Aikuisena yliopistoon: fuksinaiset?

M28.

Aloitan nyt syksyllä yliopistossa yli viiden vuoden opiskelutauon jälkeen. Nyt mietinkin vastaeronneena miehenä että millaiset mahdollisuudet olisi bongata noin 19-21-vuotiasta (fuksi)naisen semi-vakavaan suhteeseen? Olen itse melkein 30-vuotias, mutta onko ikäero liikaa?

35

2356

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 7+12

      Kannattaa yrittää, mutta oletko vakavasti otettava eli fiksu, komea ja hyväkäytöksinen? Meillä fuksinaisilla on tosi kovasti vientiä, joten emme lankea luusereihin tai urpoihin. Vaikutat kyllä aika vanhalta käävältä, mutta säilytä itsesi mallikkaana terveillä elämäntavoilla, niin voimme ehkä langeta sinuun, ainakin post-ironaisesti.

      • ap.

        Kiitos vihjeistä. Sinullekin ellei viestisi ollut vinoilua.
        Tästä se lähtee...


    • pohdiskeleva ****

      Hmm, onko tuo 19-21v. oma kohderyhmäsi? Yleensä fuksien joukossa aloittaa vanhempiakin opiskelijoita, vaikka ehkä yli 25v. ovat vähemmistö.

      Jos olet hyväkäytöksinen, kivannäköinen ja hallitset akateemisen huumorin ja hengailet kaikissa fuksien kissanristiäisissä niin eiköhän flaksi käy.

    • Kunnon setämies

      mietihän uudelleen. ne on ihan lapsia vielä nuo nuoret fuksit. on ikäero liikaa ja huomaat sen itsekin jos 18-19-vuotiaiden seuraan päädyt.

      • ap.

        Lapsia tai ei, tulen osallistumaan myös yliopiston ulkopuoliseen opiskelijaelämään, ja tulen pyrkimään ns. piireihin. Siksi tulen liikkumaan paljon fuksi(naiste)n joukossa ja todennäköisesti totun niiden juttuihin. Nuoria ne on, ja siksi haluankin muunlaisen kun aivan vakavimman parisuhteen.


    • gafj

      Ihanaa, kerrotko sitten mullekin, miten niihin ns. piireihin pääsee, ja miksi niihin yleensä pitää haluta. Mitkä ovat piirit, tarkoittaako se 7 päivää -lehden sivuja vai mitä? Kiva, että sinulla on tavoitteita elämässäsi. Minä puolestani tulen liikkumaan ihan kaikkien ihmisten kanssa, ja todennäköisesti tutustun heihin. Hyvä visio, vai mitä?

    • KTM (M)

      Lähdin itse opiskelemaan 32-vuotiaana, kahden lapsen etäisänä. Fukseissa oli miehiä noin saman verran kun naisia, ja tiedekunta oli suhteellisen pieni.
      Alusta asti osallistuin nuorten opiskelijabileisiin. Asiaa helpotti huomattavasti kun oli joku yhteinen puheenaihe, sen turvin tarjoutuu naisporukan seuraan. Juhlat on harvoin laitoskohtaisia, joten samaan seurueeseen kuului melkein poikkeuksetta "vieraita"kin.
      Käyttäydyin fiksusti olematta tyrkyllä, kohtelin kaikkia hyvin... ja ensimmäisen syksyn aikana peräti kolme fuksinaista vieraili minun peiton alla, joista yhdelle olin ensimmäinen kokemus. Vain yksi niistä oli "omalta" laitokselta, loput keksi minut juuri opiskelijabileiden verkostoitumisen kautta.
      Koko opiskeluaikana (5 vuotta) seurustelin yhteensä yhdentoista 18-22-vuotiaiden opiskelinaneitojen kanssa, ja kolmen neitsyyden pääsin viemään.
      Jos laitoksesi on pieni, ihmiset todennäköisesti tervehtii sinua. Laita nämä korvan taakse, harrasta vähän small talkkia ja katso jos ne jatkaa tervehtimistä. Juhlissa on sitten helppo tarjoutua näiden seurueisiin, ja siitä se homma jatkuu. Saat maineen ennenkaikkea sen perusteella miten kohtelet naisia ja miten käyttäydyt heidän seurassa. Varsinkin huono maine leviää aivan uskomattoman nopeasti, ja fuksinaisten saalistaminen on tämän jälkeen hyvin pitkälti ohi.
      Mutta älä seurustele vain naisten kanssa, sillä muuten ne pitää sinua p-haukkana.
      Näitä ei kuitenkaan voi liikaa korostaa: kohtele naisia hyvin ja käyttäydy fiksusti. Onnea matkaan minun puolesta.

    • joko kyllästyit

      No onko ollut menestystä?

      • ap.

        Mitenniin kyllästynyt, ja menestystä... no, sanotaan näin että alkuperäinen ajatus meni nappiin. Olen kimpassa yhden fuksin kanssa, ja molemmat viihdytään vaikkei vihille olla menossakaan.


    • 2+32

      Niin, kohta se fuksi on raskaana ja jättää sut. Sitten makselet elatuksia ja kyrsii. Olen muuten nainen, joten en ole edes kade.

    • tillintallintaa

      Jee, olet saanut yhden tyttöystävän. Hieno saavutus. Toivottavasti se fuksi ihailee sinua riittävästi, ainakin vähän aikaa.

      • ap.

        Mikä on siis teidän ongelma? Kaksi aikuista/täysikäistä ihmistä viettää aikaa yhdessä, ja tietää tasan tarkkaan mikä on homman nimi. Mikä tässä on teidän mielessä pielessä?


    • sfgdggg

      Mitä ei moraalitonta kauheaa!!

    • 3+23

      No luin uudelleen: vastaeronnut!
      Kukaan fiksu nainen ei kuuntele vastaeronneiden vinkumista, ja yliopistossa ei muita naisia olekaan. Katso amiksesta itsellesi joku olkapää.

    • Oikein!

      Hyvä et teillä menee hyvin. Ei siihen ole nokan koputtamista. Mut tuskin kovin yleinen kuvio... Kolmekymppinen mies on kuitenkin ikivanha fuksien silmissä!

      Jotkut puumat nyt on toinen juttu ja kaikkien nuorukaisten unelmia mut tuskinpa tytöt niinkään on innoissaan bileissä pyörivistä vaareista. Ainakaan sen perusteella mitä itse näin aikanaan?

    • 31254

      Meidän 40 hengen luokalla oli kaksi yli 30-vuotiasta miestä ja kuusi 25-30-vuotiasta.
      Koko luokan kovimmat panomiehet olivat nämä 25-30 vuotiaat. Hengasivat 18-20 vuotiaiden fuksien kanssa, eivät olleet liian vanhoja mutta kuitenkin vanhempia ja aikuisempia kuin luokan muut miehet jotka olivat alle 25- vuotiaita.
      Harvoin lähtivät opiskelijajuhlista yksin kotiin :D
      Pari taitaa vieläkin seurestella itseään 5-6 vuotta nuorempien naisten kanssa.
      Ja tämä tapahtui siis AMK:ssa eli ehkä yliopistossa on erilainen meininki.

    • mies turusta

      Nyt ei vaan kyse olltu AMK:sta. Sama tilanne taitaa olla yliopistolla kun tuossa äsken kuvailit mutta ammattikorkean asiat eivät kuulu tälle palstalle.

    • 15

      melko sama kunhan ikä alkaa kakkosella... ja kyllä sitäkin aletaan salailla siinä 28-v kun nuorimmat on kymmenen, ei enää noin viisi, vuotta nuorempia! (nähty on!)

      ehkä kertoo em. kavereiden tasosta jos tuossa iässä kiinnostaa seurustelumielessäkin noin paljon nuorempien seura...

      • Nähty on

        Muistelenpa omaa opiskeluaikaani, kun eräällämiespuolisella ikiopiskelijalla oli oma haareminsa, lauma nuoria humanistityttöjä. En kyllä koskaan päässyt selville, mikä kaverissa naisiin vetosi.


    • teekkaari

      Valmistuin 5 vuotta sitten teknillisestä. SIellä ainakin jotkut päälle 30 ikäiset opiskelijat pyörittivät 19-vuotiaita fuksityttöjä ilman että kukaan olisi tykännyt pahaa.

      • 23

        Eiköhän ainakin muut kolmekymppiset miehet ja naiset ole naureskelleet setämiehille. Eri asia jos on ollut ihan oikeaa seurustelua eikä "pyörittämistä".

        Mielenkiintoista olisi kuulla naisten mielipiteitä. Näiden nuorten joista tässäkin puhutaan...


      • ap.
        23 kirjoitti:

        Eiköhän ainakin muut kolmekymppiset miehet ja naiset ole naureskelleet setämiehille. Eri asia jos on ollut ihan oikeaa seurustelua eikä "pyörittämistä".

        Mielenkiintoista olisi kuulla naisten mielipiteitä. Näiden nuorten joista tässäkin puhutaan...

        Niin. Minun ei ollut tarkoitus pyörittää ketään eikä pitää haaremia, vaan ihan tapailla yhtä pidempiaikaisesti. Tämä toteutui ensimmäisen lukuvuoden osalta, ja näyttäisi jatkuvan nyt toisenakin.


    • 2+3

      Ihailen edelleen saavutustasi. Joku kesti sinua ihan pidempiaikaisesti. Hyvä. Joskus 50 vuoden kuluttua voit jopa joutua naimisiin.

    • kauppisnainen

      Olen 21-vuotias toisen vuoden opiskelija. Fuksivuotena monetkin "setämiehet" tekivät tuttavuutta ja minusta siinä ei ollut mitään erikoista. En kuulunut kenenkään haaremiin eika ketään "pyörittänyt" minua. Ikäerosta itkeminen on omasta mielestäni lapsellista, sen jälkeen kun molemmat ovat täyttäneet 18 kyseessä on kaksi aikuista eikä heidän asiansa pitäisi kuulua kenellekkään muulle.
      Ja ainakin näin 21-vuotiaana voin sanoa että itseni ikäiset miehet tuntuvat kovin nuorilta ja hakeudun mieluusti vanhempin miesopiskelijoiden seuraan, jo keskustelun tason vuoksi.

      • ap.

        "sen jälkeen kun molemmat ovat täyttäneet 18 kyseessä on kaksi aikuista eikä heidän asiansa pitäisi kuulua kenellekkään muulle"
        Pari pointtia. Onko 18 täyttänyt -aikuinen- vai -täysikäinen- ja onko näissä kenties jotain eroa?
        Kuuluuko sitten seurusteluasiat sitten toisille? Vinkki: hädässä ystävä tunnetaan.


      • höpönlöpön
        ap. kirjoitti:

        "sen jälkeen kun molemmat ovat täyttäneet 18 kyseessä on kaksi aikuista eikä heidän asiansa pitäisi kuulua kenellekkään muulle"
        Pari pointtia. Onko 18 täyttänyt -aikuinen- vai -täysikäinen- ja onko näissä kenties jotain eroa?
        Kuuluuko sitten seurusteluasiat sitten toisille? Vinkki: hädässä ystävä tunnetaan.

        No tottakai 18-vuotias pystyy päättämään kenen kanssa seurustelee. Jo 17-vuotiaskin useimmiten pystyy. pääseehän sen ikäisenä naimisiinkin. En ymmärrä mitä kahden aikuisen ikäero kuuluu kenellekään, mikäli parisuhteeseen ei sisälly suoranaista hyväksikäyttöä. Lapsellisuutta on kytätä kahden ihmisen parisuhdetta ja tirskua toisten onnelle selän takana.


    • maisteri67

      vittu mitä juttua. Kasvakaa aikuisiksi.

      • ap.

        Mitä suakin ketuttaa...


    • +++

      Todella nuorelta ne ainakin näyttää.

      • ap.

        Nää on hyviä minulle toistaiseksi. Ihan fiksuja nuoria naisia. Ei mitään yleensä mitään huonoa sanottavaa.


    • anna mun kestää

      Aloittaja halusi tavata yhtä ihmistä pidempiaikaisesti. Kyllä tällaisesta halusta pitää tänne kirjoittaakin. Ja kysellä, että mitenkähän se onnistuu. Luulisi eronneen tyypin moisen asian tietävän.

      • ap.

        Suunsoittoa...


    • keskiikäisyys

      Oho. Aloittaja on melkein 30-vuotias. Siinä iässä kannattaa suuntautua jo eläkesäästämisen ajatteluun, ei mihinkään seukkailujuttuihin enää.
      Hyi, vanha likainen mies.

      • ap.

        Irstas vanha setä, eikö vain?


      • 11 15
        ap. kirjoitti:

        Irstas vanha setä, eikö vain?

        No ei.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 151
      4305
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3904
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2671
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1531
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe