väljähkö pillu?

kulukuripoika

On tuota tähänikään tullu nähtyä monennäköistä ja kokoista myös monen tuoksuista tussua ja pillua,ja minua eniten miellyttää semmoinen vähän väljähkö isohuulinen turpea aikuisen naisen kunnon Vittu ja jos sen saa vielä posliinina ja valuvan märkänä niin mitä sitä 45 vuotias mies enää pillulta enempi vois toivoa,väljähkö vittu lotisee ja litiseekin niin kiihottavasti jotta.

22

1734

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lättyviikari, vittul

      Kyllä kiimaisesta pillusta kuuluu litinä. Liiallinen kosteushan aiheuttaa sen, että pipari saattaa tuntua isolle. Asentoja vaihtamalla se kuivuu ja tätsi löytyy:)

      MItäs mieltä olette vittujen hajusta? On sitä monenlaista hajupillua olemassa. Nyrkkisääntönä: mitä karvaisempi, sen pahemmalle haisee.

      Itselläni tulee kurkku kipeeksi pillua nuollessa. Karvaista "lattiamoppia" en ede nuole, mutta onneksi niitä ei ole vuosikausiin vastaan tullut.

      Synnyttäneillä on isot witut, varsinkin jos ko. nainen ei ole innokas liikkuja.

    • kulukuripoika

      Minä jokatapauksessa kiihotun jo ison pillun näkemisestä kun se kiimasena turpoaa ja helakka lohenpuna paistaa huulievälistä ja kirkasta kiimalimaa valuu ulos.

      • Anonyymi

        Hyvä


    • polkija poika

      Totta pakiset kulukuripoika,kyllä se turvoksissa ja märkänä oleva iso vittu vaan on jotenkin niin ihanan lutunen ja kiihottava,sitä kun nuolee ja imeskelee niin koko naama on märkänä pillulimoista,eikä se tarkota jos on iso pillu että nainen olis lihava,ihan samallatavalla niitä on isoja niin miehillä kuin naisillakin,ja se on höpöhöpö puhetta että pillu suurenis paljosta nussimisesta tai synnytyksestä,se on venyvää tavaraa ja kyllä vetäytyy.

    • ison iita

      No onpa ihana tietää että meillä iso torttuisilla naisillakin on faninsa,itse olen synnyttämätön laihahko urheileva 32 vuotias nainen ja minun "tuutti" on tosiaan iso ja turpea,ja kaikenlisäksi kun kiihotun niin mehut valuu reisiä pitkin ja monesti olen miettinyt että tunteekohan kundit mitään kun ne nussii väljää pilluani joka on vielä märkä kuin suonsilmä ja kitka on pientä,vieläkin vähän noloilen näyttää rönttöstäni miehille,mutta tämän aloittaja valoi minuun vähäsen itseluottamusta,kiitos siitä.

      • ?

        Mistä sinä tiedät, että sulla on iso? Siis tietysti näet huulet yms. ja tiedät että ne on isot ja turpeat, mutta mistä voit tietää että itse vagina on iso? Miten olet sen mitannut, vai onko sulle miehet sanoneet, että "ompas iso"?


      • Anonyymi

        Se on oikein hyvä naisen makuinen mehevät pillut


    • asdffds

      Vai että piti vielä kolmannellakin nimimerkillä kirjoitella samaan lankaan ja kiitellä itseäsi omasta kirjoituksestasi? Huh.

      Käy vaikka välillä ulkona.

    • ropakantaa.

      Ei ylisuuria pilluja ole olemassakaan on vain pikku pippelisiä miehiä,ja hyvät veljet onhan teillä sormet ja kieli pippelin lisäksi ja varpaat kanssa.

    • kokemuksen rinta-ään

      Tiukka on jotenkin yliarvostettua tavaraa , vaikka väljähköä on mukavampi nussia koska silloin nautinto kestää kauvemmin kun pystyy naimaan huomattavasti rennommin ettei tarvii pelätä heti laukeevansa niinkuin tiukkaa pannessa,ja nainenkin kerkijää saada useampia orgasmeja, näin se on poijjaat,uskokaa kun kokenut kertoo.

    • auvo the dick man

      väljähkö pillu hyvin yleinen naisilla

    • himokas-

      itselläni on aika löysä pillu. Hyvä, että on sellaisiakin miehiä jotka tykkäävät. Tälläkin hetkellä kiimanesteet valuu pitkin reisiä, kun ei kukaan ole minua nuolemassa.

      • calzzu

        Väljäpilluinen nainen on todella kiihottava!


      • Anonyymi

        Hienoa ja mehevät pimpsaa


    • kireen ystävä

      Synnyttäneillä on isot vitut yleensä, ja syntyvyys sen kun kasvaa, eli vitut isonee!! Mitä nuorempana nainen synnyttää, sen isompi pillu sillä on, ja siksi itsetuntovajausta ja pentu tehdään nuorena luuserin siittämänä.

    • tim24

      Pillu, pimppi, vittu, pimpero, tuhero, kyrpä ...jne, anteeksi häiriö, kokeilin vaan, montako alapään sanaa menee sensuurin läpi. Suomi24 näköjään ottanut automaattisensuurin käyttöön :P

    • Anonyymi

      Puhut asiaa

    • Anonyymi

      Vanha +80 leskianoppini antaa välillä ihanaa kiimaista väljää vittuaan, ja nautin täysillä!!!

      • Anonyymi

        Tuon nussiminen on niin kiihottavaa,vanha pillu auki suuren kyrvän aukaistua pillun🥰


    • Anonyymi

      Ainakin syövän sädehoidot tekee vitun väljäksi, jos on joku alapään syöpä ja siihen hoidot. Pillu lässähtää ja nainen menettää naiseutensa. Saaneet hpv:n oman tai kumppanin holtittomasti seksikäyttäytymisestä.

    • Joskus minulla oli tyttöystävä, joka lärrisi poikkeuksellisen paljon kun häntä nai takaapäin. Oli synnyttänyt mutta en musta että pillu olisi kovin väljä ollut. Ihana pillu naida ja se äänimaisema, maiske ja lärinä jäänyt mieleen. Tuntui kivalta munanvarressa.

      Pilluun saa mukavasti lisää painetta kun työntää pepputapin kakkosluukulle, jos on vähän synnytyksissä venynyt.

      Mutta monesti olen sanonut. Ihanat aikuiset naiset on parhaita ja tykkäävät saada lastit sisään. Rn muista koskaan että pillun "väljyydestä" olisi kyydit jäänyt saamatta.

    • Anonyymi

      Synnyttäneet naiset tietää mitä haluaa eikä ujostele vittuaan. Toisin on tiukkojen kokemattomien kanssa.

      Monesti vieras kyrpä rupeaa maistumaan synnytysten jälkeen. Vaimo rupesi antamaan vieraille ensimmäisen raskauden aikaan. Sanoo että tuolloin tajusi vitun olevan nauttimista varten.

      Väljyys lisää vaan nautintoa. Vitulla voi kunnolla leikkiä.

    Ketjusta on poistettu 43 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2539
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      198
      2254
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      59
      2248
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      176
      1752
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1277
    7. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      9
      1263
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1233
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe