Miehelläni on pieni muna

fiocy

Miehelläni on pieni penis. Pieni muna ei ole kauheasti haitannut seksielämäämme, koska hän on hellä ja monessa mielessä suorastaan unelmien mies. Hellä rakastaja ja itse olen aktiivinen sängyssä. Mieheni on myös huomaavainen, aikaansaava, hyvä huumorintaju, luotettava, ei käytä liikaa alkoholia jne. Hänen kanssaan on helppo elää ja olla.

Nyt olemme saaneet vauvan ja aina kun pariskunta saa vauvan, niin naisen tehtävä on synnyttää se. Tässä asiassa kun ei ole vaihtoehtoja. Olemme äärimmäisen onnellisia vauvasta. Nyt on vain pieni ongelma, jota raskausaikana jo mietin. Pelkään, että seksi ei tunnu miltään enää. Olen tästä niin surullinen ja peloissani, että en uskalla edes kokeilla seksiä mieheni kanssa. Pelkään, että alan itkemään tai sanon suuren pettymykseni vallassa hänelle jotain loukkaavaa, jota kadun. Häpeän itseäni ja olen vihainen pieni munaiselle miehelleni, joka ei ole kärsinyt millään tavoin ja on kuitenkin saanut yhtälailla lapsen.

Olen suhdetta edeltävässä elämässäni saanut nauttia kivaa seksiä ja kenelläkään miehellä en ole nähnyt yhtä pientä penistä kuin miehelläni. Nyt olen kauhean katkera tästä. Eniten olen katkera siitä, että minun piti synnyttää alateitse ja ihan varmasti emättimeni on ainakin seuraavat viisi vuotta vetelämmän oloinen. En tiedä. Monet naiset kyllä väittävät, että vagina palautuu entiselleen (luonto on hoitanut asiat niin, kuulema), mutta minun on kovin vaikea sitä uskoa. Synnytin ison terveen vauvan (josta olen tietenkin kauhean onnellinen. sainhan terveen lapsen. tai siis saimme), mutta enkö enää voi tämän jälkeen nauttia seksistä? Joskus muinoin sain tavata miehiä, joilla oli nk. liian iso. Sattui rakastellessa. Itse on kai sisätiloistani (ollut) pienehkö. Nyt olisi kiva, jos itselläni olisi sellainen mies. Nyt ymmärrän, miksi miesten munan koosta aina puhutaan. Ennen en koskaan sitä oikein ymmärtänyt. Jos mies tai nainen haluaa lapsen, ei ole vaihtoehtoja! Naisen on pakko synnyttää! Miehen vehkeelle ei tapahdu mitään, vaikka hänellä olisi 10 lasta ja vauvat painaisivat 6 kiloa. Aina samanlainen. Nainen joutuu puskemaan vaginastaan läpi keilapalloja. Itsellänikin oli vaikea synnytys. Jouduttiin leikkaamaan ja sen lisäksi vielä tuli repeämiä. Olen niin masentunut tästä. Itkeskelen tätä ja mietin, että olenko jotenkin outo. Minunhan pitäisi vain itkeä onnesta, äitiyden onnesta. Mutta entä jos en enää koskaan saa hellyyttä? Olen kai ihan terve nainen ja elämää on useita vuosia jäljellä. En halua erota miehestäni. En halua avioeroja ja lapselleni avioerolapsen elämää. Tämän vuoksi! Mutta. Millainen on parisuhde, jossa toinen osapuoli ei koskaan nauti seksistä? Miestäni ei tunnu tämä asia laisinkaan haittaavan. Hän vakuuttelee, että olen haluttava ja odottaa seksiä. Minulla tulee pala kurkkuun, kun ajattelenkin sitä. Tunnen itseni rumaksi ja alapääni eritoten. Olen alkanut miettimään leikkaukseenmenoa. Pienentäisin vaginaani, jotta voisin nauttia seksistä mieheni kanssa. Millä rahalla? Inhoan leikkauksia. Tämä synnytyksestä toipuminen tikkeineen kaikkineen on ollut ihan riittävän raskasta. Olen joskus sanonut, että mieheni voisi mennä munansuurennusleikkaukseen. Hän on tietenkin loukkaantunut. Ihme kun ei ole jättänyt minua jo. Kadun sanomisiani. Ja tuokin sanominen oli ennen synnytystä, ennen tätä omituista alapäätäni. Haaveilen kaikista eksistäni ja yhden illanjutuista, joilla on normaali vehje. Normaalin kokoisen peniksen kanssa nyt ei olisi ongelmaa. Tuntuuhan sormikin vaginassa. Ongelma on, että en ennen lastakaan saanut vaginaorgasmia mieheni kanssa. Entä nyt? Tuskin enää koskaan loppuelämäni aikana tulen sellaista saamaan, koska tulenhan olemaan tämän miehen kanssa loppuelämäni. Perhettäni en ala rikkomaan tämän asian takia. vaikka tässä valitankin. Tosin mieheni voi rikkoa perheen tämän asian takia, jos siis seksi loppuu kokonaan. Niinkuin ehkä tulee loppumaan. En kiihotu pätkänvertaa ajatellessani häntä. Surettaa.
Aivan kuin jokin olisi kuollut elämässäni. Jokin olisi pilalla peruuttamattomasti.

52

6949

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äijä40more

      Et voi pistää koko paskaa miehes niskaan kieltäytymällä seksistä ja tätä kautta savustamalla miehes ulos ja isompaa tilalle. Olet itsekäs ja raukkamainen akka!

      Jos kyrvän koko on sulle koko elämä niin sano ukolles asia niinkuin se on äläkä rupee kusettaa äijää valheilla. Totuus ei ole paha vaan valehtelu.

    • 17cm iso

      no kuin pieni miehelläs on? Muistappa se, että keskikoko ei todellakaan ole mikään kovin huima tässä maassa ja varmaan pienimunaisia on enempi kuin näitä nettipalstojn muka isomunaisia.

      • Eipä niin

        mutta ei ka ole yli 16cm muillakaan valkoihoisilla. On sentään 10% yli 20cm


      • ka. 13.52cm
        Eipä niin kirjoitti:

        mutta ei ka ole yli 16cm muillakaan valkoihoisilla. On sentään 10% yli 20cm

        20cm kulleja on enempi muualla kuin suomessa, mutta kai tännekin jokunen oikeesti 20cm kulli joukkoon mahtuu. Niin ja onhan meillä siirtolaisia!


      • kovaa_
        Eipä niin kirjoitti:

        mutta ei ka ole yli 16cm muillakaan valkoihoisilla. On sentään 10% yli 20cm

        Niin vai 0,1%:lla on 20 cm. Ei 10%:lla.


    • Korsuporsas

      Voipi olla että tää on asia joka koskee moniakin lapsen saaneita pariskuntia..
      Aihe vain tuntuu olevan melkoinen tabu - eikä ihme.

      Ihmettelen miksi aloit jotain pitempiaikaista alunperinkään sellaisen miehen kanssa, joka ei pysty sinua tyydyttämään, jos seksi samalla on kuitenkin noin tärkeää?

      Sori etten alkuun osaa olla rakentavampi.

      • itsellä iso 17cm

        Kyllä kannattaa naisten treenata pillulihaksia, jos ei perus "sykkivällä" (=13.52cm) pärjää.


      • Lima-Rampe
        itsellä iso 17cm kirjoitti:

        Kyllä kannattaa naisten treenata pillulihaksia, jos ei perus "sykkivällä" (=13.52cm) pärjää.

        Sä se jaksat tuota 13,52cm mainostaa ;-)
        No kai sekin on ihan ok jos vain sattuu paksuudessa löytymään.

        Itse en henkilökohtaisesti haluaisi naiseltani mitään säälisiä pillulihasten puristeluja osakseni - onneksi ei ole ollut tarvettakaan sellaiseen.
        Mutta jokainen tavallaan.


    • asdasdasdaafsfsda

      Mikäli nyt viestin oikein luin niin kehottasimpa ensin kokeilemaan sitä seksiä miehes kanssa ennenkun valitat siitä ettei tunnu miltään.

      Tyypillistä naista mennä asioiden edelle. Saatat yllättyä ilosesti ja jos et niin sit vasta mietit leikkauksia :)

    • valintoja tehtävä

      Itse en uskalla synnyttää ikinä, sillä mieheni penis ei tuntuisi synnytyksen jälkeen enää miltään. Se on kovin pieni enkä aina tunne edes sen sisällä oloa.
      Mieheni on kuitenkin minulle lapsia tärkeämpi. Tiedän ettei suhteestamme tulisi mitään, jos seksi ei kummastakaan tuntuisi edes siltä miltä se nykyään tuntuu.

    • ...

      Valitse isomulkkuinen kyntäjä ja pyöräytä 10 tenavaa...niin ne tekee lestatiolaisetkin,vaikka niilä on alta 10cm max...

      • lukija liisa

        Jos rakastaa miestä mutta hänellä on liian pieni penis niin pitääkö silloin jättää mies ja etsiä isomunaisempi?? Ihmeellisiä neuvoja...


      • kirjoittaja liisa
        lukija liisa kirjoitti:

        Jos rakastaa miestä mutta hänellä on liian pieni penis niin pitääkö silloin jättää mies ja etsiä isomunaisempi?? Ihmeellisiä neuvoja...

        Tottakai pitää. Kalun kokohan on tärkeintä miehessä, jos et sattunut tietämään.


    • järki käteen

      Uskon ett sulla hormoonit hyrrää ja oot melkein saanut 'babybluesin'.. Anna nyt tilanne rauhoittua ja anna miehellesi edes mahdollisuuden.. Se on sitten sun ongelma löytää ratkaisun jos sä et pystyt laittaa asiat tärkeysjärjestykseen, lapsesi, miehesi eli perheesi ennen sun vaginaorgasmia.. Jos näin on niin sä et ikinä tulet olla tyytyväinen, uskot aina löytäväsi joku isompi, joka antaa SULLE mitä SÄ tarvitset.. Säälin sua jos sun elämä pyörii sun oman nautinnon ympärillä!

      • inte fattar

        Mitä itua on elämässä ilman nautintoja jossa vain pelkkiä velvollisuuksia?


    • aamukankeus

      oman navan ympärillähän elämä pyörii kaikilla, ja etenkin näillä perseestämittaajilla!

    • Normimuna

      Aloittajan tilitykset taas muistuttivat kivasti miksi on kivempi olla sinkkuna vaikka seksiä ja läheisyyttä kaipaisikin parisuhteen muodossa.

      Jos ei ole karmea kanki niin saa miehenä odotella milloin eukolla tulee juurikin tuollaiset mietteet ja lähdetään jotain kalukeisaria metsästämään. On se kumma homma jos ei standardivehje muka riitä.

    • Laura_____

      Ensinnäkin sulla on synnytyksen jälkeinen masennus. Toiseksi, voit reenata niitä lihaksia joilla supistat emätintä, miehesi ei voi mitään penikselleen. Kolmanneksi, jos et aio jättää perhettäsi, niin ala säästämään nyt niin luultavasti niin viimestään 10 vuoden päästä sinulla on rahaa mennä vaginan tiukennosleikkaukseen.

      Olethan ymmärtänyt, että tässä maailmassa ei voi saada kaikkea.

    • minä vaan

      Hei HALOOO!!! olen vasta 30 vuotias 2 lapsen isä ja vaimoni 4 vuotta nuorempi.. nuorempi pojistamme painoi yli 4500g ja hänet otettiin ulos aavistuksen rajuin keinoin (meinasi jäädä hartioista jumiin), enkä siltikään huomaa mitään eroa vaimoni tavarassa. loppujen lopuksi miehen penis ei ole niin tarkka tuntoinen elin, että osaisi sanoa tuollaisia tiukkuusmäärityksiä..sormeni ympärillä osaan arvioida puristuksen voiman, mutta en kullini ympärillä, joten aika legendaa tuollainen...

    • makemjoo

      Itse oon horopillujaki nainu, kai se on kullin koon kans sama juttu, jos pää toimii tuntuu seksiki hyvälle. Pikkupillutki on hankalia, koittaa ängetä sisään niin että mielenkiinto menee, eikä nyt ole puhe kuivasta vaan pienestä pillusta. Pää mukaan niin pelaa hyvin kädet ja suu ym elimet mukaan.....

      • teuvo30

        Kun pippeli on sisälläsi, kuuletko kaikuvia edestakaisin ääniä niinkuin jäähallissa? Jos on näin, kannattaa käyttää pippelissä jotain fyllinkiä reunoilla.


    • rakastunut ;D ;D

      olen nyt pari kk NAUTTINUT seksistä suht' pienimunaisen miehen kanssa ;D
      ja todellakin NAUTTINUT!! hän on tosi hellä,kultainen ja aivan taivaallinen.kun on tunteet mukana seksissä,saa nauttia todella ihanasta läheisyydestä. pilluni on aivan tulessa, kun hän tulee viereeni. ja useimmiten pieni halailu ja hellittely johtaa yhdyntään, siis rakasteluun.
      aikaisemmalla miesystävällä oli pitkä(20cm) mutta suht' ohut,eikä hän oikein osannut käyttää sitä.seksimme oli mitäänsanomatonta( näin jälkikäteen sen ymmärrän)

      normikulli on aivan hyvä, kun vaan sillä tehdään työt hyvin ;D ;D
      ja on tunteet mukana. siinä se

      • 8inches--

        Joo.."pilluni"vai pyllyni...taidat olla taas niitä "pmms"oireyhtymän miehiä=pikkumunaisenmiehen syndrooma,jotka täällä esiintyy naisina ja kehuvat omaa nysäänsä!!


    • ug-pr

      Hmmmmmm. No onneksi olkoon rakkaudesta ja kaikesta.


      Terveisin Ugandan presidentti....

    • o se warma

      20cm on utopiaa ja mielikuvitelmaa.

      • iso lerssi..

        Joillekkin pikkumunaiselle se voi olla utopiaa,mutta kun kasvat isoksi niin huomaat karvaan todellisuuden...nysä on nysä...


      • osmok
        iso lerssi.. kirjoitti:

        Joillekkin pikkumunaiselle se voi olla utopiaa,mutta kun kasvat isoksi niin huomaat karvaan todellisuuden...nysä on nysä...

        mulla on minimuna.


      • 110%Tosiaitopanomies
        osmok kirjoitti:

        mulla on minimuna.

        Mulla myös. Sen takia olen riehunut tällä palstalla. Tahtoisin nyt kuitenkin pyytää anteeksi, sillä ymmärrän miten idioottimaista käytökseni on. Puran vain tällä palstalla pahaa oloani.

        Menen nyt terapiaan.


      • Takapiru--
        110%Tosiaitopanomies kirjoitti:

        Mulla myös. Sen takia olen riehunut tällä palstalla. Tahtoisin nyt kuitenkin pyytää anteeksi, sillä ymmärrän miten idioottimaista käytökseni on. Puran vain tällä palstalla pahaa oloani.

        Menen nyt terapiaan.

        Terapia on sitä varten ettei ymmärrä olevansa idiootti,sinähän olet ymmärtänyt asian itse,miksi tuhlata rahoja kallonkutistajiin,osta itsellesi vaikka penispumppu,pumppaat itelles semmosen lerssin,ettei ole ennen nähty,sitte voit vinoilla täällä palstalla minimunille,niinkuin muutkin!!


    • kiimaliina

      Itse olen synnyttänyt hyvinkin monta lasta ja pilluni on kuulemma timmimmässä kunnossa kuin monella lapsettomalla. Seksi on ollut minulle kaikki kaikessa aina. Nyt seukkaan miehen kanssa, jolla on todella pieni. Levossa tuskin näkyy ja seisoessa menee mennen tullen kokonaan suuhuni. En saa seksissä irti sitä mitä haluan, koska penis ei yllä sinne mistä kiihotun. Suuseksi kruunaa kuitenkin tuon kaiken....mutta kaipaan kunnon panoja... sellaisia, joissa varpaat menevät kippuralle ja tuntien jälkeen silmät seisovat päässä.
      Mies on todella ihana muuten, mutta huomaan kieltäytyväni seksistä nyktään ja tyydytän itseni muilla tavoin...
      Kyllä koolla on väliä. Olen saanut myös sellaista aisaa, joka suorastaan pelotti ja satutti. En halua sellaistakaan, joka on käsivarteeni verrattavissa...
      Ehkä se miehen penis ja sen käyttäytyminen ratkaisee viime kädessä, mutta saisi olla isompi kuin keskisormeni kuitenkin :(

    • ............

      Mulla oli sama juttu miinus vauva. Loppujen lopuksi oli pakko jättää mies kun isompaa alkoi vain tehdä niin helvetisti mieli eikä minusta pettämäänkään häntä ollut. En nyt osaa kyllä auttaa..

    • GrAnite-

      Hetkinen, jos tulette toimeen muuten mainiosti niin sehän riittää? Parempi olla sellaisen kanssa naimisissa, jonka kanssa juttu toimii kuin Mr Finlandin joka on ulkoisesti miellyttävä, mutta ei mitään muuta.

      Kun mietit loppuelämääsi jomman kumman vaihtoehdon kanssa niin kumpikohan kannattaisi valita :)?

      Muutenkin petipuuhat eivät mielestäni ole se tärkein juttu parisuhteessa, voin olla toki väärässäkin.

    • Dirty situation

      Kyllä nussiminen on tärkeä osa parisuhdetta, mutta te olette pienimunaisia peukalopoikia kaikki 12cm kulleinenne joita mittailette ylipitkiksi.4

      Kyllä 14cm kulli on iso ja paras!

      • H-X

        14 sentin kulli alkaa olla jo hyvää keskivertoa. Siihen tietenkin pitää lisätä vielä terskan osuus, joka luultavasti jäi tämän omasta mielestään isokaluisen laskuista pois.


    • JustPlaah

      Hoh hoijaa, mistä ihmeestä jotkut on saanut päähänsä että naisen emätin venyy yhdyntöjen määrän mukaan? Siis jotenkin ihmeellisesti löystyy? Niinkö?? Näitä kommentteja löytyy aina näistä "pieni muna" ketjuista.. Eiköhän ne paikat ole vaan anatomisesti joko löysät tai tiukat ihan yksilöllisesti. Oletteko joskus kuulleet että jollain panomiehellä olisi muna kaventunut yhdyntöjen määrän kasvaessa?

      Synnytys on eri asia, lihaksia treenaamalla saa paikat nopeammin kuntoon ja olen kuullut korjausleikkauksistakin jos on paikat oikeen revennyt sisältä.

      • asdffds

        Samaa olen pitkään miettinyt. Synnytys, kuten sanoit, on asia erikseen. Samoin lihaskunnon rappeutuminen.

        Taustalla on enemmänkin täysi ymmärtämättömyys ja tiedon puute. Siihen lisätään hieman epävarmuutta päälle ja voilá. Saadaan tämän palstan kaltaisia vastauksia aikaiseksi.


    • uh hu huhhu

      Ei pienimunaisia meihiä ole olemassakaan, se on iso vittuisten naisten paskapuheita.

    • Einsteinin teoria

      Iso kulli = pienet aivot

      • H-X

        Tämän teesin on kehitellyt joku intelletkuelli:) Kiitos Juice hienosta sanasta. Nyt sitä tarvittiin.


    • lakonius

      Olen mensan jäsen ja mulla on myös keskimääräistä hieman paksumpi ja pidempi kyrpä..

      • asdffds

        Ahaa. Kerropas, millaisen lapun lähettivät sinulle kotiin testien jälkeen? Mitä siinä lukee kissankokoisilla kirjaimilla huutomerkin kera? Missä kävit testeissä ja milloin?


    • lakonius

      todistuksen tuloksesta, jonka mukaan suoriuduin testistä paremmin kuin 99% suomalaisista sekä kutsun liittyä "kerhoon" :)

      Saattoi olla jotain muutakin sälää kirjekuoressa, en muista.

      Rikhardinkadun kirjastossa kävin loppukesästä 2008..

      kalun kokoahan en tässä mitenkään voi sulle todistella mutta taitaa mennä n 40% yli tuosta "virallisesta keskimitasta"

      • asdffds

        Ei sitä mulle tarvitse todistella. Kunhan kysyin siksi, että olisi aika helppo narauttaa ihminen joka ei ikipäivänä ole saanutkaan "Tervetuloa Mensaan!" lappusta.

        Tämä "virallinen keskimitta" nyt onkin omassa arvossaan, vaikka sille alttareita pari vakiohullua täälläkin rakentelee. Siinä puhutaan peniksestä, joka on tilavuudeltaan noin 130 cm3. Henkilökohtaisesti myös tuossa olisi alle puolet peniksestä taikka lepotila. Muita pelejä jonkin verran nähneenä (muuallakin kuin pornossa), sekä varsinkin muutamia aitoja tutkimuksia lukeneena en jaksa tuohon millään tapaa uskoa.


    • Takapiru--

      Ei kait tuohon 13,52 keskimitta tutkimukseen usko muutakuin ne,jotka juuri ja juuri päässee sen yli,saavat itselleen todistella,että heillä on keskimittaa suurempi:)

    • 3 lapsen äiti

      Aloittajalle tiedoksi, että mielesi myllertää synnytyksen jälkeinen hormoonien toiminta.
      Usko vaan, että seksielämänne palautuu, tai peräti paranee.
      Ei sun alapäässä näy mitään jälkiä synnytyksestä.
      Ole onnellinen, että saat edes jonkinlaisen orkun, kun monet naiset eivät saa minkäänlaista.
      Nauti lapsestasi ja miehestäsi.
      Lasta hoitaessasi voit jumpata lihaksiasi, ei sun vehje siitä synnytyksestä mihinkään pilaantunut.
      Seksi on yhtä nautinnolista, kuin ennenkin.

    • ÅnålMan

      Kyllä synnytys jättää jälkensä turha muuta yrittää edes väittää. Ajansaatossa ja kovalla treenillä tai leikkausoperaatiolla saattaa saada pilluunsa edes jonkinlaiset puristukset palautettua.

    • Takapiru--

      No poijaat..se kiihoittuminen tapahtuu sielä yläpäässä,turha ollenkaan mollata kauniimpaa osapuolta jos ei tunnu miltään,ei sen pillun tartte puristaa niinkuin ruuvipenkki!!

    • järki käteen!!

      SE ON IHAN SAMA MISSÄ SE KIIHOITUS TAPAHTUU JOS PILLU ON KUIN HALKOLIITERI!

    • Anonyymi

      tapa ittes

    • Anonyymi

      ain readin allat

    • Anonyymi

      Panostakaa suuseksiin nautinnon tuottajana.

    • Anonyymi

      Suurimmalla osalla miehistä ja varsinkin iäkkäämmistä kalu on pieni,vaikka muuta väitetäänkin.M46v

    Ketjusta on poistettu 26 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      193
      2569
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      203
      2318
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2262
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      176
      1762
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1288
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1233
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe