Kun työpöydällä yritän aukaista ohjelmiani, niin työpäydälle ilmestyy nykyisin 15x15 kokoinen ilmoituskuvake. Ylhäällä vasemmalla lukeee:Suorita nimellä Sitten on seruraavasi avaimenkuva, jonka perässä teksi: Valitse ohjelman suorittamiseen käytettävä käyttäjätili. Ja vähän alempana teksitiä: Tämä asetus saattaa estää tietokoneviruksia käsittelemästä tietokoneen asetuksia ...jne. Pääsen kyllä ohjelmiin kirjoittamatta salasanaa tai käyttäjätilikohtaa kun ruksaan yhden kohdan pois. Mistä tuon jutun voi korjata pois asetuksista?
Käyttäjätili
Liinu
0149
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.