La Fee Verte Absinthe House

Vihreä Keijo

Onko kukaan ikinä tilannut täältä absinttia? Miten sujui?

5

145

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ruskettunut Rauno

   Tarkoitatko Rue Verteä? Se on OK minusta.

  • sama rauno ruskea

   Tarkennan. www.feeverte.net jos on kyseessä niin se ei ole nettikauppa vaan on osa kokonaisuutta johon kuuluvat www.oxygenee.com (mm. virtuaalinen absinttimuseo), www.absintheclassics.com (suppean mutta tasokkaan valikoiman verkkokauppa), www.finestandrarest.com (jos on ylimääräisiä tuhatlappusia vanhoihin viinoihin) ja www.rueverte.com josta olen kahdesti ostanut ja tyytyväinen ollut.

  • Vihreä Keijo

   Tsori. RueVerteä tarkoitin.

   Mitens tuo tulli eli tuliko paketti tosiaan suoraan kotiovelle vai pitikö käydä joku tullirumba läpi?

   Absinthe Jade L'Esprit d'Edouard 72 tekisi mieli maistaa, mutta miten pahaan byrkoktatian suohon uppoan jos tuon netistä tilaisin?

  • Rauno Ruskea

   Juomat tulevat EU:n alueelta joten tehdään "tavalliseen tapaan" kuten EU-alkoholiostoksissa etänä -- mutta jollei ole tuttua niin ohessa tiivistetyt neuvot. Tulli autttaa mielellään eikä rumba kovin paha ole:

   1. Laske alkoholijuoman valmisteveron ja pakkausveron määrä: Esim. Edouard taisi olla 72% ja tätä kirjoitettaessa on alk.valm.vero 0,394 euroa etyylialkoholisenttilitralta (EACL, senttilitra puhdasta alkoholia) eli 70cl pullosta menisi alkoholin osalta 70 x 0,394 eur x 0,72 = 19,8576 eur. Pullosta taisi mennä 0,51 euroa juomalitralta pakkausveroa (täydet litrat, en ole ihan varma).

   2. Täytä vakuuslomake ja käy tullin toimipisteessä asettamassa vakuus eli "maksamassa ennakkoon" yllämainittu summa. Tulli antaa vakuussummalle viitenumeron, jota tarvitset kun tavara saapuu ja teet veroilmoituksen. Summan voi tallettaa myös tullin tilille, tilinumeron saa heiltä.

   3. Kun tulli on saanut vakuussumman tililleen, sieltä palautetaan oma kappaleesi vakuuslomakkeesta (heti mukaan tietty jos toimipisteessä asioi).

   4. Sitten tilaat, ja tavara sapuu kotiovelle. En ole varma saako kaikista nettikaupoista paperisen laskun mutta kannattaa tulostaa tilausvahvistus sähköpostistaan.

   5. Kun tavara on saapunut, tee kahden päivän sisällä veroilmoitus vastaanotetusta alkoholista, toimita se tullille laskukopion tms. kera ja varustettuna sillä tullin viitenumerolla jonka tulli kirjoitti vakuuslomakkeeseesi, niin osaavat yhdistää vakuuden toimitukseen.

   6. Jos vakuus vastasi tilatun määrän edellyttämiä maksuja, tulli kuittaa ne maksetuksi vakuudesta. Jos tuli enemmän, laskuttavat erotuksen tullista, jos taas vähemmän, palauttavat summan antamallesi pankkitilille.

   7. Verotuspäätös tulee postissa noin runsaan viikon kuluessa, mutta varmaan uskaltaa jo korkata...

   Pari linkkiä:

   Valmisteverotuksen lomakkeet (ei taida voida toimittaa sähköisesti, vain tulostettuna)

   http://www.tulli.fi/fi/yrityksille/sahkoinenasiointi/lomakkeet/valmisteverotuksen_lomakkeet/index.jsp

   Alkoholiverolaskuri

   http://www.tulli.fi/fi/yrityksille/verotus/valmisteverotettavat/alkoholi/alkoholiverolaskuri/alkoholiverolaskuri.jsp

   En ole koskaan itse onnistunut kerralla laskemaan tarkalleen oikein verojen määrää, mutta pärjätty on.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Raivoaako Putin, kun Suomi hyväksytään naton jäseneksi

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000008913259.html "Kommentti: Madridista jysähti sittenkin – Suomi kutsutaan Naton jäseneksi jo keskiviikkona Lähes
   NATO
   444
   4577
  2. Miten olette pärjänneet kuumuuden kanssa?

   Viime yö oli trooppisen lämmin ja kämpässä kuuma. Heräilin vähän väliä kuumuuden takia vaikka nukuin pelkkä lakana päällä. Täkin heitin jo viime viiko
   Maailman menoa
   362
   3788
  3. Rydman "elämäni hirveimmät päivät" Entäs uhrisi?!

   https://yle.fi/uutiset/3-12515383 Rydman valittelee että vaikeaa on ollut kun jäänyt kiinni mutta entäs uhrisi? Ei yhtään empatiaa uhreja kohtaan!
   Maailman menoa
   209
   3171
  4. Nakkilassa on raiskattu wanhus

   Wanhus on raiskattu nakkilassa palvelutalossa. ( näin uutisoivat molemmat iltapäivälehdet sekä yle )
   Nakkila
   19
   2502
  5. JA SIEPIN VALITUS ALKOI TAAS

   Siepin unelma-asunnossa oli hajonnut ilmalämpöpumppu, jonka takia hän joutui lähtemään kuumuutta pakoon ylelliseen hotelliin. mutta voi kauhistus, k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   1482
  6. No aloititko sä jo suhteen

   sen toisen ihailijasi kanssa? Sen jonka kanssa sulla oli jotain vispiläkauppaa? Olenko jo unohdettu ja tarpeeton?
   Ikävä
   152
   1428
  7. Mitä oikein odotat?

   Rehellisiä vastauksia sitten vain.
   Ikävä
   128
   1298
  8. Totuus on että

   Se kaikki sattui ihan vit**ti koska mä tykkään susta todella paljon. Oikeesti tosi paljon. Menin ihan pois raiteilta enkä tajua tätä itekään. Oon mä j
   Ikävä
   34
   986
  9. Natoon liittymisen hinta kova.

   Suomi joutuu luovuttamaan kurdeja Turkkiin, maksoiko Suomen Nato-jäsenyys monien kymmenien ihmisten vankeus ja kidutuskohtalon vai peräti kuoleman. ht
   Maailman menoa
   269
   974
  10. Turkki tukee Suomen Nato-jäsenyyttä

   Kuinkas trollien suuhun nyt pannaan? 🤣 Juttua aiheesta löytyy kohta kaikista mahdollisista uutislähteistä. Mahtava homma!🫡🥳
   Maailman menoa
   389
   919
  Aihe