oma"guru"

BladenOmistaja

Täälläkö saa sanoa, että Elisan omagurut ovat onnettomia retaleita, eivät osaa mitään mutta laskuttavat sikana.
Onneksi sovin etukäteen, että jos tyyppi ei onnistu saamaan ZTE Bladea toimimaan Saunalahti Prepaidin kanssa niin ei tartte maksaa 18€. No eihän se tyyppi onnistunut siinä sitten ja säästin rahani.
Sain kuitenkin itse kokeilemalla toimimaan
Kerrottakoon kaikille, että tarvitsee vaan antaa nimi (saa keksiä itse, vaikka "Saunalahti Prepaid Internet", "homoperse" tai jotain). Tukiasema on "internet", siis pelkkä "internet", ei mitään pisteitä tai muuta. Loput asetukset saa ja pitää jättää oletuksiin, eli ei esimerkiksi muuteta MNC:tä arvoon 21 (niinkuin jossain ohjeessa sanottiin), vaan pidetään 05.
Sitten toimii.

6

893

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • HommaHaltuunn

   Oma guruun soittamalla saat vain myyntimiehen puhelimen päähän tai kotiisi. Jos haluat asiat kuntoon, ota yhteyttä johonkin muuhun, riippumattomaan tukeen. Paras on opetella itse, niin ei tule huijatuksi.

  • omaguru

   Juu sama juttu mulla tuon oma gurun kanssa. Kaveri oli ihan kuutamolla, kun kysyin neuvoa....hörisi vaan puhelimessa, että oliko se tuolta...ei ole tuolta....loppupelissä sanoi että ei osaa sanoa puhelimessa ongelman syytä...lupasi laittaa vastauksen sähköpostiin....mitään ei ole tullut kuitenkaan tähän päivään mennessä, No onneksi sain itse korjattua ongelman . Että tälläinen Elisa guru

  • Poistakaagurut

   Samaa totesin menneellä viikolla , sitruuna ilme ja toiminta ylimielinen sekä ainoa tarkoitus rahastaa paikallisessa Elisassa, en suosittele apua löytyy joko, yksityiseltä ammattilaisesta tai sukulaisten nuorilta.

  • Tuokki3

   No jos he eivät osaa vastata jonkin Kiina "romun" asetuksia, niin en yhtään ihmettele. Jos ostaa halvan noname kiina- puhelimen, niin osaa / jaksaa kyllä googlata tiedot itsekkin.

   Jos eivät osaa vastata 1000€ hintaisen iPhonen tai Samsung S9:na asetuksista, niin sitten voi jo riehaantua ja kirjoittaa valitusta :)

  • tasan osaavat LASKUTTAA raskaimman mukaan seuraa hintaa ennenkuin otat yht.

   • Anonyymi

    Tosiaan rahastus haisee kun menee ( joutuu) gurun koppiin ,kun oli asiakaspalvelusta jonoa .
    Oli vaan uuden tabletin käyttöön ottoon liittyvä kysymys .
    Ei antanut kysyä vaan heti ilmoitti ,että 100 euroa tunti .
    Näin kertoili on homman nimi ,vaikka ei edes tietoa mitä apua tarvitsin ,nyt ostin uuden tabletin ,myyjä laittoi SIM kortin ja itse asensin sovellukset ,niinkuin edelliseen Silloin vain hermostuin gurun kohtelusta ja työnsin SIM kortin liian syvälle ,joka juuttui sinne ,no pelasi vanhan tapletin SIM kortin avulla , eli en ota yhteyttä koskaan näihin guruihinn ,tuo nimitys ei heihin sovi ,ovat samaa tasoa kuin nämä putki- ovi/ ikkuna kauppiaat .
    Eli huijareita lähes kaikki tyystin ,on kokemukseni !


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2021
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   72
   825
  3. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   44
   786
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   74
   693
  5. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   56
   661
  6. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   39
   600
  7. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   88
   570
  8. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   23
   550
  9. Onneks mies teit

   valinnasta helppoo. Its joor lost not main.
   Ikävä
   67
   532
  Aihe