Millainen on aomega Platanias

Anoppipas

...huoneistohotelli? Ystävällisyys, siisteys ja kunto yleensäkin? Voiko huoneistojen keittiössä kokata ruokaa?Onko kahvinkeitintä? Monta kysymystä tuli, mutta löytyykö näin vastaajia?

32

5326

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anoppipas

      Omega Platanias on hotelli :))) Kirotusvire pentele tullut.... Mutta saisko vastauksia silti, kiitos.

      • Kreetankävijä

        Omega on hyvätasoinen, siisti ja uudehko HUONEISTOHOTELLI ja huoneissa on keittolevyt, jääkaappi, keittiökaapit.
        Vastaanotossa suomalainen nainen. Baarissa saa hyvää ruokaa kohtuuhintaan.
        Uima-allasalue on todella iso ja vehreässä ympäristössä.


      • Kreetankävijä
        Kreetankävijä kirjoitti:

        Omega on hyvätasoinen, siisti ja uudehko HUONEISTOHOTELLI ja huoneissa on keittolevyt, jääkaappi, keittiökaapit.
        Vastaanotossa suomalainen nainen. Baarissa saa hyvää ruokaa kohtuuhintaan.
        Uima-allasalue on todella iso ja vehreässä ympäristössä.

        Ja kahvinkeitin.


    • Anoppipas

      Kiitos vastauksesta. Syyskuussa matka varattuna. Luulisi ilmojen olevan vielä hyvät. Onko silloin vielä ruuhkaista?

    • Kreetankävijä

      Syyskuun alussa saattaa olla jopa kuuma (30 astetta), normaalisti 23-26 astetta.
      Joskus jopa sataa ripottelee.
      Pahin turistiruuhka väistyy elokuun lopulla.
      Syyskuu on hyvä kuukausi reissata Kreetalle.
      Merivesi on todella lämmintä ja uimakelpoista.

      Omegasta on lyhyt matka (pitää vähän kiivetä) Plataniaksen vanhaan yläkylään.
      Siellä on hyviä ravintoloita ja kauniit näköalat.

    • apollofive

      Omega platanias on siisi huoneistohotelli alle viiden minuutin kävelymatkan päässä pääkadulta. Huoneissa oli kahvinkeitin, keittolevyt ja joitakin veitsiä kauhoja, pikkukattilaym. Lautaset ja lasit. Itse vein pikkuveitsen ja kuorimaveitsen, tiskiharjan- ja rätin. Sinne jätin seuraaville. Pärjättiin näillä, mutta ruokaa ei varsinaisesti tehty.
      Parveke meillä oli varsin iso, niitä vähän eri kokoisia. Pyykinkuivatusteline oli myös.Vessassa ei ollut suihkukaappia eikä verhoa, joten se oli melko märkää hommaa.Katsoin, että olisivat tänä vuonna satsanneet suihkukoppeihin. jokaisella oma ulko-ovi, lukot heikot, kerran rivakasti kiskaisin lukossa olevan oven tuosta vain auki!
      Puutarha- ja yleismies alueella on ystävällinen Toni ja respassa suomenkielinen Petra.Asioiminen helppoa. Ystävällistä henkilökunta muutenkin. Joka aamu siivoojakin tervehti lastamme nimellä jonka ekana päivänä kerran kysyi. Allas-alue iso ja siisti. Allaskahvilassa saa syötävää pikkunälkään, ihan ok. mutta ei varsinainen ravintola.

      • Ml

        Parasta aikaa samaisessa huoneistohotellissa olun.. Ja kyllä meillä on kylppärissä lasinen hieno suihkuseinä, kaikki n.40 huoneistoa ovat erinlaisia..mutta lämpimästi tervetuloa, siisti hotsku,hyvä palvelu ja kiva kostas poika ylläpitää hotlan ravintoöaa, edulinen ja hyvä ruoka;) hymyn kera;)


    • apollofive

      ...Ja vielä lisään; Vaikka luokittelen hotellin ja pihapiirin siistiksi niin ulkorappusilla oli kyllä torakoita.Lähtöaamuna kun laitoin valot päälle niin bongasin niitä huoneestakin. Altaalla yksi innokas suhahti kassiinikin!
      Ulko-oven alla on rako josta sisälle tuli myös pieniä mustia muurahaisia.Mitään tahmaisia pulloja tms. ei siis kannata oven lähelle jättää.
      Meitä ei tämä eläinmaailma hirveästi järkyttänyt.Lapsi jopa innoissaan ja vieläkin niistä puhuu. Ollaan vaan matkattu Kreikan eri kolkissa yli kymmenen kertaa eikä aiemmin olla näihin törmätty.

      • Anoppipas

        Kiitos todella hyvästä vastauksesta :) Onneksi torakat ovat aiemmalta Kanarian matkalta tulleet tutuiksi...Hirvittää vaan tällä hetkellä Kataisen varoittelut mahdollisesta Kreikan konkurssista ja sen vaikutuksista meille suomalaisille... En ole ennen Kreikassa käynyt ja kiinnostus suuri jo vastauksienkin takia!!!


    • Plataniasta palannut

      Kreetalta palanneena voin sanoa että ahdistus ja huolia painaa kreikkalaisia. Plataniaksen yläkylässä sammui sähköt parhaaseen päivällisaikaan aiankin puoleksi tunniksi. Tuntui olevan joku pieni lakko sähköhinnan nousun takia. Iso kiho sähkölaitoksella sääteli sähkön tuloa kun paikalliset yrittäjät eivät halunneet maksaa lisää sähköstä.

    • Nikos

      Olinpa minäkin juuri viikon Plataniaksessa mutta en huomannut mitään ahdistusta tai huolta asukkaissa. Oikein iloista ja ystävällistä oli palvelu joka paikassa. Yhden sähkökatkoksen huomasin minäkin mutta se oli joskus alkuviikosta ja myöhään illalla, kesti jotain tunnin.

    • Anoppipas

      Anoppipas taas kyselee, eli esiintyykö ym. huoneistohotellissa aurinkotuolien varailua jo aamutuimaan, vaikka ei itsa sinne vielä tuntikausiin tultaisikaan? Ja minkä maalaisia lomailijoita siellä yleensä on?

    • Lomailija

      Hei Tuohon varmaan vaikea vastata, koska riippuu viikosta ja viikon vierailijoista. Omegan viereen rakennetaan muuten parhaillaan uutta minigolf-puistoa. Eiköhän se syksyksi valmistu. Kovasti paiskivat töitä viime viikolla - ja vaikutti että työt edistyvät.

    • Kreetan kävijä

      Omegassa on ainoastaan Aurinkomatkojen asiakkaita.
      Joskus satunnaisesti kreikkalaisia, jos on tyhjiä huoneita.
      Uima-allasalueella on riittävästi aurinkotuoleja.
      Valitettavasti osa suomalaisistakin on oppinut "tuon aamuvarhaisen tuolien
      varaussysteemin".

    • Mellustin

      Olimme perheen kanssa omega plataniaksessa 2 vuotta sitten(nimi oli eri silloin) ja pidimme paikasta. Tosin sielläkin tietyt perheen naispuoliset ihmiset kävi varaamassa tuolit. Yksikin naine varasi aina samasta paikasta, naureskelimme, jos kävisimme siirtään tuolit muualle, niin olis varmaan saanu sydärin.

    • Skilo Snoopy

      Omega oli aiemmin Elisso (kotilo/simpukka) Se on erittäin lapsiystävällinen paikka myös ja avara.
      Nyt kun kausi alkaa jo olla ohi, on ehkä turhaa kauheasti siitä tarinoida, mutta olemme olleet Omegassa näiden yli kolmenkymmenen käyntikerran aikana (siis Kreetalla) kuusi kertaa. Meille paras paikka, vaikka ei muitakaan paikkoja ole tarvinnut moittia.
      Ehkä taas ensi keväänä, vaikka nyt syksyllä päätimme, että ei varmaankaan enää koskaan. Harmistus johtui lennonjohtajien "kiukuttelusta" ja paluumatka viivästyi, mutta vain n. 3 tuntia. Nyt se ei enää harmita.
      Omegassa on todellakin suomalainen Petra resikassa. Entinen Aurinkomatkojen opas ja naimisissa kreikkalaisen kanssa. Aina viemme hänelle tuliaisiksi Fazerin sinistä ja suomalaisia kuivattuja herneitä, että saa keittää kunnon "rokan".
      Tony on tosi mukava. Yleismies ja asuu talvetkin hotellilla tehden remppaa jne. Tonyn poika, Alexandros, on oppinut suomalaisia lauluja ja laulaa ihan selvästi "Hämä-hämä -häkin".
      Aulabaarin pitäjä (yrittäjä) on Kostas, jonka vaimo, Liza sai tytön, (Elefteria= Vapaus) helmikuussa ja lähetti meillekin sähköpostissa kuvia.
      Tänä syksynä emme päässeet Omegaan, vaan olimme äkkilähdöllä Alexiassa Agia Marinan puolella.(kävelymatkan päässa Plataniaksesta). Kävimme kuitenkin kolmena päivänä Omegan altaalla ja lounaalla allasbaarissa sekä perjantain karaokessa. Vastaanotto oli ystävällinen ja aurinkotuoleja riitti meillekin.
      Katsotaanpa nyt sitten, miten Kreikan velkajutut järjestyy. Hinku on keväällä Kreetalle, mutta onko valuutta drakama vai euro ja miten tämä maailmantilanne muutoinkin heittelee. SUOMALAISIA ON AINA PALVELTU HYVIN, ainakin Kreetalla muutoinkin kuin rahankiilto silmissä.
      Ai niin. Olin keväällä Omegassa koiranpelastusoperaatiossa "kiinniottajana". Snoopy on nyt Suomessa kultaisen noutajan kaverina tuolla E-suomessa.

    • on siisti ja kaikki löytyy huoneista sekä ystävällinen palvelu

    • Maailmanmatkaaja

      Itse olen menossa lokakuussa Omega Plataniakseen, onko vielä suomalaisia työntekijöitä? Toivoisin että olisi lämmin ( 25-30astetta) auringossa, että altailla voi olla päivät

      • Paistaa ja sataa

        Ei ole enää suomalaista työntekijää respassa.
        Lokakuussa ei yleensä ole enää 30 astetta, ehkä 26 astetta. Ja ukkosten ja sadekuurojen mahdollisuus.


    • Hjkhifkjokerit

      Omega loppuu aurinkomatkoilta v. 2013 . Harmi.

      • PaavoKnen

        Hyvä,että loppuu....siellähän ryöstellään omaisuus


      • Anonyymi
        PaavoKnen kirjoitti:

        Hyvä,että loppuu....siellähän ryöstellään omaisuus

        Hyvä, että loppuu. Heti tervetulojuomien kannu oli rikki ja vuoti lattialle. Söimme lounaan terassilla heti tultuamme ja sain vatsataudin.
        Aamiaisella leikkasivat aina ruohoa meluisilla koneilla, ei ruokarauhaa. Ruoho oli lyhyttä ei tarvetta leikata. Puutarhan kivikäytävät myös kasteltiin joka aamu liukkaiksi, niin että meinasi kaatua.
        Huoneessa irtosähkölevy, joka piti kaivaa kaapin päältä. Vedenkeittimenä 10 litran kattila, josta lähti jotain kummaa pulloveteen, kun keitti teetä.
        Aika ankea paikka.


    • Paavo K

      Jos joku vielä aikoo Omega hotelliin...niin tiedoksi että siellä on rosvoja !...minun huone ja tallelokero murrettiin auki 2.9.2012..ja kaikki omaisuus vietiin paitsi passi ja vaatteet.

      • Vakiasiakas

        Kerros vähän lisää.
        Hotelleilla on nykyään yövartiointi.
        Usealla hotellilla yhteinen vartija/t, myös Omegalla.
        Tapahtuiko varkaus päivällä/illalla vai yöllä?

        Miksei vieneet passia? Sehän on nykyään arvotavaraa varkaille.

        Oliko ovet kiinni? Murtojälkiä vai tultiinko avaimella?


      • PaavoKnen
        Vakiasiakas kirjoitti:

        Kerros vähän lisää.
        Hotelleilla on nykyään yövartiointi.
        Usealla hotellilla yhteinen vartija/t, myös Omegalla.
        Tapahtuiko varkaus päivällä/illalla vai yöllä?

        Miksei vieneet passia? Sehän on nykyään arvotavaraa varkaille.

        Oliko ovet kiinni? Murtojälkiä vai tultiinko avaimella?

        Omegalla ei näkyny vartijoita...ryöstö keskellä päivää..tallelokero murtamalla auki...ovesta avaimella tai jollain muulla vippaskonstilla sisään...eli ovi oli kiinni..myös parvekkeen ovi !.Miksei vieneet passia..sitä pitää kysyä ryöväreiltä


    • PaavoKnen

      Oma Platanias kokemukseni on että huone ja sen tallelokero ryöstettiin ekana matkapäivänä...revi siitä sitten lomamieltä

    • mt

      Tulime 20.09.2012 Omega Plataniaksesta, rauhallinen ja tilavat huoneet, väljä ja siisti allasosasto,lähellä kaikkia, kovasti tykkäsimme. Oli toki pieniä puutteita kuten vessan suihkuverhon puuttui. Voisin mennä uudelleen jos.. Ne lomakohteet joissa ei ole yhtään varkaita ovat tosi harvinaisia. Tilastojen ja monien kokemusten perusteella Keikassa kuitenkin varkaita ehkä vähiten. Se ei tietenkään lohduta sitä jonka kohdalla tälläinen harvinainen tapaus satuu.

    • kake vaan

      Siis tämän takiako se poistui aurinkomatkoilta?

    • asiallinen hotelli

      Harmi, kun ei ole enää Aurinkomatkojen valikoimassa. Vietimme rentouttavan perheloman Omegassa kolmena kesänä peräkkäin. Mitään ongelmia ei ollut. Viime kesänä suomalainen, erittäin ystävällinen ja avulias työntekijä ei ollut enää vastaanotossa, mutta kyllä siellä tästä huolimatta viihtyi. Hotellin muut suomalaisasiakkaat (muun maalaisia ei ollut) olivat kyllä kaikki oikein esimerkillisiä lomalaisia, mikä kyllä antoi hotellille oman lisäarvonsa. En kyllä kaipaa lainkaan muiden pohjoismaalaisten, saksalaisten, brittien tai venäläisten seuraa, joita uskoisin jatkossa näkeväni omegankin allasalueella. Harmin paikka...

    • Leila 60

      olen menossa omega hotelliin 23.10.2014 toivottavasti kaikki menee hyvin. hotelli on lomamatkat listoilla.

    • Määitevaatäält

      Miltäs siellä nykyään näyttää?

      • Kotopulo

        Samalta näyttää suunnilleen kuin viimeiset 10 vuotta. Kadun puolelle tullut ruma metallinen verkkoaita huoneistojen eteen kaiketi tunkeutujilta/varkailta suojaamaan. Toni siellä edelleen hääräilee, nykyään lastensa kanssa ja iloisesti aina tervehtii vaikka siellä emme enää ole asuneet vuosiin lomillamme. Loistava sijainti ja miellyttävä taverna, Drosia, melkein vieressä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2058
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1962
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      149
      1563
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1217
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1184
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe