Shoppailua lontoossa

Lontoo<3

nuori tyttö lähössä lontooseen ja etsin shoppailu paikkoja jossa olisi melko halpaa jotain H&M hinta luokkaa ...Onko Oxford Street kallis paikka...Mitä kauppoja sieltä löytyy jotka olisivat hieman halvempia....Ja onko Camden Town kannattava ...Mitä halpoja ja kivoja kauppoja siellä?Vaatteita nyt etupäässä etsimässä...riittääkö 200 e muutamaks päiväks : D ? nii ja niitä kauppojen nimiä katujen lisäks ois kiva saada..

6

706

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lontoo<3

      ja tolla 200 eurolla tarkotin vaa sitä shoppailua.....

    • Hei,

      Sinun kannattaa kulkea se Oxford Street siitä Marble Archilta Tottenham Court Roadille, vähän yli kilometrin katu.

      Siellä Oxford Streetillä on paljonkin etenkin nuoriso- ja katumuotiin erikoistuneita liikkeitä. Ja hinnat ovat kohtuullisia.

      Heti siinä Marble Archilla on Primark, joka on edullinen perusvaatteita myyvä liike. Voit tehdä siellä ihan hyviä löytöjä.

      Sitten on kaksi isoa tavarataloa, joissa hintataso on korkeampi. Lisäksi kadun varrella on lukematon määrä pienempiä katumuoti vaatteita myyviä kauppoja. Myös muuten HM.

      Siinä lähellä alas Regent Streetiä ja sen vieressä on Carnaby Street, joka kylläkin elää enempi 60-luvun maineellaan ja on nykyisin hiukan kalliinpuoleinen.

      Sinulle sopii parhaiten Camden Townin Camden High Street. Siitä Camdenin metroasemalta lähdet sitä katua eteenpäin niin siellä on kauppoja ja kojuja ja markkinatori pihoja mielin määrin.

      Sieltä löydät halpaan hintaan ihan mitä vain! Siellä perällä vanhassa hevostallissa sen sinisen rautatiesillan alla on ihan loputon ja sokkeloinen kojujen ja pilttuiden osa, jossa on satoja ja taas satoja vaatteiden, korujen ja laukkujen jne jne myyjiä.

      Sieltä löytyy rihkamasta alkaen ihan mitä vaan. Siellä kannattasa käydä jo sen ilmapiirin vuoksi. Luulen muuten, että kun käyt siellä Camden High Streetillä niin olet siellä sitten koko matkan ajan. Se on ihan loputtoman iso ja aina löytyy rakennuksista vaikka kuinka isoja markkina alueita.

      Camdenissä tuolla 200lla eurolla saa aika paljon. Muista tinkiä ja miettiä ja olla lähtevinäsi pois niin saat aina paremman tarjouksen.

      Toisaalta siellä on niin valtavan ja hirveän paljon kaikkea että vaikka ostaisit esim yhdet tuotteet housuja, paitoja, toppeja, korviksia, laukkuja jne. niin valikoiman laajuuden puolesta jäisi paljonkin kivan tuntuisia tuotteita ostamatta.Tee sitten toinen reissu kun olet taas kerännyt lisää rahaa.

      Älä kuitenkaan unohda kierrellä ja katsella Lontoon ihania paikkoja ja aistia ja tuntea sitä ilmapiiriä. Kuljeskele siellä Piccadilly Circucksella ja istu Eros patsaalla ja muualla siinä Leicester Squaren alueella. Katso kartasta hiukan alueita.

      Se Lontoon ns. Kuuma Keskusta on aika kompakti ja tavoitat sen jalan helposti. Eli neliö siinä Oxford Circuksen, Piccadilly Circuksen, Trafalgar Squaren ja Tottenham Court Roadin välissä. Eli hiukan laajennettu Soho.

      Käy Parlamenttitalolla ja siinä vieressä Westminster Abbeyn vieressä katselemassa ja kokemassa Englantilaista tunnelmaa. Kulje siitä StJames Parkin läpi Buckingham Palacen eteen jne. Tuo kaikki on ilmaista, mutta antoisaa.

    • lontoo<3

      kiitti Tosta : D luulempa että noilla tiedoilla pärjää jo pitkälle lisäks käydään siinä camden townin lähellä olevassa eläintarhassa

    • pe2101

      Jos haluat selvitä vähän helpommalla shoppailussa ja vähemmällä rahalla, niin ensin Primark. Kävin siellä itsekin tosiaan tytölle ostamassa vaatteita miehenä, mutta käännyin äkkiä pois, kun näin jonot ja mahdottoman "rättivalikoiman". Yläkerrassa oli tosin miestenosastokin.

      Primarkiin kannatta mennä ihan heti aamusta, paikka on ihan täynnä päivisin.

      Ensiksi tässä on pari videolinkkiä Primarkin avajaisista Oxford Streetillä, katso ja hämmästy:

      http://www.youtube.com/watch?v=QFPr5F_p5so

      http://www.youtube.com/watch?v=FUh1GEPHSwA

      Primarkin sijainti: paras mennä Marble Archiin ja siitä suoraan Oxford Streetin alkuun.

      Tässä osa keskustelusta suomalaisella nettisivustolla http://keskustelu.plaza.fi/matkalaukku/keskustelu/t1615478 Primarkista:

      Primark, Oxford Street
      Halpaa: Vierailin ensi kertaa Oxford Streetin Primarkissa marraskuussa. Ja täytyy sanoa, että halpaa oli. Tyttären kanssa ostimme pari "säkillistä" vaatetta (perustrikoopaitoja, yöasuja, neuleita, päällystakin, sukkia jne), joita on nyt pesty ja pidetty. Ihan samaan tapaan ovat kestäneet kuin vaikka H&M:n vaatteet. Suosittelen ostoskäyntiä heti aamulla liikkeen avauduttua, päivemmällä tahtoo olla paljon porukkaa paikalla!

      Ehdottomasti samaa mieltä, Primarkista saa moderneja vaatteita hyvään hintaan. Ostin harmaan liivin 10 punnalla (noin 13 euroa) ja paidan 8 punnalla (noin 10 euroa). Hyvin ovat kestäneet. Mutta jonoihin kannattaa
      varautua!

      ======================================================

      Oma suosikkini tytölle on lisäksi tietysti omakohtaisten kokemuksieni vuoksi:

      Nuorisomuodin n:o 1 on Topshop. Se on myös Oxford Streetillä vastapäätä kulmittain Oxford Circusin metroasemaa.

      Oikeastaan helpoitin kävelee Primarkista Topshopiin Oxford Streetiä "alaspäin" (n. 2-4 tunnin ostosreissun jälkeen Primarkista).

      Topshopiin joutuu varaamaan kylläkin pikkuisen enemmän rahaa. Alakerrassa heti on tytöille sopivaa.

      Lontoossa on miljoonia kauppoja, nämä tulivat vain mieleen, jos haluat shoppailla koko ajan.

      Sitten jos haluat perehtyä paremmin "pintamuotiin", niin Oxford Streetiltä löytyy kaikkea: yksi hyvin tutustumisen arvoinen paikka on mm. Urban Outfitters (tulee vastaan kävellessä).

      Toinen paikka on nimeltään FCUK Regent Streetiä alaspäin Oxford Streetiltä. Lyhenne tulee sanasta French Collection UK. Näissäkin paikoissa hintataso on taas hieman kalliimpi, tosin ostin esim. FCUKista 20 eurolla tytölle hienon
      puseron.

      Jos Regent Streetiä kävelee alaspäin kohti Piccadilly Circusta, vastaan tulee entisaikojen huippumuotipaikka yhden mutkan takaa: Carnaby Street.

      Regent Streetillä on lisäksi mm. maailman suuri lelukauppa: Hamley's, ihan tutustumisen arvoinen paikka myös aikuisille. Olen käynyt ja hämmästellyt kaikkea valikoimaa, mitä on tarjolla.

      Camden Town on tosiaan rihkama- ja kaiken muun vaatetavaran Mekka. Kannattaa tutustua, itse en ole sieltä paljon ostanut, mutta paikka on ihan top.

    • New Look

      New Look on vaatekauppa hieman halvemmasta päästä myös. Yksi niiden liikeistä on Oxford streetillä.

    • Alusvaatteita

      Jos alusvaatteita haluat, käy myös Marks&Spencerillä. Niitä on ympäri kaupunkia esim. lähellä Primarkia Oxford Streetillä. Oma suosikkini löytyy Citystä. Hinta-laatusuhde on aivan toista mitä täältä saat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5728
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3515
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1895
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1566
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1483
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1370
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe