Lenson pettymys nettikaupassa

Jorgis Man

Piilolinssejä netissä myyvä Lenson oli todellinen pettymys nettikaupassa! Mainosten mukaan uudelle asiakaalle sähköpostilla nettikaupppoja suositteleva jäsen saa REKO-toiminnolla alennuksen omasta tilauksestaan kun uusi asiakas ostaa jotakin Lensonista. En kuitenkaan ole koskaan saanut tuota alennusta. Soitin asiakaspalveluun ja minulle kerrottiin, että syynä on se, että Lensonin alennukseen oikeuttava toiminto on piilotettu verkkosivulla niin, eeti alennus aktivoidukaan kuin tilaamalla juuri tietyllä tavalla. Jos poikkeat tästä tilauskaavasta (esim. menet suoraan Lensonin verkkosivuille ja tilaat sieltä), ei alennusta heru - ja tietenkään siitä ei ilmoiteta tilaajalle eikä suosittelijalle mitään!

Olen itse menettänyt tällä viikolla 40 euron arvoiset edut, koska Lenson ei ohjeistanut tilausta millään tavalla. Kiitos vaan!!

14

4624

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LensOniin pettynyt

      Lensonin asikaspalvelu, jos sellaiseksi sitä edes voi kutsua on olematonta. Tilasin itse linssit, joiden toimitusajaksi luvattiin kolme päivää, mutta sain linssit vihdoin kolmen viikon päästä kahden sähköpostin ja yhden puhelinsoiton jälkeen. Olin jo maksanut linssit etukäteen verkkopankin kautta, joten tilauksen peruminen olisi ollut luultavasti vielä suurempi soppa. Olen tilannut linssejä verkosta vuosia ja LensOnin palvelua on ainoa ollut ala-arvoista. Jos muissa verkkokaupoissa on sekaannuksia sattunut on asia hoidettu heti.

    • LensOn on hyvä

      Vanha viestiketju, mutta laitetaan myös positiivista palautetta. Olen pari kertaa tilannut LensOnilta ja toimitus on ollut todella nopeaa. Aamupäivällä tehtyyn tilaukseen on tullut tekstiviesti iltapäivällä, että paketti on toimitettu postiin ja matkalla. Siitä pari päivää, niin paketti on saapunut ovelleni.

      Tuosta REKO-alennuksesta. Aikaa on tietysti kulunut vuodesta 2011 ja käytännöt saattaneet muuttua, mutta tällä hetkellä LensOn ohjeistaa, että saadakseen nuo alennukset tilaajan täytyy tehdä tilaukset sähköpostiin tulleen linkin kautta. Ei tuo nyt niin monimutkaiselta kuulosta...

    • Kirkastaon

      Minulla on kyllä erittäin hyvä kokemus silmalasikauppa.fi . Tilasin hengettömän kehykset varsin vahvoilla voimakkuuksilla yli -4.25 sain valmiit lasit kahden päivän päästä tilauksesta ja toimii kuin junan vessa, suosittelen. Valitettavasti ei ole piilareita valikoimissa.

    • moi1

      Olen tilannut lensonilta piilolinssejä puolen vuoden välein noin kolme vuotta ja tilaukset ovat aina tulleet nopeasti ja tilaaminen on ollut helppoa. Hinnat ovat suolaiset niinkuin piilareissa yleensäkin, mutta joka kerta olen saanut noin 20€ alennusta, kun olen googlaillut alennuskoodeja. Ketuttaa maksaa kahdesta piilaripaketista 70€ toimituksineen, kun viimekskikin maksoin samasta tilauksesta vain 44€ pienellä etsimisvaivalla :)

      • NopeestiToimittavat

    • entinetulevaasiakas

      Huijaavat. Lahjakortit eivät toimineet ja rahat menivät kankkulan kaivoon. "Asiakaspalvelu" ei voinut auttaa. Todella tylyä ja vastenmielistä.

    • kjgj

      Tilasin Lensonilta piilolinssejä ja tarjous ei näkynyt laskussa. Kuitenkin Chatin kautta asiakaspalvelu oli todella nopeaa ja lasku korjattiin välittömästi laitettuani s-postia. Lisäksi Piilarit olivat juuri sitä, mitä sanottiinkin ja paketti tuli vieläpä nopeasti perille. Olen todella tyytyväinen=)!

    • Pettynytkdkfng

      Kauhea kusetus tuo offerillan lahjakortti. Heti kun lahjakortti on vanhenemassa hinnat nousivat nettisivuilla 40%!! Todellista kusetusta. Onneksi offerillan lahjakortin saa peruttua, eikä tarvitse tilata tuolta lensonilta ollenkaan. En tule jatkossakaan käyttämään ihan vaan tuon kusetusmeiningin takia.

    • miinusneljä

      Kyllä minulle on tullut aina piilarit niinkun on pitänyt. Toimituksessa mennyt vain 6-8arkipäivää.

    • Tarjoushaukka0
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      20.5. Tilasin piilolasinesteitä Lenssonilta. 2 kertaa tullut jo postia etteivät pysty vielä toimittamaan, koska ovat myyneet eioota.

    • Anonyymi

      Ainakin umpisurkea on tuo niiden verkkosivu käyttää. Olen pari kertaa tilannut ja linssit ovat tulleet ilman ongelmia, mutta nyt kun kirjaudun tunnuksillani sisään, siellä on kaikki osoitetiedot tallessa mutta tilausta tehdessä kaikki pitäisi joka välissä syöttää uudestaan. Tuputtaa "kirjaudu"-nappia, jota painaessa kuitenkin aukaisee omat tietoni, ja silti niitä ei saa automaattisesti tilauksen osoitetietoihin ym. Helpompi oikeastaan vaihtaa johonkin toiseen toimittajaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1346
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe