Millainen meno Tulenliekissä ?

OK.

Sikäli mikäli joku täältä oli eilen Tulenliekissä Tapsan keikalla niin olisi mukava lukea kuulumisianne sieltä.

22

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olin Tulenliekissä. Tapani Kansa aloitti kello 23.30 Pepito-orkesterin kanssa.
      Tapsa sanoi alussa, että mennään tämä ensimmäinen setti perinteistä tanssimusiikkia. kuinka rakkaus alkoi, poika varjoisalta kujalta, amor amor, kuljen taas kotiinpäin, saarenmaanvalssi, tuulia, paista päivä, vastustamaton…

      Tapsa oli pukeutunut erittäin tyylikkäästi tummaan puvuntakkiin ja tummansinisiin farkkuihin. Puhui kappaleiden välissä meille muutaman sanan seuraavasta laulusta.

      Ensimmäinen setti päättyi puoli yksi ja Tapsa sanoi, että nähdään vajaan tunnin kuluttua. Halavatun Papat tuli sitten lavalle suunnilleen puolen tunnin ajaksi, jonka jälkeen Tapsa tuli.
      Äidin pikkupoika ja seuraavaksi Äidin pikkupojanpaluu 2. setti oli enimmäkseen Tapsan tunnetuimpia hittejä. mm.r.a.k.a.s kalajoen hiekat…kuinka paljon rakkautta

      Suunnilleen 2 metrin päässä esiintymislavasta Tapsan edessä eräs pariskunta nojaili toisiinsa. Pariskunta ei vaikuttanut päihtyneiltä. Mielstäni ihan rauhallisesti seisoivat sylikkäin ja katsoivat Tapsan esiintymistä. Tapsa, kun lauloi: En ole se mies -laulua, niin suunnilleen puolessa välissä laulua sen toisiinsa nojailevan pariskunnan nainen yllättäen heitti täysillä paksun leveän rannekorun Tapsaa päin, se kävi niin äkkiä etten ole varma lensikö se koru Tapsan otsaan, mutta jokatapauksessa se koru kimposi Tapsasta esiintymislavalle melkein soittajan päälle.

      Pelästyin.

      Tapsa lopetti heti laulun, ja käski orkesterin lopettaa soiton. Sen jälkeen Tapsa käski miehen viedä naisensa pois, ei ihan niillä sanoilla, mutta -Vie se hullu akka pois täältä. Tapsa sanoi, ja heitti sen paksun korun ulko-ovelle päin tyhjään kohtaa tanssilattiaa -Menkää pois täältä.
      Järjestysmiehiä ei näkynyt.

      Pariskunta lähti pois. Yleisö buuasi naiselle. Tapsa sanoi -Taidan keskeyttää esiitymisen tähän. Yleisö oli erimieltä -Ei tarvitse sille naiselle sitä iloa suoda, että sen takia kannattaisi lopettaa esiintyminen.

      Jonkun ajan kuluttua Tapsa jatkoi esiintymistä. Olin niin järkyttynyt siitä sen naisen käyttäytymisestä etten näin jälkikäteen muista jatkoiko Tapsa sitä -En ole se mies laulua.

      Järjestysmiehet tuli suunnilleen 5 minuutin kuluttua siitä ikävästä kohtauksesta. Tapsa sanoi järjestysmiehille ettei täällä enää mitään häiriötä ole. Loppuajan minkä Tapsa esiintyi järjestysmies seisoi lavan sivulla.

      Kello kahteen saakka Tapsa lauloi. Lopuksi hafanana pitkän version siinä oli loppupuolella pitkä välisoitto jonka aikana Tapsa meni syrjemmälle esiintymislavaa, mutta yleisö kun alkoi voimakkaasti taputtaa niin Tapsa palasi jatkamaan Hafananaa. Sen jälkeen Tapsa poistui ja yleisö taputti ja tömisytti lattiaa. Tapsa palasi ja lauloi lopuksi Hopeinen kuu.

      • Hmmmmmmm............

        Jospa se naikkonen halusi herättää Tapsan huomion itseensä. Tosin olisihan siihen fiksumpiakin keinoja käytössä.


      • Kelpo baritoni

        Kiitos reportaasistasi! Kumma, että Suomen eturivin artisti joutuu kokemaan moista. Tosin, ilmeisesti aika tyypillistä käytöstä suomalaisilta. Säälittävää...


      • niinpä niin
        Kelpo baritoni kirjoitti:

        Kiitos reportaasistasi! Kumma, että Suomen eturivin artisti joutuu kokemaan moista. Tosin, ilmeisesti aika tyypillistä käytöstä suomalaisilta. Säälittävää...

        Kyllä tuollaisia kahjoja tanssilava yleisön joukkoon aina silloin tällöin mahtuu. Kyllä yksi jos toinenkin artisti on keikoillaan joutunut esim. pyytämään/käskemään järjestyksenvalvojaa poistamaan häiriköijän. Onneksi tänäpäivänä kuitenkin ehdottomasti valtaosa tanssilavojen yleisöstäkin on ihan fiksua ja asiallisesti käyttäytyvää porukkaa, mutta juuri juhannuskeikoilla niitä häiriöitä varmaan eniten sattuu.


      • voihan vitalis

        Liekö ollut "Annu" tai "Wanharouwa" asialla yrittämässä keikan sabotointia ? Onneksi ei onnistunut siinä.


      • Annu.
        voihan vitalis kirjoitti:

        Liekö ollut "Annu" tai "Wanharouwa" asialla yrittämässä keikan sabotointia ? Onneksi ei onnistunut siinä.

        Älä kuule luule että eksyisin tuon käppänän keikalle. Mulla on itsesuojeluvaisto olemassa enkä kiduta itseäni vaivautumalla tuon tuittupään inisijän keikalle.


      • -tanssijalka-
        voihan vitalis kirjoitti:

        Liekö ollut "Annu" tai "Wanharouwa" asialla yrittämässä keikan sabotointia ? Onneksi ei onnistunut siinä.

        Pieleen meni arvailusi. Wanhaarouwaa paljon tanssittaneena tiedän, ettei hänen tarvitse lavan edessä (eikä muuallakaan) seisoskella, hänellä on vientiä. Ja miksei olisi, häntä on ilo tanssittaa. Ja vielä, hänen seurassaan ei tarvitse hävetä, hän osaa käyttäytyä. Samaa ei voi sanoa herra Kansan faneista. He luulevat omistavansa tanssilavan ja yrittävät tahallaan kampittaa tanssijoita. Se on todella raukkamaista toimintaa. Tanssihan tanssilavalla pitäisi olla pääasia.


    • Safira~

      Kiitos Uralin mielenkiintoisesta ja hyvästä raportistasi. Olipa todella sekopäisesti käyttäytyvä akka, kun menee laulajaa korulla viskomaan. Onneksi Tapsa kuitenkin jatkoi laulamista välikohtauksesta huolimatta.

    • Gilla*

      HUH! Olipa onni onnettomuudessa ettei Tapsa tai kukaan soittajista satuttanut sen hullun naisen takia itseään. Sanoiko/huusiko se nainen mitään kun lähti/vietiin sieltä pois ? Lähtikö hän poissieltä vapaaehtoisesti vai pitikö oman ukkonsa lisäksi olla jotain muita saattamassa pois ? Mitä ihmettä mahtoi hänen päässään liikkua kun noin typerän tempun teki ? Tuskin mitään.

      Ihan hienosti tehty Tapsalta kun ei keikkaansa keskeyttänyt kuitenkaan. (Yleensähän kun esim. jossain konserteissa tai festareilla joku on heittänyt pullolla artistia niin keikka on keskeytetty.)
      Hyvä kun muu yleisö tsemppasi ja kannusti Tapsaa jatkamaan ja buuasi sille naiselle.

      • Nainen ei sanonut mitään. Tapsa kun käski heidät pois niin mies katsoi Tapsaa hetken aikaa pitkään, ja sitten he poistuivat.


    • Joku vaan

      Tuossa olisi oikeasti voinut käydä pahastikkin. Jos esim. Tapsalla olisi ollut silmälasit ja se rannekoru olisi kovalla voimalla iskeytynyt niihin niin linssi olisi saattanut mennä rikki/irrota ja vahingoittaa silmää.
      Tapsa on tottunut laittamaan itsensä peliin, muttei tuollaista tarvitse sietää. Onneksi akka sai kuulla kunniansa.
      Ihmeellistä kyllä, että järjestyksen valvojan kesti niin kauan saapua paikalle. Mahtoiko maleksia kahvilla tms....

      ps.Odottakaas vaan Seiskapäivän versiota jutusta : "Tapsa keskeytti keikkansa ja haukkui yleisön! " Tuollaisen kohujutun he saavat tapauksesta väännettyä.

    • Oho!!!

      Oliko siinä kunka pitkä paussi suunnilleen kun Tapsa jatkoi esiintymistään sen välikohtauksen jälkeen ( lähtikö Tapsa sen paussin ajaksi lavalta pois) ?

      • Ei ollut pitkää paussia. Tapsa ei lähtenyt pois lavalta vaan alkoi meitä yleisöä tutkia katseellaan, ja sanoi kyllä että tanssit pitää keskeyttää, mutta yleisö oli eri mieltä.


      • mikä lipevä löllö
        uralin kirjoitti:

        Ei ollut pitkää paussia. Tapsa ei lähtenyt pois lavalta vaan alkoi meitä yleisöä tutkia katseellaan, ja sanoi kyllä että tanssit pitää keskeyttää, mutta yleisö oli eri mieltä.

        Hahhaa, kunhan jesusteli että sai yleisön synpatiat puolelleen ja nautti taatusti siitä.


      • tähhäh?
        mikä lipevä löllö kirjoitti:

        Hahhaa, kunhan jesusteli että sai yleisön synpatiat puolelleen ja nautti taatusti siitä.

        Eihän tuossa nyt ollut pienintäkään lipevyyttä. Miehekkäästi Tapsa hoiti homman ja hyvä ,että otti yleisön toiveen huomioon ja jatkoi keikkaansa vaikka henkilökontainen fiiksensä ei varmaan ollut tuon naisen aiheuttaman väliepisodin jälkeen paras mahdollinen, mutta amamttimies hoitaa hommansasilti kunnialla.


    • OK.

      Aika törkee temppu siltä naiselta ! Oliko siinä lavan edessä muuta yleisöä ?
      Lauloiko Tapsa Delilahin ?

      • Tapsa lauloi Delilahin. Esiintymislavan edessä oli yleisöä.

        Tapsa sai aikaan niin hienon tunnelman siellä, siellä oli niin käsittämättömän hyvä tunnelma.

        Eräs mies muistaaksein kuljen taas kotiinpäin kappaleen aikana, yksin tuli tanssi esiintymislavan eteen, ja pyörien tanssi siitä Tapsan editse ja meni menojaan. Ja eräs mukava mies oli koko Tapsan esiintymisen ajan siinä Tapsan edessä katseli ja kuunteli lumoutuneena Tapsaa, ja sitten kävi välillä joitakin naisia hakemassa tanssiin, mutta kukaan ei lähtenyt, kun kaikki halusivat katsoa ja kuunnella Tapsaa. Mies ei ollut milläänkään vaikka rukkasia tuli joka puolelta, palaili aina esiitymislavan reunalle Tapsan luo ja taas katsoi Tapsaa ja kuunteli ja kohta uutta yritystä.


    • Kiitti Uralin värikkäästä tapahtumakerronnasta. Onneksi en ollut paikalla, sillä siellä olis voinut syntyä tappelu, kun todennäköisesti olisin kiukustuksissani tirvassut lättyyn sitä ääliö muijaa joka Tapsaa sillä rannekorulla heitti. Onneks tilanteesta selvittiin säikähdyksellä Mut kyllä siinä olis hermostunut rauhallisempikin kaveri kun yhtäkkiä joku viskaa raukkamaisesti sua jollakin esineellä kun olet laulamassa, eli tekemässä työtäsi lavalla. Oikein ärsyttää !
      Muun yleisön kannalta oli hyvä ,ettei Tapsa sitten kuitenkaan keikkaansa jättänyt kesken.

      Juhannuksen aikoihin etenkin lavoillakin pyörii kaikenlaista porukkaa. Ihmettelen kyllä sitä järjestysmiesten jahkailua. Aika ala-arvosta toimintaa heiltä.

      • Annu.

        No ei se Uralin siellä ollut laulamassa pöllö!
        Taas niiiin naiivi vastaus ja just sun tasoistasi mölinää.


      • hekoheko :DDD

        Hahhaaa, tarviiko se akkoja puolustamaan itseään :DDD No sen uskon.


      • Lorujaje
        hekoheko :DDD kirjoitti:

        Hahhaaa, tarviiko se akkoja puolustamaan itseään :DDD No sen uskon.

        Kyllä Tapsa itsekkin osaa puolensa pitää toisin kuin tuollaiset raukkikset jotka eivät uskalla muuta kuin puskista huudella.


    • fanittaja!

      Kiitos Uralinille hyvästä keikkaraportista.
      Kirjoitan Ämyrin keikasta tänne sitten parin viikon päästä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      618
      17027
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      59
      15208
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      393
      9397
    4. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      48
      5794
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      12
      4699
    6. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      174
      3365
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      118
      1975
    8. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      57
      1399
    9. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      102
      1347
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      41
      1247
    Aihe