Aihe

KTM kuskit

Kotariboy

ovat parasta A-ryhmää koko enska- ja crossi porukoista. Kaveri jolla on kotari ei voi olla huono kuski. Kaverit vetää aivan järettömän lujaa ja muut haistelee pakokaasuja.
Muistakaa kun kotaripojat tulee vastaan, niin lakki pois päästä. On ne vaan sellaisia kurkoja.

67

904

  Vastaukset

  • Totta puhut veljeni! Kun ajan kotarillani, koko kansa ottaa lakin pois ja antaa tietä!

  • On se vaan ihme ja kumma kun jäisit sinäkin haistelemaan paskaisen hondani pakokaasuja jos lähettäs kilpaa ajamaan..Kun on käynyt niin ennenkin..
   Se onpi kuule hyvin pitkälti kuskista kiinni että pärjääkö vaiko eikö pärjää vai??
   Niin se vaan on kuule että umpiluupää jupit joille pappa maksaa ajelee niillä ktm luuskillansa. Sellasia kusenkeltaisia tai oransseja K=kissan T=tappajien M=menopelejä ovat.
   Muista että HONDAssa sitä voimaa ja KTM:ssä pelkkää luuskaa,laiskaa & lahnaa.

   • Tuoppas hondasi näytille sitten :) katotaan ketä haistelee ja mitä...


   • PIKKUPOJAT HUUTELEE ?


   • "kuskista kiinni" "KTM luuska, laiska & lahna": Kumosit itsesi totaalisesti. Samaa mieltä olen siinä että se on kuskista kiinni mutta ei nyt johtavaa enduropyörää saa kumminkaan ruohonleikkuriksi mainostaa. Jos tiellä tosiaan tulee vastaan KTM niin ei suoraan sitä sormea saa vilauttaa mutta ei myöskään hattua nostaa. Liikenteessä on paljon erimoista porukkaa jotka sillä pyörällä kulkee. On näitä joka-alan eksperttejä jotka pullistelee kuinka osaa vääntää kaasua suoralla mutta on siellä myös niitä A-luokan kuskejakin vilahdellu. Kiva joo jos hondan omistat mutta älä ny sentää alennu "kotari poikien" tasolle ja solvaa pyörää jota et omista, kuten en minäkään.


  • kotariin saa nopeesti ja kohtuuhintaisia varaosia, niitä on paljon ajossa ja pyörät saa rekisteriin. Tuo rekisteriin saaminen on periaatteessa vähän kaksipiippuinen asia, koska jos viilataan pilkkua, niin lain mukaan maastoajoneuvo on oltava rekisterissä jos sen saa rekisteröityä... Jos siis ajetaan muualla kuin suljetulla alueella. Mistä noi angstit nousee? Kateudesta?

   • Ei angstit nouse,ovat faktoja, hondassa voimaa,ktm:ssä vähemmän. yksinkertaista fysiikkaa..


   • honda force kirjoitti:

    Ei angstit nouse,ovat faktoja, hondassa voimaa,ktm:ssä vähemmän. yksinkertaista fysiikkaa..

    Kotarilla ei tarvi runkata niinkuin hondalla ja muilla paskoilla. Kotarimiehet on kurkoja radalla ja typyjen pöksyissä.

    Ota vaan hondaboy lakki päästä ja runkkaa. KTM miehet hoitaa loput..


   • Kotkamies kirjoitti:

    Kotarilla ei tarvi runkata niinkuin hondalla ja muilla paskoilla. Kotarimiehet on kurkoja radalla ja typyjen pöksyissä.

    Ota vaan hondaboy lakki päästä ja runkkaa. KTM miehet hoitaa loput..

    Minä en onneks tartte mitää moottoripyörää enkä autoo päästäkseni muijien pöksyihin.
    Honda saa makoilla tallissa ku minä ajelen fillarilla pillun perässä.
    Ajele sinä vaa muna pystyssä sillä laiskalla ktm K=kuristamattomanakin T=turha M=menopelilläs niitte olemattomien naisten perässä.


   • Kotkamies kirjoitti:

    Kotarilla ei tarvi runkata niinkuin hondalla ja muilla paskoilla. Kotarimiehet on kurkoja radalla ja typyjen pöksyissä.

    Ota vaan hondaboy lakki päästä ja runkkaa. KTM miehet hoitaa loput..

    Kotarilla tarttee runkata näköjää aika paljonkin ja näyttää melkoisia munanjatkeita olevan kun et näytä naista saavan ilman kusenkeltaista ktm luuskaasi. Kotarimiehet keräilee osiaan ja itseään radalla ja hondalla kerätään niitä enduron maailmanmestaruuksia vuosi toisensa perään... aholan mika ... ajaako se hondalla? ainii taitaa ajaa...


  • Mielikuvituksen puutetta teiltä molemmilta ;) Oli mullakin joskus honda cr80. Nykyään se on kai cr85 ;D

  • Ktm kuskit ovat omahyväistä porukkaa niinkuin viestiketjun aloittajasta voimme hyvin päätellä.. tietenkin muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta ette te kaikki ktm kuskit ole kuramaha huoria. vain nämä poikkeukset joita valitettavasti on tosissaan paljon.

   • Vai on sitä hondassa voimaa. Vittu menkää niillä kyrvän lutkuttimilla vittuun täältä kotaripalstoilta. Jätkät vetää hontalla kaatiksella ja illalla käteen.
    Meikä ajaa kunnon kotkalla ja nussii missejä. Repikää siitä äitinpojat.

    Voi vittu, hontalla muka vauhtia ja pillua. Raikuvaa naurua.


   • Kotka mies kirjoitti:

    Vai on sitä hondassa voimaa. Vittu menkää niillä kyrvän lutkuttimilla vittuun täältä kotaripalstoilta. Jätkät vetää hontalla kaatiksella ja illalla käteen.
    Meikä ajaa kunnon kotkalla ja nussii missejä. Repikää siitä äitinpojat.

    Voi vittu, hontalla muka vauhtia ja pillua. Raikuvaa naurua.

    En edelleenkää tartte pillun saamiseks mitää hikistä kusenkeltasta ktm irtomutteri etäpesäkettä.. Ajelen hondalla huvikseni metässä, tyttöjen perässä ajelen fillarilla,haa!
    Ja hondassa todellakin on enemmän voimaa. honda cr125 on samanverran tehoja kun ktm gs 250 että sellasta... nii että kummassa sitä voimaa,hondassa voimaa,ktm mutteriläjässä pelkkiä tekovikoja sekä itävaltalaisten tekomiesten runkkausläiskiä.


   • hondassa voimaa. kirjoitti:

    En edelleenkää tartte pillun saamiseks mitää hikistä kusenkeltasta ktm irtomutteri etäpesäkettä.. Ajelen hondalla huvikseni metässä, tyttöjen perässä ajelen fillarilla,haa!
    Ja hondassa todellakin on enemmän voimaa. honda cr125 on samanverran tehoja kun ktm gs 250 että sellasta... nii että kummassa sitä voimaa,hondassa voimaa,ktm mutteriläjässä pelkkiä tekovikoja sekä itävaltalaisten tekomiesten runkkausläiskiä.

    En nyt sanois... Honda cr 125 ja KTM sx 125 on aika tasasta settiä ja molemmat kilvettömiä pyöriä. Että imaseppas sitä "jatkotonta" myös olematonta penistäs.


  • ktm gs 250 on vuodelta...??????? mikä..

   • Ihan sama miltä vuodelta ktm pyörä on se tulee olemaan aina pelkkä munanjatke.


  • Meikä on kova heppu, kaikella mittapuulla. Mä ajan lujaa kotarilla, hondalla ja vaikka HD - paskalla metikössä. Mutta jos pitää lähteä tosissaan ajaan eikä kruisaileen niin otan tallista KTM 400 exc.
   Meinaan hondamiehet saa haistella pölyä...

   • Mene sinä sinne tampereelle ja kuolet vielä nälkään sinne talliis. Vehnän puutteeseen. Kännissä näet unia kunnon prätkistä etkä mistään ktm pätkistä.
    kusinen Turha Mopo = ktm ,niillä ajelee vaan miehet joilla on lyhyimmät mulukut,täytyy olla jotain ku ei o sitä jotain lahkeissaan.


  • No ei se KTM merkkinen peli kuskia tee. Onhan noita mulkkujakin porkkanan selässä nähty. Ja kehtavatkin vielä moikata...

  • Ai että 125 CBRssä enemmän voimaa Kuin 125 EXCssä....itse en viitsi lähteä omalla EXCllä ajamaan CBRrää vastaan, kun jännityshän siitä uupuu

   • CR ei CBR.. Cr on ratapyörä ja exc jäis kevyesti.. mutta sx ei.


  • Onneks ittelläni on kotka ettei tarvitse olla honda runkkari =)

  • Voihan vittu.

   On täällä osa urpoja pentuja. Itellä ollu sekä Hondia ja Kotkia, välillä tainnu olla muutama Suzukikin ja Yammu. Jokaisesta pyörästä löytyy hyvät ja huonot puolet.
   Mutta jos rupee pätemään jostain stanan parin hepan huipputehoerosta, niin se kertoo jo kaiken kuskista. Pyörästä löytyy muutama muukin tärkeä ominaisuus, joka vaikuttaa ajamiseen....

  • no en kyllä oo mikään hirviä merkkiuskollinen mutta itse kotarilla pöristelen ihan hyvä peli on ollu myös pyörää jos moista ei nyt kumminkaa tarviste kiistellä moisista pikku asioita sehän on aivan rahasta kiinni millä ajelee jos esim vertaillaan 98 pyörää ja nykypäiväläistä niin kyllä teknologia on aika paljon muuttunnut :D

  • voi voi voi voi. ostat vittu minkä tahansa hondan nii ktm vie. hondat on parempii matka pyörinä mut ktm on se millä leijutaan ja ihmiset paskantaa pöksyy ku nostat keulan pystyy ku ohitat ne kotarilla. ktm 125cc on pirun hyvii mut 300h välein täyttyy tehä nii saatanan moine remppa ettei oikee tykkää ajella niil. mut sitku alkaa mennä 250cc tai yli nii johan alkaa ktm katujen kurko! vitut joistan honda paskoist. osta honda ku tarviit raiskattuu autoo. osta ktm ku tarviit vitun komeet menopelii!

  • honda cr 125 on kuristettu 11kw paska. ktm 125 on 20kw tai enemmän ja jää honda paskat jälkee. jos haluut kalliin komeen osta ktm, jos haluut ajella kilometrei nii osta honda

   • Honda cr 125 on kuristettuna 11kw mutta niitä ei valitettavasti oo rekisteröitynä suomessa kun noin 30kpl johtuen siitä että siitä löytyy se 31.5kw kuristamattomana. Että on kuule nii vaikee homma kuristaa se että ei saa rekisteriin sen takia.
    Idiootti,ktm 125 siitä ei löydy kun se reilu 20kw vai oliko peräti 25kw ?
    Että kumpikohan on tehokkaampi,sitä sopii miettiä. Ihan perus päässälaskua,tainnu tukkia se kuramahahuoranpentujen munanjatke aivot nii pahasti että ei pysty ajattelemaan omilla aivoillaan.
    Ota idiootti asioista selvää ennenku alat laukoon "totuuksia"


   • honda cr on crossipyörä vitun perseen näköinen hiiri eikä kuristettu.
    vittu sä olet tyhmä


  • Niille homoille jotka pätee et meinasin ktm exc.

  • Vetelin Kotarilla motarilla. Ei naista ei hauskaa. Yhtä helvetin tärinää ja kolinaa. Menin ja vaihdoin Harrikan. Nyt on naista ja miestä. On lessua ja homoa ! Osta HD ja unohda Kotari

   • Homot ajaa kotarilla motarilla ja hoodee kuskit ne vasta rasvasia homoja onki,aina tuolla tienpäällä rassaamassa naama mustana toisiaan tai pyöriään. ajelevat aina ihan kännissä haulikko takataskussa.


  • JOPOLLA MENNÄÄN SINNE MINNE KOTARILLA EI PÄÄSE

   • KTM keksi tuossa pari vuotta sitten pari mullistavaa juttua isoon rossi nelariin. Ottivat 100cc pois ja laittoivat sen paskan takakorkee PDS tilalle linkut. Todellista kehitystyötä copy paste japski pyörät, se joka tuosta haluaa maksaa niin ei voi olla ihan järjissään.....


   • Kevyt Työntää Mäessä kirjoitti:

    KTM keksi tuossa pari vuotta sitten pari mullistavaa juttua isoon rossi nelariin. Ottivat 100cc pois ja laittoivat sen paskan takakorkee PDS tilalle linkut. Todellista kehitystyötä copy paste japski pyörät, se joka tuosta haluaa maksaa niin ei voi olla ihan järjissään.....

    Tuossa vähän pyörövalintaa helpottava video.

    http://www.youtube.com/watch?v=WtUj3br21_E&feature=related


   • eka ja vika kirjoitti:

    Tuossa vähän pyörövalintaa helpottava video.

    http://www.youtube.com/watch?v=WtUj3br21_E&feature=related

    eihän tossa pyörässä mitään vikaa ollut. mut toi urpo oli vaihtanu siihen keulan t-kappaleeseen liian pitkät pultit niin se murtui. mikä idiootti tais olla joku vanha honda kuski


   • ktm rules kirjoitti:

    eihän tossa pyörässä mitään vikaa ollut. mut toi urpo oli vaihtanu siihen keulan t-kappaleeseen liian pitkät pultit niin se murtui. mikä idiootti tais olla joku vanha honda kuski

    Liian pitkät pulti:) Jos liianpitkät pultit aiheuttaa pyörän katkeamisen niin siitä pitäisi varoittaa siinä hienossa rahtari asiakirja salkussa mikä tulee pyörän mukana. KTM ei voiteta 2012 yhtään sm kultaa mx-enska sarjoissa. RR voi tulla jos kallio ajaa, niin hyvä kuski pärjää paskallakin....


   • Kevyt Työntää Mäessä kirjoitti:

    KTM keksi tuossa pari vuotta sitten pari mullistavaa juttua isoon rossi nelariin. Ottivat 100cc pois ja laittoivat sen paskan takakorkee PDS tilalle linkut. Todellista kehitystyötä copy paste japski pyörät, se joka tuosta haluaa maksaa niin ei voi olla ihan järjissään.....

    Juu tosissaan kehitetty 2011 kausi 350 rossi pelillä 1 totaali pamaus takuuseen. Ja sit vielä kerran vaihdelaatikko. Ja sit vielä piti antaa ilmaseks vaihdossa kun ei kelvannut kellekkää.


  • Homot ajaa hondalla

   • Mut silti paljon kovempaa kuin yksikään ktm metroseksuaali runkkari.


  • HONDA=homejen omistama nänniksi dissattu ajokki

  • Viikonloppuna tuli kapakkaan KOTARI - kuski. Jumalauta ämmien housut veti heti märäksi ja jätkät veti hattua päästä. KOTARI- kuski käveli rauhassa baaritiskille ja otti ämmää perseestä ja veti kuivat. On ne kovia !! Mää kun rikastun nii varmasti ostan KOTARIN..

  • Viikonloppuna tuli kapakkaan KOTARI - kuski. Jumalauta ämmien housut veti heti märäksi ja jätkät veti hattua päästä. KOTARI- kuski käveli rauhassa baaritiskille ja otti ämmää perseestä ja veti kuivat. On ne kovia !! Mää kun rikastun nii varmasti ostan KOTARIN..

  • Viikonloppuna tuli kapakkaan KOTARI - kuski. Jumalauta ämmien housut veti heti märäksi ja jätkät veti hattua päästä. KOTARI- kuski käveli rauhassa baaritiskille ja otti ämmää perseestä ja veti kuivat. On ne kovia !! Mää kun rikastun nii varmasti ostan KOTARIN..

  • Viikonloppuna tuli kapakkaan KOTARI - kuski. Jumalauta ämmien housut veti heti märäksi ja jätkät veti hattua päästä. KOTARI- kuski käveli rauhassa baaritiskille ja otti ämmää perseestä ja veti kuivat. On ne kovia !! Mää kun rikastun nii varmasti ostan KOTARIN..

  • Viikonloppuna tuli kapakkaan KOTARI - kuski. Jumalauta ämmien housut veti heti märäksi ja jätkät veti hattua päästä. KOTARI- kuski käveli rauhassa baaritiskille ja otti ämmää perseestä ja veti kuivat. On ne kovia !! Mää kun rikastun nii varmasti ostan KOTARIN..

  • tänään meiän talon ohi 250 kotari ja tietenki keula pystys :)

   • Ei parane laskee sitä keulaa ettei katkea koko paska.....


  • Mää vedin kotkalla koulun kohdalla keulat pystyssä ja gimmat juoksi perään kiljuen. Jumavita ne repi rintsikat veks ja sai orkkuja juostessa. Kyllä Kotaripojat on kurkoja.

  • Mää vedin kotkalla koulun kohdalla keulat pystyssä ja gimmat juoksi perään kiljuen. Jumavita ne repi rintsikat veks ja sai orkkuja juostessa. Kyllä Kotaripojat on kurkoja.

  • Mää vedin kotkalla koulun kohdalla keulat pystyssä ja gimmat juoksi perään kiljuen. Jumavita ne repi rintsikat veks ja sai orkkuja juostessa. Kyllä Kotaripojat on kurkoja.

  • Mää vedin kotkalla koulun kohdalla keulat pystyssä ja gimmat juoksi perään kiljuen. Jumavita ne repi rintsikat veks ja sai orkkuja juostessa. Kyllä Kotaripojat on kurkoja.

  • 14v pojat täälä kertoo märkiä uniaan.. ;)

  • Mää ostin kotkan. Nyt lohkee pillua joka ilta. Kyllä mää oon kurko !!!!

  • Sai kyllä nauraa ihan kippurassa kun tätä luki. :D

  • :D on jollain kyllä mielikuvitusta. :) :DD sai nauraa joo.
   ajakaa te kotkilla. kawazaki zx-9r ja gsxr maistuvat siinä 300 km/h paikkeilla ihan maukkailta. :) renkaalta 127kw ja te ootte märkinä jo kotarista missä melkein 20kw? :D Pojilla on isot kalut alla näköjään. ;)

  • Sun kawasaki gsxr ja zx-9r pelkkä mielikuvitus. sun luuskas vitun mulkku. toivoa hajoittaa saatana se. saunan taaxe sinä. sinä paskaa housuun ennen 300.

   mun ktm 125 exc "killer bike" pätkii sun kawa vaika. iha milloin vaa

  • Olen kotariboy, olen kunkku ja hidalgo. Ette voi mulle mitään ku mä keula pystys gimmojen ohi. Ei tarvi runkata niiku kawalla. Pillua tulee ovista ja ikkunoista. Kotari on kingi !!

  • mäki oon kotaripoika ja saan paljo pesää.

  • KTM = Kassit Työntyy Munaan. KTM ylihintanen noob pyörä.. puolta halvemmalla saat paljon paremman Yamahan ;D ps. kawasakit on perseestä.

  • ja nää "kotkapojat" ei saa pillua ku ne jyystää toisiaan.

  • miks kaikki puhuu peniksistä? siitä puhe mistä puute

  • Vetelin kotarilla motarilla . Gimmat veti kiljuen pöksyt päältä ja alko räplään vittua. Otin parhaan loksulle ja himaan. Kyl mää oon kunkku. Kotkapoika sai hanuria kawakuskin ämmältä..ugh

  • KTM on iha normi pyörä, se vaa tekee näköjään omistajistaan täys pellejä ja mulkkuja...

  • Voi helvetti näitä viestejä =D

   Ku lukee nii saa kyllä nauraa oikein olan takaa. Molemmissa on hyvät ja huonot puolet, itse suosin ktm ihan vain koska hauska peli, olen ajanut hondillakin ja nekin ihan pirteitä, mutta voi jumalauta kun rasahtelee rusinat tommosten tyyppien kanssa jotka esittää fiksua ja haukkuu samalla muita "kuramaha huoriksi" voi helvetti =DDDDD

   Painukaa jonnet vittu täältä pätemästä, vaikka omeglee ettei tartte kattoa tollasta.

  • monella on monta homolla on honda =)))

   • Dolly Parton lukivamma! Mitä WTF tuo tarkoittaa?

    "Monella on monta homolla on honda..?" Tarkoittanee sitä, että usealla homolla on yhteinen honda?


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   6643
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   71
   6232
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   259
   3825
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   70
   2943