DNA-welho kusettaa rankasti

I miss my daily news

Kun DNA osti welhon laittoi se samalla ilmaiset uutiskanavat maksullisiksi.
Kaikkeen tiedusteluun se vastaa että ostakaa paketti joka sisältää haluamanne uutiskanavan, maksaa 24,90 kk eli n.300 euroa vuodessa YKSI UUTISKANAVA .

Elisa tarjoaa samaan aikaan ilmaiseksi osan uutiskanavista ja esim. BBC n saa heiltä kanavakortilla 30 euroa vuosi.

Nyt on sitten taloyhtiöstä kiinni voiko tai haluaako se vaihtaa entisen welho sopimuksen Elisaan.

Toivottavasti se meidän taloyhtiössä onnistuu. Osaako joku sanoa mitä kuluja vaihdosta on ja olisko joku itse sellaisessa taloytiössä joka on vaihdon tehnyt?

Entäs lautasantenni onko se tätä päivää vielä?

7

3946

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • satelliittikaveri

      Dna on kertonut että BBC on itse vaatinut että sen uutiskanava laitettais maksulliseksi...tiedä sitten pitääkö paikkansa.

      "Entäs lautasantenni onko se tätä päivää vielä?"

      ON! Ehdottomasti. Mutta jos lautasantennin hommaat ja Canal Digitalin paketin, niin älä hemmetissä vain mene ostamaan niiltä sitä tallentavaa boksia. Itseasiassa jos voit välttää kokonaan CD:n kauppaamat boksit niin osta kunnon boksi jostain viihde-elektroniikkaa myyvästä kaupasta, esim. Elektroni-verkkokaupasta, Compusatista tai Satshopista. Ovat nuo kaikki ihan suomalaisia verkkokauppoja joten ei tarvii asioida ulkomaisten kanssa.

      Canal Digitalilla on hyvä kanavavalikoima mutta niin surkeat boksit etten huolisi niitä edes maksua vastaan, lisäksi ne on pakko linkittää vaikka ei edes katsoisi HD-kanaviakaan. CD:llä kun ei ole erikseen HD-paketteja, vaan noi on paketoineet HD-kanavat samaan pakettiin tavallisten kanavien kanssa joten noista HD-kanavista ei siis voi edes kieltäytyä. :( Itelleni riittää ihan tavalliset kanavat, sisältö se ratkaisee eikä se onks teräväpiirtoa vai ei. HD kun on pilattu just tuolla pakollisella korttilinkityksellä.

      On vielä yks vaihtoehto:

      IPTV. Voit vaikka hankkia Elisalta Viihteen, tai sit Maxivisionilta kanavia. Viihteessä tulee mukana sekä laajakaista että TV, mut Maxivisionin palvelu on pelkästään TV palvelu joten sitä voi käyttää minkä tahansa internetoperaattorin kanssa. Elisasta sen verran että Elisan palvelusta ei voi maksukanavia tallentaa verkkoon, mut omalle dvd-tallentimelle tai htpc:lle voi toki tallentaa niitäkin. Maxivisionilla voi tallentaa suurinta osaa maksukanavia verkkoonkin, poislukien Canal kanavat, MTV3 maksukanavat sekä Viasat-paketin kanavia ja Viasatissa mukana olevia 4 Pro-kanavia eli näitä siis ei voi tallentaa verkkoon. Maxivisionilla, kuten Elisallakin, voi kyllä tallentaa noitakin kanavia sitten ihan sillä dvd-tallentimella tai htpc:llä joten kyllä se tallennus noissa "ongelmakanavissakin" aina jotenkin onnistuu.

    • pwil

      BBC:n webbi sivuilta näkisi jos keksit kuin kaapelissa vaihdetaan ip-osoite
      brittiläiseksi.

      Mokkulassa toimii "hide-my-ip" ohjelmat.

    • engl opiskejila

      Kun Suomessa ei ole mitään todellista kilpailua operaattorien välillä on asiakaspalvelu muuttunut rahastukseksi.

      BBC n katsojia on kourallinen. Mikä estää DNA ta tarjoamasta heille samanlaista pakettia Elisan kanssa ja samalla hinnalla siis 30 e vuosi. Ei mikään muu kuin ylimielisyys ja se että osa katsojista ei voi valita palvelun tarjoajaa vaan talo kuuluu welhon alueeseen.

      Ei DNA siinä taloudellisesti mitään menettäisi että vastaa asikkaiden huutoon. Pikemminkin saisi lisää asiakkaita. Huonoa markkinointia . Mutta saanen itse ainakin uutiset muuten kuin DNAn pakkopullana. Tai 300 euron pakttiratkaisuna.

    • ärsyyntynyt

      tiesittekö, että operaattorit toimivat ainoastaan kanavien välittäjänä? tiesittekö, että operaattorin ja kanavan välinen sopimus määrää kanavan hinnan ja millaisessa muodossa sitä saa jakaa (kanavapaketit, ohjelmakortti)? tiesittekö, että yhden kanavan vuokraaminen esim. digitalta maksaa operaattorille n. 40 000 e vuodessa? tietenkin operaattoreiden palveluissa on eroja! bbc on ulkomaalainen kanava joka tosiaan itse veti itsensä pois ilmaisjakelusta. Elisalla ilmeisesti oli sopimus kanavan kanssa, että pelkkä okortti riittää sen jakeluun ja dna:lla se on sidottu 3e extra kanavaksi tai vapaasti muunneltavaan mix pakettiin. mikäli ette pysty ymmärtämään, että kaikkea ei voi saada ilmaiseksi niin tyytykää tarjolla oleviin ilmaiskanaviin ja käsittäkää mitä muuta operaattorien taustalla tapahtuu kuin vaan "rahan himo viattomilta asiakkailta"

    • Maanantaina jatkuu..

      Ensi viikolla kaikki on toisin. http://www.welho.fi/kanavamuutos DNA ja Welho yhdistyvät, ja siinä yhteydessä Nelonen HD ja Suomi TV HD siirtyvät myös kanavakortin taakse. MTV3 HD on jonkin aikaa ollut kanavakortin takana, joten mitään uutta tämä ei ole.

      Uudistunut DNA Welho TV-kortti
      Korttiuudistus siirtää tv-kortit teräväpiirtoaikaan, sillä korteilla maksutta seurattavissa oleva tarjonta vaihtuu HD-kanaviksi. Uudistunut DNA Welho TV-kortti sisältää kolme kotimaista HD-kanavaa: Nelonen HD, MTV3 HD ja SuomiTV HD. Lisäksi kortilla näkyy kuukausittain vaihtuva, DNA Welho maksu-tv-valikoimaa esittelevä Kuukauden kanava.

      Uuden DNA Welho TV-kortin hinta on 2,52 €/kk.

    • Anonyymi

      Pelkele

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe