orimattilasta talleja?

tammamattila

voitteko kertoo mitä tallei sielt löytyy ja minkälaisii ku saatii sielt mökki :)

22

3468

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • minä851

   Orimattilasta löytyy ainakin Vironmäen ponitalli, jossa on pääasiassa poneja ja suomenhevosia.Hevostalli.net-sivustolta löyty lisää.

   • Anonyymi

    Siis sehän on ihan super hyvä paikka,ihan parasta opetusta ja laadukkaat hevoset.tortolaa en suosittele,laiskaa opetusta.


  • !

   Viromäen ponitalli on surkein paikka ikinä, kokemusta on liiankin paljon...

   • huonopaikka

    Samaa mieltä


  • Vironmäen ponitalli

   Vironmäen ponitalli ! Suosittelen ehdottomasti, itse olen käynyt siellä kohta 4 vuotta.
   Laadukkaat hevoset/ponit ja hyvä opetus! :)

  • suklaaponi

   Luonnonhelman ratsutila, Vironmäen ponitalli, Pia Varjosen talli ja sit on monia yksäritallei.

  • tortolan tallit :)

   nyt on myös artijärvi on liitetty orimattilaan niin siel on myös tortolan tallit se on tosi hyvä paikka oon käyny koht 3 vuotta siel on niikun suokkei yks new-forest. arabialainen täysiverinen shettiksii kaks russ ponii on mun mielest ja latvialainen puliverinen, Wielkopolski. ja sit on monii muita ja joskus leireil käytetää yksäreit ;D

   • tortolan tallit

    ainii ja unohdin mainita et yks kaveri on käyny viromäellä joskus ratsastaa nii se oettaja oli laittanu sen shettiksellä sennujen estetunnille ja kun se tyyyppi oli vasta alottelija nii se tippu kaks kertaa samal tunnill nii sit se opettaja oli huutanu sille et sä et osaa ratsastaa vaik se kaveri oli käyny muutamal tunnilla niikun joku kolme/neljä kertaa ja viel este tunnille mitähän se opettaja oli aatellu nyt se kaveri kyl on käyny tortolas 5/7 vuotta ja nyt se kyl osaa ridaa


  • Vironmäki faals <3

   Mulla tosi ihanat kokemukset vironmäestä, suosittelen!!!

   • Jokurandomm

    Sama


  • Heppa hullu

   Pia Varjosen talli. Todella ihana ja ammattitaitoinen henkilökunta.Paikat aina tiptop :)
   Suosittelen.

  • Korpikyläonparas

   Olin vironmäellä katsomassa kaverin tuntia. Hänen mielestää se on tietysti paras mitä on ikinä ollut, mutta en ymmärrä miten tuollaisesta tallista voi olla sitä mieltä. Siellä ei pidetä sovituista asioista kiinni ja ratsastuksen opettajat tylyjä. Esim. Kaverini kysyi: "voitko katsoa onks tää satula oikeella kohdalla?" Vastaus: "kuinkas monta vuotta te ootte oikee ratsastanu ku ette satulaakaa osaa laittaa?!" Eihän tollee voi sanoo ku se satula on jo siellä konin selässä ja haluaa varmistaa ettei hevosesta tunnu sitte epämukavalta ku sillä on satula väärässä kohassa!

   • heppahemmo

    oon samaa mieltä!


   • einolantallionbest

    Joo, aika paska paikka..


   • kylläpäolityperäpaikka

    Huonoja kokemuksia myös. Hyvä ja laadukas opetus, mutta toinen ohjaaja tai mikälie opettaja olevinaan on aika ilkee, varmaan noussut pissi päähän. Lopetimme siellä siis 10 kerran jälkeen.


   • pikkeliska

    Me lopetettii kolmen kerran jälkee Vironmäellä, ihan hirveetä opetusta, suosittelen Tortolan talleja


  • Kerronpa mielipiteeni vironmäen ponitallista. Hevoset mukavia ja tallirakennus siisti mutta se tallin omistaja..... Huhhuh miten ylimielinen ja empatiakyvytön joku voi olla. Itse olin siellä leirillä ja kokemus oli hirvein ikinä. Kaikki alkoi siitä kun sanoin että en uskalla tehdä yhtä tuntitehtävää koska hevonen oli hermostunut. Tästä hän sitten suuttui ja alkoi kuittailemaan ratsastustaidoistani... Koko lopputunti meni itkiessä ja hän vain naureskeli ylimielisesti ja jotain ilkeili siinä. Itkin koko loppuillan ja hän ei vaivautunut edes pyytämään anteeksi käytöstään vaikka näki kuinka murtunut olin. Oletan että hän ei omasta mielestään edes tehnyt mitään väärää koska kuvittelee voivansa käyttäytyä miten haluaa. Seuraavana päivänä oli siirtänyt minut alkeisryhmään vaikka tiesi hyvin että osaan ratsastaa. Oletan että se oli jonkinlaista piilovittuilua. Oli jo toisena päivänä niin paska fiilis kaikesta että lähdin kotiin. Kuulin myös hänen tiuskivan jollekin pikkutytölle kun tämä tuli kysymään apua ärhäkän ponin hoitamisessa. Hän on mukava niin kauan kun kaikki menee niin kuin hän itse haluaa. En halua samaa kokemusta kenellekään joten suosittelen kiertämään paikan kaukaa. T. 10 vuotta ratsastanut ja monilla talleilla käynyt
   Pöyristyttävää, en ole ikinä tavannut yhtä hankalaa ihmistä.

   • Anonyymi

    Ihan hirvee paikka , vie rahat ja ilkeää vittuilla vielä , ei myönnä omaa huonoa käytöstään , melkein kuolen myötähäpeään , lapsi tulee kotiin heti leirin alettua henkilökunnan epäasiallisen käytöksen takia eikä talli suostu palauttamaan edes osaa rahoista vaan " toivottaa hyvää kesää" Huh Huh!!!! Ihmettelen miten tämä on mahdollista ja miten noin saa toimia???


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ihan hirvee paikka , vie rahat ja ilkeää vittuilla vielä , ei myönnä omaa huonoa käytöstään , melkein kuolen myötähäpeään , lapsi tulee kotiin heti leirin alettua henkilökunnan epäasiallisen käytöksen takia eikä talli suostu palauttamaan edes osaa rahoista vaan " toivottaa hyvää kesää" Huh Huh!!!! Ihmettelen miten tämä on mahdollista ja miten noin saa toimia???

    Huono kokemus täälläkin. Juuri tuosta käytöksestä.


   • Anonyymi

    Vironmäen ponitalli on hyvä paikka ratsastaa siellä on hyvät opettajat ja kivat tuntihevoset. Leirit siellä on mahtavia mun mielestä. Oon ratsastanut puoltoista vuotta ja osaan jo tosi paljon kaikkee suosittelen vironmäen ponitallia. Siellä suurin osa hevosista on suokkeja on siellä pari eestinhevosta ja pari gotlanninrussiakin:) Estetunteja siellä on ainaki meijän tunnilla kerran kuussa ja loput sitte koulu tai leikkitunteja. Kesällä sitte päästää maastoo kyllä me talvellakin joskus maastoon mennää jos on hyvä keli!❤️ Suosittelen vironmäen ponitallia


  • Anonyymi

   En suosittele viromäen ponitalli kenelläkään! Hevoset ja ponit kivoja mutta se opetus... Aivan hirveää! Opettaja huutaa ja tiuskii jos et osaa/halua tehdä jotain asiaa. Ja jos tiput tunnilla ja et halua nousta takaisin selkään tai tehdä enää uudestaan tehtävää niin sinut pakotetaan! Yksi opettajista polttaa tupakkaa. Olin leirillä siellä enkä enää palaa sinne.

  • Anonyymi

   Vironmäen ponitalli on paras! Ratsastuksen opettajat opettaa ja antaa kriittistä palautetta silloin kun se on tarpeen. Jos sellaista ei kestä, sitten suosittelen muita talleja. Itse olen käynyt siellä vuoden ja kaverini neljä vuotta. Tallin omistajalla sattuu nyt olemaan huumorintajua eikä hän vitsaile jos jotain oikeasti sattuu. Hevoset ja ponit hyvinvoivia eivätkä tee ylitöitä. Hyväkuntoinen maastopolku, upeat puistoesteet, hyväkuntoinen koulu-sekä estekenttä ja isokokoinen ja hyväkuntoinen maneesi. Leireillä tehdään monipuolisia tehtäviä ja opetetaan uusia asioita. Yksityistalli on tosi hyvässä kunnossa. Opettajat ovat mukavia ja hyvin koulutettuja. Tallissa on hyvä järjestys ja varusteet hyvässä kunnossa. Tunti ryhmät on maltillisia eikä siellä ole liian montaa ratsukkoa samalla tunnilla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Paras olisi vain unohtaa

   Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
   Ikävä
   81
   1810
  2. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
   Maailman menoa
   222
   1500
  3. Voisitko laittaa

   Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
   Ikävä
   82
   1454
  4. Mietitikö nainen koskaan

   Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
   Ikävä
   106
   1318
  5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

   Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
   Ikävä
   163
   1091
  6. huono omatunto

   johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
   Ikävä
   64
   1073
  7. Päätin juuri että

   En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
   Ikävä
   32
   922
  8. Onnistuit sohaisemaan mua

   Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
   Ikävä
   62
   906
  9. Huomenna se

   Tulee kohta, odotatko?
   Ikävä
   61
   846
  10. Mitä kaipaat

   Usein elämässäsi
   Ikävä
   94
   814
  Aihe