SunFamily Villa Sunflower 2 hotelli, alanya

jenkka1287

Olemme elokuussa lähdössä toisen kerran alanyaan ja haluaisimme tietää kyseisestä hotellista?
Onko kukaan käynyt??. Sunflower 1 hotellista löytyy tietoa mutta ei kakkosesta.

27

1549

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1706

      Olin Sunflower 2:ssa viime lokak. Hotelli sijaitsee aivan ykkösen vieressä.Talojen välillä kulkee tunneli,jota pitkin voi kulkea hotellilta toiselle.Molempien hotellien palveluita voi käyttää.Molemmissa omat allasalueet,ykkösessä suurempi.Siisti ja hyväkuntoinen hotelli,huoneet isot,keittiövarustukseen kuului myös mikrouuni.Sijainti melko hyvä,dolmusasemalta hieman ylöspäin,muutama kadunkulma,siis jos tykkää että keskusta on lähellä.Aamuisin hotellilta oli ilmainen bussikuljetus rannalle,iltapäivällä takaisin.Rannalle tosin oli ihan kiva kävelläkin,olisiko ollut n.500-600m. matkaa.Kävin ykköstalon ravintolassa syömässä joskus ja ruoka oli hyvää,normaali hintataso.Asukkaat olivat kaikista pohjoismaista,norjalaisia ja ruotsalaisia eniten ehkä,muutamia suomalaisia tuolloin.Mielestäni hotelli oli kaikin puolin ok.

    • jenkka1287

      kiitoksia sinulle vastauksesta :) napattiin tosi halpa matka tsäreborgin sivuilta ja sit alko arveluttaa millanen hotelli. mut on tuo hotelli saanut matkanjärjestäjän sivuilla 3 arvosanan ja asiakkaitten arvosanaki 4.

    • irasss

      Kuulostaa hyvältä.
      Mekin ollaan lähdössä heinäkuussa kyseiseen hotelliin.
      Onko tonne rannalle tosiaankin vaan 600m, sillä oppaassa sanotaan 2km?

    • 1706

      Kysyin matkaa hotellilta rannalle matkaseuralaiseltani ja hän arveli sen olevan alle kilometrin.Mutta oli se ihan kohtuullinen matka kävelläkin,vaikka ei meillä kylläkään mitään matkamittareita matkassa ollut,mutta noin tuntumalla arvioin.Ja kyllähän se vähän riippuu mihin kohtaan rannalle asettuu.Mutta muistan sen,että iltapäivisin usein kävelimme takaisin hotellille,kun ei viitsitty passata aikaa ilmaiseen kuljetukseen.Mutta kun se hotelli sijaitsee vähän niinkuin mäenpäällä,niin lähdette kävelemään alaspäin siitä ekasta isommasta risteyksestä,niin hetkessä olette jo dolmusaseman tienoilla ja eihän siitä ole pitkä matka enää rannalle.Joku voi olla eri mieltä,mutta minusta tuo matka ei ollut mikään pitkä. Itse hotelli oli tosi siisti ja hyvässä kunnossa kaikki puitteet.Henkilökunta oli myös mielestäni ok.

    • jenkka1287

      Olimme 2010 elokuussa alanyassa ja rose garden nimisessä hotellissa. Hotellilta oli 3km rannalle. Aina kävelimme ja rannalta pois luonnollisesti oli ylämäkeä. se tuntu raskaalle kävellä 40 asteessa mut hyvää liikuntaa. Eihän kilometri tai pari nyt mikään matka ole. Rose garden hotellista keskustaan oli 5 km eikä matka tuntunut miltään. Tarpeeksi nestettä mukana niin kyllä jaksaa kävellä. :)
      Kummallako puolella SunFamily Villa Sunflower 2 hotelli on? kleopatran rannan lähellä vai itäisen rannan?
      Kleopatra ranta siistimpi

    • 1706

      Hotelli on Kleopatran puolella.Piti vielä kertoa,että hotellin vieressä on pikku ruokamarketteja ja hotellissa on omakin pikku myymälä,jos tarvitsee aamiais-ym.tarvikkeita,niin kaikkea ei tarvitse raahata kaukaa.Tosin isoissa marketeissa on edullisempaa ja tuoreempaa tavaraa,mutta itselle on ykkösjuttu tuore leipä aamiaisella,ja sitä sai aina läheltä.

    • jenkka1287

      Me varailtiin aamu pala hotellilta 28 euroa per nuppi viikko. pääsee valmiiseen pöytään eikä tarvii etsiä isoja marketteja. pienissä marketeissa tuppaa olemaan aikas vanhoja tai homeisia juustoja/jugurteja/ yms maito tuotteet.

      Kiitos sinulle 1706 kaikesta infosta :)

    • 1706

      Kiitos vain,autan mielelläni jos voin.Antoisaa lomareissua Alanyaan kaikille Villa Sunflower 2:een matkaaville.

    • Alanya rules

      Mekin lähdössä syksyllä Alanyaan,kymmenettä kertaa.Viime vuonna kävimme kahdesti.Nyt hotellina Villa sunflower 1. Olemme kaksiossa,jossa parveke altaille päin ja aamiainen.Mitä sanottavaa löytyisi hotellista,aamiaisesta,sijainnista jne???

      • menossa mekin

        Mekin ollaan menossa lokakuun alussa Villa Sunflower 1 ja majoitumme myös
        kaksiossa altaille päin.
        Minustakin olisi kiva kuulla tuoreita kuulumisia tästä hotellista ja minua myös kiinnostaa mikä olis paras huoneisto majoittua kun hotelleja on tuo 3 ryhmä.
        Auringon ei välttämättä tarvitseisi paistaa enää iltapäivällä huoneeseen.
        Kiitos kovasti jos joku vastailee.
        Meillä on puolihoito varattuna, onko tässä hotellissa ollut vatsatauti ongelmia?


    • Junttimatkailija

      Sama kuukausi, sama hotelli, mutta yksiöt. Puolihoito. Kovasti kiinnostaa, mutta vähän on mielipiteitä saatavilla, ei edes tripadvisorissa. Kuvia myös aika vähän.

    • Junttism

      Facebookista löytyikin paljon kuvia.

    • Tservoska

      Kannattaa katsoa mitä hotellia tämä viestiketju koskee ja kirjoittaa vain Sunflower 2:sta. Kyllä muista hotelleista on omat viestiketjut.

      Lähdemme reilun pari viikon päästä Sunflower 2:seen ja kertoilen tuoreita kokemuksia aikanaan.

    • Tservoska

      Sunflower 2 oli yllättävän siisti paikka. Se oli ilmeisesti remontoitu hiljattain. Henkilökunta oli hyvin ystävällistä. Hotellin alakerran Marketista sai perustarvikkeet ainakin tullessa.

      Jos isompi kauppoja etsii niin lähin on ylös vuorelle päin, vastaantulevasta hotellista käännytään oikealle (vaikka tie näyttää päättyvät), siitä suoraan ja vielä vasemmalle muistaakseni (leipomon ohitse) niin tullaan isommalle tielle. Siitä vielä oikealle vähän matkaan niin siellä on iso Migros ja tien toisella puolella vähintään yhtä iso kauppa jonka nimeä en muista.
      Myös alas merelle päin mentäessä löytyy iso ruokakauppa kun menee Ataturk Bulevardia vasemmalle, mutta sinne saattaa olla pari kilometriä.

      Mukava sijainti koska ei ole päätien varrella. Hotellissa ihan siisti turkkilainen sauna, mutta ehkä hivenen halvemmalla saa jostain syrjemmältä. Pelkkiä naishierojia mikä ei välttämättä ole huono asia.

      Ykkösen puolelle pääsee tosiaan myös käytävää pitkin, ja siellä on isommat altaat ja tilat, mutta pärjäsimme hyvin kakkosen tiloissa. Ruoka oli ihan hyvää mutta seuraavan kerran kun menen Turkkiin (elokuussa) niin en suostu syömään kalaa muuta kuin tilattuna ilman ruotoja. Näin yksi kaveri neuvoi tilaamaan.

      Satamasta saa paljon halvemmalla risteilyjä kuin matkatoimiston kautta tilattuna. Siellä voi valita jopa laivan missä on suomalaisia jos se on joku kriteeri. Basaareissa perusagressiivista huutelua/myyntiä mutta se pitää vain kestää. Alin "suomalainen maustekauppa" oli ihan kiva puoti ja mukava poikkeus. Ali puhuu hyvää suomea ja neuvoi ystävällisesti kaikissa tarpeellisissa asioissa. Ali löytyy Ataturk Bulevardin läheltä missä basaarit alkavan alas merelle päin. Sieltä kannattaa aloittaa tutustuminen jos haluaa jotain tietää Alanyasta.

      Kun kävimme toukokuussa niin kurssi oli 2,8 rahanvaihtopisteissä, kun taas hotellilla 2,7. Eli parempi kurssi vaihtaa valuuttaa yleisissä rahanvaihtopisteissä. Huomioi tämä myös jos ostat hotellilta paljon ja maksat lähtiessäsi Visalla. Mua ketutti kun Visalla maksettaessa he pitivät siinä kurssia 2,7 mutta jos olisin mennyt vaihtamaan valuuttaa niin olisi lähtenyt paljon halvemmalla. En jaksanut lähteä lähtöpäivänä enää vaihtamaan rahaa sen vuoksi mutta tuli ikävä summa takkiin. Ruokakaupoissa ostettaessa on kurssi ihan ok. Jos jossain kaupassa kysytään haluatko maksaa luottokortilla euroissa vai liiroissa, niin liiroissa on aina halvempaa.

      Alakerran Marketissa ja kakkosen allasalueella saa ostaa huoneen piikkiin jos haluaa. Efes hotellin baarissa 10 lt, hotellin Marketissa 6lt ja isommassa kaupassa noin 4lt. Monissa pikkuputiikeissakin löytyi 5lt.

      Perjantaisin toripäivä Dolmus-aseman lähellä ja pilkkahintaisia vihanneksia yms. torituotteita. Mansikatkin 1€ kilo. Kannattaa käydä ostamalla pikkurahalla paikallisia tuotteita.

    • Tservoska

      Unohtui mainita että wifi-yhteys maksaa 50lt/vko yhteen laitteeseen kerrallaan. Se oli siis noin 17€/vko. Vaimon kanssa meillä oli puhelimet ja tabletin joten jouduimme ottamaan molemmille omat ettei tarvitse jaella vuoroja lomalla. Kyllähän se vähän kirpaisi kahden viikon lomalla, mutta yhteys oli hyvä allasalueelle ja jopa huoneistossa 5. krs. se toimi parvekkeella ja parissa nurkassa.

      Siivoukseen ei kuulunut astioiden pesu, mutta pesivät kuitenkin. Ostimme salaattia varten 4lt lasisen salaattikulhon isosta kaupasta, ja jätimme sen sinne. Astioita ei ole koskaan liikaa.

      Vessapaperia jätettiin aina liian vähän, mutta sitä sai respasta lisää. Samoin kaikki toiveet täytettiin respan kautta todella hyvin.

    • Alanya2014 elo

      Hei! Osaisko joku vastata kysymykseeni, eli elokuussa olisi lähtä sunflower 1:seen ja voisimme valita kaksion missä parveke altaalle, tai kaksion missä parveke vissiin kadulle? Onko hirveästi eroa, ja jos on niin mitä? Oletan että kadun puoleinen parveke rauhatompi, eli äänet kuuluu? Kiitos jo valmiiksi. :) ensimmäinen kerta turkissa, niin mielellään luen lisää hotellista ym.

    • Turkitar

      Itse varasin juuri matkan elokuulle, kaksio ja parveke altaan suuntaan. Uskoisin sen olevan rauhallisempi jotain mitä seurata parvekkeeltaan. Ehkä iltaohjelman voi seurata ilmaiseksi oman parvekkeen kautta :) Olen ollut kyseisessä hotellissa viimeksi 9 vuotta sitten. Parveke on tosi iso ja siellä viihtyy useamman tunnin päivässä ja voi käyttää mm. ruokailutilana.

    • MenossaElokuu2014

      Onko kukaan ollut Sunflower 2 kolmiossa? Mites niissä parvekkeet, mihin päin ne ovat? Altaalle, kadulle, toisen talon seinään? Oliko mukava huoneisto?

      • justjoo

        Oltiin parivuotta sitten Sunfolwer 2:sen (isommassa) kolmiossa josta oli näkymät kaupungin yli Kalelle. Toisiksi ylin kerros, kaksi parveketta sekä kylppäriä.
        Isommat kolmiot näyttivät olevan sisäpihalle päin (=linnoitukselle päin) ja pienemmät kadulle sekä seiniin päin (pohjapiirrosta tulkiten).

        Ainiin, kolmiot eivät sijaitse altaan vieressä, vaan viereisessä rakennuksessa.


      • sunflowerissa

        Oltiin viimekeväänä kolmiossa tässä hotellissa ja näkymät pelkkää seinää katsoi minne tahansa ,paitsi jos katsoi suoraan taivaalle ,sieltä vähän näkyi valoa.
        Kaksiossa olin pari vuotta aiemmin ja ihan sama juttu.
        Huoneistot kyllä olivat ihan kivat ja siistit.Hotelli itsessään on ihan ok ,mutta tämä seinä seinää vasten ei ole kyllä kiva juttu.


      • justjoo
        sunflowerissa kirjoitti:

        Oltiin viimekeväänä kolmiossa tässä hotellissa ja näkymät pelkkää seinää katsoi minne tahansa ,paitsi jos katsoi suoraan taivaalle ,sieltä vähän näkyi valoa.
        Kaksiossa olin pari vuotta aiemmin ja ihan sama juttu.
        Huoneistot kyllä olivat ihan kivat ja siistit.Hotelli itsessään on ihan ok ,mutta tämä seinä seinää vasten ei ole kyllä kiva juttu.

        Jos ei ole varaa maksaa näkymistä niin silloin pitää tyytyä noihin seiniin. Normisettiä.


      • MenossaElokuu2014
        justjoo kirjoitti:

        Jos ei ole varaa maksaa näkymistä niin silloin pitää tyytyä noihin seiniin. Normisettiä.

        "Jos isompi kauppoja etsii niin lähin on ylös vuorelle päin, vastaantulevasta hotellista käännytään oikealle (vaikka tie näyttää päättyvät), siitä suoraan ja vielä vasemmalle muistaakseni (leipomon ohitse) niin tullaan isommalle tielle. Siitä vielä oikealle vähän matkaan niin siellä on iso Migros ja tien toisella puolella vähintään yhtä iso kauppa jonka nimeä en muista."
        Onko kenelläkään tietoa, kuinka pitkä matka on tuohon isoon Migrokseen? Onko muita leipomoita lähellä?


      • tänään 13 yötä vielä
        sunflowerissa kirjoitti:

        Oltiin viimekeväänä kolmiossa tässä hotellissa ja näkymät pelkkää seinää katsoi minne tahansa ,paitsi jos katsoi suoraan taivaalle ,sieltä vähän näkyi valoa.
        Kaksiossa olin pari vuotta aiemmin ja ihan sama juttu.
        Huoneistot kyllä olivat ihan kivat ja siistit.Hotelli itsessään on ihan ok ,mutta tämä seinä seinää vasten ei ole kyllä kiva juttu.

        Kuulepa Sunflowerissa tai kuka vain kuka tietää. Teillä ilmeisesti pienempi kolmio niin tuleekohan ahdasta 3 aikuista ja 2 lasta ? Ruokailutila parvekkeella niinkö ? Ja jos ruokailu parvekkeella (hotellitiedoissa lukee) niin siis mitä tarkoittaa suomeksi, ei kyseisestä aiempaa kokemusta.
        Justjoo laittoi ;pohjapiirrosta tulkiten eli mistä ihmeestä löydätte pohjapiirrokset ja kaikki tiedot minne suuntaan mikäkin ? (taidan olla ns.uusavuton).
        Juuri kotiutuneet oliko tukalakin helle vai kävikö tuulenvire pölläytämässä hiuksia edes vähän.Mennäänkä pienten lasten kanssa suosiolla itäiselle rannalle jos ja kun on matalampi kuin Kleopatra.
        Hirveä lomakuume 2 viikkoa vielä ei voi mitään mutta kaikki tieto ko.paikasta kiinnostaa.


      • Syyskuussa
        tänään 13 yötä vielä kirjoitti:

        Kuulepa Sunflowerissa tai kuka vain kuka tietää. Teillä ilmeisesti pienempi kolmio niin tuleekohan ahdasta 3 aikuista ja 2 lasta ? Ruokailutila parvekkeella niinkö ? Ja jos ruokailu parvekkeella (hotellitiedoissa lukee) niin siis mitä tarkoittaa suomeksi, ei kyseisestä aiempaa kokemusta.
        Justjoo laittoi ;pohjapiirrosta tulkiten eli mistä ihmeestä löydätte pohjapiirrokset ja kaikki tiedot minne suuntaan mikäkin ? (taidan olla ns.uusavuton).
        Juuri kotiutuneet oliko tukalakin helle vai kävikö tuulenvire pölläytämässä hiuksia edes vähän.Mennäänkä pienten lasten kanssa suosiolla itäiselle rannalle jos ja kun on matalampi kuin Kleopatra.
        Hirveä lomakuume 2 viikkoa vielä ei voi mitään mutta kaikki tieto ko.paikasta kiinnostaa.

        Mikäs päivä te lähdette?


      • tänään 13 yötä vielä
        Syyskuussa kirjoitti:

        Mikäs päivä te lähdette?

        Lauantaina mennään 30.8. jostapa tulikin mieleeni, että Sunflower 2 olleet, onko myös kakkosessa ruokailu mahdollisuus vai vain ykkösessä.
        Tarkoitan iltaruokaa esim. buffet tarjoilua.
        Jos on buffet illallinenniin niin hinta, ruoan runsaus, maukkaus ja onko ruuhkaa kiinnostaisi tietää.


    • Jont

      Tietääkö joku millainen aamiainen sunflower 2:ssa on?:)

      • 1706

        Tämän Sunflower 2 talon aamiainen ja bufe tarjoillaan Sunflower 1:n ravintolassa.
        Aamiainen on ollut hyvä mielestäni.Kaikenlaista löytyy ,munakkaita , nakkeja , ,vihanneksia ,hedelmiä ,runsaasti eril.sämpylöitä ,leipiä ,muroja ,mehua ,maitoa ,kahvia ,teetä ,juustoja ,leikkeleitä(turkkilaiset leikkeleet eivät kylläkään mielestäni ole hyviä).
        Ai niin ,meinasi unohtua turkkilainen jukurtti ja kaikki ihanat hillot ja hunajat.
        Eli syötävää on kyllä ihan riittävästi ja ravintola on siisti niinkuin koko hotelli 1 ja 2 talot molemmat.
        Ne kerrat mitkä minä olen asunut tässä hotellissa ,niin kaikki ruokailut on järjestetty 1 talon ravintolassa.
        Allasalueelle sai kyllä tilattua pikkupurtavaa päivisin tähän 2:n pihalle.Hampurilaisia ,ranskalaisia ,juomia ym.
        Illallisbufeita olen syönyt vain silloin kun on ollut turkkilainen ilta hotellilla.Perus turkkilaista ruokaa ,ihan syötävää mutta ei mitään taivaallisia makuelämyksiä.Runsaasti eril.lajeja ,erityisesti jälkiruokia.
        Toivottavasti tämä selvensi edes vähän näitä kysymiänne asioita.
        Kulku tähän ykköstaloon on joko tunnelin kautta tai sitten vain loikkimalla kadun yli.Kaikki ykköstalon palvelut ovat myös 2:n asukkaiden käytettävissä.
        Allasalue on paljon isompi ja parempi ykkösen puolella.
        Hauskaa lomaa kaikille sinne matkaaville ,itse lähden 4.9 siihen nurkille Mayfloweriin pariksi viikoksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      301
      2719
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      103
      2132
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      80
      1625
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      179
      1485
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1308
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1215
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1086
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1084
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1030
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      911
    Aihe