sonera vs asiakas?

SEKAtm

Tieto turva ei toiminut, laitteeseen tuli jokin "pöpö",en osannut hakea apua muualta kuin soneralta. Tästä lukien Sonera alkoi rahastuksen.
Koneen "siivous" ja uudelleen lataus maksoi lähes uuden koneen hinnan .niin kauan kun laitteissa oli vikaa palvelua ei voi moittia muusta kuin hitaudesta ja tupla sekä tripla käynneistä,asiakkaan maksettavaksi tuli kaikki käynnit vaikka samaa vikaa korjaaja korjasi useita kertoja kunnes asiantuntija tuli ja tiesi mitä tehdä.kuvaavaa että yksi asentaja kertoi itse aikaa myöten oppineensa tietokoneen kunnossapitoa ei mitään koulutusta alalle. Soneralta neuvottiin ostamaan F Secure tietoturva .Arvaa mitä yks kaunis päivä kone ilmoittaa että tietoturva on vanhentunut,hommaa uusi,laskut olen hoitanut ajallaan,sopimuksetovat ajan tasalla,alkuun kehoitettiin ottamaan yhteys huoltoon,tuntuu että tuotteen ei tarvitse toimia kunhan asiakas vaan on hyväksynyt tilauksen,harmittaa puhelin puolella sama suhtautuminen. Puhelin toimii nyt tietoturva vajaus n.2kk.On täysin selvää ettei Sonera tähänkään textiin ota mitään kantaa,ei tarvitse laki velvoittaa asiakkaan maksamaan laskunsa ajallaan vaikka ei olisi tuotetta milloinkaan käytössä.Kymmenet puhelut Soneran palvelunumeroon A/10min jopa30min ovat kustannus jonka olettaisi kuuluvan epäkelvon tuotteen myyjälle koska on ainoa mahdollisuus yhteyteen.MITÄ TEEN KUN SOPIMUSAIKA TÄYTTYY?

3

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • =Ukv`P]X>:

      Windowssissa noita haittaohjelmia riittää ja aina joskus kilahtaa. Siksi on turha maksaa "tietoturvasta" . Eli poista tietoturvaohjelmat ja asenna Microsoft Security Essentials. On ilmainen ja toimii kevyesti haittaamatta koneen toimintaa.

      Varmuuskopiot ovat tietoturvan kivijalka. Kun ne on kunnossa niin ei siivouksia tarvita. Asennetaan Windows ja ohjelmat uusiksi. Palautetaan omat tiedostot varmuuskopioilta. Taas on puhdas kone käytössä.

      • SEKAtm

        Ihmeiden aikaa ei vieläkään ole kokonaan sivuutettu.Yöllä purin sappea tänne. Päivällä soitin Soneralle.Ei jonotusta ensimmäinen vastaaja rauhallinen ,tiesi mistä tietoturva ongelmat johtuivat (lähes kahteen kuukauteen kukaan Soneralla ei tiennyt mistä oli kysymys) Sain napakat ohjeet joiden avulla ongelma normalisoitui samalla istumalla .Asiasta koituneet puhelinlaskut hyvitettiin mielestäni kohtuullisesti. En usko joulupukkiin tonttuja tiedän olevan,mutta Soneran toiminta yllätti.


    • adhsl

      Sonera on tosi surkea asiakaspalvelussa. Puhelimella ei pääse palveluun kuuntelematta tuntikaupalla jotain operettimusiikkia.

      Kun sitten tähän tuskastuneena sitten yrittää käyttää netin välityksellä viestiä, niin eivät osaa lukea mitä lomakkeessa seisoo nimen kohdalla vaan katkaisevat väärän henkilön laajakaista ja sähköpostit.

      Liekö tämä Sonerankin asiakaspalvelu siirretty intialaisten hoitoon. Ainakin toiminta vaikuttaa olevan hyvin syvältä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      429
      1906
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      198
      1593
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1441
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      179
      1423
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1066
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      1050
    7. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      976
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      120
      968
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      96
      948
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      906
    Aihe