DNA-welho kusettaa rankasti

I miss my daily news

Kun DNA osti welhon laittoi se samalla ilmaiset uutiskanavat maksullisiksi.
Kaikkeen tiedusteluun se vastaa että ostakaa paketti joka sisältää haluamanne uutiskanavan, maksaa 24,90 kk eli n.300 euroa vuodessa YKSI UUTISKANAVA .

Elisa tarjoaa samaan aikaan ilmaiseksi osan uutiskanavista ja esim. BBC n saa heiltä kanavakortilla 30 euroa vuosi.

Nyt on sitten taloyhtiöstä kiinni voiko tai haluaako se vaihtaa entisen welho sopimuksen Elisaan.

Toivottavasti se meidän taloyhtiössä onnistuu. Osaako joku sanoa mitä kuluja vaihdosta on ja olisko joku itse sellaisessa taloytiössä joka on vaihdon tehnyt?

Entäs lautasantenni onko se tätä päivää vielä?

6

2872

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • satelliittikaveri

   Dna on kertonut että BBC on itse vaatinut että sen uutiskanava laitettais maksulliseksi...tiedä sitten pitääkö paikkansa.

   "Entäs lautasantenni onko se tätä päivää vielä?"

   ON! Ehdottomasti. Mutta jos lautasantennin hommaat ja Canal Digitalin paketin, niin älä hemmetissä vain mene ostamaan niiltä sitä tallentavaa boksia. Itseasiassa jos voit välttää kokonaan CD:n kauppaamat boksit niin osta kunnon boksi jostain viihde-elektroniikkaa myyvästä kaupasta, esim. Elektroni-verkkokaupasta, Compusatista tai Satshopista. Ovat nuo kaikki ihan suomalaisia verkkokauppoja joten ei tarvii asioida ulkomaisten kanssa.

   Canal Digitalilla on hyvä kanavavalikoima mutta niin surkeat boksit etten huolisi niitä edes maksua vastaan, lisäksi ne on pakko linkittää vaikka ei edes katsoisi HD-kanaviakaan. CD:llä kun ei ole erikseen HD-paketteja, vaan noi on paketoineet HD-kanavat samaan pakettiin tavallisten kanavien kanssa joten noista HD-kanavista ei siis voi edes kieltäytyä. :( Itelleni riittää ihan tavalliset kanavat, sisältö se ratkaisee eikä se onks teräväpiirtoa vai ei. HD kun on pilattu just tuolla pakollisella korttilinkityksellä.

   On vielä yks vaihtoehto:

   IPTV. Voit vaikka hankkia Elisalta Viihteen, tai sit Maxivisionilta kanavia. Viihteessä tulee mukana sekä laajakaista että TV, mut Maxivisionin palvelu on pelkästään TV palvelu joten sitä voi käyttää minkä tahansa internetoperaattorin kanssa. Elisasta sen verran että Elisan palvelusta ei voi maksukanavia tallentaa verkkoon, mut omalle dvd-tallentimelle tai htpc:lle voi toki tallentaa niitäkin. Maxivisionilla voi tallentaa suurinta osaa maksukanavia verkkoonkin, poislukien Canal kanavat, MTV3 maksukanavat sekä Viasat-paketin kanavia ja Viasatissa mukana olevia 4 Pro-kanavia eli näitä siis ei voi tallentaa verkkoon. Maxivisionilla, kuten Elisallakin, voi kyllä tallentaa noitakin kanavia sitten ihan sillä dvd-tallentimella tai htpc:llä joten kyllä se tallennus noissa "ongelmakanavissakin" aina jotenkin onnistuu.

  • pwil

   BBC:n webbi sivuilta näkisi jos keksit kuin kaapelissa vaihdetaan ip-osoite
   brittiläiseksi.

   Mokkulassa toimii "hide-my-ip" ohjelmat.

  • engl opiskejila

   Kun Suomessa ei ole mitään todellista kilpailua operaattorien välillä on asiakaspalvelu muuttunut rahastukseksi.

   BBC n katsojia on kourallinen. Mikä estää DNA ta tarjoamasta heille samanlaista pakettia Elisan kanssa ja samalla hinnalla siis 30 e vuosi. Ei mikään muu kuin ylimielisyys ja se että osa katsojista ei voi valita palvelun tarjoajaa vaan talo kuuluu welhon alueeseen.

   Ei DNA siinä taloudellisesti mitään menettäisi että vastaa asikkaiden huutoon. Pikemminkin saisi lisää asiakkaita. Huonoa markkinointia . Mutta saanen itse ainakin uutiset muuten kuin DNAn pakkopullana. Tai 300 euron pakttiratkaisuna.

  • ärsyyntynyt

   tiesittekö, että operaattorit toimivat ainoastaan kanavien välittäjänä? tiesittekö, että operaattorin ja kanavan välinen sopimus määrää kanavan hinnan ja millaisessa muodossa sitä saa jakaa (kanavapaketit, ohjelmakortti)? tiesittekö, että yhden kanavan vuokraaminen esim. digitalta maksaa operaattorille n. 40 000 e vuodessa? tietenkin operaattoreiden palveluissa on eroja! bbc on ulkomaalainen kanava joka tosiaan itse veti itsensä pois ilmaisjakelusta. Elisalla ilmeisesti oli sopimus kanavan kanssa, että pelkkä okortti riittää sen jakeluun ja dna:lla se on sidottu 3e extra kanavaksi tai vapaasti muunneltavaan mix pakettiin. mikäli ette pysty ymmärtämään, että kaikkea ei voi saada ilmaiseksi niin tyytykää tarjolla oleviin ilmaiskanaviin ja käsittäkää mitä muuta operaattorien taustalla tapahtuu kuin vaan "rahan himo viattomilta asiakkailta"

  • Maanantaina jatkuu..

   Ensi viikolla kaikki on toisin. http://www.welho.fi/kanavamuutos DNA ja Welho yhdistyvät, ja siinä yhteydessä Nelonen HD ja Suomi TV HD siirtyvät myös kanavakortin taakse. MTV3 HD on jonkin aikaa ollut kanavakortin takana, joten mitään uutta tämä ei ole.

   Uudistunut DNA Welho TV-kortti
   Korttiuudistus siirtää tv-kortit teräväpiirtoaikaan, sillä korteilla maksutta seurattavissa oleva tarjonta vaihtuu HD-kanaviksi. Uudistunut DNA Welho TV-kortti sisältää kolme kotimaista HD-kanavaa: Nelonen HD, MTV3 HD ja SuomiTV HD. Lisäksi kortilla näkyy kuukausittain vaihtuva, DNA Welho maksu-tv-valikoimaa esittelevä Kuukauden kanava.

   Uuden DNA Welho TV-kortin hinta on 2,52 €/kk.

  • Anonyymi

   Pelkele

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   370
   4053
  2. Sairas Pride-Helsinki: Naiseksi pukeutunut mies lukee satuja lapsille kirjastossa

   Mies joka haluaa esiintyä naisena ihan vakavasti, ei ole normaali. Eikä tää nyt liity mitenkään mihinkään uskovaisuuteen. Eikä ole normaalia, että n
   Maailman menoa
   440
   1832
  3. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   155
   1651
  4. Stefu ei ole tänäkään viikonloppuna tyttärensä kanssa

   Onneksi tytöllä on hieno äiti joka kasvattaa ja huolehtii rakastavasti ja vastuullisesti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   1300
  5. Sofia ei ole Järvisydämessä

   Kaunis ja laadukas lomanviettopaikka mutta valitettavasti Sofia ei löytänyt maksajaa lomalle. Mummotunneliin on tänäänkin tyydyttävä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   1217
  6. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   1078
  7. Mitä mieltä nainen olet siitä, että olet mua muutaman vuoden vanhempi?

   Onko sillä väliä?
   Ikävä
   51
   1028
  8. Mummoja un sulla näköjään

   Olet siirtynyt mummoihin
   Ikävä
   82
   942
  9. Militantti pride -liike tarvitsee ulkoisia viholliskuvia

   Välistä kaltaiseni tavalliset hiljaiset ihmiset joudumme suu auki ihmettelemään pride- liikkeen agressiivista mellastamista. Oma seksuaalista suuntaut
   Luterilaisuus
   362
   941
  10. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   44
   865
  Aihe