi olla masennuksesta. Paniikkikohtaus ei aiheuta sydäriä, vaikak se tuntuu juuri siltä. Varaa itsellesi paperipussi ja jos kohtaus meinaa tulla, hengittele siihen, kunnes menee ohi.
      Muuten kaljasta: nousuhumalassa olet hyvässä kunnossa, mutta kalja vie aivoista viimeisetkin serotoniinit sekä kehostas B-vitamiinit, joten krapulassa olo on entistä pahempi.
      Kokeile käydä seurakunnassa, Jeesus poistaa kuolemanpelkosi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2277
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2093
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1417
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1384
    8. 52
      1278
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      63
      1221
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe