Vapaana kuljeksivat kissat Voikkaalla

ennen kissat ok

Alkaa pikkuhiljaa hermo mennä!!! Kuseksivat/paskantavat pitkin pihoja, uusin kohde on auto, jonka käyvät joka yö merkkaamassa. Ei haise kovin hyvälle..Lasten hiekkalaatikkoon väännetään keko, ja toukkaikäiset niitä sitten lapioilla kaivelevat. Laitanko minäkin kaikki koirani vapaaksi paskomaan pihoillenne, vaikka mulla on aina jopa lenkillä paskapussit mukana?!?! Ollaan tultu siihen pisteeseen, että enää en kiellä metsästyskoiriani, jos AIDATULLE pihallemme kissa eksyy. Menee aamupalaksi... Eläinkaupoissa myydään valjaita ja kissallekin voi ulkoiluaitauksen rakentaa. Aion hankkia myös loukun, johon jääneet toimitetaan eläinsuojeluyhdistykseen.

14

261

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • omistaja2..

      No minä en toisaalta ymmärrä miksi kukaan päästää kissojaan ulos kun ne usein häviävät eikä niitä tule takaisin.. ja se on sitten varmaan kivaa kun oma rakas lemmikki häviää?
      Itselläni sisäkissa jota en päästä ulos koska haluan olla tietoinen että kissalla pitkä elämä.. tätä en siksi ymmärrä, että välittävätkö muut kissoistaan yhtä paljon kun jäähän niitä autojenkin alle ja loukkuun ties minne.. lyhyempi elämä rakkaalle lemmikille.

      totta toki kissa on ulkoeläin ja jos se on sinne tottunut niin se kärsii sisätiloissa. Jos kissan totuttaa pennusta sisäkissaksi niin sitten asia on ok. Ulkoilutusta voi kesäisin sille antaa vaikkapa terassilla tms. kunhan katsoo ettei se pääse karkuun... sen omaksi parhaaksi eikä se mitään kärsi.
      Monella on sisäkissa.

      En hyväksy eläimen telomista. Sitä en tällä tarkoita.
      Jos oma rakas tuhotaan, niin tunnekuohu voi olla valtava ja ei ihme jos siitä seuraa kostoa tms. kaikki tosin eivät kosta koska tykkäävät nöyränä kääntää toisen poskensa. Onko järkeä? Ei.

      Ehkä pitäisi olla lakipykälä kuten koirillekin ettei kissa saisi olla vapaana? tässäkö ratkaisu?eli sakot omistajalle jos kissa vapaana. Miten tätä vahdittaisiin, tuskin toimisikaan?

      Mutta jos olet valmis tuhoamaan toisen rakkaan niin ota huomioon että sinunkin rakkaasi voidaan silloin tuhota. Eihän eläin tahallaan mitään tee.

      On hienoa että huolehdit koirasi jätöksistä, kun kaikki ei niin tee. Ajattelit siis aikuisen tavoin. Etkä vaikuta tyypiltä joka tappaa vieraita kissoja kun niitäkin löytyy... mieluiten viet siis eläinsuojeluyhdistykselle ja se on ihan oikein.

      Kunpa moni muukin ajattelisi yhtä järkevästi. Ja edelleen sitä mieltä että on typerää pitää kissoja vapaana. Tehkää niille tilat jossa ne voi liikkua ja josta ne ei pääse karkaamaan.

      • kaskljkfj

        En todellakaan halua tuhota yhtään kissaa, tykkään niistä!! Eikä vika suinkaan ole eläimessä, vaan sen omistajassa = vapaana pitkin toisten pihoja päivästä, viikosta toiseen, tuntuu ettei välitetä. Tarkoitus oli herätellä ihmisiä. Voi jäädä auton alle, joku kissanvihaaja potkia ym...Ymmärrän, että kissa haluaa kulkea vapaana, mutta sitten pitäisi asua maalla, jossa on metsiä kulkea...eli miksi ottaa taajamaan tai kerrostaloon, jos ei kiinnosta ulkoilutus/sisäkissana pito? Kuten yllä mainitsin, olisi kiva päästää koirat aamulla OMALLE pihalle ilman, etttä joutuu puskat käymään läpi kissojen varalta. Kun nuo oikeasti tekee selvää niistä :(


    • kulkuri poika

      Ettekö keksi enää tyhmempää kirjoittamista. Kuin kissojen kulkemisista. Hyvin teillä on sitten muut asiat kunnossa. Vai onko?

    • Ikuinen hajumerkki

      Eihän sitä kissaakaan saa irti pitää, jos ei se pysy omalla pihalla. Eikä se pysy.

      Irti juoksennellessaan on monille vaaroille alttiina. Voi syödä myrkytettujä hiirä ym. Kissat ovat joskus täynnä punkkeja, jotka aiheuttavat niille sairauksia ja kiusaa. Ei ole kissa Suomessa mikään luonnon eläin. Pelkkä linnunsyöjä, joka päiväss tappaa useita lintuja. Vaikka olisi miten hyvin syötetty, sen vaistot ajavat sen tappamaan linnun. Miksi tällaisen pedon pitäisi saada vielä liata pihat, lastenvaunut ja kuivumassa olevat kengät!

      Kissan virtsan haju ei lähde millään keinolla. Ei saipåuoilla, myrkyillä, ei edes kuumilla pesuilla. Kuka korvaa minunkin ECCONI, jotka olivat portailla tuulettumassa ja nyt roskiskamaa?

    • Hoida kissaasi

      Kannattaa noutaa loukku eläinsuojelijoilta ja asettaa se pyyntiin. Jos osaa itse rakentaa, voi tehdäkin. Loukku ei vahingoita kissaa, sitä älkää pelätkö. Se otetaan koppaan ja toimitetaan eläinsuojeluyhdistykseen, josta omistaja voi sitä kysellä ja jos ei kukaan kysele, on melko selvä, että on hylätty luontoon.

      Jos kissa on rokottamaton, siruttamaton, kaulapnnaton kuljeksija, siitä on vain haittaa muille pieneläimille.
      Kissan ulosteet eivät ole kovin terveysvaikutteisia.
      Lisäksi kaivelevat kasvimaalla ulosteluoppiaan. ja saastuttavat mullan¨matoisilla jätöksillään.
      Sellaista luomua ei ole kiva syödä!
      Kissa oppii ulkoilemaan taluttimessa, kun pienestä opetetaan. Moni on rakentanut verkkoaitauksen pihalle kissoilleen. Huom.! Siihen pitäisi verkottaa myös katto, jos kissa on maatiaismallinen reipas kiipeilijä!

    • sama laki

      No onhan se laki olemassa. Ihan sama koirolle kuin kissoillekin. Kaupunkialueella elämen on oltava kytkettynä tai adatulla alueella. Ei saa olla vapaana. Ei kissa, eikä koira.

    • ,,,,,,,,

      ammu tai myrkytä ne kissat,jos häiritsee

    • kisukkana

      Keskustelu kissoista on mielisairautta.

    • Ei kissan vihajaa

      Juu niin on.Mutta tule sinä vahailemaan meidän auton konepeltiä.

      Paskasia kissan jälkiä täynnä,Ja hiekka siinä välissä jättää myös naarmuja,ja kissa kynsillään varmaan myös.

      Ja minun pitäisi pitää jotain peittoa konepellillä että naapurin kissat voivat siinä kelliä.

      VÄÄRIN!!!!

      eiköhän se ole kissan omistajan ongelma loppupelissä.Vai maksatko maalauksen joka kerta, jos otan kissan kiinni ja tuon sen teille?

      Eli yksin kertaista, kissa naarmuttamassa mun autonpeltiä ja kuseksimassa renkaisiin, ei ole kohta enää koko kissaa.

    • kissat vapaaksi,,,,,

      sairasta kirjoittelua. kissat ovat olleet aina vapaina ennenkuin auto on keksitty. muuta autoon asumaan ja haistelemaan kissan kusemia. tiedät kenen kissa milloinkin liikkuu..............

      • En vihaa kissoja

        Niin säälittävää että!!!

        Muuta autoon asumaan,kissat käveli vapaana enenkuin autot keksittiin!!!!

        Hei nyt eletää vuotta 2011.

        JA KISSAT EI KULJE KAUAA VAPAANA.

        Saatikka makaile meidän auton pelleillä ja kuseksi renkaisiin.

        Ikävää jos kissasi häviää!!!!!


    • Afrikan tähti!

      "ammu tai myrkytä ne kissat,jos häiritsee "

      Joo... Mäpäs haen tuolta Afrikasta leijonan niin koetapa sitä myrkyttää :)
      Silloin sinäkin tunnet itsesi pieneksi ja heikoksi...

      • kirsi909877

        Syksy tuli ja Voikkaan kissatilanne paheni huomattavasti :( Ovatkohan nuo pihoilla pyörivät kesäkissoja? On niitä kyllä paljon...! 15 minuutin aamulenkki koirien kanssa ja pongattiin neljä kattia. Yksi tuli eilen aidatulle pihallemme, onneksi ehdin väliin ennenkuin olisi kissasta tullut koiranruokaa. Ja ainahan mä en koirien kanssa pihalla ole..että voi sitten itseään syyttää, jos ei Mirri enää kotiin tule.


    • Ex-Voikkaalainen!!

      Mulla otti kissa ritolat ihan ettei tarvinnut kun avata ulko-ovi ei kissaa varmaan tarvi sisätiloissa pitää kiinni? Ei ole kissaa näkynyt missään sen jälkeen! Jos näätte täysin mustaa uroskissaa niin kipaskaapa Woikantorin seinältä kattoos puhelinumero niin noudan kissan heti kuseksimasta nurkista!! Muutin asunnostani pois joten naapurit kyllä ja uusi asukas ilmoittaa minulle jos kissa on näkynynt mutta mistä sitä tietää kuin pitkiä reissuja kollini tekee... Minun kissani ei ole kesäkissa vaan hyvin pidetty leikattu kolli ja iso kokoinen..Mutta jos se ei ole saanut ruokaa niin ei taida enää olla isokokoinen :( Päivittäin käyn myös etsimässä kissaa ex asuntoni lähettyviltä,olen myös tehnyt Salen ja Woikantorin seinille ilmoitukset ja kseylle!! Tänne en numeroa laita koska en nuku yhtenäkään yönä rauhassa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      244
      2283
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      163
      1481
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      54
      1325
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1059
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      960
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      212
      949
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      855
    9. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      680
    10. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      679
    Aihe