mistä halvat lennot balille??

balibalibali

Elikkäs oon lähdössä vuoden vaihteessa Balille. Mistä saisi halvimmat lennot sinne? Mitä kautta ja mikä lentoyhtiö?

7

1017

Vastaukset

 • Itse löysyn kaksi vuotta sitten halvimman yksinkertaisesti vertaa.fi:stä, yllätyin itsekin, 732 € Taipein kautta Jakartaan! Jakartassa marssin paikallisen AsiaAir -luukulle ja ostin yhdensuuntaisen Denpasariin Balille n. 800.000 IDR eli 65 €! Yhdensuuntaisia kannattaa suosia siellä koska siellä on aina ns "promootioita" eli lippuja saa joskun huomattavan edullisesti, eihän tuo 65 € neljän tunnin lennosta ole paljoakaan muutenkaan, mutta saman lennon olisi promosta voinut saada 30-40 €.lla jos olisi tuuri käynyt.

  Bali on tosi ihana paikka, olin siellä vajaan vuoden, Jakartaa kannattaa välttää, ei se ole vaarallinen mutta varmasti maailman tylsin (virallisesti n. 12 milj asukasta, epävirallisesti varmaan 20 milj). Denpasar taas on huippu, se on 95 % hindulainen, hienot rannat, ystävälliset ihmiset, edullinen turistillekin ja vielä edullisempi jos menee tavallisten ihmisten pariin, mikä tosiaan kannattaa. Olutta saa 24/7 edullisesti, alle euron 650 ml pullo! Liikaa ei kannata ryypätä kuitenkaan, menettää näkemästä kauniit paikat ja ystävälliset ihmiset. Humalaisia en itsekään nähnyt kuin eräillä Aussien suosimilla hotellialueilla, siis ainakaan silmin nähden humalassa olevia. Eli lapsiperheet voivat hyvin mennä sinne, kunhan tietävät välttää erästä tietyä katua.

  Jos joku haluaa vinkkejä edulliseen elämiseen Denpasarissa Balilla voin muutaman kympin kirjoittelu- ajanhukka korvauksella antaa rahanarvoisia vinkkejä ja neuvoja, ja sään kysyjien ei tarvitse kysellä, siellä oli silloin suurimmaksi osaksi aina aurinkoista, varmaan yli 95 %, yksi viikko oli epävakainen ja pilvinen (vuodesta) mutta muutoin oli päivällä n. 35 astetta ja yöllä 30.

  Jos sadetta tuli niin se tuli yhtäkkiä rajuina trooppisina ukkoskuuroina, 5-10 minuuttia tuli vettä niinkuin tiedätte kyllä mistä. Mutta heti sateen jälkeen alkoi aurinko taas porottaa niin että voimakkaat rasvat mukaan, tosin nekin kannattaa ostaa Carrefourista, Denpasarin halvempi tavaratalo, hinnat varmaan 15-20 % Suomesta.

  Tosiaan ottakaan yhteyttä ja kyselkää, pikkukorvauksesta rahanarvoisia neuvoja, voin toki tehdä suurempiakin selvityksiä ja varauksia, mutta niistä neuvotellaan erikseen. Neuvot ovat tarpeen paitsi säästämiseen myös elämiseen siellä, miten ja minne kannattaa mennä jne. Ei tarvitse aikailla mitä kysyy.

  Minut saa kiinni sähköpostista phllaw@wippies.fi, jos tulee kysymysruuhkaa tai itse olen sattumalta bilettämässä, lupaan vastauksen varmasti kuitenkin 2 päivän kuluessa.

  • Olen asunut Balilla vuodesta 1977 lähtien, mutta eipä koskaan ole tullut mieleeni kyniä ihmisiltä rahaa pienistä matkakohde vinkeistä. Miksi jonkun pitäisi maksaa sinun kokemuksistasi, kun niillä tiedoilla ei varsinaisesti tee yhtään mitään. Ja jos vinkkejä haluaa, niin ilmaisia matkailusivustoja( esim unelmamatkat.net... kohta Indonesia on minun kirjoittama) on netti täynnä. Sieltä saa kaikki vinkit ihan ilmaiseksi!


  • JW kirjoitti:

   Olen asunut Balilla vuodesta 1977 lähtien, mutta eipä koskaan ole tullut mieleeni kyniä ihmisiltä rahaa pienistä matkakohde vinkeistä. Miksi jonkun pitäisi maksaa sinun kokemuksistasi, kun niillä tiedoilla ei varsinaisesti tee yhtään mitään. Ja jos vinkkejä haluaa, niin ilmaisia matkailusivustoja( esim unelmamatkat.net... kohta Indonesia on minun kirjoittama) on netti täynnä. Sieltä saa kaikki vinkit ihan ilmaiseksi!

   Niin, unohdian sanoa että minulta saa vinkkejä Balin matkailuun ihan ilmaiseksi!
   jake_walberg (at) yahoo.com


  • Yleensä kannatta ostaa liput ulkomaanmatkoillo 2 - 5 kk ennen matkan alkua ja tiistai on yleensä keskimääräisesti halvin päivä matkustaa. Ite ainakin tuolla https://search.jetradar.com/?marker=15048&currency=EUR&locale=fi sivustolla valinnu eka kuukauden ja siitä jonku päivän. Sit vertaillu mikä on halvin päivä lentää. Jos varaat useammalle henkilölle kerralla niin kannattaa aluksi koittaa hakea lentoja vain yhdelle henkilölle ja kattoo eroaako hinta.


 • Nyt taas Lufthansalla tarjous Singaporeen 499 e (menopaluu), siitä vaikka AirAsialla Dempasariin muutamalla kympillä...

 • Nimimerkki patasari on huvittava, kuvittelee tietävänsä rahanarvoisia vinkkejä Balilta ja yrittää rahastaa niillä. HAH!

  Ensinnäkin hölmö maksaa liikaa lennoista Balille! Itse olen käynyt Balilla 13 kertaa vuodesta 1995 ja aina oleskellut useamman kuukauden ja viimeisin reissu oli toukokuussa, jolloin maksoin lennoista Wienin ja Taipein kautta 739,-

  Mutta ainahan sitä voi yrittää..

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

 • Björn Wahlroos: "Suomeen perustulo!"

  YLE ykkösaamussa oli haastateltavana pankkiiri Björn Wahlroos. Haastattelijana toimi kokoomuksen luottotoimittaja Seija Vaaherkumpu. Haastettulu päättyi mielenkiintoisesti kun Nalle otti esiin että Suomen tulisi saada perustulo (varsin vihervasurilainen mielipide), toimittaja Vaaherkumpu silminähden kauhistui ja päätti nopeasti haastattelun. Olisi ollut kyllä mielenkiintoista tietää millainen kansalaispalkkajärjestelmä Suomessa pitäisi pankkiirin mielestä olla. Kokoomus ja kokoomuksen toimittajat tunnetusti vastustavat perustuloa. Kahdesta syystä, se kiristäisi upporikkaiden verotusta ja toinen syy on se, että palkat lähtisivät nousuun aikaa myöten.

  41
 • En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se voisi olla heille liian iso myönnytys. Miksi he eivät myönnä tosiasioita joista on kulunut runsaat 75 vuotta? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006383379.html

  468
 • Mieheni petti, kuinka pääsen yli?

  Mieheni petti minua 9 kuukautta sitten ja edelleen asia on niin arka, että itken ja masennun välillä aivan täysin. On alkanut tuntumaan, että pitäisikö vain erota, helpottaako asia sitten. Ollaan keskusteltu paljon tapahtuneesta ja siihen johtaneista syistä ja vietetty aikaa yhdessä erilailla kuin aiemmin. Mutta nämä romahdukset ovat niin hirveitä sitten kun niitä tulee, että tiedän aiheuttavani myös miehelleni pahaa oloa ja hän kuitenkin katuu tekemäänsä, mutta ei tiedä miten voisi minua auttaa. Enkä tiedä kyllä itsekään.

  61

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  456
  3558
 2. Seija Vaaherkumpu haastatteli Björn Wahlroosia

  YLE ykkösaamussa oli haastateltavana pankkiiri Björn Wahlroos. Haastattelijana toimi kokoomuksen luottotoimittaja Seija Vaaherkumpu. Haastettulu päät
  Maailman menoa
  39
  553
 3. Martina ei lähtenytkään Hankoo .

  Ihana Helsinki nyt. Yleensä ihana viikonloppu Hangossa. Sitruunasuolaa koneeseen ja menoksi.
  16
  407