Menee juuri käsikirjoituken mukaan!!!

Pro Finlandia!!!!!!!

Itse PerusSuomalaisia äänestäneenä toivoin ettei PerusS:t mene hallitukseen ja taivu järjettömiin Eu-tukipaketteihin hulttiomaille. Toivoin myös että Keskusta jää hallituksen ulkopuolelle, ja näin kävi!

Nyt käsikirjoitus tulee olemaan tällainen: Uusi hallitus yrittää lisätä pakkoruotsitusta, mutta PerusSuomalaiset nostavat tosi kovanmetelin asiasta ja koska PerusS:t ovat niin suuri eduskuntaryhmä, heitä tullaan kuuntelemaan aivan eri tavalla ja pakkoruotsitusta ei uskalleta lisätä.

Sitten uusi six-pack hallitus kaatuu Kreikan 90 miljardin tukipakettiin ja tulee uudet vaalit ja sekä PerusS:t että Keskusta tulevat lisäämään kannatustaan ja he ovat sen jälkeen ne puolueet joiden pohjalle rakennetaan pakkoruotsiton hallitus ja ehkä kolmanneksi tulee Kokoomus. Kokoomuspuolue tulee tekemään vuonna 2012 olevassa puoluekokouksessa päätösken luopua pakkoruotsista ja näin pakkoruotsitus loppuu. Kokoomus ei sen jälkeen enää tarvitse Rkp:tä apupuolueeksi ja näin Rkp:n ikunen hallitustaival loppuu ja se tapahtuu jo kahden vuoden sisällä!

Minulla on ollut tämä visio jo pari vuotta ja näyttää että juuri näin käy!

3

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Itse PerusSuomalaisia äänestäneenä toivoin ettei PerusS:t mene hallitukseen ja taivu järjettömiin Eu-tukipaketteihin hulttiomaille. "

      Sieltä oppositiostahan niitä tukia onkin mahtava vastustaa!!
      Mielenkiintoista myös että ainoa syysi äänestää persuja oli EU-politiikkaa. Kyllä minä koen kotimaan asiat sen verran tärkeiksi että minusta on hyvä että oma puolueeni on hallituksessa. Eihän siellä oppositiossa mistään päätetä.

      Uskotko todella persujen haluavan hallitukseen parin tai viimeistään neljän vuoden kuluttua kun ei vastuun kanto nytkään kelvannut? Ei persut koskaan yksin tule saamaan eduskunnan enemmistöä joten hallituskavereitakin pitäisi löytyä, eihän niillä nytkään ole kuin viidennes. Niin hullua tämä kansa ei sentään ole!

      • Pro Finlandia!!!!!!!

        Miksi äänestin PerusSuomalaisia, tässä listaa siitä:

        Haluan että holtiton suomalaisten rahojen lapiominen hulttiomaihin lopetetaan.
        Suomen holtitonta maahanmuutto-ja pakolaispolitiikkaa tiukennetaan, ulkomaiset rikolliset karkoitetaan maasta( me ei olla koko maailman sosiaalitoimisto) Kaikenlainen pakkoruotsitus lopetetaan ja pakkosuomenruotsin opettaminen kouluissa lopetetaan ja tilalle vapaaehtoinen riikinruotsi, sekä suuria maailmankieliä lisää Suomen kouluihin.

        Oikeudenmukaisempi verotus, sikarikkaille kovemmat verot ja myös sikarikkaat säätiöt verolle. Vanhusten omaishoidon kuntoonlaittaminen. Suomalaisuuden ja suomenkielen kunniaan nostaminen. Kristillisten arvojen kunnioittaminen. Homoavioliittojen estäminen. Omavarainen energian saatavuus, lähiruokaa eli suomalaisen ruuantuottannon turvaaminen, perhe-ja pienyritysten tukeminen. jne.jne.

        Eli näitä kaikkia ym.asioita PerusSuomalaiset kannattavat ja ajavat ja Rkp vastustaa, olen todella ylpeä saadessani olla PerusSuomalainen, olen koulutettu , kielitaitoinen ( englanti, riikinruotsi ja espanja) ja omillani toimeentuleva!

        Tässä listaa miksi äänestin PerusSuomalaisia ja melkein 600 000 tuhatta muuta suomalaista. Muuten omassa tuttavapiirissäni on suomenruotsinkielisiä jotka äänestivät PerusSuomalaisia! Kun on seuraavt eduskuntavaalit ( 2013?)niin PerusSuomalaisia äänestää n. 900 000 tuhatta suomalaista eli kuutonen käännetään vain toisinpäin ja PerusSuomaiset tulevat saamaan n. 55-65 kansanedustajaa eli hienolta näyttää, Kiitos Timo Soini ja muut PerusSuomalaiset!

        Rkp:n loppu häämöttää, he ehkä voivat vielä voittaa joitakin taisteluita mutta sodan he tulevat häviämään suomenkielisille ja rutosti!


    • Kyllä!

      Noinhan se homma menee. Toisaalta olisin toivonut jo nyt sopivaa hallitusta, joka olisi ainakin aloittanut pakkoruotsin murtamisen.

      Se hallitushan oli jo käsillä, kunnes svekopiirit vastoin puolueiden lupauksia järjestivät Kataiselle jatkoajan hallitustunnusteluun. Tuo luonnollinen askel eli hallitus olisi ollut SDP PS Keskusta, lisänä ehkä KD.

      Tuo hallitus olisi ainakin sallinut Itä-Suomelle valinnaisen venäjän kouluihin pakkoruotsin sijaan. Lisäksi kaikki nyt suunnitellut lisäruotsitukset olisi ollut poissa kuvioista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe