Internet koituu kohtaloksi

Sensuurisvensson

Yksi RKP:n pakkoruotsittajadinosauruksista Ulla-Maj Wideroos muistaakseni ihmetteli joitakin vuosia sitten, miksi pakkoruotsikeskustelu ja ruotsinkielisen eliitin vastustus käy yhtäkkiä niin kuumana. 80-luvulla hän ei kuulemma vastaavaa havainnut. Samalla hän ihmetteli, missä ovat Johannes Virolaisen ja Paavo Lipposen kaltaiset aivopestyt ja lahjotut suomenkieliset, jotka puolustaisivat omilleen ruotsinkielisten satavuotista ja suorastaan pyhää eliiittiasemaa ja sen ylläpitämisestä koituvaa sivistyksellistä rikkautta ja yhteispohjoismaalaisen identiteetin vahvistumista.

Yksi iso syy on varmasti Internet. Internet on huomattavasti vaikeammin sensuroitavissa kuin muu media. Opettaja voi oppitunneilla saarnata pakkoruotsin ihanuudesta, tv-väittelyihin voidaan ottaa enemmistöksi pakkoruotsin puolustajia ja vaalipuheissa voidaan nuoleskella ruotsinkielistä eliittiä, mutta internet ei ole ruotsinkielisen eliitin yksinoikeudellisessa hallinnassa. Tämä näkyy pakkoruotsin ja ruotsinkielisten eliittiaseman alati kiihtyvänä arvosteluna.

RKP toki yrittää saada aikaiseksi erilaisia rasismilakeja- ja suorituksia tarkoituksenaan ulottaa parempi sensuuri ruotsinkielisten eliittiasemaa kritisoiviin aineistoihin. Internetin räjähdysmäinen yleistyminen kuitenkin avasi ruotsinkielisen eliitin kannalta peruuttamattomasti Pandoran lippaan ja paluuta menneeseen ei ole.

Viimeaikaisten arabivaltioiden kansannousujen yhtenä merkittävänä moottorina oli juuri internet, mikä ensin kokosi eliittiä arvostelevat kansalaiset kokoon ja auttoi myöhemmin mobilisoimaan vastatoimet. Samaa on tiedossa täälläkin, kaikista sensuuriyrityksistä huolimatta.

5

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No comments

      10 pistettä. SEN-SUURI. Et varmaan unohda että moderaattorit eli mielipidevaikuttajat ovat svekoilla töissä. Hyvin monet asialliset kommentit poistetaan - jäjelle jää joku homohyppelöinti tai muuten aivoton viesti (ehkä omiani).
      Tämä on estänyt sen että oikea asia olisi mennyt eteenpäin vauhdilla. Tilalle on tullut "miksi ette pidä meistä".... "meitä vainotaan" ... finni on tullut heidän alueilleen" jne... mutta nettikeskustelijoiden sitkeys on tehnyt sen, että asia etenee, vai vaanko se etenee PS:n julkilausuman takia. Ihan sama. Nyt näyttää valoisammalle.

      • Sensuurisvensson

        Unohdin muuten pohtia, että mitähän mieltä perinteisesti sananvapauden puolesta saarnanneet vasurit ja vihreät ovat tästä uudesta mahdollisesta sensuurilaista?

        Kiristyvä verkko kun voi suodattaa pois silmistä niin kettutarhakuvat kuin lahtarisikakirjoituksetkin.

        Toinen seikka on se, että mikäli vihreät ja vasurit ovat myötävaikuttamassa minkäänlaisiin uusiin sensuurilakeihin, kilahtavat näiden puolueiden kannattajien äänet seuraavissa vaaleissa piraattipuolueelle. Ainakaan nuorempi kannattajakunta ei hyvällä katso vihreiden ja vasureiden salonkikelpoistumista jonkinlaisiksi viherdemareiksi. Monille vasureille kun Arhinmäki on yhä se kova jätkä, joka oli järjestämässä kuokkavierasjuhlia.


    • kirj purts bates

      Olipa hyvä että tajusimme palkita Burns-Leen Millenium palkinnolla. Svekot olisivat halunneet toki palkinnon menevän Torvaldsille ja muille hyödyttömille LUUSEREILLE!

    • No comments

      Sananvapaus, vapaus ilmaista itseään.
      Suomi oli maailman tasa-arvoisin maa.
      Brax, Biaudee ja Thors ovat käsittäneet tilanteen Suomessa täysin väärin (ymmärrys ei riitä) ja ovat kieltämässä kaiken sen mikä Suomessa vielä oli viatonta ja kivaa.
      Niinkuin Roman S. sanoi, Ryssissäkin voi puhua vapaammin kuin Suomessa. Oikeastaan nuo hirveät akat pitäisi pistää vankilaan. Tekevät suuren rikoksen vahtimalla SANOJA ja siirtämällä Afrikan sarven ja muut lukutaidottomat Suomeen.
      Jos ei akkoja saa leivättömän pöydän ääreen, niin ehdottaisin pakkoasumista Kirstinmäessä 4 kuukaudeksi.
      Sen jälkeen voisi kysyä Thorsilta, että oliko joku sanonut "poikkeavasti".

      • No comments

        Ja vielä. Jokuhan ehdotti vihreille kynnyskysymykseksi turkistarhauksen lopettamista. No vihreät päättivät olla kieltämässä uusia ydinvoimalaitoksia....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      105
      7431
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2802
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2392
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2093
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1789
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1369
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe