mistä halvat lennot balille??

balibalibali

Elikkäs oon lähdössä vuoden vaihteessa Balille. Mistä saisi halvimmat lennot sinne? Mitä kautta ja mikä lentoyhtiö?

7

994

Vastaukset

 • Itse löysyn kaksi vuotta sitten halvimman yksinkertaisesti vertaa.fi:stä, yllätyin itsekin, 732 € Taipein kautta Jakartaan! Jakartassa marssin paikallisen AsiaAir -luukulle ja ostin yhdensuuntaisen Denpasariin Balille n. 800.000 IDR eli 65 €! Yhdensuuntaisia kannattaa suosia siellä koska siellä on aina ns "promootioita" eli lippuja saa joskun huomattavan edullisesti, eihän tuo 65 € neljän tunnin lennosta ole paljoakaan muutenkaan, mutta saman lennon olisi promosta voinut saada 30-40 €.lla jos olisi tuuri käynyt.

  Bali on tosi ihana paikka, olin siellä vajaan vuoden, Jakartaa kannattaa välttää, ei se ole vaarallinen mutta varmasti maailman tylsin (virallisesti n. 12 milj asukasta, epävirallisesti varmaan 20 milj). Denpasar taas on huippu, se on 95 % hindulainen, hienot rannat, ystävälliset ihmiset, edullinen turistillekin ja vielä edullisempi jos menee tavallisten ihmisten pariin, mikä tosiaan kannattaa. Olutta saa 24/7 edullisesti, alle euron 650 ml pullo! Liikaa ei kannata ryypätä kuitenkaan, menettää näkemästä kauniit paikat ja ystävälliset ihmiset. Humalaisia en itsekään nähnyt kuin eräillä Aussien suosimilla hotellialueilla, siis ainakaan silmin nähden humalassa olevia. Eli lapsiperheet voivat hyvin mennä sinne, kunhan tietävät välttää erästä tietyä katua.

  Jos joku haluaa vinkkejä edulliseen elämiseen Denpasarissa Balilla voin muutaman kympin kirjoittelu- ajanhukka korvauksella antaa rahanarvoisia vinkkejä ja neuvoja, ja sään kysyjien ei tarvitse kysellä, siellä oli silloin suurimmaksi osaksi aina aurinkoista, varmaan yli 95 %, yksi viikko oli epävakainen ja pilvinen (vuodesta) mutta muutoin oli päivällä n. 35 astetta ja yöllä 30.

  Jos sadetta tuli niin se tuli yhtäkkiä rajuina trooppisina ukkoskuuroina, 5-10 minuuttia tuli vettä niinkuin tiedätte kyllä mistä. Mutta heti sateen jälkeen alkoi aurinko taas porottaa niin että voimakkaat rasvat mukaan, tosin nekin kannattaa ostaa Carrefourista, Denpasarin halvempi tavaratalo, hinnat varmaan 15-20 % Suomesta.

  Tosiaan ottakaan yhteyttä ja kyselkää, pikkukorvauksesta rahanarvoisia neuvoja, voin toki tehdä suurempiakin selvityksiä ja varauksia, mutta niistä neuvotellaan erikseen. Neuvot ovat tarpeen paitsi säästämiseen myös elämiseen siellä, miten ja minne kannattaa mennä jne. Ei tarvitse aikailla mitä kysyy.

  Minut saa kiinni sähköpostista phllaw@wippies.fi, jos tulee kysymysruuhkaa tai itse olen sattumalta bilettämässä, lupaan vastauksen varmasti kuitenkin 2 päivän kuluessa.

  • Olen asunut Balilla vuodesta 1977 lähtien, mutta eipä koskaan ole tullut mieleeni kyniä ihmisiltä rahaa pienistä matkakohde vinkeistä. Miksi jonkun pitäisi maksaa sinun kokemuksistasi, kun niillä tiedoilla ei varsinaisesti tee yhtään mitään. Ja jos vinkkejä haluaa, niin ilmaisia matkailusivustoja( esim unelmamatkat.net... kohta Indonesia on minun kirjoittama) on netti täynnä. Sieltä saa kaikki vinkit ihan ilmaiseksi!


  • JW kirjoitti:

   Olen asunut Balilla vuodesta 1977 lähtien, mutta eipä koskaan ole tullut mieleeni kyniä ihmisiltä rahaa pienistä matkakohde vinkeistä. Miksi jonkun pitäisi maksaa sinun kokemuksistasi, kun niillä tiedoilla ei varsinaisesti tee yhtään mitään. Ja jos vinkkejä haluaa, niin ilmaisia matkailusivustoja( esim unelmamatkat.net... kohta Indonesia on minun kirjoittama) on netti täynnä. Sieltä saa kaikki vinkit ihan ilmaiseksi!

   Niin, unohdian sanoa että minulta saa vinkkejä Balin matkailuun ihan ilmaiseksi!
   jake_walberg (at) yahoo.com


  • Yleensä kannatta ostaa liput ulkomaanmatkoillo 2 - 5 kk ennen matkan alkua ja tiistai on yleensä keskimääräisesti halvin päivä matkustaa. Ite ainakin tuolla https://search.jetradar.com/?marker=15048&currency=EUR&locale=fi sivustolla valinnu eka kuukauden ja siitä jonku päivän. Sit vertaillu mikä on halvin päivä lentää. Jos varaat useammalle henkilölle kerralla niin kannattaa aluksi koittaa hakea lentoja vain yhdelle henkilölle ja kattoo eroaako hinta.


 • Nyt taas Lufthansalla tarjous Singaporeen 499 e (menopaluu), siitä vaikka AirAsialla Dempasariin muutamalla kympillä...

 • Nimimerkki patasari on huvittava, kuvittelee tietävänsä rahanarvoisia vinkkejä Balilta ja yrittää rahastaa niillä. HAH!

  Ensinnäkin hölmö maksaa liikaa lennoista Balille! Itse olen käynyt Balilla 13 kertaa vuodesta 1995 ja aina oleskellut useamman kuukauden ja viimeisin reissu oli toukokuussa, jolloin maksoin lennoista Wienin ja Taipein kautta 739,-

  Mutta ainahan sitä voi yrittää..

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös