Agios Nikolaos ja Miramare hotelli

lomailemaan

Millainen paikka Agios Nikolaos on? Onko kenelläkään kokemusta Miramare hotellista?

40

9372

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hasa7

      Venäläisten suosima paikka.

    • tykästynyt kokonaisu

      Venäläiset suosii monia kohteita niinkuin muutkin kansallisuudet.
      Ag on hyvä mesta. Oli jo -80 luvulla mutta nyt matkanjärjestäjät tykkää tumpata, keskittää tuonne Hanian ja lentokentän läheisyyteen. Viikko sujuu mukavasti kohteessa mutta tarmonpuuskan iskiessä kantsii vuokrata auto (noin 30e vrk) ja ajaa vastarannalle tai mitä mieleen tulee. Satamasta lähtee myös sopuhintaisia aluksia lähisaarille jos meri ja vesi kiehtoo. Kohteessa on "syvän järven " ympärillä lukuisia tavernoja joissa kaikissa on hyvät eväät ja järvi iltahämärässä ratevan viehättävä.Hotelli on pienen kävelyn päässä keskustasta, tai dolbuksella pari minuuttia. Sieltä löytyy rivarin pätkää tai eri kokoisia huoneratkaisuja. Taso on tähtien mukainen. Laadukas valinta.

      • outoajuttua

        Siis mistä sinä kirjoitat? Turkista vissiin. Mille ihmeen lähisaarille? Ei Agios Nikolaoksessa ole lähelläkään mitään muita saaria.
        Mikä on dolbus? Sellaista en ole tavannut Kreikassa ikinä?


      • outoajuttua kirjoitti:

        Siis mistä sinä kirjoitat? Turkista vissiin. Mille ihmeen lähisaarille? Ei Agios Nikolaoksessa ole lähelläkään mitään muita saaria.
        Mikä on dolbus? Sellaista en ole tavannut Kreikassa ikinä?

        Spinalonga.


    • Yannisman

      Vieraista 90 % venäläisiä eli jos nauttii kovaäänisestä kälkätyksestä aamiaisella, lounaalla ja päivällisellä niin avot. Lisänä vielä röyhkeä käytös kaikissa mahdollisissa tilanteissa eli etuilevat ruokailussa, eivät odota pöytiin ohjausta ja sivistyneesti nauttivat esimerkiksi suoraan jäätelöbuffasta omalla lusikalla sekä jäävät mehukoneelle lippaamaa nestettä kitaan. Paikallisten mukaan venäläiset omistavat alueelta yhä enemmän maata, hotelleja sekä kansoittavat lännempänä olevaa luxusaluetta. (suomalainen on varmasti kännissä ulkomailla idiootti, mutta jokainen joka on vähänkään matkustanut tietää mitä tarkoittaa itänaapurin käytös buffassa )

      Hotellin yleiset alueet ja huoneet on siistejä ja henkilökunta pääosin ystävällistä, ajoittain ravintolan henkilökunnalla oli pinna kireällä pöytiin päättömänä rynnivien asiakkaiden kanssa. Illalla baarissa elävää musiikkia eli pianisti soittelee & laulelee ikivihreitä. Maisemat suoraan merelle ravintoloista. Hotellissa on oma minimarketti myös. Korkeuserot suuria ja portaita paljon, jos on huono kunto tai polvet kehnot niin voi ottaa lujille kapuaminen. Lastenrattailla aika mahdotonta liikkua sulavasti kompleksissa. Väkeä on ja ääntä piisaa, eli ei rauhaa rakastavalle.

      Kaupungista löytyy perus krääsäkaupat turistien tarpeisiin, mutta myös merkkiliikkeitä ja urheilukauppoja, ravintoloita jne. Myös pari turkisliikettä :D

      • höpöhöpö...

        Ei kiat Miramareaa ole all inclusive?


    • matkaopas vastaa hah

      Ylläpidon mutumutu juttua. Minäpäs olen huomannut että Vilnassa on 110 % enkkuja ja kaikkihan tietävät mitä sikoja ovat.

      Agios Nikolaos ja MiraMare oli aloittajan määrittelemä kysymys. Mitä tuo lätinä maisemat merelle tarkoitaa. Myöskin kohde on hillitty verrattuna noihin muihin. AG ja MM on kumpareella joten korkeueroja löytyy ,mutta ne on helposti kuljettavia. Varsinaisia portaikkoja on hyvin vähän. Polut nousee sopuisasti,rattaiden työntäminen ei ongelma.

    • hhahah

      Varsinaisia porttaikkoja vähän ? ootko sä edes ollut tuossa hotellissa. Eihän siilä muuten pääse hotellialueelle edes etenemään.. hissit eivät vie esim. eläkeläisiä ovelta ovelle ja kun rappusia joutuu kulkemaan niin liikuntarajoitteisille paikka ei todellakaan sovellu. Varmasti nuorille ja hyvä kuntoisille Miramare soveltuu paremmin noiden kulkemisten suhteen. Lätinä maisemat merelle tarkoittaa että hotellista on maiset merelle.. Et ole liioin tainnut äidinkielen tunneilla olla jos et ymmärrä mitä "maisemat merelle tarkoittaa". Monet arvostavat ja ovat valmiit jopa maksamaan merinäköalasta, mutta taidat itse olla sen verran juntti ettet moisista piittaa. Useiden vieraiden kesken juttelimme, että venäläisiä kohteessa on aivan liikaa, oli myös muiden kuin suomalaisten mielipide.

    • ei vieraiden ajatus

      Monet haluaa rantaan ja merta näkyviin. Tietysti voidaan markkinoida merinäkymää jos hotelli on rinteessä ja meri näkyy. Mutta tuon näkee jo gooklen kartakuvasta että matkaa rantaan on. Kyllähän sieltä purjeveneiden mastot näkee ja vettäkin toki. Portaita tietty kun rinteessä on mutta kiertämällä muutania metrejä niin yhtään rappua ei tarvi ranpata..
      Mikä painajainen nuo venäläiset on. Enempi eräät muut sikailee ja meluaa.
      Ellei hyväksy muita ei kannata mennä isoon hotelliin vaan tyytyä Visbyn yksiöön.

    • ryssäceparitaipersu

      voisin olla 100% varma että äänestit vaaleissa persuja

    • ylläpito erehtyi taa

      En toki. Minä äänestin Amelienn tyyppiä. Koska minusta hän on ihan alaarvoinen kirjoittaja niin päätin piristää tuota epäonnen soturia.

    • Yannisman

      Kappas vaan, Vai matkaopas..vai trollaatko täällä ihan piruuttas kun oot käyny kohteessa ennen jatkosotaa? Onkohan sinulla ollut Miramaressa se ikkuna seinään päin vai vain kuution kivi lapsena hiekkalaatikossa? Jos kerran Miramare on sinulle tuttu niin leijumallako olet kulkenut rinteeseen sijoitettua aluetta ylös ja alas..tuliko mieleen että hotellin 800 huonetta ei ole kaikki siinä respan ja ravintolan ympärillä? Esimerkkinä italialainen eläkeläisseurue oli oman matkanjärjestäjän toimesta sijoitettu huoneisiin josta oli 76 rappusta respaan, helppoo kulkee jos on 30 astetta lämmintä ja ikää 70, eikö totta?
      Miramaren pääravintolasta, aulabaarista, sekä ala-altaalta on avoin merinäköala ja se on myös hotellin parhaiden huoneiden myyntivaltti.
      Venäläiset ei oo sen kummemmin painajaisia kuin mitkään muut kansallisuudet, mutta kuten aiemmin kerroin, omin silmin nähneenä ja kokeneena he olivat ainoa kansallisuus joka käyttäytyi tuolla edellämainitusti. Mutta kuten sanoin, jos tykkäät että joku litkuttaa omalla lusikallaan jäätelöä mitä olet menossa ottamaan, niin siittä vaan sekaan, ko. mesta on sillon oikea paikka. :)

    • hupaisa hurtta

      Hyvin markkinoitu. Kun on iso alue kyseessä niin aina sieltä joku kolo löytyy mistä meri näkyy. Matkan tilaajan kannalta on tärkeä selvittää mihin joutuu
      pohjakuvan perusteella. Tuo Hasa 7 heittämä tärkeä tieto ei paljoa auta.
      Eikä nämä muutkaan ylläpidon jutut paljoa valaise. Enempi tärkeätä akalle,joka vällillä on Matti tai muuta potaskaa, on haukkua ihmisiä junteiksi ja selostaa paatoksella hiekkalaatikon sisältöä.. Ehei pihlajainen,tietty tyhmyys tulee julki.
      Mutta palataan joskus aiheeseen

    • sivistys kaukana

      Taivas varjele. Täällähän on meno kuin matkaopaslehden sivulla.
      On siinä päätoimittaja moden valinnut. Soneran nyt ymmärtää ruotsalaisvetoinen operaattori niin hurrit on kova sana

    • Kesällä Miramareen

      Onko kellään kokemusta deluxe huoneistosta omalla altaalla Miramaressa?

    • Thelea

      Omaa kokemusta Agios Nikolaoksesta, 2 matkaa sinne tehtynä (hotelli tosin Hermes).

      Elikkä, Pohjattoman järven rannalla on paljon ravintoloita, itse suosittelen Evannaa (kodikas, ei liian kallis, hyvä ruoka, ja toisen reissumme aikana siellä pyöri kaksi kissanpentua, joita tarjoilijat aluksi hätisteli, mutta kun huomasivat että turistit (etenkin lapset) tykkäsi, niin antoivat olla.

      Semi-submarine -reissua kannattaa kokeilla, voi päästä näkemään merikilpikonnia (me nähtiin 1). Mukana oli ainakin silloin meribiologi, joka selosti englanniksi siellä nähdyistä otuksista yhtä sun toista. Ja spinalonga Knossos nyt pitää käydä katsomassa kun siellä on. Spinalongaan on retkiä varattavissa useistakin pisteistä ympäri satamaa, toisilla kuuluu lounas ja opastus, toisilla toinen ja joillan ei kumpaakaan, matka vain.

      Miramaresta muuten ainoa kokemus on kun sinne jätettiin lomalaisia, jos nyt oikein hotellin muistan. Oliko se korkealla paikalla kaupungin laidalla oleva? Jos oli se, niin hienolta näytti ainakin ulkoapäin. En tiennytkään noista omista altaista. Hermesissä oli vain merivesiallas "parvekkeella", mutta olipahan lähellä keskustaa...

      Lämpöä oli 35 astetta (edellisviikolla oli oppaan mukaan mennyt 40 rikki, tämä elo-syyskuun taitteessa), ei satanut, eikä juuri pilviä.

      Kannattaa muuten kokeilla jalanpuhdistajakaloja :D tuntuu jännältä, mutta jalat oli pehmoiset monta viikkoa. Varsinainen aika taisi olla 20 min, mutta jos oli vähän asiakkaita, sai olla vähän pidempään (houkuttelemassa muita).

    • yksin edullisesti

      Minua kiinnostaisi kannattaako deluxe-huoneesta (ilman omaa allasta) maksaa 70 euroa enemmän kuin tavallisesta huoneesta? Onko deluxe-huoneet lähempänä respaa, ravintolaa ja uima-allasta? Onko niistä parempi näköala? Aurinkomatkat kertoo vain, että ovat uudempia.

      Entä kannattaako satsata 70 euroa ultra all inclusiveen vaiko tyytyä tavalliseen all inclusiveen? Mitä tarkoittaa käytännössä promium-juomat?

      Huhtikuussa tuonne olisi yksin matkustavalle edullisia lähtöjä, koska yksin matkustavalta ei peritä lisähintaa.

      Utelias

      • yksin edullisesti

        Bungalow-huoneissa on esitteen mukaan merinäköala mutta de luxe -huoneissa merinäkymä? Miten näköala ja näkymä eroavat Miramaressa?


      • ihanokmiramare
        yksin edullisesti kirjoitti:

        Bungalow-huoneissa on esitteen mukaan merinäköala mutta de luxe -huoneissa merinäkymä? Miten näköala ja näkymä eroavat Miramaressa?

        Viime vuonna huhtikuussa huhtikuussa varasin matkan Miramareen, piti olla Bungalow, mutta AM ilmoitti, että majoitus vaihtuu delux huoneeseen. Bungalowit olivat vasta talven jäljiltä siivouksen alla. Bungalowit sijaitsevat alempana lähellä rantaa, kun taas Delux huoneet ylhäällä vuorenrinteellä, jossa todella oli upea merinäkymä vuoristoineen, Bungalowissa merinäköala siis suppeammassa kaavassa, ainahan ylempää näkyy kaikki paremmin:)

        Delux-huoneet olivat erikokoisia, itselläni oli tosi iso, iso erillinen eteinen, jossa divaani. Naapurihuone oli taas yksi iso huone ilman eteistä. Rappusia tosi paljon, ei todellakaan sovellu huonojalkaiselle ko. huoneet. Bungalow-alueella maasto tasaisempi, mutta hotellin altaille ja ravintoloihin paljon rappusia.

        Omalla uima-altaalla olevat huoneistot olivat osa aika kurjalla sijainnilla, ei mitään yksityisyyttä, kuka sitten tykkää maksaa pienestä lätäköstä..kamalaa pulputusta ainakin pitivät osa huoneiden altaista, ei siis herkkäuniselle myöskään.

        Hotellialue on valtava, löytyy mm. kesäteatteri. Osa huoneista kaukana päärakennuksesta. Uima-altaat oli ok, upeat näkymät. Siistiä kaikenkaikkiaan. Joku jo mainitsikin venäläisistä, ja niitä tuntui riittävän. Päivät taisivat kyllä vuokra-autoilla käydä saarta kiertämässä ja shoppailemassa.

        Ruokailuista..ruoka ihan ok, mitään ihmeitä ei kannata odottaa. Päivällinen oli joinain päivinä aika suppea, välillä taas parempi. All inclusivea en ottaisi, ei välttämättä hintansa väärtti. Nahistunutta pizzaa "snacksinä" tarjolla koko päivän.. ja kannattaa asennoitua venäläisten elämänmenoon, osa käyttäytyy todella asiattomasti, esim. jälkiruokapöydällä oli mansikkakakkua, josta eräs venäläisnainen otti päältä joka ikisen mansikan. Lastaavat lautaset täyteen ruokaa, josta närppivät vähän ja hakevat taas uutta, tietysti muita ohitellen.

        Kaupunkiin hotellilta kävelymatka, autotien vierustaa pitkin. Hyvin pieni kiviranta hotellin alapuolella. Kiva kahvila löytyy myös rannan tuntumasta. Jos menisin uudestaan, niin valitsisin kyllä toisen hotellin lähempänä keskustaa ja paikallaista elämänmenoa. Näköalasta ja huoneesta 9 .Muut elementit 8-.


      • lakitte
        ihanokmiramare kirjoitti:

        Viime vuonna huhtikuussa huhtikuussa varasin matkan Miramareen, piti olla Bungalow, mutta AM ilmoitti, että majoitus vaihtuu delux huoneeseen. Bungalowit olivat vasta talven jäljiltä siivouksen alla. Bungalowit sijaitsevat alempana lähellä rantaa, kun taas Delux huoneet ylhäällä vuorenrinteellä, jossa todella oli upea merinäkymä vuoristoineen, Bungalowissa merinäköala siis suppeammassa kaavassa, ainahan ylempää näkyy kaikki paremmin:)

        Delux-huoneet olivat erikokoisia, itselläni oli tosi iso, iso erillinen eteinen, jossa divaani. Naapurihuone oli taas yksi iso huone ilman eteistä. Rappusia tosi paljon, ei todellakaan sovellu huonojalkaiselle ko. huoneet. Bungalow-alueella maasto tasaisempi, mutta hotellin altaille ja ravintoloihin paljon rappusia.

        Omalla uima-altaalla olevat huoneistot olivat osa aika kurjalla sijainnilla, ei mitään yksityisyyttä, kuka sitten tykkää maksaa pienestä lätäköstä..kamalaa pulputusta ainakin pitivät osa huoneiden altaista, ei siis herkkäuniselle myöskään.

        Hotellialue on valtava, löytyy mm. kesäteatteri. Osa huoneista kaukana päärakennuksesta. Uima-altaat oli ok, upeat näkymät. Siistiä kaikenkaikkiaan. Joku jo mainitsikin venäläisistä, ja niitä tuntui riittävän. Päivät taisivat kyllä vuokra-autoilla käydä saarta kiertämässä ja shoppailemassa.

        Ruokailuista..ruoka ihan ok, mitään ihmeitä ei kannata odottaa. Päivällinen oli joinain päivinä aika suppea, välillä taas parempi. All inclusivea en ottaisi, ei välttämättä hintansa väärtti. Nahistunutta pizzaa "snacksinä" tarjolla koko päivän.. ja kannattaa asennoitua venäläisten elämänmenoon, osa käyttäytyy todella asiattomasti, esim. jälkiruokapöydällä oli mansikkakakkua, josta eräs venäläisnainen otti päältä joka ikisen mansikan. Lastaavat lautaset täyteen ruokaa, josta närppivät vähän ja hakevat taas uutta, tietysti muita ohitellen.

        Kaupunkiin hotellilta kävelymatka, autotien vierustaa pitkin. Hyvin pieni kiviranta hotellin alapuolella. Kiva kahvila löytyy myös rannan tuntumasta. Jos menisin uudestaan, niin valitsisin kyllä toisen hotellin lähempänä keskustaa ja paikallaista elämänmenoa. Näköalasta ja huoneesta 9 .Muut elementit 8-.

        Olemme viikon päästä lähdössä kyseiseen hotelliin ja olisin kysynyt edelliseltä kirjoittajalta, hänen kokemuksensa perusteella, että kuinka pitkiä nuo välimatkat hotellialueella suunnilleen ovat? Meillä on bungalow majoitus ja pieni lapsi mukana. Itse jaksamme kyllä rappusia kivuta, mutta mietin huoneen vaihtoa hänen vuokseen. Entä kuinka pitkään tien vierustaa pitää kävellä, kun kaupunkiin haluaa, meillä kun on vielä rattaat mukana. Lapsi ei siis muutoin enää tarvitse rattaita, mutta kaupungin vilinässä ajattelin , että hänen on helpompaa ja turvallisempaa olla rattaissa. Miten uima-altaat(yleiset), luin, että niitä on useampia? Missä niistä kannattaa päiväänsä viettää? Entä ranta hotellin kohdalla, onko ok?


      • ihanokomiramare
        lakitte kirjoitti:

        Olemme viikon päästä lähdössä kyseiseen hotelliin ja olisin kysynyt edelliseltä kirjoittajalta, hänen kokemuksensa perusteella, että kuinka pitkiä nuo välimatkat hotellialueella suunnilleen ovat? Meillä on bungalow majoitus ja pieni lapsi mukana. Itse jaksamme kyllä rappusia kivuta, mutta mietin huoneen vaihtoa hänen vuokseen. Entä kuinka pitkään tien vierustaa pitää kävellä, kun kaupunkiin haluaa, meillä kun on vielä rattaat mukana. Lapsi ei siis muutoin enää tarvitse rattaita, mutta kaupungin vilinässä ajattelin , että hänen on helpompaa ja turvallisempaa olla rattaissa. Miten uima-altaat(yleiset), luin, että niitä on useampia? Missä niistä kannattaa päiväänsä viettää? Entä ranta hotellin kohdalla, onko ok?

        http://www.miramarecrete.gr/resort-agios-nikolaos-crete/photo-gallery-greece.aspx#1

        Hei, tuossa linkissä hotellin nettisivuilla kuva hotellialueesta. Oikealla puolella sijaitsevat ne Bungalowit. Kuva varmaan kertoo enemmän kuin sanat, että välimatkat on pitkiä. Esim. suurin allasalue, jossa ainoa lastenallas, sijaitsee ylhäällä keskellä. Sinne on jyrkkä nousu kiemuraista tietä pitkin tai sitten ensin mäki ylös, yhdellä hissillä hotellin respaan ja toisella hissillä niin ylös kuin pääsee ja sieltä sitten joitain kymmeniä rappusia ylöspäin. Bungalow-alueen altaasta en osaa sanoa, kun alue oli siis kiinni vielä, niin eipä tullut siellä kuljeksittua. Riippuu tietysti siitä, missä Bungalow sijaitsee, mutta helteellä voisin kuvitella esim. lastenaltaalle kiipustamiseen kera vaunujen menevän kymmenisen minuuttiakin. Ko. allasalue on kyllä ehdottomasti paras .

        Lähellä respaa oli pienempi allas, jossa mukava nurmikkoalue lasten leikkiä. Oli jotain lelujakin, ainakin silloin. Tuohon altaalle pääsi pitkin rappusia bungaloweista, itse käytin oikoreittinä kaupunkiin mennessä. Kaupunkiin siis n. 10 min kävelymatka, josta osa kapean autotien laidalla menemistä. Ehdottomasti lapsi vaunuihin, itse meinasin jäädä yliajetuksi ko. tien pätkällä.

        Ranta suoraan hotellin edessä on pieni ja kiviranta, joten ei siinä kaikki tykkää makoilla, mutta kuvan ulkopuolelle jää vasemmalle hiekkaranta, jossa jotain aktiviteettejakin. Sinne on tosi helppo kävellä rantakatua pitkin ja ihailla mahtavia maisemia. Suosittelen. Samoin kaupungissa on kiva hiekkaranta. Rantojen nimiä en nyt valitettavasti muista.

        Mukavaa Kreikan lomaa, ja kyllä suosittelen, että pysytte siinä Bungalowissa, koska siitä huomattavasti mukavampi lähteä liikenteeseen, kuin ylhäältä hotellialueelta.


      • blues_brother1
        lakitte kirjoitti:

        Olemme viikon päästä lähdössä kyseiseen hotelliin ja olisin kysynyt edelliseltä kirjoittajalta, hänen kokemuksensa perusteella, että kuinka pitkiä nuo välimatkat hotellialueella suunnilleen ovat? Meillä on bungalow majoitus ja pieni lapsi mukana. Itse jaksamme kyllä rappusia kivuta, mutta mietin huoneen vaihtoa hänen vuokseen. Entä kuinka pitkään tien vierustaa pitää kävellä, kun kaupunkiin haluaa, meillä kun on vielä rattaat mukana. Lapsi ei siis muutoin enää tarvitse rattaita, mutta kaupungin vilinässä ajattelin , että hänen on helpompaa ja turvallisempaa olla rattaissa. Miten uima-altaat(yleiset), luin, että niitä on useampia? Missä niistä kannattaa päiväänsä viettää? Entä ranta hotellin kohdalla, onko ok?

        Kävin tutustumassa hotellialueeseen. Sanoisin, että jos huone sattuu olemaan oikein hankalassa paikassa on ravintoloihin ja uima-altaalle sata porrasta ellei enemmän. Todella sokkeloinen hotelli. Menee varmaan päivä tai pari, että oppii kulkemaan?

        Kylttien perusteella näytti siltä, että se parempi uima-allasalue baareineen ja ravintoloineen oli tarkoitettu de luxe -huoneissa asuville. Nyt toinen uima-allasalue oli kiinni, joten parempi allasalue on kaikkien käytössä. Huonompaa allasaluetta ei ollut ilmeisesti vielä kunnostettu asiakkaiden vähyyden takia?

        Hotellissa on siis nuo bungalowit, tavalliset huoneet ja de luxe -huoneet, joissa osassa on se pieni allas... tai ainakin niin minä asian ymmärsin. Osa tavallisista huoneista oli todella huonolla sijainnilla vaikka niistä olikin merinäköala.

        Jos saat huoneen hyvällä sijainnilla niin kaikko ok, jos et pahempi juttu. Ehkä eivät kuitenkaan sijoita lapsiperheitä ihan pahimpiin paikkoihin?

        Alueella oli todella hiljaista toukokuun puolessa välissä.

        blues_brother


      • Olemme 65v.
        blues_brother1 kirjoitti:

        Kävin tutustumassa hotellialueeseen. Sanoisin, että jos huone sattuu olemaan oikein hankalassa paikassa on ravintoloihin ja uima-altaalle sata porrasta ellei enemmän. Todella sokkeloinen hotelli. Menee varmaan päivä tai pari, että oppii kulkemaan?

        Kylttien perusteella näytti siltä, että se parempi uima-allasalue baareineen ja ravintoloineen oli tarkoitettu de luxe -huoneissa asuville. Nyt toinen uima-allasalue oli kiinni, joten parempi allasalue on kaikkien käytössä. Huonompaa allasaluetta ei ollut ilmeisesti vielä kunnostettu asiakkaiden vähyyden takia?

        Hotellissa on siis nuo bungalowit, tavalliset huoneet ja de luxe -huoneet, joissa osassa on se pieni allas... tai ainakin niin minä asian ymmärsin. Osa tavallisista huoneista oli todella huonolla sijainnilla vaikka niistä olikin merinäköala.

        Jos saat huoneen hyvällä sijainnilla niin kaikko ok, jos et pahempi juttu. Ehkä eivät kuitenkaan sijoita lapsiperheitä ihan pahimpiin paikkoihin?

        Alueella oli todella hiljaista toukokuun puolessa välissä.

        blues_brother

        Itse asuimme hotellialueen ihan ylimmässä rakennuksessa, ei mitään ongelmia kulkea ravintolaan tai respaan. Hyvin oli kulkuväyliä ja hyväkuntoisia, muutamat raput sattui reitillemme.
        Suosittelen hotellia mahtavat maisemat ja siisti hotelli, mukava henkilökunta.
        (liikuntaesteisille en tietty suosittele)


    • Lomalainen

      Ei venäläisten suosima vaan valloittama paikka. Mikäli jaksat katsella heidän nyrpeitä katseita ja kuunnella yöllä keskustelua joka huudetaan on tämä sinun. Itse hotelli on aika siisti. Huoneet on siivottu joka päivä Kreetalaisella tarkkuudella eli vähän sinne päin. Aamiainen on hyvä. Jos tasoerot eivät haitaa, niin ok. Portaita loytyy ja luiskia aivan tuhottomasti. Eli itse hotelli on Ok. Venäläiset eivät piittaa muista lomalaisista tuon taivaallista. Ovat kuin pellosta. Tällä on nyt todella vähän suomalaisia tai saksalaisa tai muita kansalaisuuksia. Ei ole niita öykkäröivä suomalaisia vaan venäläisiä.
      Paikalliset nuoret pitävät joka yö kokoontumisajot hotellin ja meren välisellä tiellä.
      Huudetaan ja ajetaan 200 metrin suoralla kovaa moottoripyörällä. Et voi pitää terassin ovea auki melun takia.

      Tiedän mistä puhun.
      Istun juuri huoneen 117 terassilla ja kello on 1:40 yöllä.
      Venäläinen radioasema huutaa viereisellä terassilla ja toisella puolella huonettani venäläinen nuoripari tappelee ja huutaa. Kadulla paikalliset nuoret elävät omaa elämää.

      Se mitä matkaoppaat eivä kerro esim. aurinkomatkat. On Agios Nikolaos todella roskainen, likainen ja kulunut kylä. Jätteitä joka paikassa. En ole tälläiseen koskaan EU maassa törmännyt. Ja tämä ei ole turistien työtä vaan ihan paikallisten. Autonromuja ja skootterinromuja kaduilla ja tonteilla. Rakennustarvikkeita lojuu joka paikassa. Viehättävyys on väistynyt piittaamattomuuden tieltä. Koko Kreetan saari on rappeutunut.

      Maisemat on kauniit merelle. Agios Nikolaoksen uimarannat ovat aivan loppuun kaluttuja. Roskia ja venäläisiä. En voi sietää kumpaakaa. Ehkä vika on minussa.

      Jos tänne ei ole aivan pakko tulla, niin menkää muualle. Ei Kreetalle. Minä en palaa enään tänne.

      • Kesän 2013 kokemus

        Samoja kokemuksia... Tuli vietettyä kaksi viikkoa tässä Miramare-hotellissa tänä kesänä. Oma uima-allas, all inclusive ja muut kuviot päälle. Viimeisinä päivinä odotti jo, että pääsee kotiin!

        Huone oli ok ja oma allas mukava. Taisi olla itselläkin tuo huone 117! Naapureina oli sekä äänekkäitä venäläisiä että tupakoivia ranskalaisia. Liikenne terassin ja altaan alapuolella oli vilkasta. Maisema oli kyllä hieno, tosin sähkö- ja puhelinlinjat tulivat juuri silmien eteen. Mutta se oli pikku juttu. Huone oli siisti ja siivous toimi hyvin. Sängystä sai selkäsärkyjä, kuten usein muuallakin Kreikassa aina!

        Ravintolan ruoat eivät vastanneet hintatasoa. Nugetteja ja ranskalaisia lyötiin pöytään, kun paremmat ruoat loppuvat kesken itänaapureiden rohmutessa ja kiilatessa parhaat palat heti itselleen. Kohteliaalla jäi kirjaimellisesti helposti ihan oikeasti vain luu käteen. Muutaman päivän harjoittelun jälkeen alkoi itsekin heittäytyä yhtä härkiksi tiukemmissa tilanteissa.

        Kaupunki oli tosiaan paikoitellen aika siivottomassa kunnossa. Uutta nousua odotellessa...?

        Tulipahan reissu tehtyä, toista kertaa ei tee mieli.


    • Rjk333

      Kun joku kysyy asiallisen kysymyksen, niin aina sivulliset, epäasiallisesti vastaavat päätyvät tappelemaan keskenään. Mikä teitä vaivaa?

      Jos muut ihmiset (venäläiset, englantilaiset, saksalaiset, suomalaiset) vaivaavat, pysykää poissa.

      Agios Nikolaos on ns. hienostuneempi paikka verrattuna muihin Välimeren saariin. Missään muualla ei frakkeihin pukeutunut orkesteri soita rannalla kaikille ilmaiseksi. Lähellä Elundassa on Spinalongan saari, jossa kannattaa käydä. Omasta käynnistäni on yli 10 vuotta, mutta tuskinpa paikka on kovin paljon muuttunut.

    • Rjk333

      Täytyy korjata ajatusvirhe edellisestä ennen kuin joku siihenkin takertuu. Siis Agios Nikolaos on hienostuneempi verrattuna muihin Välimeren turistipaikkoihin, ei saariin.

    • Visitorspina
      • huonojalkainen

        Onko kenelläkään kokemuksia viime kesästä? Lähinnä kiinnostaa nuo deluxe ja sviitit omalla altaalla. Miten hankala niistä on kulkea esim aamiaiselle ja pois hotellialueelta. Ja kuinka kauan todellisuudessa kuluu kulkea keskustaan, esim pohjattomalle järvelle? Vanhoista kirjoituksista sai sen käsityksen että pelkästään hotellialueella kuluu 10 min kulkea paikasta toiseen, sitten vielä päälle matka keskustaan. Kulkeeko mitään bussia tai onko hotellilla omaa kuljetusta? Paljonkohan taksi maksaa?
        Kaikki tieto kiinnostaa, myös löytyykö lähistöltä ruokapaikkoja!


      • huonojalkainen

        Vielä yksi kysymys, jos joku on ollut täällä ja Maressa, kumpaan menisit toisen kerran?


    • Häämatkavaraamatta

      Vieläköhän saisi jonkun siellä käyneen vastaamaan ja kertomaan kokemuksestaan? :)
      Meillä olisi ajatuksena varata sviitti omalla altaalla. All-inclusivena.
      Onko lähiranta ihan uimakelpoinen?
      Millainen oli hotellin tarjoama ruokapuoli?
      Entä juomat? :)

    • Mieva

      Ei taida vastauksia tulla..?

    • lassithinlapsi

      Agios Nikolaos on siisti ja viehättävä pikkukaupunki ihana sinisen meren rannalla, Kreetan itäosassa. Koska se on itse pikkuinen, ei nähtävää ole kamalan paljoa mutta läheltä sellaista kyllä löytyy roppakaupalla. Lassithin alue omaa luontoa, vuoria, kauniita rantoja, spitaalisten saaren, tuulimyllyjen tasangon, historiallisia raunioita ja paljon muuta mielenkiinotoista. Tässä linkki alueen nähtävyyksiin, että tiedät laatia oman listasi jo ajoissa: http://kreikkaan.net/matkakohteet/kreeta/lassithi-nahtavyydet

      • huonojalkainen

        Ja vieläkään ei tullut vastausta hotellikokemuksiin. Onneksi matkatoimistolta sai jotain tietoa


    • Maremira

      Olin heinäkuussa 2015 kaveriporukalla Miramaressa. Meillä oli pelkkä aamiainen. Kävimme lounastamassa lähitavernassa, ruoka hyvää ja edullista, palvelu loistavaa. Taverna oli ihan läheisen pikkukivirannan edessä. Hotellilla oli paljon rappusia, mutta ei häiritsevästi. Kova tuuli kävi koko viikon, pyykkipojalla sai pyyheliinan kiinnittää aurinkopetiin. Spassa oli ihania hoitoja, kannattaa kokeilla.
      Keskusta kävelymatkan päässä, taksi maksoi muutaman euron. Olimme tyytyväisiä. Haaveissa on lähteä tulevanakin kesänä samaan paikkaan.

    • nuutsi

      olisiko uudempia kokemuksia Miramaresta..?
      Vieläkö venäläisten sikailu jatkuu vai onko paikka siistiytynyt siltä osin?
      Kannattaako agios nikolaokseen mennä, vai olisiko joku pienempi paikka esim paleohora sittenkin kivempi..?

      • yrittäkääny

        Erikoinen ilmiö tämä saman asian jankutus. Tuo jonkun miramaren setviminen pistää ihmetyttämään kun paikasta on jos jonkilaista kommenttia niin silti sinne on "ihan pakko" päästä. Eikö voi aivan ominpäin etsiä ns.neutraalia majapaikkaa, josta on esim. tripadvisorilla tai bookingilla kohtuulliset pisteet. Tuokin liikkumisvaikeus..


    • Seniorikansalainen

      Ei muuta kuin matkaan. Miramaressa on myös hissit, joita käyttämällä säästyy liialta kiipeämiseltä. Kivat näköalat uima-altaat hyvät ja spa. Lisäksi muutaman sadanmetrin päässä hyvä hienohiekkainen merenranta uimiseen sekä auringonottoon. Kirjoittelen tätä itse paikalta nauttien ihanasta ilmasta näköaloineen. JK. Panettelua ainakin täällä muka metelöivistä venäläisistä en ole kuullut enkä nähnyt.

    • Pöherö

      Agios Nikolaos todella ihana aito kreetalainen kaupunki jossa turistit ja mupaikalliset asukkaat sekoittuvat sopivasti keskenään. Paljon mäkiä ja portaita. Ihania suojaisia rantapoukamia. Hotelli viihtyisä ja aika iso. Huoneet siistit. Lyhyt kävelymatka kaupunkiin. Suosittelen lämpimästi. Tulin juuri itse sieltä. Milloin olet menossa? Näin toukokuussa ei ollut liikaa turisteja.

    • Anonyymi

      Onko kokemuksia nykyhetken tilanteesta? Onko minkälainen esim tuo huone jossa on oma uima-allas?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2509
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      55
      2214
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      199
      2212
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1732
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1277
    7. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      7
      1252
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      18
      1222
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe